Dude, det svänger!Klicka på the boys så får ni höra dunderhiten Henrietta live från Pinkpop. Håll i hatten så bra det låter!

Walkin' on the sunDagen har tillbringats på en handduk ute i trädgården! Där, bland prunkande blommor, övergödda spyflugor och studsmattehoppande grannar fördjupade jag mig i Afghanistans historia i boken Tusen Strålande Solar. Helskotta vad bra!! Jag tror bestämt att jag fick en ny syn på mitt liv när sista sidan var avklarad!

Nu ska jag möta upp världens bästa girls och åka till en sjö! Tjoho!

Med en touch av grisrosa

Hola! Här sitter jag, insmord i en aloe vera-växt (jag strök den där geggan mot huden, vettetusan om det är så man ska göra men vi låtsas det!) och dricker kaffe. Solbrännan har lagt sig en aning, alltså ytterst lite. Men så kan det gå om man har pigment som en irländare! På måndag är det jag som tar plånkan i näven och hamstrar solkrämer på apoteket!

Nähäpp, nu ska danska flaggan (jag, alltså) dra på mig ridbyxorna och cykla till stallet.
Smell ya later!


I'm on my waaaay, can't settle down!


kollade igenom min gamla cellphone (den som låg ute i snö i tre veckor och ändå fungerade...) och kolla vad jag hittade! kaj och bella som köar till hiveskonserten på hultan 2008! lyckliga brudar!


Strawberry Swing


en av tio (?) jordgubbstårtor jag har ätit av i sommar (so far!)

Vilken...konstig dag! Jag har förvisso haft det alla tiders (förutom då jag upptäckte att jag bränt mig på magen, fruktansvärt orutinerat! Okej om man råkar bränna axlar och näsa och såna smågrejer...men MAGEN? det är för sjutton 40 % av kroppsytan!) Sen har jag även sjungit singstar mot mig själv (jag vann...) och fikat med mig själv...jaha...

Sedan hälsade jag på finahästen och fyllde på vattenhinken (i förrgår var det förövrigt en stor padda som bestämde sig för att avsluta sina dagar i Willes vattenhink....okej....det kan eventuellt ha varit stallkatten Göran som tagit det beslutet, då paddan saknade hopplår...) Ja just det, sen har jag jobbat några timmar på kvällskvisten också.

Det konstiga som legat som en hinna över denna annars så soliga dag, har varit det det beskedet som alla, ALLA, skriver och pratar och analyserar om just nu; Michael Jacksons död. Jag satt med hakan nere vid knäna igår natt när jag läste beskedet, och har fortfarande inte fattat det. Fan vad tragiskt att det skulle sluta sådär!

Inte för att låta som värsta moraltanten dåva, men TA VARA PÅ ERA DAGAR READERS! Lev livet till max! Krama era päron och berätta hur bra dom är! (Om ni nu tycker det alltså) Ta hand om varandra! Och framförallt - gå inte och gilla den där killen i smyg i 6 jävla år!
hehe.
hehehehehe.

(ja jag berättade det när jag gick i nian..kände att tiden var mogen...övermogen..då)


I get knocked down, but I get up again, you never gonna keep me down

HAAAAA! JAG HITTADE MORDEN I MIDSOMER PÅ SVT PLAY! Se vilka fina grejer som webb-tv faktiskt leder till! Det är lite smått fantastiskt. (Som pappa uttryckte det när han upptäckte att man kan kolla på program på nätet i efterhand istället)

...själv äter jag en sen frukost, det är också lite fantastiskt. Jag älskar frukostar! Jag älskar mornar! ....jag älskar livet! Ja det gör jag! *tittar mig omkring lite poetiskt i rummet* (jag har mina aningar om att denna livsinställning förstärks av att jag är ledig i princip fyra dagar nu, men det är som sagt bara en teori)

nähä nu ska jag äta upp resterande frulle och sedan ta tag i min lediga dag! Haj!

Scha la la la laaa

Igår efter besöket hos Willekanelbulle, träffade jag Kaj, Stefan och Mädsi. Mats har via sms skrytit om sin välodlade mustasch, så dett ledde förstås till att jag hade mycket höga förväntningar på den. Mats kommer nersusande från en backe på cykeln och jag frågar besviket varför han har rakat av sig muschen innan jag hann se.
MEN!
det hade han ju inte alls gjort!

och jo! den syntes faktiskt!...ganska bra..
...när man förstod att den fanns där.

