Hit med den sista augusti!


foto: världens lyckligaste Bella at hultan 2008

Att fånga dagen är något av ett motto jag försöker leva efter.
Förresten, är det typ inte alla människors ständigt återkommande motto? 'Carpe diem' eller 'Lev för stunden' eller något annat ståhej.
Det är absolut inget fel med att vilja ta tillvara på livet. Jag menar, det finns ju inte direkt någon garanti på att man kommer få ett liv till efter detta?

Förlåt, världens mesta efterlevda motto, men jag måste gå emot dig lite right now. Den 31 Augusti spelar nämligen världens underbaraste liveband på Gröna Lund i Stockholm. I'm talkning about 125-års jubileum, med en stor fucking gratiskonsert och efterföljande fyrverkerier! The Hives är fruktansvärt bokade och det kommer bli världens party, gaaaad! Hoppas vi ni ska se det! Because I'm gonna.

Att uppleva ännu en sommarkonsert med världens bästa band, tillsammans med de skönaste människorna jag vet, är förmodligen otoppbart. Here we go again!

Kommentarer
Postat av: Kim

Killen i förgrunden är fruktansvärt mycket hetare än Pellan... Eller inte. (Oj. Det där lät fruktansvärt bögigt)

2008-07-18 @ 23:16:06
URL: http://kimgunnarsson.tumblr.com
Postat av: bella

kim: jävla otur att han skulle hamna där asså! (jobbigt att bli jämförd med howlinpelle i resten av ens liv liksom! ;D) men hörredu, fixa kommentarfunktion på din blogg eller something!

2008-07-19 @ 00:11:52
URL: http://ballabellas.blogg.se/
Postat av: anso

ja längtar som en bäver!

2008-07-19 @ 18:59:14
URL: http://annzzo.blogg.se/
Postat av: Kim

Bella: Jo, jag har funderat på att fixa till en kommentarfunktion. Har även kikat på andra verktyg, men jag är för kräsen... (A)

2008-07-19 @ 21:50:47
URL: http://kimgunnarsson.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Le bloggadress, tack!:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0