Aaaaah!

 

solnedgång. halloumi. min underbara hållning.
Haha, hallååååå!

Idag var det tänkt att Gabriella Eriksson skulle ta tag i sitt liv. Ordentligt. Därför gick jag upp obehagligt tidigt i morse, förberedde mig länge och väl (hallå, jag tog till och med mascara!) och marscherade sedan högtidligt iväg - i riktning mot arbetsförmedlingen. Ah, spännandeeeee tänkte jag och töltade iväg.

Det var roligt i ungefär 30 sekunder. Typ hela kommunen satt ju där med en kölapp i näven! Jag hann kolla igenom alla jobb på hela platsbanken innan tanken slog mig att det vore bättre att gå hem och städa garderoben än att sitta där och uggla. Så jag traskade hem igen!

Efter en kopp kaffe, en välstekt korv med brö' och två mackor var batterierna uppladdade igen! Då stack jag till bibblan och lånade tre böcker om hur hästar tänker (det är ju så att man undrar ibland asså! Men nu ska vi ta reda på det! Någon som vet om det finns en liknande bok som handlar om killar?!) Lyckades även med bedriften att lämna in min trasiga ridstövel på lagning...något som borde gjorts för typ ett år sen, men vafasen!

...så på något sätt kan man väl ändå säga att jag tagit tag i mitt liv. Vem kan leva ett värdigt liv med en trasig ridstövel liksom!?

Film är bäst på bio...helt enkelt

Tjenare liksom! Nu har jag och pappa sett Män som hatar kvinnor, så sjukt jättebra så jag blir helt till mig! Den 18 september går Flickan som lekte med elden upp på biograferna, det kommer om möjligt bli ännu häftigare! Vi som läst boken (ja se där, nu fick vi känna oss lite speciella också!) vet vilken jäkla spänning som väntar...huh! Blir svettig vid blotta tanken!

En annan grej som gör mig lite smått hysterisk är den nya Beckfilmen! (Jo jag har väl börjat inse att mitt förhållande till biofilmer inte är speciellt friskt, men film ÄR bäst på vita duken.. med en xlarge popcorn i knät) På onsdag smäller det, då åker jag och tjejgänget upp till världens bästa Ante och bosätter oss där över natten. Innan vi kryper ner i sovsäckarna ska ögonen vila på den nya rullen, we like it!

Vill du se trailern till Flickan som lekte med elden? Kolla här!
Vill du se trailern till nya Beckfilmen? Kolla in detta!

Njutarn!



Idag är jag sådär äckligt lycklig och njutningsfull. Jag lever, jag mår bra, jag har en underbar familj och vänner som inte är utav denna världen. Jag sitter och njuter av att bara sitta och njuta. Jag kollar hur löven dallrar utanför fönstret och njuter av det. Jag blir tillfreds av det lite lätt surrande ljudet från laptopen. Det pirrar i magen av att finnas till, av att veta att vad som helst kan hända. Jag tänker på alla morgondagar jag har kvar att uppleva, alla solnedgångar jag ännu inte betraktat, och alla sommarljumma kvällsdopp som bara väntar på att omfamna mig.

Och det är en jävligt häftig känsla.


-
(Antar att det är såhär man blir när man lyssnar på Coldplays liveskiva dygnet runt...)

Hello hello, I'm at a place called Vertigo




gotlandsbilder baby!


Näe, det blev inget Örsåsa igårkväll. Inga 40-plussare med hästsvans och jeansjacka i hälarna alltså. (Vilket jag ioförsig är glad för, those kind of guys har aldrig varit min kopp te) Istället laddar vi om batterierna och sparar slantarna till Örebro, känner peppen already!

Igår kväll fick jag höppe in (det öppnades en lucka i taket och ner på kassastolen flög...jag!) på Ica några timmar. Älskart! Det gick förövrigt kanoners! Håller de största fingrarna på att det inte dröjer alltför länge till nästa inhopp!

Annars...så sov jag till kvart över ett idag. GÖTT! Givetvis skulle morsan in och prata med mig vid sjutiden precis som vanligt, något som egentligen inte är speciellt passande då mamma alltid tar upp de viktiga "to-do" grejerna inför dagen då. När jag vaknat till (ca fyra timmar senare) är det helt blankt i pallet och jag måste ringa och fråga vad det var som skulle fixas. Hehe, väldigt effektivt!


Grattis Kajan!!!!!



Idag fyller min allra bästa vän 20 år! Weeeeeha! Det är nuuuu det börjar bruden! Hoppas du får en fullkomligt och ofantligt fantastisk dag med massor av god tårta! Du är den bästa jag vet och så kommer det alltid att vara! Om en timma slutar du förövrigt jobbet, då ska jag pysa hem till dig med en present som jag själv tycker är genialisk, hehe. (Är ganska säker på att du tycker detsamma Kaj!)

