Tufft schema!

Vilken outhärdlig dag!!!! Jag har haft en lektion, snubblat hem, gjort scones, lagt mig i solstolen, gått upp ur solstolen för att infinna mig på nästa lektion, haft lektion, åkt hem, gått med vovven och käkat mat. OCH NU SITTER JAG OCH DRICKER ETT GLAS CIDER SOM JAG HITTADE I KYLSKÅPET! (obs! cidern, inte glaset!)

Jag förstår inte hur jag orkar med min livstil! TVÅ lektioner på en dag! Det är nästan lite magstarkt! Den där utbrändheten känns nära, I'm halfway there!!! Gud vad störande med människor som gör utropstecken hela tiden!!! Typ fyra!!!! Man blir ju stressad!!! Jättestressad!!!

Ingen sover när jag är vaken

Lite new stuff från The Sounds såhär på morgonkvisten, verrrrry good! Nu ska jag kleta på lite mascara och cykla till skolan! I SAID-GOODAY!


En tisdagskväll i Vimmerby

Hoppla! Ikväll har jag cyklat omkring i ett grönskande Vimmerby med snygg-anso! (som förresten fick sommarjobb idag, grattis!) Först stämde vi möte vid flirtstället numero uno under sommartid - nämligen Sibylla. Några ragg fick vi inte, förutom fyra tilltufsade kråkor som hade staring-competition på min mjukglass.... efter en stund satte fikasuget in igen! Jag var nära på att beställa in en pommes men lyckades motstå. Istället styrdes kosan mot statoil, där de två smålänningarna slog på stort och köpte varsin te. Sedan pinnade vi iväg och satte oss mitt emot stans andra korvmoj och diskuterade livet. Och amputerade ben. Och välansade skägg....och hur det skulle vara att käka korv med Dr Matt Destruction...inga konstigheter!


I made history, honey

Nu ska jag ha historia om tio minuter. NEJ! tänker ni och skrapar er i hårbotten med ett vasst föremål. JO! svarar jag då. Helt plötsligt har jag börjat älska historia! Lite konstigt egentligen, det har annars varit ett av de värsta ämnerna under min skolgång. (Om ni ville veta...)

OKEJ nu ska jag pysa! Ska bara hitta en penna först...detta eviga pennproblem!!!

Över och ut!


Frukt-ansvärt somrigt


bild: cobrasnake

Babes! Jag har sån frukt-ansvärd trevlig evening! Det luktar sommarkväll i hela rummet (Det kan bero på att jag vädrat hela dagen, yes!) och på spotify skrålar Stevie Wonder ett tag framöver. Det pirrar sådär gött i skinnet efter dagens solande (pluggade faktiskt samtidigt..förresten, vad är grejen med att jag måste försvara mig hela tiden? hahaha) och jag känner så INTE för att sova!

Så nu ska jag alltså inte sova, utan spotiya i horisontalt läge en halvtimme till....

Taggad tjej!

Sådäääär ja! Helt fullproppad med information om sommarjobbet nu, detta kommer bli grymt! Okej, jag är ganska skräckslagen inför högsäsongen men det kommer bli en kanonbra utmaning, and we like that! Jag kommer med 99 % säkerhet att vara ledig till Sonicsphere (THE HIVES!!!!!!!!) och U2-konserten i augusti. (HERREGYYYYD!!!!)

Nu tycker jag att vi gör den här sommaren till den bästa i historien!!!


It's always better on holidays

Idag är det den stora pluggdagen, som jag har börjat kalla den. (Bara ordet ger mig svår ångest, ni förstår säkert själva hur sjuuukt mycket press ordet "stora" medför! Därför får den från och med nu istället heta lilla pluggdagen, känns mycket behagligare!)

Hur har vi då börjat denna lilla pluggdag? Jo, med en lång hundpromenad, en sinnesjukt god frulle och bläddrande i gamla skolkataloger. (Vem hade polotröja, utstående öron och huvudet vinklat 14 grader åt höger? JO JAG!)

Nähä, let's kicka igång this! Ska bara hämta lite choklad, chaite och två dagens nyheter....

.....och låneböckerna om palestinakonflikten...såklart...


