Den sista oktober någonsin 2009...

Det blir ingen rookie-festival för mig tonight, tråkigt men sant. Har man ingen fella' att åka dit med känns det rätt ovärt! Därför sparar jag plånboken och partyhumöret till JULDAGEN, som kommer bli alldeles fantastiskt great! Alla polare på hemmaplan, jag längtar ihjäl mig!

Antonia, jag och Frida peppade rejält igår när vi spanade på innebandy. (För helskotta köp större matchställ, Huskvarna!) Ås har redan börjat tänka ut partykostymen, och den gillar vi! Själv funderar jag starkt på att gå ut i underställ någon gång..bara för att kolla hur det känns alltså. Kanske inte just på juldagen dåva...

Alrighty then! Nu ska jag fräscha upp bodyn, badkaret och mitt rum. Sen väntar häng med Jennifer!

Ej stressad tjej säger hej

Hey fellas! Inte många knop denna morgon kan jag informera om. Det mest ansträngande so far har varit att fixa morgonkaffe... Nu ska jag tvinga tröttheten ur kroppen med en uppfriskande tur till stallet! Har sju boxar som väntar på att bli mockade och en häst att ta hand om, så det är bara att sticka dit.

HEJ!


Give me that slow knowing smile



Kajsa efterlyste en bild på luggskrället. Här har du en polarn! Jo jag är fullt medveten om att det fortfarande är en såkallad meslugg, men jag tänkte vara lite förnuftig och "känna in" ifall jag är en helluggsmänniska. Det är lite väl modigt av en vanemänniska som jag att göra pottfrilla av halva kalufsen utan att ens känna efter innan.

Idag har jag pratat med världens bästa vän i telefon!!!!!!! Kajsa är nog 200 spänn fattigare nu...mina 25 kronor försvann på tre minuter. Tänkte betala tillbaka i form av budweisers på juldagen om det är okej, Kaj?

Nu: tandborstning och tidningsläsning under täcket.

Natti!



They're gonna do it again...in 2010!

Det här kind of gjorde min dag! Världens bästa band gör inte bara världens bästa musik, de peppar upp sin publik något otroligt också! 


Ett väldigt positivt inlägg

Nu är jag inte alls så säker på att min dator är trasig längre...den funkar ju alldeles prima! För säkerhets skull har jag slängt iväg ett supportmail till HP (näe, inte howlin' pelle...) där jag lite smidigt försökte förklara problemet... Hur som helst så är jag hela tiden på helspänn ifall laptopen har några planer på att explodera..sånt där vet man aldrig! Min tillit till tekniska prylar är körd i botten...och sladden luktar bränt.

Och mitt paket från posten ligger i andra änden av småland! Kul att de skickar rätt!

This is it

Great! Igår när jag skulle spana på Playa del Sol så gick min dator sönder...tror jag. Helt plötsligt flyger sladden till datorn ut som en projektil! Dags att ställa upp i Det Okända tänkte jag, men sedan visade det sig att det luktade lite bränt och dessutom var själva kontakten kokhet...

JA! Älska oförberedda utgifter!

...nu ska vi inte ta ut något i förskott här men...någon som vill köpa en ny dator till mig?

Ett subjektivt tips om objektiv, tack!

En ny vecka är igångkickad! För att fira detta klickade jag precis hem en fjärrutlösare och UV-filter till Nicke. Det är nästan exakt ett år sedan jag köpte min kära kamera nu, ett av mina bästa köp någonsin! Börjar bli dags att investera i lite ny utrustning känner jag!

Okej, jag har inte alla chips i påsen när det gäller kameraobjektiv och sånt där, så jag tänkte fråga er om lite tips. Om man vill ha ett mångsidigt objektiv förutom standardobjektivet, vilket ska man satsa på då? Låter ett fast 50 mm-objektiv som en bra deal?

HJÄLP MA!


En kräftmacka till och sen är jag hemma

Mamma beordrade mig att sova alldeles nyss. "Du behöver det!" var hennes argument. Kan inte riktigt förstå vad hon syftar på, mina påsar under ögonen som snart släpar i golvet är faktiskt väldigt behändiga...

