Skön...t






Hårnörderi

Jag älskar att nörda in mig i saker. Framförallt när man har sommarlov! Och det har jag ju! Tidigare sommarlov har jag ju haft en häst att pyssla om, jag läste ganska mycket om Natural Horsemanship eftersom jag och Wille hade lite kommunikationsproblem imellanåt. Eller inte så lite egentligen, han är en humörhäst utan dess like och jag blev osäker rätt ofta. Så jag läste på massa och gick ut i hagen och stod där ett par timmar och tränade ledarskapsövningar. Haha, det låter kul såhär i efterhand men det var sjukt välbehövligt.

Iallafall! Nu är jag utan häst och har istället börjat nörda in mig på hårvård, läst mycket om något som heter balsammetoden. (Som jag inte tänkt ge mig på, men däremot vill jag använda mildare schampon som inte sliter så mycket på håret) Under de senaste veckorna har jag därför tvättat håret med ett schampo från apoteket utan parabener, silikon och mineraloljor, och knappt rört håret innan det självtorkat. Vet inte om jag märker någon skillnad, men det känns friskare. Idag beställde jag ett schampo från Iloveburt.se utan sulfater, ska bli spännande att se hur det funkar! Jag har mest som mål att få längre och mindre slitet hår, och att lockarna kommer fram bättre. Vi får se hur det går!

Nu ska jag ner till stan och köpa mat och fixa biljetter till kvällens match mellan Vimmerby IF och Kalmar FF. Spännande! Om inte annat så är det djävulskt gott med grillad korv. HAJ!

PUSS!



Jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på mina fina vänner som jag lärt känna i Växjö. Nu har jag inte sett dom på nästan två månader. Och det ska jag be att få tala om, att det är en himla lång tid när man är van vid att i princip hänga dygnet runt! Nu är det omkring två veckors jobb kvar, sen är det den här kvinnan som ser till att träffa de fantastiska varelserna ovan! Hade förresten storslagna planer på att spendera helgen i Göteborg och umgås lite med några av tjejerna (Läs: shoppa, dricka öl, äta god mat och dansa) Tyvärr var schemat lite för tajt, så jag åkte ut till pappa, såg på Golden League och dippade gurka istället (haha) På lördagen åkte jag och mamma till VBM (Världens Bästa Mormor) i Eksjö och hälsade på. Året Runt, te och marknadskarameller på mormors balkong med eftermiddagssol, det är grejer det!

Klockan slog sex och det var dags för picknick med Emma och Ella! Fast det blåste som tusan, så vi gjorde om picknicken till en middag på Kinan istället. Jag gick wild and crazy och valde för en gångs skull inte jordnötsås och kycklingspett. Modigt Bella! Sedan satt vi på bryggan vid Höksjön och pratade om livet och åt choklad. Vilka fina vänner jag har!
Om mindre än en timme trillar det in en helt okej summa pengar på det bellianska kontot, känns bra! Hade gärna lönevakat (dvs. surfat in på internetbanken en minut över tolv, klappat mig själv på axeln och snabbt som attan klickat hem ett par remsandaler på rea från Vagabond) men jag börjar sju imorgonbitti. Dags att hoppa i säng så glatt!

Här kan man vara!


















Hultsfred 2011!

Festivaliskt

foto: martin sjölander
foto: last fm

Tjejerna i Those Dancing Days har så himla fina stilar tycker jag. Dör av inspirationsöverdos varje gång jag ser dom på bild! Sångerskan med lockigt hår ligger antagligen närmast den bellianska stilen. (Vad nu den stilen är för något) Marin-rock-freddan i solsidan-klassisk, ungefär så. Nu sover vi lite på det!

SNART

Det är mindre än en vecka kvar till Hultsfredsfestivalen! Jag har längtat i två år efter den, så iår blir det ta mig tusan åka av! Ska njuta av varenda langos (och inte snåla med pålägget, ska köpa den med räkor och rom på varje gång!) dricka varje öl som om det är den sista ölen jag någonsin får uppleva (nåja, man vet ju aldrig!) och lyssna på fin musik tills öronen hänger på halv stång. SKA NI DIT?

Två yeah till:
* ledig under hela festivalen!
* jag behöver inte köpa biljett!

Och nu ska jag göra pannkakor. Hej påre!



Magiskt

Hejhopp! Jag bara MÅSTE lägga upp en fantastisk video som min kompis Cia tipsade om. Titta på den, och gråt lite för de där barndomsåren som aldrig kommer tillbaka. Nu ska jag till Mats och äta chips och kolla på en gammal skräckfilms-VHS som han köpt på second hand, "Bakom den stängda dörren" eller något sånt. Återkommer med rapport!


RSS 2.0