Robinsonfunderingar

Hej guys! Här sitter jag i ett khakifärgat linne, två nyanser mörka armar och känner mig lite som Robinson-Anna. Hon har ju alltid ett khakifärgat linne på sig, det är nästan att man börjar undra ifall hon verkligen inte har något annat i garderoben?! (Sen kom jag på att de befinner sig på en ö mitt ute i stilla havet, kanske är inte baslinnen största prioritet..)

Och förresten - vad äre som får Christian från jönköping att lipa nästa gång? Och vem är det som får åka hem till Svedala med omedelbar verkan? Aaaaaaah vad spännandeeeee!

Nu; cykla till stallet och mata ponnyn!


Is this real life?!

Det här klippet är gölligt! Jag hade själv en värstingstor framtand som ung, så visst känner jag igen mig i denna pojke en hel del! Däremot blev jag aldrig hög efter ett tandläkarbesök...


Allt blir roligare med lugg!


bild: cobrasnake

OJ vad jag känner för en lång, fet lugg! (Alltså inte en fettstripig utan en riktig bastant 30-procent-av-håret-lugg!) Känner jag mig själv rätt så ändras säkert den åsikten lagom till att luggen är kapad, men vad tusan liksom! Man lever bara en gång!

...eller gööör man det? Man kanske lever arton gånger, i själva verket? Hur kan man vara så säker på att det bara är en gång?! Isåfall kan jag ju lika gärna vara inne på min artonde gång nu...

Nu fick jag helt plötsligt en livskris istället! WAAAAAH!

Bäst att dricka upp kaffet (kanske den sista kaffekoppen på fem miljoner år?!) och cykla till hästen. HAJDÅ!


Värmen är tillbaaaaka!

Yes, nu ligger värmeböljan som ett täcke över smålands djupa skogar. I like that, som Lil' Wayne kanske hade sagt...eller näe, det kanske han inte hade när jag tänker efter... Hur som helst, efter svenskan så stack jag och Kajsa hem till henne och gjorde scones som sedan avnjöts mot husväggen. GOTT & VARMT! Jag har fått ett litet fräknehölje över näsan, fashion!


En helt vanlig dag

Friends! Måste berätta om en grej nu...jag har nämligen fortfarande svenskaprovet kvar att göra. Det rätt sjukt egentligen!

Jag var på väg till skolan och allt, hade precis låst upp cykeln som stod parkerad vid husväggen. Allt var frid och fröjd, om man bortser från att jag skulle ha svenskaprov fem minuter senare. Hjärnan var liksom fullproppad av grekiska historiker, filosofer, dramatiker och lyriker. NI FATTAR! Alla hjärnceller arbetade febrilt för att hålla informationen kvar i hjärnbalken eller vart fasen den kan tänkas hålla hus. Detta gör att jag inte lägger märke till att det står en snubbe lutad mot stenväggen...förrän han hoppar upp på min pakethållare och vill ha skjuts, vill säga

"MEN VA FASEN!!" tänkte jag när hjulen helt plötsligt blev orubbliga i lösgruset. Så jag vänder mig om, och får syn på den lilla gratisåkaren...det visar sig vara han som spelar Pingu. HELT SJUKT! Man tror ju att Pingu ska vara en liten lerfigur liksom, men tydligen så är det en människa. Fast väldigt muterad. Han ser exakt ut som i barnprogrammet, fast näbben var lite ljusare i dagsljuset. Jag försöker förklara för Evert (han hette så, lite svårt att koppla bara) att jag har sjukt bråttom till skolan, men tror ni han lyssnar kanske? NAJ! Han slår pingvinarmarna runt min midja och tvingar mig att skjutsa honom till stångån. VÄRLDENS MUSKLER OCKSÅ! Jag kunde ju knappast komma ur det järngreppet. När vi väl var framme (han skulle tydligen handla lax på konsum också) så hade lektionen redan hållt på i en dryg timme...så då var det ingen idé att returna liksom...

...eller så kan det ha varit så att jag trodde att det var torsdag, och alltså tog fel på dag. Vi börjar nämligen senare på torsdagar, så när jag kommer fram till klassrummet och är sjukt pepp på att få det hela ur världen, så har hela klassen gått hem...fy fasen vad pinsamt!!!

Gomörron Gomörron!