..man kan hamstra jordnötter i dom, bland annat...

OKEJ JAG GER MIG!

Kul natt förresten! Istället för att vara på Muse-konsert så har jag druckit cola och lyssnat på U2. Nu är ju inte det världens undergång heller va, men still....

wups, nu trampade jag på höger ögonpåse! hörs imorrn!


Grattis Pecka!



För exakt arton år sedan fick jag ett syskon. Ett skrikande stycke på femtionen centimeter, halleluja! Äntligen fick någon möjligheten att ärva mina kläder, lura mig till att slicka på en deodorant...och sånt.

Grattis på födelsedagen Pecka! Inte för att du läser min blogg speciellt ofta (bara när jag skriver om dina tarmljud...) men ändå. Imorron blir det ännu mer tårta!

Are you gonna go my way?


green park!

Jesus vad veckorna flyger iväg! (Och då är jag ändå arbetslös...tänk på det) Anyhow, min friday har varit lite konstig...fast inte lika konstig som Kajsas, hähä! Jag har bland annat varit på intervju...tror jag! Har väl inte riktigt förstått vad det hela innebär ännu, men det listar vi ut under vägens gång, så att säga.

Nu ska jag falla i snark! Imorgon är det uppstigning i arla morgonstund, ska jobba hela dagen. Hejpa!

Lite mer för lilla er


Lev som en gris och dö som en hund

Hallåååååååå!

Ännu en dag, en gudagåva! Är så sjukligt fikasugen och bara tanken på att det ligger ett wienerbröd med chokladinslag cirka två meter från mig just nu är lockande big time! MEN! Det kan inte ätas upp hur som helst utan en motprestation. Jag har inte varit i stallet ännu och det ska vara finito innan wienerbrödet ligger i min mage, så är det bara!

Håll ställningarna tills jag är tillbaka, hej!


Oh happy day!

Min onsdag stavas huvudvärk och en allmän opepp känsla har tagit form i mellangärdet. Jag sätter en hundring på att gårdagens movie kan ha ett finger med i spelet! Återvände nämligen till bibblan igår för att hyra lite filmer igen, och denna gång fick "Farväl Falkenberg" följa med hem. Vill inte säga alltför mycket men GAD, det var ingen feel-good rulle direkt!

...därmed inte sagt att den var dålig, hell no! Det är nog mer rullen man sätter på när man känner att man är lite för glad liksom, för att jämna ut känslorna lite..eller något.

Juste, jag har kapat lugg också! En timme efter klippet kom jag på varför jag lät den växa ut i början på 2000-talet. Det är ett jädra jobb med lugg om man har självfall alltså! Lite som att ta hand om en hamster...ett evighetsgöra. Men så har ju jag alltid varit ett fan av smådjur. Så nu testar vi detta ett tag! Tänkte och kila över till frisören idag och fråga om hon inte kan göra fanskapet liiiiiite bredare och tjockare. Ska man ändå ha lugg så ska man ha det ordentligt, kan jag tycka!

Internettävlarn är igång igen...


min senaste vinst! datorväska från walk on water, yes!


Morgonpigg tjej som skriver nu! Gick upp strax efter sju imorse, en stor applåd hitåt tack! Har tagit det ganska piano hela morgonen (öh, ovanligt? naj!) men nu tänkte jag pinna iväg ner till stallet och göra dagens mockning. Det brukar ta mig runt en halvtimme att mocka sex boxar, och då är vi ändå i början av säsongen! Framme i mars får man se upp så man inte står i vägen när hästkorvarna flyger genom luften! (Man blir ganska pricksäker efter ett tag...eh, ganska alltså)

Dessutom har jag också tagit tag i mitt internettävlande igen! Har medverkat i en del tävlingar under morgonen, nu håller jag alla kroppsdelar på att ro hem biobiljetter och spavistelser, hoho! Jag har mest vunnit teknikprylar (mobil, kamera och vattenkokare för att nämna några) och det skulle sitta riktigt jäkla störtskönt med en resa. Eller biobiljetter...eller böcker...


Right now


oktober i london är, not really, som oktober i sverige.


