Bikbok ger järnet!


två av bilderna från sommarkollektionen, se fler hos fashionsquad vettja!

Det känns som Bikbok ger allt i nya sommarkollektionen!
Snyggt och somrigt är bara förnamnet! Men hur gör man då? Väljer ut tre snygga modebloggare, flyger till Miami och fotar i ett underbart ljus såklart! (Bland annat är en av mina favoritbloggare Fashionflash med i lookbooken, kolla in det!)

Aaaah just det, ni ser den brunhåriga tjejen här ovanför? Det är Maje! Jag tänker mig hårinspiration inför våren/sommaren 2009! Där har ni mitt goal of hair liksom. Känner att ribban ligger på rätt nivå...och allt..

HAAAAA vilken liten modeblogg jag har imellanåt... MEN NÄR JAG SER NÅGOT JAG GILLAR SÅ KAN JAG INTE BARA UNDGÅ FRÅN ATT TIPSA OM DET BARA FÖR ATT DET ÄR FASHION!

(erkänn att ni skyndade ögonen för att läsa det versala?!)

Kommentarer
Postat av: Ivy

Ja haha det blir så att man skyndar :P Om du vill bli bättre på bild så slappna av i ansiktet och bara träna träna träna framför spegeln eller ta själv med kamera =) Olika miner sånt.. Alla blir bättre bara de tränar!

2009-04-03 @ 23:04:01
URL: http://ditiny.blogg.se/
Postat av: Frida

jag tycker vi ska ta en shoppingdag i Linköping? Fast allra helst Kalmar. Jag har hittat HUUUUR mycket snyggt som helst på Gina! Och det är KLÄNNINGAR! :P

2009-04-04 @ 00:42:08
URL: http://doolfan.blogg.se/
Postat av: Frida

men det har inte jag heller. :P men jag har allt råd att köpa lite clothes. men Kalmar ngn dag då? Så fint väder och då blir ju Kalmar så där extra mysigt! =)

2009-04-04 @ 12:19:22
URL: http://doolfan.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Nu blev jag sugen på att ha sommar! Men det får gärna vänta tills efter påsklovet (som är efter nästa skolvecka), då kan snön och alltihopa försvinna på en sekund! ;)sv. Åh, tack så jättemycket! :D

2009-04-04 @ 12:59:01
URL: http://matildasodergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Le bloggadress, tack!:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0