Tjenare! Jag vaknade oanständigt tidigt i morse, sprang ut och hämtade hunden (hon  är en liten stafettpinne mellan de två hemmen, hehe) och käkade lite frukost. Problemet med en så tidig frukost är att man hinner bli hungrig igen innan skolan. Nu fick jag exempelvis världens cravings efter scones med philadelphiaost och marmelad. GAH! (De på bilden hade slunkit ner without any problemas!) Men hinner jag baka bröd innan svenskaprovet? NAJ!

Så det får bli en klassiker istället - kaffe och två ägg. För att pigga opp ma vettu, som Tabita hade sagt.


Jag börjar förstå varför mitt huvud är så brett...

Det var länge sen jag hade såhär många tankar snurrandes i huvudet.

5673 st. För att vara exakt.

En härlig smörja av
- vilken bikini ska man köpa?
- vad händer efter döden ?
- hur kan svartrockare göra såna perfekta ögonbryn?
- hur förökar sig egentligen sniglar?
- hur fasen funkar en kassapparat?
- kommer kajsa delta i något slags VM i quadrapop?
- vad gör jag i höst?

Men då tänker jag att de kan allt få cirkulera runt där ett tag. ÅÅÅJA! Skvimpa omkring i skallen! HA! För jag tänker ändå inte tänka er förrän om sisådär nio timmar!! (Enda undantaget blir snigel-förökningen, som jag tänkte klura på när jag borstar tänderna om 20 sekunder)

I-SAID-GOODDAY!!!!


Mästerkocken på G

Nu är det färdigklapprat i excel-programmet för dagen, SKÖNT! Ska sticka hem och ro ihop en riktig kalasmiddag till mig själv...vi får se hur det hela fortlöper. (En gång råkade jag exempelvis placera receptet på plattan, vilket resulterade i minimal rökutveckling och oläslig text...)

VÄRLDENS BÄSTA BAND TILL SMÅLANDSKOGARNA!



JAG ÄLSKAR ALLT JUST NU! Tack Gud, Sonicsphere-bokaren och framförallt - THE HIVES, för att ni kommer och hälsar på en gång till! Jag dör fem gånger om - av lycka!!!!! Här har Aftonbladet skrivit om årets händelse! Nu ska jag pysa iväg till skolan igen för datalektion, hörs sen!

Yeeeeeeeeeeees!!!!!

En mental bränna är bättre än ingen alls

SÅ-DÄR-JA!
En kopp med äppelpajste är nersmord, tillsammans med det nya avsnittet av tonårsliv. En serie som jag förövrigt tycker är jätteintressant! Sen är det massa fin musik till också, det gör ju inte saken sämre!

Hörrni, jag ligger och skådar mitt skinn och försöker intala mig själv att jag är ganska brun. Ena armen ser faktiskt riktigt välmarinerad ut i 40 watts ljus. Vad är det för felprogrammering? Jag är ju för bövelen i samma färg som Conan O'briens knäveck!!

...................................................................................................................................................................
(punkterna symboliserar de fem minuter då jag försökte tänka ut något riktigt skoj att knyta ihop säcken med, men failade totalt)

Natti natti!

Pelle goes smörsångare!

Gissa om jag satte mackan i halsen när jag fick höra att vår älsklingspelle skulle sjunga ballad i Filip & Fredriks söndagspartaj? GAH! Hivade (märk ordvitsen där!) iväg ett mess till käraste Kaj för att kolla så hon inte hade missat the grej of the week, och sekunden efter så får jag ett mess av henne i stället, höhö!

Då kan vi alltså konstatera följande;
* DEN DÄR MANNEN BLIR BARA SNYGGARE FÖR VARJE DAG!
* HAN KAN ALLT DESSUTOM!

(jag har faktiskt medvetet väntat med att publicera inlägget tills klippet kom upp på youtube...så här har ni det! Lägg märke till fnissandet någon gång runt 1,44, Pelle råkar kolla in i monitorn och inser att han är mycket lik originalartisten i den frisyren )


Let's get it started in here

Idag råpluggar jag! Har sjukt mycket skolwork att sätta tänderna i, så det är bara att kicka igång det produktiva delen av hjärnan. Tyvärr har den legat i någon slags dvala sedan studenten förra året. Too bad!


