I dress up for summer...

klänningklänning
bilder lånade från tjallamalla.com
Minimarket får ögonglobarna att trilla ur sina hålor! (Och då har jag ändå rätt intryckta ögon!) Hur som helst, dessa dresses som skulle det kännas mycket bra att ha i sin ägo! Sedan att de skulle kasta omkull ekonomin totalt..ger jag blanka fasen i! Den vänstra kostar ettusenfyrahundra och den högra ettusensexhundrafemtio...men ändå! Jag tänker mallis-bränna, vita keds, raybans och sommarlockigt hår here!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Sv: Ja jag har jobbat med att dela ut reklam tidigare , inte världens bästa jobb direkt men iaf ;) Hoppas verkligen att du har rätt, behöver verkligen ett bra (och lönsamt hehe) jobb iår!

Vad var det du skulle sommarjobba med ?:)

2009-02-27 @ 18:34:07
URL: http://www.magiskadagar.devote.se
Postat av: Kalle

småsaftiga priser.. men om man verkligen VILL ha ska man unnda sig ibland. den vänstra va grym. jag hade blivit kär i vem som som hade haft den på dig haha. älskar tjejer i klänningar! fintast!

2009-02-28 @ 00:20:24
URL: http://elviskalmar.blogg.se/
Postat av: karin

ÅÅH hjälp vad jag längtar till sommaren! :D haha.

svar: Ja på cirkus tror jag att det inte är några problem. Jag tror inte att det är några problem nånstans, systemkameror kan dock vara ganska svårt att få in. Men en vanlig liten är ju bara att smuggla med sig in ;)

2009-02-28 @ 08:48:34
URL: http://karinronnberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Le bloggadress, tack!:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0