ÄLSKAR DIG!

But yes, I'm still running


en pyramid för helskotta!

Jahapp, här sitter jag och borstar tänderna i sängen och filosoferar! Jag kom hem från Kaj för en stund sen, vi stannade och drack te tills att klockan slog tolv och Kaj blev en vuxen kvinna! Ta-daaa!

VILKEN GREJ! Helt plötsligt hade hon snäv pennkjol och gillade sån där engelsk konfekt som alla vuxna gör. Men det värsta är....att jag snart är den enda tonåringen i hela bekantskapskretsen! Waaaaah! Jag vill väl också fylla jämnt och känna mig vuxen! (Även om jag tvivlar på att min mentala ålder någonsin kommer passera 14-årsgränsen)

GRATTIS KAJSAAAAA! Jag ska bara sova lite först, sen jädrar ska du firas!

"Jag som trodde det var en borste!"


en himmelskt god hemmalagad pizza som jag drog i mig förut!

Fellas! Mina tjejer är de bästa i hela världen. Det visste jag ioförsig om innan också, men nu är jag fullständigt övertygad! Det har hänt så mycket skoj så jag vet inte riktigt vart jag ska börja! (Förslag; I början!) En av de absolut roligaste grejerna måste varit igår när vi satt ute i partytältet och lyssnade på Coldplay. Helt plötsligt säger Åsa att det är en igelkott under bordet, detta upptäcker hon efter att ha lyft upp (!!) den lille pissetofsen i tron att det var en borste! På en nanosekund är alla fötter uppe från marknivån och vi ser hur en litet djur med taggar valsar iväg mot skogen...haha!

Det kommer pictures later on! (Inte på igelkotten dock)


Wow!


aaaaaah vilken pepp!

Hola! Här var vi fruktansvärt morgonpigga, redan halv åtta befann jag mig i horisontalt läge då jag i ösregnet knallade ut och hämtade min nya älskling (som förövrigt är en skinnjacka) i pappas bil. Men man kan ju inte vara flitig hela tiden! Genom att dega ner i soffan och käka frukost framför nyhetsmorgon jämnade jag ut den extremt tidiga uppgången. Inga konstigheter!

Annars har jag diskat, torktumlat, ätit ännu en frukost (ja, det är lite av min favoritmåltid skulle man väl kunna säga!) och ringt en jädra massa. Vuxenpoints så det smäller om et'! Har some stuff att ta tag i innan jag drar mot östkusten, yehaa!

Now my feet won't touch the ground

Haha! Jag var hos Kaj tidigare idag. Efter att ha ätit en perfekt bakad hallongrotta samt spejat i nya numret av café (Howlin Pelle har aldrig varit mer good-looking) så kopplade vi in left right left right left-skivan (live-skivan man fick på konserten i lördags) i surroundljudet och hoppade omkring som galningar. SÅ JÄVLA BRA!

Nu är förresten en stor del av mina favorittjejer på Öland och lever livet i Stridens sommarstuga. Hoppas ni har det fruktansvärt bra tjejer, imorgon kommer jaaaag!

Haj!

Ännu en dag, en gudagåva


från ett utkikstorn i visby! (lägg märke till min experimentella redigering, hehe)


Holy cow, idag är det ju riktigt soligt ute! Jag hann till och med sola lite förut...i cirka tio minuter...men det var lätt värt det! Till och med min syster (som älskar att påpeka att jag har ljusast pigment i hela stan) tyckte att jag hade blivit brun efter gotlandsemestern. DEN NI!

En annan, lite mindre rolig sak, är att Becca förmodligen suttit och jäst i min soffa insmord i brun-utan-sol..den är nämligen helt fucking orange-fläckig!  SKOJ!

(det var ju faktiskt ganska skoj, när jag tänker efter)


En vecka och tusen underbara minnen senare








Hej lövers! Eran skribent har återigen internetuppkoppling, jawohl! Jag tänkte mest bara meddela att jag lever (i allra högsta grad) att jag har hittat ca 120 framtida tänkbara bostäder i Visby stad, att jag, Kajsa och Karin har njutit av livet till fullo och att Chris Martin är en av världens allra vackraste män.

Jag vill liksom krama om den här semestern och aldrig släppa taget!
...om ni fattar?

GAAAAAAAAAAH VAD BRA LIVET ÄR!