Hej blöggen!

Hej lövbiffar!

Jag är så hård ikväll. Lyssnar på Backyard babies och kisar med ögonen med ett par mentala rayban wayfarers på näsan.

 ...Och där hamnade vi automatiskt på ett ämne som jag tänkte idissla natten till ära. MÅSTE EXAKT ALLA GÅ OMKRING MED WAYFARERS? Först var det alla guys med chinos och snygga popfrillor som gled omkring i dessa klassiker. Nu är det varenda ortsbo i hela kommuuuun! Denna observation gjordes på dagens fotbollsmatch. Som vanligt var det pausfikat som lockade. Idag blev det hallonbåtar och en blå klubba. (Hämta anteckningsblocken vänner!)

Sen.....drog vi hem till min fatha' för lite kycklingmiddag. Jättegott! Pecka envisades med att berätta pinsamma incidenter från vår barndom.

Påstående:
' En gång bet Bella mig i ryggen när jag fick fem kronor av mamma'

Förklaring:
'Becca, jag hade gigantiska framtänder som barn och det kan hända att det blev ett litet avtryck av misstag på din rygg när vi brottades!!'

Öh...ja, dom är fortfarande rätt stora. TÄNDERNA alltså. Men någon gång i tioårsåldern började huvudet växa ifatt överkäken, så är bäverfeelingen lite nedtonad...


Dude, vilken kväll!

Goder afton!

Ikväll har det grillats med världens bästa tjejer!
Min fläskkotlett klarade sig, istället var det Ivonas kycklinglår som krånglade en del och fattade eld hela tiden (Den var on fire, skulle man väl kunna säga..) Efter inmundigande av typ 1 kg mat, så pillade vi ner banan med mjölkchoklad i glöden. JÄTTE-TASTY! (Jag var alltså inte ironisk där)

Nu sitter vi hemma hos Fritte och har precis checkat en film, Hancock med the favorite Will Smith. ÄR HAN INTE BRA SÅ SÄG! Kajsa har en mycket återfuktande kräm som vi smörjt in oss med (apropå Smith asså), så nu luktar vi sommaräng/farmor hela bunten. Very attractive!

På tal om attractive, Ås hade ett mycket lyckat card på Kajaken och mig från i somras. (Observera att det var maskerad!)


Stig-Helmer och en random tant!

Bussfärden...

Hoho! Ja, vi kan väl konstatera att uppdateringen på the bloggfront är lite svajig at the moment....men då får man ha i lilla bakhuvudet att jag har mitt livs sista påsklov för tillfället, som jag liksom vill ta vara på litegrann! Igår var vi ute i bushen hos Friden exempelvis. Det var händelserikt...
 
Kaj och jag satt på bussen och diskuterade något viktigt i-landsproblem när vi plötsligt kommer på att vi ska hoppa av om tjugo meter. Men vart tusan sitter stoppknappen?!? I paniken som utbryter börjar Kajsa febrilt leta efter en illröd knapp med texten "stopp" på. Själv försöker jag skapa en liten konversation med busschaffisen. (Det är något som endast händer i nödsituationer, exempelvis när vi irrar omkring på centralstationen i Stockholm) 'Äääääh nu är det såhär att vi hittar inte stopp-knappen och vi skulle gått av där borta, kan vi hoppa av här istället?!' Men chaffisen ser ut som Terminator och hör inte en ung kvinnas hjälplösa rop. Han fortsätter köra.... Paniken gör våra kroppar lama, vart ska den här resan sluta? Kommer vi behöva åka ända till Kisa innan fötter få nå fast mark igen?! (Vid det här laget har bussen för länge sedan kört förbi busshållsplatsen där det var menat att vi skulle gå av)

Men sedan blir vi bönhörda. En gospelskör på trettio bastanta kvinnor har tydligen suttit längst bak i bussen hela vägen. De börjar sjunga "Halleluja" i ett högt och vackert tonläge. Inom loppet av 10 sekunder får vi syn på en liten busskylt längre fram, och inser att vårt lilla misstag inte kommer få större konsekvenser än en promenad på 200 meter. INGEN SKADA SKEDD.


Idag ska det pluggas!