Hola! Lyssnar på nya albumet från Muse och hatar jättefinnar på hästhalsar. Gillar första spåret! (Det är ioförsig enda låten jag hört hittills, men det bådar gött) Googlar ihjäl mig på varbölder och längtar efter att dränera skiten. Dricker uppmicrat kaffe och redigerar londonbilder. Råkade precis leverera ett mejl till mig själv, jahapp!

Nu ska jag diska, byta ut långkalsongerna mot chinos och plugga körkorteori. HÄJ!


Sonntag!


Wille utan jättefinne på halsen, han är stiligare utan..


Uuuh vad det här ser ut att bli en kanonsöndag! Solen är framme (om än i sällskap med en del moln) och med en grym frukost och en härlig sovmorgon i ryggen kan inte mycket gå fel! Det enda negativa skulle väl isåfall vara är Willebulle har en varande böld på halsen som jag ska åka och ta hand om nu. Tänk er en mogen finne fast stor som två knytnävar, inte allt för gosigt så att säga. På senaste tiden har jag dock agerat sjuksköterska nästintill varje dag, så jättefinnar ska väl inte vara något större (hehe) problema.

Hörs later, hej!


Finally - Londonbilder!

Er väntan är över. Här kommer en hög med bilder från min och mammas Londonresa förra veckan! Textinlägg kommer det också, men tanken slog mig att det kanske vore smidigare att dela upp detta lite...(jag vet, smart tjej!) Jag höll en hög turistnivå under hela resan och fotade i princip allt, precis som det ska vara på semestern!



givetvis ville jag föreviga min första flygtur. blev helt lyrisk av att allt faktiskt såg ut som i kartboken!


en grind vid buckingham palace
det här var den bästa frukost jag någonsin ätit!!


lite av notting hill


eftermiddagshäng i hyde park!


VILL. SE.


färskpressad apelsinjuice...behöver inte säga något mer va?


notting hill igen! här vill jag BO!


vet inte hur många gånger jag tvingade in mamma på starbucks...10 kanske?


hey mama!


hyde park igen! lägg märke till hur finurligt jag har min handväska! ficktjuvar göre sig icke besvär!


vi tog varsin vitamin volcano på prêt på shoppinggatan carnaby street. (mycket snygga dudes här!)




att göra innan jag dör: åka i en röd dubbeldäckare. check!


Rookie, vilka ska dit?

Hallå där! Kämpar vidare med att lägga in en rookie-banner här på sidan, mina skillz när det kommer till kodmallar är dessvärre inte särskilt välutvecklade. På tal om rookie förresten, ska ni dit?!

Jag ska göra allt som står i min makt för att komma dit! Problemet just nu är att jag inte vet om jag har någon med mig. Min konsertbuddie numero uno (Kajsa) är fortfarande i Norge nämligen! I absolut värsta fall så får jag väl åka dit SJÄLV, hähä. Annars ska jag fortsätta med mitt mission att övertala Åstrandh!

In the middle of the night

Häj! Det är inte mycket kraft kvar i den här bodyn tonight...lyssnar på all night long med Richie, det känns lite motsägelsefullt eftersom jag kommer knoppa vilken sekund som helst...bäst jag sticker innan kinden hamnar på tangentbordet...där gör den inte alltför mycket nytta!

Idag har jag förövrigt jagat pållar, ätit megabrownie med Ivona och Frida och gjort en massa oerhört viktiga ärenden. Exempelvis så kan jag med skräckblandad förtjusning se fram emot en hårförändring på tisdag klockan 15.45! Gud varde med mig, tack! Hoppas inte frisören får ett epilepsianfall och klipper av hela manen bara!


Onsda'


längtar tills vi är samlade igen girls! bilden är lånad från stridens facebook!

Alltså, jag borde lägga på ett kål nu! To-do-listan är alldeles för lång och timmarna flyger iväg! Det enda som hunnits med hittills är frukost och tidningsläsning, och det stod inte ens med på the maddafackin' list! (Bra där Bella, bra där!)