Två lavendelspröt i det fria...liksom..


och det här konstverket har jag döpt till.. "TVÅ LAVENDELSPRÖT I DET FRIA"


GAH, jag är så in i nordens ridsugen! Tänkte åka och berätta detta för Wille nu, som jag förövrigt inte FÅTT IN de senaste tre dagarna. Han äter gräs som om det inte fanns någon morgondag och lyssnar inte på tilltal. Idag ska jag inte sätta min hälsena + foten utanför den ponnyns hage såvida han inte är med ut!

Smell ya!

"Just smile and wave guys, smile and wave!"



Readers! Hoppas ni frodas och har det bra. Jag ligger nerbäddad i en extremt efterlängtad säng efter att ha sovit i bäddsoffa i typ ett halvår. Så fantastiskt gött det ska bli att somna i den här! Min rygg gör vågen nonstop!

I övrigt... så är jag inte på topp, nej. Ena sekunden känner jag livet i mig och i nästa sekund känns det...komplicerat, liksom.  Just as it should be, förmodar jag. Herregud, det är ju livet vi snackar om!

Imorrn jobbar jag early, bäst att sleepa, haj!


I heard it through the grapevine




några bilder från helgen! yehaaa!

Helskotta! Nu är det bra några dagar kvar tills sommarjobbet tar slut och jag sticker på semester med vännerna! JAG LÄNGTAR IHJÄL MA! (Det vore ioförsig väldigt typiskt mig ifall detta scenario faktiskt skulle inträffa - någon gång måste väl någon ha längtar ihjäl sig, eller?!)

Idag (tekniskt sett; igår) läste jag ut Gynnings och Emma Igelströms självbiografier. Jäkligt bra! Gynnings liv påminner faktiskt väldigt mycket om mitt eget. (Exempelvis så har vi båda fyra stavelser i förnamnet...och det är förövrigt det enda jag kommer på...) Igelström måste haft en sån otrolig träningsdisciplin, helt sjukt! Tänk er själva att träna 6 jäkla timmar om dagen!!! ...det är ju två sagan om ringen-filmer!

Nähä, nu ska jag sleepa!

Mittwoch!


från lördagens åsa-kalas!

Hej lövers! Det är wednesday, jag börjar jobba vid fyra och missar därmed det efterlängtade fotbollsderbyt. Om vi nu ska tänka på det negativa sättet, alltså. (Jag är ju ändå mest där för att käka en tjock grillad med ketchup) Annars har jag mest läst hela dagen, lånade fem kilo böcker på bibblan igår så det är bara att börja plöja!

Kaching!


I wanna make a supersonic man out of you

Lätt kvällens gonattlåt! (Inte för att man blir så trött av den då, snarare ready to oh, oh, oh oh, oh, explode...för att dra en liten ordvits såhär på kvällskvisten) Nu ska jag dejta Herr Kudde!


walk this wayayayayayayay (som gulletussan hade sagt)

Om ni undrar vad det är för jädra stolpskott som varit inne och petat i kodmallen...så är det jag. HÄJ!

Idag har jag övningskört till mormor och tillbaka, 12 mil bah' sådär! Det gick faktiskt bra! Eller ja...hyfsat...beroende på om man frågar mamma eller mig...men detta råkar vara min blogg! Därför ger jag mig själv fyra toasters för bilfärden! Kanonkul! Superskoj!

Annat att rapportera: jag har blivit så jädra beroende av kräftost. Vilken last! Den kostar för jösse namn 27:90 kronor STYCKET! Ska jag vara riktigt ärlig så känner jag för att rusa ut i köket och tömma hela tubens innehåll rakt ner i matstrupen i detta NU!

Men man vill ju inte verka neurotisk liksom..
..så jag tänkte hålla mig tills jag skickat iväg inlägget.

NU!!!

Can you ask for anything more?

Hörrni mulåsnor! NEJ det är absolut inget skällsord! Mulåsnor är huuuuur gulliga som helst! Värre vore det om jag kallade er nakenråttor...hähä... (googling sker på egen risk)

Hur som helst så är det natt nu och ska man köra till mormor imorgon i arla morgonstund så BÖR man sova, så är det bara! Här kommer ett gäng bilder från det underbara kalaset hos Fridolf i lördags. Grattis tjejen, hoppas du hade en 20-årsdag utan dess like! Världens godaste mat, de mysigaste tjejer man kan tänka sig, och en hel sommarkväll till förfogande...så jädra bra!

Nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på härlig musik!


Hela gänger smilar upp saj!


jag älskar din mammas mat åsa!!


Jag har klippt lugg! Här är den kammad lite åt sidan. Den består utav tre ganska grova hårstrån.


Sky's the limit, tänkte Kajsa!


