Times like these


parmaskinka, halloumi, korv med bröd och budweiser i solnedgången vid ringmiuuuuren! aug 2009
FYTUSAN vad jag är sugen på att festa med mina underbara vänner på fredag!! Det kommer bli Awesome (med stort A) Jag ska gå och lägga mig nu men det är högst motvilligt, om jag fick bestämma så skulle jag vilja ha en enda lång förfest fram till le grand finale på långfredagen!

Förresten, idag har jag haft en galet bra dag! Fruktansvärt flyt! Körlektionen gick alla tiders, jag förberedde mig mentalt för att köpa en ny datasladd och så visar det sig att jag bara behöver byta själva kontakten. 45 spänn fattigare istället för 429, kalas! Utöver detta är också vårgarderoben lite lätt påfylld. Dagen avslutade med te, nötkakor och frallor runt Fridas köksbord. KVALITÉ!

Imorgon har jag dessutom världens godaste pastablandning som lunchlåda! AH ÄLSKA LIVET!



Saknad.


världens finaste hundtjej ställer upp på modellkort bland vitsipporna! (kompromiss; pinnen fick vara med på bild också)

Idag för precis åtta år sedan föddes den finaste pälsbeklädda varelsen jag någonsin lärt känna. Thea, jag hoppas dina vänner i himlen dukade upp ett riktigt festligt långbord med det bästa du vet (det vill säga vaniljglass, äppelskruttar, paradisträd, mössor med tofs, gurka och köttbullar) och firade dig riktigt ordentligt! Här nere på jorden är inget detsamma utan dig.

Alla får påsar

Idag har jag tillbringat nästan ett halvt dygn på jobbet. Nu ska jag tillbringa ett halvt till i sängen. Om en stund är det saturday! Vilket i stora drag betyder långfrukost, extra bra morgontidning, LEDIGT och översovning med bästa chicksen i stan!

Innan här läses firardags-annonser, så ska jag sova bort de mörka skinnpåsarna under ögonen. Hejpa!

Crap!

Det känns som mitt liv är ganska crap-aktigt just nu. Inte i sin helhet, heck no! Men vissa delar. Exempelvis höger sida av min nacke. Känns som någon satt en gaffel i den. Jag googlade och det kan vara så att jag fått en släng av nackskott - vad nu det ska vara bra för. Det är ju en avrättningsmetod också. DET ÄR JU VÄLDIGT KUL ATT GÅ OMKRING MED EN AVRÄTTNINGSMETOD?!

Okej, mamma ringde just och jag är antagligen inte ett offer för nackskottet längre. Nackont ingår i förkylningsprocessen...och hon tror att hon kan lugna mig, hypokondrikern med stort H som just nu är mitt inne i ett massivt grey's anatomy-maraton, med DEN förklaringen? Madness! Jag låter SÅ Dr Shepherd kika på den här nacken!


Money money money


photo: weheartit


Det har blivit dags för mig att susa till jobbet och tjäna lite pengar, gött! Ska försöka undvika att glömma min cykel på jobbet, det gjorde jag förra gången...lite lätt virrig?


Finns det någon gräns för hur cool man får se ut?


Becca och jag i L'Estartit (Spanien) för eeeh, några år sedan. Lägg märke till att jag ser ut som Stifler's mum och syrran påminner starkt om någon slags fluga...
Jag har scannat in en del roliga bilder i datorn från äventyr long time ago. Alltid spännande att spana på vilka kläder man gled runt i, vad man drack och vilken frilla som gällde just då. Genom att kolla på den här bilden kan vi konstatera följande: jag hade ganska långt hår i min naturliga hårfärg, Becca hade väldigt kort hår i sin naturliga hårfärg. Jag bär mitt tandhalsband som jag inte tog av mig på typ 6 år. Och så har Becca beställt in ett glas mjölk, precis som vanligt.

Om någon undrar varför jag inte har så mycket färg i ansiktet, så kan det bero på att jag spenderade mina dagar på stranden under parasollet. Jag hade visst råkat läsa en artikel om hudcancer innan vi skulle iväg, och hypokondriker som man är så förstod jag genast att det var detta öde jag skulle gå till mötes om jag inte höll mig under parasollet. (Som förövrigt blåste iväg på våra strandgrannar några gånger)

Det här var ju väldigt fantastiskt!

