Återbesök och fikatimmar


skolan för några veckor sedan!

Oj, jag som fick för mig att fikan idag skulle vara avklarad runt klockan ett.
Jag kunde inte vara mer ute och cykla än det! Efter en paradislatte och bagel och morotskaka (det senare är min nya, utomjordiskt goda last) på epok så gick vi omkring lite planlöst i affärer och försökte få Kajsa att utöka sin garderob, men utan resultat. Kvinnan behöver shoppas under bordet känner jag lite! (Speciellt då jag själv fikat upp 130 kr mot hennes 15 spänn på kopp te)

Vi styrde näsorna mot gymnasiet också! Tänkte att lite påhälsning inte skulle skada någon (förutom oss själva, möjligtvis..det är nämligen en byggnadsplats för tillfället, man kan ju ramla ner i ett hål eller vad som helst!) Det var med blandade känslor vi entrade de små barackerna. Känns på ett sätt avlägset att man faktiskt GÅTT i skolan, samtidigt som det är skönt att gå vidare i livet. If you get my point liksom!

Helt plötsligt (när vi hade påbörjat den blöta vandringen hemåt) så fick vi för oss att några koppar te på 48:an skulle kittla dödskönt i strupen. Det gjorde det också. Sen satt vi där till stängningsdags och pratade om ytterst viktiga grejer. Fint avslut på en regnig decemberdag med underbara homies!

Kommentarer
Postat av: Kajken

En top notch dag tamejfan! :) får bli fler gånger oh yeah. Luuuv ya! <3

2008-12-03 @ 10:47:43
URL: http://kaaj.blogg.se/
Postat av: Kakan

Men för tusan, jusstakar och gardiner kan man ju hitta i vilken liten lada som helst. Men inte i Vimmerby... Idag har jag fått erbjudanden om en större lägenhet ^^

2008-12-03 @ 16:23:28
URL: http://teaterkonfekt.blogg.se/
Postat av: Kakan

http://www.youtube.com/watch?v=ZnMftI0ex98 ;) Ska du lägga upp den på dig blogg får du inte glömma att tacka mig, för annars...

2008-12-03 @ 16:56:35
URL: http://teaterkonfekt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Le bloggadress, tack!:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0