Hääääj!

Hahahahaha! GISSA VAD SOM HAR HÄNT?

Halva mitt tangentbord har lagt av att fungera. Som av en händelse så behövs vissa bokstäver (bland annat bokstaven L!) för att mitt lösenord in i datorn ska bli komplett.

Slutsats? Jag kommer inte åt något i laptopen! Neeeeej! Vet ni hur många miljoner memories som finns lagrade där?! 
Är det något smarthead som vet vad jag kan göra åt detta problem? Eller hur mycket det möjligtvis skulle kunna kosta? HJÄLP MA!

Öh....idag är jag ledig! Det känns jättekonstigt med tanke på att jag jobbat nio dagar i rad...liksom...jaha! Att agera sackosäck hade jag dock inte tänkt mig, istället blir det en sväng till körskolan och därefter hem till pappa som varit och semestrat på Österlen i en smärre evighet. (Okej...en vecka!)

Smell ya later!

Vilket flyt!


hello trädgården! här kan det tänkas bli grillfest in the future!

Dagens jobbpass kunde börjat bättre. Fick springa på toa som en skållad kanin, då jag druckit alldeles för mycket vatten. (eh...ojdå!) Som om inte detta vore nog så lyckades jag även sprätta in en papperskassekant i högerögat! JA! VAD SKÖNT!

...undra vad kunden tänkte när han kom hem och upptäckte en sladdrig ögonglob fastklistrad på kassen!

....jaaa så nu hänger det ut röda trådar från stället där ögat ska sitta! kan man klippa av dom eller sätta upp dem i en liten hästsvans?

(he-hee!)

Gåshud all over....

Hällvätta Lars-Olof, jag längtar ihjäl mig tills på lördag!!


Mitt hjärnkontor är stängt, men lämna gärna ett meddelande

Tjena fellas! Just nu äre mest work, mat och sömn som hägrar i de bellianska kvarteren. MEN, det funkar! Det är ju inte för en lång, lång tid, redan på torsdag är jag en ledig kvinna! JA! (och på lördag blir det GÖTEBORG!!!!!!!)

....Igår var jag förresten på fest hos snygg-Ivona! Det var kanonkul! På något konstigt vänster spenderade vi större delen av festen på köksgolvet, där de största samtalsämnerna var kunder, mensvärk och The United States. Jag och Eken hade ett PLU-kodsbattle utan dess like! Den gamla konsumveteranen gick dock segrande ur striden.


här kommer en liten amir-min, håll till godo!

Kan man bli sjukskriven för sånt?

Jag glömde att upplysa om en viktig sak i förra inlägget: jag har vrickat röva.
.....JA DET ÄR SANT! Den är paj, finito, done!

Högra skink-muskelpartiet är en stor jädra ömmande punkt! (så är du riktig förbannad på mig så se till att träffa där!) Halkade av hästryggen igår och sex timmar i kassan är väl inte den bästa kureringen mot stela rövar direkt! Men, jag linkar mig fram genom livet i några dagar nu, så får vi se om det blir något bättre! I absolut värsta fall får jag väl amputera bort ena kroppshalvan?!

Nu ska jag sleepa, haj!

Lazy tjej!


soldyrkar-fanny! livet på en pinne!

Haj chicas! Ligger i horisontalt läge i sängen och laddar inför tidigt jobb imorgonbitti, genom att käka omsorgsfullt utvalt godis och läsa veckorevyn - heck yes! Känner hur energin pulserar genom kröppaa! (En del ironi där jaaa....he-heee)

Ja just det! Idag har jag namnsdag! It's Christina, baby! Hade det inte varit för de två presenterna som trillade in så hade jag förmodligen totalglömt den "viktiga dagen".

Dagens presentskörd:
-ljusblått enormt badlakan ("det kan ju vara bra och ha när du ska bada, Bella!")
- en spargris i form av en minibeetle (jag tänkte till körkortet och sådär, Bella!")

Haha! Mamma är så konkret i sitt tänkande! ...asså det är ju positivt egentligen! Börjar hon ge mig "tårtor som man kan gå in i" och "frisk skogsluft på glasflaska", då kan man börja oroa sig!

Beslutsångest

Det blev ingen skräckis igår! Marley and I sattes i dvd-spelaren, efter mycket om och men...

