Give me something to believe in, give me something to believe


så jäkla bra kombination! kajsa svensson+gotland+solnedgång!

Ladies and gentlemen! Det är måndagskväll och jag har ägnat mig åt den fantastiska aktiviteten 'bära ved' typ hela kvällen. Utöver denna totala kraftansträngning har jag även inhandlat en ny datasladd, glidit runt i stan i den santoriniblå faran och tagit mig en svängom på mannen med den bruna pälsen...alltså, Wille.

Aaaaaaaaand now - mot luftmadrassen på livets hav! Södra Vi....

Först ska man ju rejva fram till klockan tre, så kanske det blir te.


bild från antonias facebook! lite peppa brudar?!

Jag äter en ananasglass och ska strax skura mina vinröda converse. Eller, dom som VAR vinröda innan våra vilda dansmoves på taxiparkeringen igår. Sen cyklar jag till stallet och plockar in hästarna, stannar till på ICA och köper present till min mamma och sen dricker jag te where all the action was igår, ovanför banken.

Stay classy!

Jag ramlade in på nåt diskotek, sen ramlade jag ut såvitt jag vet


p3guldgalan 2010!!!!


Jag har fått en fling på Paolo Nutini. Jag har skvätt ner hela min vita Londonblus med grus och jag har världens finaste vänner! Sen i vanlig ordning, varje gång jag hör Tougher Than The Rest vill jag gifta mig med den unga Brucan på en karibisk ö i en lång, vit strandklänning. Jag tänker flätad uppsättning av mitt hår där!

Öltältet 2010 var sanslöst bra! Lite konstigt imellanåt men sammanfattningsvis hur goddamn good som helst! Vi hade visst en spontan förfest hemma hos Fritte igår innan vi släpade oss de 75 metrarna ner till öltältet. Resten är egentligen en dansant historia. Just igår, just då, kändes det som hela livet var ett disko. Heck yeah!

Det där med livsdisko förresten... Jag är fruktansvärt pepp på att leva livet! Jag vill äta kexchoklad på en bro i solnedgången och dricka te på nätterna!


DÄR SATT DEN!!!!


pelle och chris, THE HIVES!

Klockan 14:27 tog jag körkort. Det känns så ÄCKLIGT BRA!!! Nu har jag ett mission mindre att klara av i sommar. Kvar på listan: Lära mig att cykla utan att hålla i styret (livin' on the edge, livin' on the edge!) Lära mig laga egen sushi (så goddamn hard kan det väl inte vara?) och dessutom tänkte jag försöka klämma in grillexpert, och lära mig dyka som en delfin ungefär. Hur svårt kan det vara?!

Inom en ytterst snar tidsrymd..



...kommer jag och mina vänner spana in den här rullen, med en treliters popcorn (obs! smörsmak!) i näven. Jag har längtat enda sedan vi såg ettan i Stockholm för två år sedan. Yabbadabbadoo! När vi ändå är inne på biospåret, PRINCE OF PERSIA känns som något väldigt...bellianskt. Jag tror vi passar på att se den också! Nu ska jag dricka cappucino och plugga vidare, haj!

BAM!


snyggbruce! från lastfm.se

Jag älskar att det är sommar nu!!!!!! Idag har jag varit ledig och det har varit precis lika gött som det låter! 15 grader varmt om nätterna är helt okej, nu är det bara att hålla thumbsen på att temperaturen håller i sig till öltältet nästa helg! Årets första mjukglass inmundigades på Sibylla tillsammans med Kaj, Åsa och Emma Key tidigare i kväll, fantastiskt!

Och om ni inte visste detta så är det löning på tisdag, kaching! Jag behövert efter Londontrippen..

Dansa sig över Atlanten, en tango med kapten

Gårdagen har var så FREAKIN' BRA! Ur pluggsynpunkt alltså. Helskotta vad jag nötte! Belönade mig själv med att äta paj på 48:an med några av mina underbara brudar, Amanda turnade 22 och idag beger sig Ella och Emma ut på ett fantastiskt äventyr! Ryssland, Mongoliet och Kina, det är grejer det! VAR RÄDDA OM ER OCH ROCK ON!

På kvällen stack jag till KAAAAAAAJSA SVENSSON och åt vindruvor. Runt midnatt cyklade jag hem igen och då var det fortfarande galet varmt ute, blir ju för tusan alldeles lyrisk av den här underbara årstiden!

AAAAAAAAAAAAAAAH! Snart får vi träffa de här fina grabbarna också!


bild: lastfm.se


Hooked on a semesterfeeling




överst; min bästa vän i hyde park! sedan en bild innan gaga, ohlala!

Tror att jag fastnat i någon slags semesterfeeling. Jag har en lista på ca 1,6 km med saker som ska göras och avklaras. Men det enda jag egentligen känner för att planera vilka konserter jag vill se, dricka te och tänka ut olika klädkombinationer som kan tänkas passa till årets happening - öltältet 2010!!! hahaha! Imorgon är jag iallafall ledig, då ska jag beta av en sjuhelsikes massa!

Jag saknar att spatsera omkring i Covent garden med Kaj om kvällarna! Och att vakna med en varm, snarkande hunnakropp över fötterna som blockerar täcket.