Fellas! Idag väntar en riktig pluggdag hos världens bästa Fridolf. Kvinnan har tydligen bakat hundratals bullar också, inte mig emot! Kaj befinner sig på en guppig asfaltsväg cirka tio minuter härifrån för tillfället, bäst att jag samlar ihop mina prylar och pyser till bussen. Ha det riktigt kanongött!

Söndags-måndag...

Dagen har tillbringats i ett moln av hästhår och damm. Vet inte hur många kilo vinterpäls som for av pållen idag! Med lite fingerfärdighet och fantasi så skulle man lätt kunnat skapa en flock långhåriga marsvin av den enorma pälstuss som blev.  (Kul sysselsättning för någon med mycket fritid!)

Snart ska jag och Kaj iväg på en liten picknick, hoho! Tyvärr har solen typ gått i moln, så det blir nog en rekordsnabb utomhusvistelse. Bara vi hinner slänga i oss lite morotskaka, det är ändå det viktigaste! (Borde förövrigt vara jordens åttonde underverk!!)


Gulletussan tar ton!

Det här klippet är så klockrent, hahaha! Gulletussan ger allt! Fy tusan vad jag älskar Mia & Klara!

 

The end...of the easter

Sådär ja! Påskhelgen lider mot sitt slut, och jag hade tänkt ta tag i bloggandet (och livet) igen. De senaste dagarna har jag mest ätit godis, träffat släktingar, käkat fantastisk god mat och hävt kaffe. HÄVT ja! Skulle lätt vunnit släktmästerskap i kaffedrickning...om någon bara ville anordna den tävlingen..

Sagt om mig under påskhelgen:

"Du är allt en liten kaffetant du!"
"Va, ska du ha ÄNNU MER?"
"BELLA, ALLT DU DRICKER ÄR VÄTSKEDRIVANDE, DU KOMMER TORKA UUUT!"

(Det sista är mammas replik...såklart..)


Glad Påsk!




mormors gudomliga blåbärspaj och en flygande syster. Inga konstigheter!

Jag har precis fått ett påskägg översvämmat med skumharar och chokladägg, hur gott som helst med andra ord. Nu ska vi alldeles strax sticka hem till farmor och farfar och käka påskmat, hej påre!

Påsklovsfirarn speaking

Dudes! Chips och te i sängen kan vara ett utomordentligt sätt att fira skärtorsdagar på. (Gärna adderat med Eva & Adam på fyran) Nu ska jag fylla på koppen once more, ha en fruktansvärt bra kväll!


Freedoom!

PÅSKLOV!!!!!! Kom nu inte och säg att jag inte är värd en veckas ledighet, jag sliter som ett djur....på de fem lektionerna jag har på en vecka vill säga...

Nu ska jag motionera mig ner till stallet, tjohoo! (Ett försök att peppa upp mig själv inför promenaden, helt klart)

Tårta på en onsdag!

Ikväll har jag varit i  Stefans nya apartment och käkat rysligt god tårta tillsammans med Kaj och Mäts. (Och Stefan såklart....men det framgick säkert!) Jag åt för  första gången i mitt liv en snusklubba. Jag har haft förakt för den godissorten i 15 år helt utan anledning...

Naaaaaaj om man skulle ta och hoppa i nattsärken, som min mormor brukar säga. Jag börjar redan vid 10.20 imorrn, gaaaaah! (Obarmhärtigt, I know!)


Helsjukt!

Hey guys! Jag är på jakt efter lite energy...hela dagen har jag kämpat för att hålla mig vaken, gaaaad! Nästan så man skulle låta lite kaffe skvalpa omkring nere i maggropen! Jaaa-aaa, så får det bli!

Förresten, det här är bland det sjukaste jag hört...göra slut med någon i radio, HUR JÄDRA PANTAD FÅR MAN BLI!? Jag säger som Rudolf i Sunes sommar; vart är vi på väg egentligen?!?!


Nej jag är int bitter!

Ni ligger och jäser i soffan nu va? Med en gigantisk tobleronerulle i ena handen och fjärrkontrollen i den andra. Ler nöjt och blundar. Planerar ett varmt fotbad med essentiella oljor efter att eran favoritserie sänts. Tänker 'oh vad HÄRLIGT det är att bara ligga här och njuta av choklad som bokstavligen smälter i munnen..'