Mats: Vilken film ska vi se då?
Bella: Asså mig spelar det absolut ingen roll!
Mats: Då blev det den här!
Kajsa:...fast vill vi verkligen se den?
Bella: Jag känner nog mer för den HÄR, om jag ska vara riktigt ärlig. Orkar nog inte skräck ikväll!
Mats: Fast det här är en splatterfilm, det är mest blod!
Bella: Jaha!


...ja ni fattar! Till slut blev det iallafall hundfilmen, jag tjöt som en gris de sista tio minutrarna. Alla som har en liten hundbuddy känner nog igen sig i den rullen!

Hästen väntar! Smell ya later!


Kaching!

Sådär, då hade man tryckt i sig lite "middag"! (Jag vet inte riktigt ifall blandningen skärgårdssill, chokladkex, ägg, kycklingspett och tsatsiki platsar under den kategorin, därav hartassarna) Gött! Känner att en skräckfilm och lite häng med Kajsa och Mats skulle sitta fruktansvärt fint såhär efter jobbet, så jag ska kila upp till Mats nya lya nu och dunsa ner i soffan där istället.

Ha det gött, ni som gillar kött!
(Ni andra också)

He-hee!


Omständigt djurGOMORRON GOMORRON! Det lilla svarta djuret ovanför bestämde sig för att slicka tassarna och gå ut i hallen vid halv sex-tiden imorse. Något som genast fick komplikationer då jag - mitt  i REM-sömnen - fick gå upp och släppa ut henne.
Sen måste jag kallat tillbaka henne på något sätt....för vid åttatiden hände samma sak! Imorgon äre jag som installerar en liten "hundlucka" i dörren!! (alternativt; bygga en liten trampolin så hon kan hoppa upp och öppna dörren själv)

Nähäpp, om man skulle ta och pallra sig ut i solen?

Listen, baby!Men hallå, klockan är ju apmycket!!!! Jag har redigerat bilder och lyssnat på musik hela kvällen, om ni kände för att få reda på den informationen.  Det ville ni såklart.

Något som ni kanske inte ville få reda på, är att mina halsmandlar är i samma storlek som framknäna på en shetlandsponny. Och ja, det värker en del! Nu har tydligen visdomständerna bestämt sig för att se dagens ljus också..

....jag blir bara mer och mer övertygad om att ett liv med lösgom är att föredra! Tänk vad smidigt att borsta tänderna exempelvis! Fastnar det mat (exempelvis majskolvar!!!) mellan tänderna är det bara att ta UT tänderna och go bananas med första bästa tandtråd utan att ens behöva uppsöka spegelglas! Inte behöver man vara rädd för att tänderna ska ramla ut heller....
....för det har dom ju redan gjort!

(det är en återkommande mardröm som jag har)

-
(samtalsämnet är ett grovt tecken på att jag borde sova, haj)


och han har stil också!

Mitt nya favoritklipp på youtube, kanske för all framtid! Två urgoa grabbar ihopklämda i samma klipp, kan det bli så mycket bättre? Kan något överhuvudtaget toppa en spexig Almquistare? I DON'T THINK SO!!!

TÄNK om alla killar kunde klä sig lika stiligt som Pelle! Vilken... vacker värld det skulle bli!


Jag är tillbaaaaaka!

Tjenahejsan!

JAG ÄR VID LIV! JA!!! Alldeles utomordentligt levande är jag! Och lite mörkhårigare....
.....tänk er en mer rockig Bella...med lite emoaktiga undertoner!
(det stod ljusbrunt på paketet....hmpf)

Jag har så jädra mycket att blogga om! Finns ingen hejd på't! Vad positiv jag låter med alla utropstecken inkluderade!
(Inte för att jag är negativ direkt, heck no!)

Hoppas ni har en fantastisk kväll fellas! Stay tuned!


Winnerbäcks spelning på pampas...ljuset var magiskt!

Torsdagsupdate!

Hej lövers! Nu ska jag pysa iväg till körskolan och plugga teori for a while! Lika bra att fortsätta köra gasen i botten (obs! ordspråk!) när man ändå hasade sig upp kvart i sex i morse. (Det var förövrigt ovanligt svårt att kasa ner från sängkanten idag...igår vågade jag nämligen inte somna pga nattfjärilen som irrade omkring i rummet...man vill ju inte vakna upp och ha tio fjärilslarver inplanterade i näsgången liksom!)