Joker and the Thief of the night

En sån fruktansvärt god nattsömn som jag upplevt inatt inträffar nog bara en sisådär 3-4 gånger under en livstid. MADNESS! Nu är jag fit for fight för att avverka ett par timmar på jobbet. Men först blir det ett snabbt besök hos mannen med mockajackan, wille!


In a little while


här snackar vi the perfect beard-master! bild från last.fm

Såhär ilsket blinkade rött har mitt sovkonto inte varit sedan luciavakan 2004.
Det är nästan en bedrift i sig! Jag har jobbat hela helgen och när jag inte scannat EAN-koder har jag varit på fest och hängt med sköna människor. Älska livet! Och skäggstubb! Men nästa gång tar vi det nog lite lugnare med jägern, eller vad säger du Svensson? Min mage har nämligen agerat ilsken blåsorkester hela eftermiddagen. Mindre nice!

We have little, to next, to nothing, to talk about


jobbtröjan på!

Hola amigos! Vid femtiden ikväll styrde Becca, Jerry och jag kosan mot det småländska höglandet för inmundigande av grillkött, nudlar och ugnsrostade grönsaker hos familjen Häll. Rysligt gott! Vi pratade en hel del bröllop och tanken slog mig att jag faktiskt aldrig tänkt på hur JAG skulle vilja gifta mig. Hur coolt vore det inte att ha ett bröllop i en ubåt eller ett luftskepp?! Skaplig adrenalinkick att veta att man befinner sig i en djuphavsgrav? Hoho!

En annan sak jag längtar efter är att hålla tal (och lyssna på andra tal!) på mina kompisars och systers bröllop. (Så se till att ni gifter er så jag får något att pyssla med!) Det blir fantastiskt! Jag är i dagsläget sämst på att hålla tal, men jag tänkte styra upp den biten lagom till mamma fyller 50, det blir en fin mjukstart!

För att jämna till den högtidliga stämningen som uppstod; nu ska jag borsta tänderna!

Mera låndån!










lite blandade bilder från resan! på sista bilen har jag lagt på ett fejkat tilt-filter, för "dockhus-känslan".

Frustrerad tjej?

Jag ringde upp Becca för att prata om ingenting, precis som vanligt. Vi var rätt inne i en diskussion då Becca hörde hur jag började beklaga mig.

'Asså Becca, suck! ...ÅHHHHHHH! AAAAAAAAH!' (det sista sagt med en viss äcklan i rösten)
'MEN BELLA SÅDÄR ÄR LIVET! TA DET LUGNT!'
'asså...det var inte det, jag kliade sönder en finne på ryggen och fick blod på handen!'
'eh...jaha....'

Här kommer en bild på Becca med!



Just Dance!

Okej fellas! Jag har tillbringat helgen i huvudstaden, dansandes till världens bästa Lady Gaga tillsammans med mina fina vänner och ungefär 13 000 andra. Det var så gött att jag får kycklingskinn när jag tänker på tillställningen! OH! MY! GAAAAD! som GAP-expediten uttryckte sig när Kaj visade sin trasiga papperspåse från Primark!

Antonia filmade konserten, hon är grym och det är videon också! So that's why ni borde kolla på den. LITE FEELING!


It's always better on holidays

Här kommer en liten, liten del av bilderna från London ur min kameras synvinkel. Ikväll efter jobbet stack jag hem till Åsa och åt glass och fruktsallad med henne och Kajsa, jag tror ärligt talat att Åsas lägenhet är det bästa som hänt Vimmerby på typ... tjugo år. Blir alldeles darrig i benen av att tänka på hur fruktansvärt kul vi kommer ha där nu i sommar!

Timmen är slagen för att krypa ner mellan påslakanen! HAJ!




















dagens happening!

Klockan är tjugo i två och jag njuter av att sitta vaken i mörkret och lyssna på världens bästa Bruce! Idag såg jag förövrigt en ung Brucan-lookalike. Och det bästa av allt; JAG PRATADE MED HONOM!

....sen att jag frågade vad frallorna kostade har väl ingen större betydelse. SAMTAL SOM SAMTAL!



In i vardagslunken

Tillbaka till vardagen! Nu ska jag pinna iväg till körskolan och ha lektion. Jag kommer bo där ett tag framöver nu, känns gött! Ha en grym måndag!

Vi mötte sommarn i London!


glada brudar i green park!


VI HAR HAFT VÄRLDENS BÄSTA SEMESTER!!! Ville mest meddela att vi överlevt och ännu bättre; LEVT! Shoppat tills vi bokstavligen droppade (vi stapplade darrhänta in på deberhams restaurangavdelning) ätit sushi ungefär två gånger om dagen (bland annat i green park) varit på musikal (och blivit handlöst förälskade i mufasa och simba....mest simba...) beundrat maffiga byggnader (big ben var enooooorm), varit inne i the travel bookshop i notting hill (öh, coolt!) spanat in fina rockdudes och manliga butiksbiträden med vackra ansiktsdrag (och ryggmuskler..) gått igenom nästan hela fikautbudet på starbucks, ätit världens bästa frukost på tomtom och gjort bort oss ungefär...50 gånger.

Så fantastiskt att jag inte har ord för det!!!


RSS 2.0