Men innan jag hojar iväg till Wille så måste jag bara tipsa om en film! Igår när jag hade Fridolf på besök så gled vi in på bibblan för att hyra en skojig film (vilket i slutändan blev Nina Frisk, en lite..annorlunda rulle) Jag fick lite storhetsvansinne och lånade hem två filmer till,  där den ena var Jan Troells "Maria Larssons eviga ögonblick". Jag har velat se den skapelsen ända sedan guldbaggegalan då den rodde hem hur många priser som helst. Igår vid halv tio-tiden satte jag mig alltså bekvämt till rätta på ryamattan med te och choklad i högsta hugg och spanade in den.

Och...den var så sjukligt bra. HALLÅ! Handlar till stor del om fotografering i ett fattigt Sverige, med Micke Persbrandt (Emma!) i en av de större rollerna. Dessutom är den baserad på en verklig händelse. Helt klart väldigt sevärd! Så nu ska jag försöka övertala hela min släkt att se den! Tänkte börja med farmor och farfar.

Förresten, 20 spänn för att låna en film i en vecka? Det är ett ganska överkomligt pris det!

Turn it up loud, captain!

tomtenisse på grönbete heter denna..hejsanhejsan

Nu har jag äntligen blivit trött nog att gå och lägga mig!
Egentligen ska man väl glädjas åt att det fortfarande är så, om några år får jag säkerligen kämpa för att hålla mig uppe efter klockan nio på kvällarna! (Inga namn nämnda men ja, ungefär som dig pappa..)

Jag saknar att bolla sketchidéer med Kajsa på kvällarna! Och så börjar jag tröttna på att umgås med mig själv...visserligen är jag ganska underhållande och jag får alltid som jag vill, men det blir extremt tröttsamt i längden. Med lite flyt och god planering blir det förhoppningsvis både bio med Mats och häng med Åsa den här veckan, yeha!
Kvällens plus har varit att håret är likt en spegel tonight, kan inte annat än älska den nya inpackningen!
kvällens andra plus är utan tvekan de nyinköpta pyjamasbyxorna. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och invänta en ny spännande dag...godnatt världen!

Lite Mia Törnblom-varning här, men hey

Hej alla fantastiska läsare! VET NI VAD SOM GÖR MIG SÅ SJUKT GLAD? När jag tänker på hur många det är som kikar in här varje dag för att få en liten update om mitt liv. Tänk att ni surfar in här, där JAG skriver? Att vissa av er googlar bella+hives för att hitta hit (hehehe...japp, det går att kolla upp sånt där)

....det här ger mig en sån jäkla prestationsångest imellanåt. Jag vill leverera, sätta rätt ord på känslor, berätta om min vardag och om saker som berör mig i själen...(yes, ibland börjar jag gråta för att saker är så jävla bra...och dåliga också, förstås)

Min och mammas resa till London var så fruktansvärt bra. Den var magisk, utan att överdriva. Jag har inte varit utomlands så mycket (såvida vi inte räknar med alla otaliga somrar i stuga på en ö i danmark, men då var det ju chokladcigaretterna och badandet som lockade) men denna gång blev jag alldeles kär i landet. Och språket. Alla trevliga människor...till och med den högst obekväma hotellsängen (jag vaknade några gånger och trodde jag hade ramlat ner på golvet...) får högsta poäng! KANONKUL!

Jag kommer uppdatera er om alla bravader i England, for sure! Och jag gör det med en prestationsångest som stavas S-V-Å-R, men skitsamma!

(Med risk för ett lite corny inlägg)

fan vad du är bra! JA, DU SOM LÄSER NU!
SÅ KRAMA OM DIG SJÄLV OCH TÄNK PÅ ATT DU FÖRTJÄNAR DET BÄSTA! ALLTID DET BÄSTA!

HÖSTLÖV! /bälla


Hello Britain!


en fräning till bild från ellas ryska fest! saknar er tjejer!

ÄNTLIGEN! Väskorna är vägda, färdigpackade and ready to go. Precis som jag och morsan! Fast innan jag slänger in mig i bilen så blir det några timmars sömn, just as it should be! (Hövågar är förresten bra underskattade då det kommer till att väga bagage) Ha en extremt fin vecka nu, så hörs vi på lördag! 

HJÄLP VAD SKOJ!