Annan viktig information: Jag har plockat mina ögonbryn. Det blev "jättejämna och bra"...ööh...


Ah, come on!
Chicks!
Jag ville bara upplysa er om att jag ska upp om sex timmar, livet är fantastiskt och på lördag ska jag se världens bästa band + världens största band performa, DEN DU! Kaj och jag har planerat in en hårtoningsdag imorgon kväll, awesome! Och för att spexa till det kommer vi båda få exakt samma bruna färg i skallen...om inte varmvattnet tar slut lagom till jag ska skölja håret asså...hähä!

Here coooomes the night....

I'm breaking my back just to know your nameBuddies! Idag firar jag stora slackerdagen! Det är - håll i hatten - fruktansvärt slappt. Jag är ledig, sitter och slösurfar och lyssnar på Jockes sköna playlist på spotify (DEN ÄR SKÖN!) dricker kaffe och äter Ritter Sport-choklad. Heja!

NÄE MEN ÄRLIGT TALAT! Nu tar vi tag i den här dagen! Ta tjuren i hornen liksom!

THE HIVES PÅ LÖRDAG!!!!!En lite halvdeprimerande gråmulen dag tornar upp sig på andra sidan fönstret...fast det gör inte så mycket. FÖR PÅ LÖRDAG SKA JAG OCH KAJSA SE THE HIVES!!! OCH METALLICA!!!

Ja, ni läste rätt! Det var in i det längsta ytterst osäkert om vi skulle kunna pallra oss dit, då jag hade kvällspass och precis missade Hives-spelningen. MEN mirakel kan uppenbarligen ske! Jag lyckades byta mitt pass och kommer vara på plats lagom till fagerstaboysen entrar scenen! Take it away, Chris!

Det är så jädra otroligt! The Killers, Kings of Leon, The Hives, Metallica och U2 på mindre än en månad?!

Dygnsvändning sökes!


kaj och anso innan vårt kvällsdopp för någon vecka sen!

Och jag som skulle vända på dygnet! Nu sitter jag här och redigerar festivalbilder mitt i natten...lite lätt osmart eftersom jag snart varit vaken ett helt dygn. MEN DET ÄR SOMMAR, NATTEN ÄR UNG OCH DET ÄR JAG OCKSÅ!

Now it's all over you know!

Herregud! Idag rullade jag ur sängen vid kvart över tre! KVART ÖVER TRE!

...jag vet inte om det kan ha något att göra med att jag och Kaj drack te efter hemkomsten från Hultsfred. Efter det kände jag inte riktigt för att gå och lägga mig (oklart varför) Tillslut släpade jag mig ändå i säng, klockan kvart i sex. Well done!

-
HÖRRNI! Jag vill ha meeeer festival! Allt har varit så jäkla underbart!!!!! Killers var det bästa på år och dagar, the boys var något av det snyggaste evööör, och aldrig tidigare har smålandsrullarna varit så tasty!

DET KOMMER ETT FESTIVALINLÄGG SENARE! Nu ska jag röja i svinstian, cykla till hästen och ta det piano. HAJ!


Festivalande pågår!

...som ni kanske, eventuellt, märkt av, så är aktiviteten inte särskilt hög i bloggtrakterna för min del right now.

BEKÅÅS IT'S HULTSFREDSFESTIVAL!!

..Jag gör med andra ord inte mycket annat än står och dansar på spelningar, varvar langos med smålandsrullar, sover till klockan ett och spexar omkring med roliga människor!

The Killers-konserten var förövrigt en av de bästa upplevelser jag någonsin varit med om! HERREGUD! Gåshud all over!

...jag informerar mer om det later on! Håll till godo med det här klippet sålänge!


Min dag i tre punkter


peppbild från stockholm 2008! på väg till hiveskonserten på grönan, hoho!

Vilken dag mina vänner, vilken dag! Småglimtar från dagen:
-Smällde i skallen i cykelhus-taket utanför sjukhuset! (rätt ställe att smasha huvudet på trots allt!)
-Strömmen gick på hela ICA i samma stund som jag loggade in för dagen (bra tajming där!)
- Jag höll på att kvävas hos tandläkaren (hur fasen ska man kunna andas om dom placerar plasthandskarna precis vid näsborrarna?!)
Den som letar, har finnar.

