Well done!

 
bild: thecobrasnake.com

VILKEN DAG! Jag är som en liten spyfluga som dras till skiten! (Om vi nu tänker oss att bajset i det här fallet är solen...då...)

Jag har fifflat med brandväggen på min laptop, ojrå! Tanken med brandvägg är väl egentligen god, men nu har jag lyckats få massa viktiga grejer att försvinna (exempelvis verktygsfältet när man ska skriva blogginlägg) Någon som vet hur man får tillbaka det igen? Isåfall - let me know!
Nu ska jag käka godis och kolla på talang!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Sv: Hans pappa hade ju sagt te mig när ja snackade med han i tele att pelle skulle ringa mig.. men inte trodde jag då att de skulle ske inom 3 min! jag hann ju inte ens smälta det! min kompis var typ tvungen att hålla i mig när jag snackade med honom i telefon. för jag trodde seriöst att hjärtat skulle stanna eller nåt! de va typ nåt av det hemskaste men endå bästa jag varit med om. haha :)Åh håller absolut med om det fina vädret :) Svårt att fatta att det är vår på riktigt nu efter en så lång vinter ! Riktig sommarvärme idag ju!

2009-04-03 @ 20:16:27
URL: http://www.magiskadagar.devote.se
Postat av: pelle

hur vågar du jämföra solen med bajs? du hade ju kunnat varit "fisken som trivs med vattnet" eller något istället ;Djo,jag vill också se u2 - det lär bli grymt. men yo, jag ska ju se bruce. får väl nöja mig med det istället. även om u2 hade varit coolare.ikvällblir det lungt här, själv då?

2009-04-03 @ 21:07:54
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Marcus Å

Jag har bott i centrala Norrköping hela mitt liv men numera bor jag 3,5 mil utanför stan. Ganska skönt. Var vill du läsa då? :)

2009-04-03 @ 22:44:24
URL: http://slipsens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Le bloggadress, tack!:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0