Hur packar man rätt?

Nu inleds nästa stora mission: nämligen att packa smart! Jag kan inte packa överhuvudtaget. När jag och Kaj skulle till Göteborg och se U2, hade jag med packning för en vecka. (Vi var där en natt) Två veckor senare, då vi åkte till Gotland i en vecka, så hade jag två tröjor och fem byxor med mig. Väldigt smart tänkt där! Sista kvällen fick jag dessutom tvätta strumpor i handfatet... (får lite Mr Bean-vibbar)

Jag återkommer med en rapport later!

But I know I'm gonna change that too



Lövers! Här kommer en idolbild att hänga upp på kylskåpsdörren. Ta-daaaa! I övrigt sitter jag uppe och nattugglar, lyssnar på mysig musik och tömmer minneskorten. Här förbereds det inför LONDON BABY!

...jo, att sova vore eventuellt också en slags förberedelse, speciellt med tanke på att vi ska bila till skavsta
imorgon natt. 

En annan liten parantes är att min nacke är halvt av. Den här sittställningen kan inte kallas ergonomisk.. Om min kropp ska kunna hänga med på semestern är det med andra ord bäst att stänga ner de små diskvattenblå för ikväll. HELSKOTTA vad gott jag tänker sova nu!


Kom an då, era lågtryck!

Idag plockade jag officiellt fram understället. Yes, nu är jag så gott som redo för minusgrader och snöstormar! Egentligen är det lite konstigt att världens bästa och världens fulaste plagg är kombinerat - nämligen långkallingarna.

Jag minns en gång i mellanstadiet då jag lyckats glömma idrottsshortsen hemma, paniiiik! (Då fick man ju istället den fina möjligheten att välja ut ett par lämpliga brallor med intorkad svett ur "kvarglömt-lådan")
Det hela slutade med att jag glatt gympade i långkalsongerna. Jag var förmodligen snyggast på idrottslektionen den gången...

Nu ska jag ge mig ut i det "fina" vädret. Hej!


Jahopp

Hej! Helt plötsligt håller jag på att svälta ihjäl! Vad är detta? Jag är obehagligt hungrig IGEN! Nähä, då får jag väl käka lite chips och dricka te innan läggdags då! (Sounds good to me!)

Ikväll har jag förövrigt ätit tacos, hälsat på Willebulle, lyssnat på musik och pratat med KAJ! Hoppas du mår bättre snart bruden! Så att vi kan försöka toppa varandras skämt istället! (Näe, ikväll gjorde Kaj endast ETT lamt försök att försöka få till en toppning, och det är inte likt henne! Men så hade hon ju feber också!)

Näe nu ska jag sova! Det är en dag imorgon också, som någon klok varelse myntade en gång i tiden. ÄLSKA LÖRDAGSMORNAR!


På tiotusen meters höjd spydde jag på en toalett

...näe det får vi verkligen inte hoppas! Men nu lyssnar jag på Mats egenkomponerade spotifylista, och då är det klart att man blir inspirerad! Av Krunegård, alltså. Som Mats förövrigt har hängt med. COOL KILLE!

Igår på jobbet blev jag tillfrågad om jag ville hoppa in och jobba idag, och GIVETVIS vill jag det! Fredagar på ICA...det kan inte bli så mycket bättre! Hoppas bara att vågen är lagad (ja, självklart bestämde den sig för att ge upp när jag satt i kassan igår...)

Nu ska jag smöra två mackor och rota fram ett par strumpor. Sen kör vi! HEJ!

That's alright mama!

Hej lövers! Verkar onekligen som att kylan kommit till stan. Lyckade halvt förfrysa båda tassarna på vägen till och från stallet...yeah baby! Annars kan det vara rätt mysigt att cykla i ösregn...förutsatt att man har heltäckande vattenavstötande material och är osminkad. Nu ska jag göra tvärtemot detta - nämligen cykla med smink ner till ICA. Med min vanliga tur kommer regnet vara riktat rakt i pallet. Bra start på jobbardagen, oja!

Näe nu är det bara ett motto som gäller; just smile and wave guys, smile and wave....

RSS 2.0