Själv ska jag ägna hela kvällen åt att skriva om en snubbe som hette Vergilius. En epiker som levde för sisådär tvåtusen år sedan. Han skrev om fantasiparadis och hans längsta verk bestod av tolv (!!!!) böcker.

Living the dream...


Lite skönsång såhär på morgonen!


Mycket medryckande! Sahara Hotnights cover av Japanese boy!


Here comes Nostalgia Locomotive

Hej guys! Glömde datasladden hos mamma, mindre bra kan man säga. Fast å andra sidan ska jag dit vråååltidigt imorrn, och på så sätt löser sig problemet. ('Jag är en tjej som ser varje problem som en utmaning', som det står i mitt CV. Så det var ju egentligen väldigt utmanande att sladden försvann. Oh yeah!)

Eftersom jag sitter på den gamla datorn nu, så tänkte jag slänga in något kort sen den gamla goda tiden. Hittade en hel drös kort från 2007, och det är ju två år sedan already. Åren går så jädra fast! Hur som helst så var det sjukt svårt att välja ett kort som man kan visa för allmänheten. Det är poser på varenda bild, jag känner knappt igen mig själv. Jag såg en bild och tänkte 'oj, den här tjejen påminner lite om mig' OCH SÅ ÄR DET JAG! Jahaja!

Vad som kan konstateras är iallafall att jag längtar efter solbrännan (och de tillhörande tre fräknarna på näsan) och ett uppklippt hår (jag ska bokstavligt talat slänga mig in i närmsta frisörsalong nästa gång jag får pengar!)


Your blogga' back in the days! Vänster bild - cool tjej. Höger bild - mer den rädda stilen.

Grillpremiär!


bilden är lånad av striden

IDAG SKA DET GRILLAS! Mysigt, haaaa? Det blir förmodligen lite körv med brö', som vi så glatt säger det här i Småland. Galet gott! Gäller bara att hoppas på att ingen tappar min korv, nästan varje gång vi grillar så är det mitt kött som på ett eller annat sätt hamnar på villovägar. En gång grillade vi på en brygga, och då lyckades Frida kasta ner min laxbit i vattnet när den var färdiggrillad. En annan gång (midsommar om jag inte minns helt fel) så slet sig min fläskkotlett och ramlade imellan gallret, och ner i elden. VAD FASEN!! Idag ska jag för sjutton spänna fast min korv på grillen!

Självkontroll kallas det.

Smidde storslagna planer inför kvällen. Jag skulle komma hem, käka lite fort, dyka djupt ner i skolarbeten och inte titta upp förrän van veeteren rullade igång på fyran. Det var alltså tanken, the plan, syftet med kvällen.

Nu blev det ju inte riktigt så. För det första så har jag inte ens letat reda på skolböckerna (fast nu såg jag lite slumpartat att den låg på soffbordet...så okejdå...). För det andra så käkade jag flottiga chips och kollade på Wipe Out OCH det där sanningsprogrammet. (Jag som i princip aldrig kollar på teve annars!) Och nu, när jag äntligen fått tummen ur röva' och bestämt mig för att leda in den här kvällen på nya vägar, så får jag en extremt stark längtan efter att dricka kall oboy och kolla på High School Musical.

Men å andra sidan så är det söndag för mig imorgon också. Det blir säkert fem gånger roligare att plugga då!
(Ni märker av försvarsmekanismen där?)


Gud, kan du unna mig det här i sommar?






foton: thecobrasnake.com


Inget slår Kälmaaah

Friends! Igår hade jag och Kajsa en hejdundrandes kväll! Det hela började med att vi skulle plugga ihop. På en lördagskväll, JA! men såna är vi, så sjukt ambitiösa så det finns ingen hejd på det! Medans andra fyller sina hjärnceller med sprit så fyller vi våra med information om varför den grekiska kulturen och den romerska kulturen är så galet lika.