Jahopp, och just när man trodde att det inte kunde bli mer tillkrånglat så får jag givetvis dras med en öm kropp, en upcoming förkylning och bihålevärk. Score! Hällde precis i mig ett stort glas nypressad apelsinjuice och detta i kombination med ibumetin och honungste ska förhoppningsvis hålla Mr Förkylning (eller vad han nu väljer att kalla sig) under kontrollerade former. Detta görs till tonerna av Brucan för bästa effekt!

Kachiiiing!


En beslutsfattar-vikarie sökes!


bild: weheartit

Har duktigt mycket tankar i huvudet.
Ska man, eller ska man inte? Ska man vänta eller slå till? Hur vet man vad som är rätt och fel? Sometimes even the right is wrong, som Chris Martin himself så vackert beskriver det.

Näe men kom igen! Kan inte någon annan bestämma över mitt liv och göra mina val i någon vecka sådär? Så kan jag glo på Prison Break säsong 2, promenera i vårsolen och göra en helt ny vår-playlist med världens bästa låtar sålänge!

Hallå allihopa everybody!

Jag dricker starkt kaffe och funderar över hur jag ska lägga upp min eftermiddag. Väl jobbandes har jag väldigt storslagna planer på vad jag ska göra på mina lediga dagar. Idag är jag helledig och jag har verkligen NO CLUE AT ALL! So far har jag spenderat 300 spänn på mina gaddar, ätit frukost, handlat morötter för två spänn på konsum och fått en massa nya ha-begär i och med H&M's sommarkatalog.

Jag hatar förresten att ha tänder! Är det verkligen värt gå till tandläkaren och putsa dom (!) för en halv konsertbiljett? Jag skulle dessutom lätt kunna överleva på smoothies! ...fast när jag tänker på det så låter inte taco-smoothie sådär hiskeligt inbjudande...


'Kan man inte betala bussen mentalt då?'


jag vet vad ni tänker! 'ah vilka käcka töser'

Holy Cow! Vi har haft en grym helg hos Karin i Örebro, och då menar jag extremt grym, MADNESS! På tågresan på väg upp åt jag och Kajsa matsäck, köpte trisslotter och blev helt övertygade om att vi skulle vinna 100.000. Vi tummade på att vi skulle resa upp pengarna tillsammans om vi vann... (så att inte någon av oss går och köper ett balmainplagg för pengarna liksom).

Väl framme i the big city (allt är stort i jämförelse med min hometown) käkade vi lunch och jag investerade i en morotskaka made in heaven...eller möjligtvis i något bageri. Hela dagen var en lång pepp inför kvällen som innebar studentfest, yehaaaa! Och här tänker jag bara skriva JEANSSKJORTORNA! Jag grämer mig i resten av mitt liv!! (och jag som undrat var alla välklädda guys har befunnits sig, nu vet jag!)

På söndagsförmiddagen ältade vi mest...och fikade i solen vid rådhuset! Kajsa och jag fick en snabb släng av jackfetisch och köpte två var, välinvesterat! Hemresan var apdryg men väldigt rolig, vi hann spela in 21 extremt seriösa videos medan vi väntade på att ett trasigt godståg skulle mova. Förresten! När vi anlände till Linköpings bussterminal (lite lätt sega och väldigt, väldigt kissnödiga) var vi väldigt snabba med att klappra iväg i riktning mot stationen...så snabba att vi glömde vårt bagage!! Jag skenade kobent tillbaka (Kaj kom efter men fick stanna för att förhindra kissflödet) och vi fick tag i chaffisen innan han körde in bussen i garaget. MADNESS!

Sammanfattningsvis; AWESOME HELG! Vi har redan diskuterat the return i typ maj, yeah!

Let's stick together!


bild: weheartit

Måhända att jag gick lite väl långt i vårhändelseförloppet med följande bild ovan, men det är smällar man få ta. Min hovslagare berättade förresten i förmiddags att det väntas mer snö framöver. Partytrasher! I väntan på att den nyss nämnda skulle dyka upp, solade jag och Göran (obs! stallkatt!) våra vita ansikten på gödselstacken. Jag tror att jag lyckats odla några fräknar till och med! Vill inte lova för mycket bara, förra gången jag stolt deklarerade att jag blivit med fräknar visade det sig vara pormaskar...inte lika sommarfräscht.

Time to suit up inför worket, yes!

Någon som letar pålle?


världens finaste willebulle!
Readers! Jag vet inte om jag berättat här på bloggen om att jag ska sälja min häst. Så är det iallafall och jag hade en del spekulanter i höstas men då blev han väldigt olägligt skadad i hagen och därefter sjuk i nästan en månad, så jag fick släppa säljtankarna då. Nu är han dock tillbaka på banan igen!