Tillåt mig att asgarva.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAH!!!!

Jag har sånt oflyt så ni anar inte! Om två dagar är det festival i Hultsfred. För en gångs skull har jag pengar på kontot. Jag har också en biljett till festivalen. (Det är de bra sakerna!)

MEN: min mobil vägrade starta häromdagen. Lite finurlig som man är, så rotade jag fram ett gammalt mobilbatteri och tryckte in i åbäket Otroligt nog funkade det, och jag kunde starta upp den igen. Här kunde historien om Bellas batterimixande vara slut, men icke!

I ungefär två dygn fick jag känna mig som ett tekniskt under. Sedan la mobilen av IGEN. Jag väntar ju ett hyperviktigt sms, mamaaaa! Och festivalen närmar sig med stormsteg! Och mitt visakort har fortfarande inte dykt upp i brevlådan!!! Detta betyder att jag inte på något sätt kan få ut pengar från mitt konto (förutom att uppsöka bank..men hur smidigt är det?!)

...lägg där till små irriterande klifinnar i hela ansiktet! (det är doktorn som menar att jag har det, själv skulle jag vilja slå ett slag för rosacea eller hudsäcksinflammation! detta problem skulle förresten enkelt kunna lösas ifall jag hade min specialkräm här...men var är den? HOS PAPPA!)

...men va, problemen kändes genast mindre när jag fick skriva ner dom...fränt!
...ok det var temporärt, nu kom ångesten igen!

nu bankar vi ner i-landsproblemen med lite sömn!


På onsdag på onsdag på onsdag

Jag tror bestämt att det är le festivalvecka!!!!

SOM vi har längtat!!! Om två, TVÅ ynka dagar kommer vi stå där och digga halskotorna i takt till skön musik. Med en vildsvinskebab i ena näven och en snygg gitarrist i den andra.

...näe jag skojade bara!

...vi tar en smålandsrulle istället.

HÄJ!

Hey tonight!Det är lördagkväll och jag sitter nermasad i soffan. Härligt värre! Blev förresten väldigt förvånad när jag ramlade in i mitt rum hemma i huset förut. VEM FAN HAR MÖBLERAT OM?!! var min första, lite lätt irriterade tanke.

Men sen kom jag på att det var jag själv som var boven i dramat...ojdå...

...men jädrar var jag gillert! Vilken harmoni som genast fyllde mitt inre!

Man får helt enkelt försöka se de (få) fördelarna som finns med att vara lite lätt förvirrad!

Nähäpp, nu ska eran writa' duscha av klimateriesvettningen och krypa ner under täcket, hejpa!


All these things that I've doneIgår hängde Nicke (kamerans namn) runt halsen halsen på mig hela kvällen! Det hela resulterade i en drös med bilder, och här ovanför kan ni se några. Fyfasen vilken fin kväll! Kvällsdoppet med Anso och Kaj satt fruktansvärt fint! Jag tror det var där någonstans som jag insåg hur jävla bra allt är just nu. Helskotta vad bra det är! 

...det firar vi med utgång och förpepp inför Hultan!

Nu ska det joppas

...är riktigt taggad till och med, wow! Ha en grym dag guys!

Sovmorgon! (med betoning på sov)

Aaaaaaah! Idag har jag sovit hur länge som helst! Klockan tio placerade syrran ut hundgodisar på kittliga ställen (främst i halsområdet) som sedan doggen sökte upp. Kunde ha varit en blixtvakning, men icke! Jag låtsassov vidare (är extremt begåvad när det gäller sånt!) och satte inte tassarna i parkettgolvet förrän KVART I TOLV! HA! Då jag i två dagar tvingat upp mig själv vid kvart i sex, så var det ytterst välbehövligt!

Ah just det! Igår var det en liten julafton hos familjen Eriksson. Becca agerade jultomte och gav mig en trasig egyptisk temugg (den ska lagas inom kort alltså!) och ett egyptiskt armband.Tackarrrrr!

Hehe, den slutgiltiga sanningen om att mitt pigment spelar i en annan division än syrrans:
Becca visar en bild på mig och henne för en egyptier, då jag precis tagit studenten. (Hade jobbat upp en skaplig bränna tyckte jag själv)

- Who is that?!
- It's my sister
- Oh, she's very....white!

RSS 2.0