Vårt pluggande höll i sig i ungefär...40 minuter. Åtta minuter innan Robinson, kommer vi på att vi vill dippa gurkstavar och morötter i takt med att folk svälter på Robinson-ön. Vi springer alltså hem till Kaj och hämtar bilen, för att sedan köra ner till ICA för att inhandla förnödenheter. Redan på parkeringen händer det grejer. Vi skymtar vår brother from another mother, nämligen Matsa. Och trots att han varit tillsammans med sin girl i cirka tre månader så har vi fortfarande inte träffat henne. Until now, eftersom hon befinner sig på ICA-parkeringen med Matsi.

Jag kanske är lite ute och cyklar; men det första intrycket av Bella och Kajsa hade nog kunnat vara lite bättre. Vi är glada, studsar fram på parkeringen med lite lätt brända kinder (mest Kaj, hon hade verkligen stekt!) uppträder allmänt spexigt, avslutar varandras meningar, och det sista som händer innan vi ska in i affären är att Kajsa backar in i mig, så att båda snubblar. Vi blev, om möjligt, ännu rödare om kinderna och springer lite lätt generade in i butiken. (Där vi sedan stöter på dom ytterligare tre gånger, och är det något som är jobbigt så är det när man träffar människor man inte riktigt känner typ 4 gånger efter varandra! Ska man hälsa varje gång eller?!)

Väl inne i affärern drar vi det berömda chokladtricket, som går ut på att ta typ tio chokladkakor i vardera hand och låtsas att man ska köpa precis allt. Precis då kommer Sebbe och går förbi, och halvskriker 'FYFASEN VAD NI SKA ÄTA CHOKLAD IKVÄLL TJEJER!' (vilket drar en hel del blickar till sig, tänker vi) Jag vill försvara situationen lite och ropar tillbaka 'DET ÄR ETT GAMMALT SKÄMT SOM VI BRUKAR KÖRA!' (inte för att sebbe tycks höra det, men ändå)

Sedan....åker vi hem med all mat stadigt placerat i mitt knä! Vi åker en extrasväng och dunkar lite jumper (jag vet vad ni tänker .- coola tjejer!) och jag lägger fram ett litet förslag till Kajsa. Det låter typ såhär:

-Asså Kaj, om vi får tillbaka rätt mycket på skatten, kan vi inte åka någonstans då?
- JA BELLA VILKEN BRA IDÉ, VI ÅKER TILL KALMAR!!!!!!!!!!!!!!!!
- Jaha...ja...det kan vi ju göra..jag tänkte mer...utomlands?

Hahaha! Jag älskar entusiasmen när hon skriker att vi ska åka till Kalmar! Hur som helst så lutar det ganska mycket åt Mallis nu....jaaaa ni höööörde! Det är lite halvspikat! Men först måste vi ju se till att få tillbaka lite på skatta'! Och att våra fullbokade liv kan lämna en lucka åt lite solstekande! MEN HOPP ÄR JU DET SISTA SOM LÄMNAR MÄNNISKAN, SÅ.

Älska att skriva med versaler! Tack för maj, haaaaaaj!

Joel Alme sjunger förskräckligt tjusigt

(Nej, det är inte min mormor som skrivit rubriken)


En vardagshjälte!


tack chaffisen, apgott!

Jag diggar busschaffisen! Eftersom det var lördag och fint väder så fick jag åka med gratis. Det ni! Himla fin anledning! Blev förstås väldigt glad, och stack in till konsum och inhandlade lite mellanmål för pengen som egentligen skulle fraktat mig.  En bagel med frön och en liten smoothie, yeah!

Det var nästan att jag fick storhetsvansinne och inhandlade en ELLE också. Kände för att unna mig något som vanligt (Ett vanligt förekommande problem när man heter Bella, på något konstigt vänster ska jag alltid kosta på mig en massa extra när vi exempelvis stannar och käkar på mackar. När det redan är svindyrt innan liksom!) men jag lyckades krampaktigt hålla i plånboken, och på så vis blev min ekonomi genast bättre. Härligt!

Ska bare hälla i mig lite koffein, sen är det stallet som gäller!

Jag vet, det är bara rock'n roll (men jag gillart)

VÄDRET!!!! Första frullen ute på altanen idag, hej påre sommaren! (Det ska börjas i tid!) Just nu lyssnar jag för fulla muggar på Mick Jagger och gänget, vilket drag! Får hålla de bredaste fingrarna (tummarna, lite underförstått) för att de kommer tillbaka på svensk mark någon gång framöver. Nästa sommar vore ypperligt!