Jag vet att det kanske är fel forum att skriva om min håriga fella' här men om det är någon av er som läser som möjligtvis är intresserade eller vet någon som är intresserad av min Wille, så får ni väldigt gärna mejla mig på [email protected].  Jag har planer på att börja läsa marknadsföring till hösten och då har jag tyvärr inte möjlighet att ha kvar honom. Här hittar ni en annons med mer information!

Håll tummarna för att jag hittar ett riktigt kanonhem till honom!

Livet på en pinne

Vill bara informera allmänheten om att mitt liv just nu är väldigt te-relaterat, men fantastico! I fredagskväll drack vi te och kastade Antes sockor på varandra hemma hos Åstrandh, I lördagskväll drack vi te hemma hos mig, igår fixade jag och Kaj exotisk bricka och spanade på en fransk thriller. Sedan sov jag över hos henne, det är jobbigt att inte bo 100 meter från varandra! (eller som Kajsa skulle sagt: ca 25 meter! haha)

Imorse ringde jobbet och jag gjorde ett inryck där, och efter det kom Ås, Kajsa och Emma hem till mig för att fika och äta frukt. Sedan kom Kaj förbi en stund IGEN och vi halsade varsin köpp Himlagott och knaprade i oss ett par digestive. Snart flyttar Fritte in till stan (hon kommer ha takterass, awesome!!) och då kommer vi kunna hänga där JÄMT! Älskart!


öland 2009! stridens min är obetalbar!


Spåttifaj


Så här har det sett ut på min spotify den senaste tiden. Alla som har fina förslag på bra låtar är hjärtligt välkomna att höra av sig! Själv vill jag tipsa om Otis Redding, Hot Chip, Passion Pit och The XX. KÖLL UP THAT!

Heeeeey mozzarella!


mr superhandsome, JAMES FRANCO! bild från weheartit


Hej påre! Efter kneget mötte jag upp Kajsa och Emma, vi åkte hem till mitt mansion och jag värmde en mozzarellapizza i ugnen, den satt precis där den skulle efter ett kvällspass på 8 timmar. Sedan drack vi te och spanade på Notting Hill en stund. Har planer på att gifta mig med den inneboende Spike, förjäkla skön kille! Nu har jag mest knaprat mörk choklad med blåbärsbitar och glott in i den glödande brasan. Fridfullt värre! Let's sleep!


Saturday!


Hade lite citrustema på min frulle yesterday. Well-tasting!

Nyss: Jag och Brucan fixade lunchlåda. Det gick sådär, broccolin blev svampig pga. alla vackra toner. Känns ändå värt det! Nu ska jag trampa iväg till jobbet. Slutar tio och då kommer Kajsa och Emma och möter upp mig, hur kul som helst! ÄLSKA LIVET!

Gaga, oh lala!


bild: last.fm

Lady Gaga live i Globen den 7 Maj!!!!! Känns som det här kommer bli en grym vår! Ett sjukt stort plus i sammanhanget är att jag ska se konserten tillsammans med en hel drös underbara tjejer. Delad glädje är dubbel glädje!

Rocketscientist

Dudes! Nu går jag på mitt jobbpass om en halvtimme, höjer energidepån några nivåer med att halsa kaffe, lyssna på The Teddybears på högsta volle och käka banan. Sjukt pepp tjej här!


Har någon sett min självkontroll?

Vad är grejen med att inte gå och lägga sig när man är trött? VA? När jag klev upp imorse gjorde jag en deal med mig själv; gå och lägg dig nästan direkt efter jobbet för bövelen! Und now: klockan passerade halv tolv för en goddamn kvart sen!!

Imorgon väntar frukost hemma hos Kaj med tjejerna, hur fint rimmar inte det?


Oh happy day!

Vädret idag inget annat än sagolikt! Hultan släpper band på löpande....band (jaja, det blev lite fel där men anyhow, snyggingen JARED LETO kommer till de småländska skogarna! Hooray for that!) Ingen mindre än självaste Lady Gaga intar Globen i början på Maj och snart befinner jag mig i London!!!!!!

Let's go!



weheartit, studenten, hultan 08

Ska tanka på sovkontot som blinkar ilsket illrött since mitt tidiga jobbpass imorse. Idag bokade Svensson två prima tågtickets till jordens medelpunkt....nämligen Örebro! Vi ska hälsa på Kajsas juridikstuderande storasyrra, shoppa vårkläder, spana in Örebros utbud av uppklädda studentdudes...ni fattar grejen. KANONKUL! Pepp tjej!

RSS 2.0