Sedan la vi min kamera på husvagnstaket och drog igång utlösarn!


Striden in action!


Skönsång och avancerad dans!

That makes me go: gaah

Den 25 Juli uppträdde Thieves på Greenman i Fagersta. Okej, här höjs inte många ögonbryn men om jag säger att det är The Hives som spelar ösiga covers under ett annat namn? Och om jag där lägger till att de gör detta delvis utan en tråd på överkroppen?

You get my point!

I give you ett störtskönt klipp! GAH!



Goth-land!

Hörrni guys! Gotland låter väl ändå som en riktig kvalitetsemester? FÖR DIT SKA NÄMLIGEN JAG KAJSA OCH KARIN DEN 17 AUGUSTI! Jävlar i havet vad sköj det ska bli! Vet ni något kul man ska passa på att göra när man väl är där så låt fingrarna springa över tangenterna och meddela mig omedelbums! Jag är en gotlandsnybörjare utan dess like, enda gången jag varit där var på klassresan i sexan och då tjöt vi...och cyklade. Inte så mycket att gå på liksom.

Några undringar!
- Är Kneippbyn värt ett besök när man är närmare 20 än 10?
- Vart finns bästa maten och mysigaste cafeét?
- Vart hänger alla trevliga chinos/tygskor-dudes?

....och när man trodde att det inte kunde bli bättre, så kommer nästa höjdpunkt; Coldplay på Stockholm Stadium! Vi åker alltså direkt till huvudstaden där vi möter upp Emma och Ella, dreglar över Chris Martin & company, kanske lite utgång på det när man ändå är igång! Här kommer också ett ypperligt tillfälle för fika i samband med konserten! Är du frän, har bra musiksmak och inte tar dig själv på alltför stort allvar så SÄG TILL!

...så ska Bellas dejtingservice slumpa ihop dig med en lämplig kandidat..

stay tuned, hejdå!

Det här får man bara uppleva en gång i livet.

Okej...jag har tidigare flertalet gånger skrivit att ord är överflödiga. MEN! Det var innan jag upplevt U2 live på Ullevi. Herre-min-skapare!!!!! (stör mig dock på en av kommentarerna på youtube som påpekar att det liknar dreamhack...haha)


One piece missing

Hej blöggers.
Som ni kanske förstod i förra inlägget, så finns inte vår fina hundtjej bland oss längre. Det känns rent ut sagt för jävligt. Visserligen är jag en blödig människa (okej, inte lika blödig som Kajsa som en gång började gråta till pantamera-reklamen, men ändå :P) och visst fattar jag att det skulle göra otroligt ont i hjärtat...men såhär?

Jag känner mig halv, förjävlig och helt rödprickig i ansiktet...eller ja, jag ÄR rödprickig! (Det är liksom that way my body reacts when tears streaming, för att uttrycka sig lite internationellt) Man vaknar på morgonen och känner "vilken fin dag"...ända tills tankarna hinner ikapp en och man kommer på att den skulle vara tusen gånger finare ifall det låg en varm snarkande Theahund under täcket. (Hon la sig alltid utsträckt längs låret på morgonen...och sprätte med bakbenen rakt in i tarmsystemet, hehe)

(Det gjorde ont att ändra tempus där)

Sen är det så svårt att veta hur man ska reagera. Livet rullar ju på, och man är med om fantastiska stunder med fantastiska människor nästan varje dag...men det känns förjävla tomt inuti. Som om en jävligt viktig pusselbit i "Bella 250 bitar" fattas..

...typ den som gör hela pusslet komplett.

Okej! Nu har jag skrivit lite här. Jag vill passa på att tacka alla vänner och bekanta som finns där som stöd. Jag kommer finnas där för er också, tusen gånger om. Sen en liten uppmaning till alla djurägare där ute! Krama er pälsklingar (och opälsklingar också, om ni har nakenvovvar eller ormar) riktigt hårt och berätta för dem hur mycket de betyder för er, lukta på dem (de bör vara nybadade, hehe) och spara det minnet längst inne i hjärnan, så att ni aldrig gömmer.

Tack för att ni läser.
Tjing /Bella i Salami-version


Sov gott pälskling.



 I only wanted you

They say memories are golden
well maybe that is true.
I never wanted memories,
I only wanted you.

A million times I needed you,
a million times I cried.
If love alone could have saved you
you never would have died.

In life I loved you dearly,
In death I love you still.
In my heart you hold a place
no one could ever fill.

If tears could build a stairway
and heartache make a lane,
I'd walk the path to heaven
and bring you back again.

Our familychain is broken,
and nothing seems the same.
But as God calls us one by one,
the chain will link again.

Author unknown


RSS 2.0