Profilbilden uppdaterad!

Jamen sedär, det var väl på tiden att jag laddade upp en schysst profilbild här på bloggen? Inte för att jag alltid går omkring med den där fotoposen fastklistrad i ansiktet, men nu har ni iallafall en liten minimal aning om hur jag kan tänkas se ut. Iallafall på midsommarafton, för det var då fotot togs. (Det var ungefär senast jag sminkade mig och inte bara använde mascara..varför jag nu var tvungen att ta upp det)

Nu får jag spunk på mitt ögonbryn också, det ser ju helkonstigt ut! (Så går det när ens ögonbryn gör revolution förmodar jag) Okej, tillfällig profilbild säger vi! Tills jag orkar fixa en ny, vill säga.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Tack tack :)

2008-08-07 @ 18:14:26
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: anso

snyggunge! =D

2008-08-08 @ 15:42:37
URL: http://annzzo.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jättecool design du har och profilbilden blev hur lyckad som helst!:D



Sv: Tack vad snällt och vad glad jag blir!:) Skrivarkursen är en 2-årig författarutbildning på folkuniversitetets skrivarakademi inne i Sthlm. Första året är det mest allmänna övningar och föreläsningar och nu inkommande år så blir det mycket personlig handledning under arbetet med våra enskilda större projekt. Jag har då valt att skriva en bok - vad det riktigt blir vet jag ännu inte, men något humoristiskt iaf!:) Skriver du själv annars?:)



Kolla in den här adressen för att läsa mera om skolan: http://www.folkuniversitetet.se/templates/Page.aspx?id=77368



Ha en suverän kväll vännen!

Kram!:)

2008-08-08 @ 21:20:30
URL: http://nybloggkommersnart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Le bloggadress, tack!:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0