Bikbok ger järnet!


två av bilderna från sommarkollektionen, se fler hos fashionsquad vettja!

Det känns som Bikbok ger allt i nya sommarkollektionen!
Snyggt och somrigt är bara förnamnet! Men hur gör man då? Väljer ut tre snygga modebloggare, flyger till Miami och fotar i ett underbart ljus såklart! (Bland annat är en av mina favoritbloggare Fashionflash med i lookbooken, kolla in det!)

Aaaah just det, ni ser den brunhåriga tjejen här ovanför? Det är Maje! Jag tänker mig hårinspiration inför våren/sommaren 2009! Där har ni mitt goal of hair liksom. Känner att ribban ligger på rätt nivå...och allt..

HAAAAA vilken liten modeblogg jag har imellanåt... MEN NÄR JAG SER NÅGOT JAG GILLAR SÅ KAN JAG INTE BARA UNDGÅ FRÅN ATT TIPSA OM DET BARA FÖR ATT DET ÄR FASHION!

(erkänn att ni skyndade ögonen för att läsa det versala?!)

Well done!

 
bild: thecobrasnake.com

VILKEN DAG! Jag är som en liten spyfluga som dras till skiten! (Om vi nu tänker oss att bajset i det här fallet är solen...då...)

Jag har fifflat med brandväggen på min laptop, ojrå! Tanken med brandvägg är väl egentligen god, men nu har jag lyckats få massa viktiga grejer att försvinna (exempelvis verktygsfältet när man ska skriva blogginlägg) Någon som vet hur man får tillbaka det igen? Isåfall - let me know!
Nu ska jag käka godis och kolla på talang!

Händelserik onsdagskväll

Tjenare! Nu har jag precis avverkat dagens enda lektion och ska alldeles strax styra conversen hem igen, där lite lunch ska inmundigas innan jag drar till stallet. Gaaaah, ska bli underbart att släppa benen fria i det här härliga vädret!

Min dogge fick en misstänkt chokladförgiftning i förrgår. Den lilla busen hoppade upp på bordet och satte i sig mörk choklad...aaaaah! Det är livsfarligt med choklad för hundar, men det fattade ju inte hon. Hur som helst så blev det ilfart till ett djursjukhus utanför Kalmar för motgift och grejer. Nu hade vi en sån otrolig tur att de inte ens behövde ge motgift, det gick bra ändå. Men HJÄLP vad rädd jag var! Thea fick iallafall stanna på djursjukhuset över natten för observation, tydligen ingick det ett bad när man bodde där...när vi hämtade henne var hon nämligen nyfönad, och ser i det närmaste ut som en liten elektrisk hårboll i dagens läge, fashion!

Nu ska jag luncha! Jag tänker.....pastasås och makaroner! Så jädra gött, synd att jag ätit exakt samma rätt hela veckan bara...


FESTIVALPEPP DOT COM!!




















































bilder: thecobrasnake.com


Reklam från den gamla goda tiden

Hoho, jag blir så fruktansvärt nostalgisk när jag ser den här reklamen! Musiken i bakgrunden är som grädden på moset också! Kommer ihåg att jag som liten aldrig förstod själva poängen i den här reklamen...men det gör jag nu! Finally!

Minns ni den readers? Väcker låten några minnen?


Det är inget skämt!

Jag hade en sak i huvudet igår; redovisningen får gå som den går, bara jag INTE försover mig! Hela natten drömde jag om att jag ska göra mitt tal, men att det hela tiden sköts upp av olika anledningar.

Klockan 09:08 får jag ett sms från Kaj som undrar vart jag är. JA VART FASEN BEFINNER JAG MIG? Under duntäcket, upptäcker jag till min fasa. Cyklar till skolan som en skållad bäver (dessförinnan hinner jag dra på mig kläder, missade den detaljen där) och lyckas iallafall genomföra föredraget. Jag glömde till och med helt bort att vara nervös!

Lite inspirerad av ståuppkomik-ämnet (det var det jag blarrade om) så cyklade jag sedan hem, kollade på RAW och ballar av stål och käkade frukost. (Om nu glass befinner sig inom frukost-mallen)


RSS 2.0