För övrigt så känner jag för att åka till ARVIKA! Inte för att jag kan det på något sätt, men jag är säker på att Steve och Matsi (och Lund!) kommer ha apskoj! SÅ! Här kommer mitt förslag!

Vad sägs om att gå ihop ett gäng nästa sommar och åka på varenda festival?! (Inte sommarjobba med andra ord)
....sounds very good to me!


Just another summer


HERREGUD VAD SÖT! (kolla tungan!)


Hej blöggers! Storuppdaterarn här, hoho! Det verkar som den bejublade värmen är här för att stanna någon vecka iallafall. Seems good to me! Måste bara pallra iväg till apoteket för att inhandla diverse solkrämer för att hålla uvb-strålningen under kontrollerade former. (Liten parantes; syrran och hennes dude är i ett 42 gradigt Egypten...konstigt nog är jag inte alls avundsjuk...42 FACKING GRADER?!!? DET är temperaturen på duschvattnet som jag skållar mig på...typ!)

Man får inte va' slö, för då blir man dö'!

Haj!

Alla rätt, Moneybrother!

Kan man annat än älska den här låten, känner jag då? Och videon, för tusan! Så jädra bra! Till de ljuva tonerna av Anders Wendin tänkte jag nu åkalla John Blund. Night fellas!


Eksjö för hele slanten

Hola espadrillos!
(...espadrillos är såna där skor va? visste väl att uttrycket lät lite bra för att vara sant!)

Idag är det måndag! (Bra tänkt där Bella! BRA!) Efter en kanontidig uppgång (nu tog jag i utav bara tusan, hähä) drog vi iväg till den gigantiska staden Eksjö (sagt med en VISS ironi i röstläget) för att hälsa på världens bästa mormor! Den mongoliska buffén satte spår i form av ett lätt illamående då jag fullkomligen öst in friterad mat i kakhålet...ojrå. Men är det buffé så ska man äta som om det inte finns någon morgondag, så är det bara!

På hemvägen kom mamma på den goda (?) idén att svänga förbi en liten sjö och kolla på sommarstugor. Det slutade som väntat - vägen ledde in på en tomt där det satt en förvirrad gubbe och jäste i en stol på trädgården. En kopp Gevalia på det och det hade varit som hämtat från en dålig reklamfilm!

..Gevalia förresten...är inte det en fint flicknamn?


Söndagssvammel

Nu har jag svirat om till jobbet once again! Tredje riktiga dagen på jobbet nu, börjar komma in i rutinerna en aning mer. Däremot skulle jag inte kalla mig naturbegåvning, hell no! På något konstigt vänster är det bara en - EN - PLU-kod som fastnat under de senaste dagarna, fruktansvärt skrämmande! Senil vid nitton års ålder?!

Hajhaj!

En midsommarnattsdröm

Och där hade ännu en midsommarafton passerats! Jag inmundigade en mäktig midsommarlunch hemma hos pappa mitt på dagen. Sedan sattes det kurs på Åsas place, en riktig kanonkväll visade det sig bli! Kommunikationen oss tjejer imellan hade visat sig vara ganska bristfällig, då jag totalmissat att vi skulle grilla (hur man nu i helskotta kan glömma på en sån viktig detalj!) Och sällan tidigare har väl ett kortspel varit så svårt att lära ut, right Kaj! En aning överseriösa när Anso skulle vända upp triumfkortet på skitgubbe dessutom, men varför hålla tillbaka liksom? (OOOOH! HÖGRE KAN DET OMÖJLIGT BLI!)

Kvällen avrundades med jordgubbstårta och spexiga samtal. OJA! Fin avslutning där! Kajsas granne kan möjligtvis ha varit lite fundersam om hon kollat ut på trottoren sådär runt halv två-snåret, men det är smällar man får ta!

-
Sen en liten sneakpeak inför the following week; kanske blir det ett möte med en hives-medlem i slutet av veckan...
....wait for it!


Så jädra bra!

Tröttnat på små grodorna? Lyssna på Dirty Pretty Things istället, hur jädra bra som helst!


Kan jag gå med dig hem från bussen? Kan vi mötas på bänken där vi delade den första folkölen?

Igårkväll kom Kajsa på den briljanta idén att samla ihop ett gäng tjejer och dra till Harrys. Jag var inte sen att haka på! Det är lite min grej faktiskt, när jag tänker efter. Jag "hakar lätt på". Det är det som är så smidigt när man är någonstans med Kaj! Går hon före mig så kan jag på ett smidigt sätt bara säga "jag tar samma".

...förutsatt att jag vill ha samma, förstås. JAG HAR JU EN FRI VILJA! JA!

Hur som helst! Efter lite uppladdning hos Striden, spatserade vi sedan glatt ner Harry, som Åsa skulle sagt. På något konstigt vänster hade tre av oss outfits som såg i det närmaste extremt synkade ut. Som om vi hade ringt varann innan och bestämt?! (Det hade vi alltså inte...slutade upp med det i årskurs 3)

Väl på plats hade vi sköj! När Anso anlände höjdes stämningen ytterligare! Spexigheten var på topp! Jag wailade som Gulletussan hela kvällen, kanske lite opassande då det var karaoke och jag inte hade micken...(en jädra tur det!) Sedan avrundades kvällen med en härligt uppfriskande kebabtallrik på en parkbänk mitt emot kyrkan. Håkanstämning! (Det var då vi sjöng låten i rubriken)

Tack för en grym kväll girls! Ni är alla positiva superlativ i världen!


Bra flyt där!

Äsch, mina inlägg publiceras inte idag. Jag som hade skrivit ett jätteinlägg om min hypokondri!!!!!!!
...som om det vore ett litet husdjur eller något!

100 spänn på att det så kallade husdjuret isåfall skulle påminna extremt mycket om en vandrande pinne!

Dressyrpass står på schemat, ajöss!


Sätt på en kanna till för jag stannar ett tag, yeah!

Jesus, orkar inte skriva så very mucho här nu, verkar onekligen som den skrivkunniga delen av hjärnan gått och lagt sig för länge sen! Istället kommer här en liten bunt bilder från the day. Hällvättä vilken bra en!


But that was when I ruled the world


här ligger vi och jäser på en brygga, oja! (spexiga)

Idag har jag och Kaj varit på äventyr på den småländska landsbygden. Det hela slutade sedan i mitt kök, där vi tryckte in kladdkaka och te i magsäcken (via strupen, ska jag kanske tillägga...) Mer information om det följer vid en senare rapport. Adieu!

dienstag in paradisefoto: thecobrasnake.com


Hej lövers!
Klockan slår snart tio noll noll, och här sitter jag och svär åt ett bränt pekfinger. Känns väl som en kanonstart på tisdagsmorgonen, right? Nu ska jag ut med vasvältar-hunden Thea. Även individer som förstör i samhället har en tarm att tömma.

(våga vitsa)

Inom snar framtid...


Kajsa och jag på Hultan 08! Här satt vi och hejade på Sweden under en fotbollsmatch!

Holy mama, jag är fruktansvärt pepp på festival! Har kollat bilder hela kvällen! Snart kör vi igen tjejer! Ska köpa mig ett gigantiskt minneskort så jag kan fota hur mycket som helst! (på 512 mb hinner jag knappt in på festivalområdet...)

Men nu ska jag sova så in i helskotta.

Where the action is!


foto: nightlife.se

I helgen gick Where The Action Is av stapeln i huvudstaden. Hade gärna varit där och diggat ikapp till Moneybrother, Adiam Dymott med flera! (I övrigt var det inte riktigt my kind of music, men jag hade gärna hängt där ändå - för stämningens skull liksom) Ovan ser ni en festivalpepp Howlin' Pelle, ariiiiba!

Nähä, nu ska jag käka glass med Kajsa! Smell ya later!

Vilken kanonpresent!

På onsdag fyller min mamma 46 bast. Givetvis planerar jag att köpa en present åt henne, speciellt eftersom hon fortfarande är väldigt avundsjuk på att pappa fick en sodastreamer förra året (det kommer hon också få om fyra år, hon vet bara inte om det ännu) Hur som helst, förra fredagen stapplade vi omkring inne på Önska, och mamma pekade ut exakt vad hon ville ha. Jag hade först tänkt köpa det hon pekade ut, men sedan slogs jag av en idé.

HUR snyggt vore det inte att ge henne en gigantiskt canvasförstoring (typ...2*3 meter) på hennes allra bästa dotter? (OBS! jag!) Ur en mycket snygg vinkel dessutom... Jag tänker mig avskalad inredning, kanske några vita vaser med orkidéer i, och sen denna tavla, som liksom suger musten ur en:VA!?!? Är den inte fantastisk? Vill man inte bara nypa tag i ena kinden och ruska om? Vilken vidunderlig utsikt att vakna upp till!

High five!

Jag fick precis tag på hovslagaren! Märkte igår att Willekanelbulles ena sko satt olidligt löst, något som inte direkt är att föredra då det kommer några som ska provrida på torsdag.

Det sjuka (och fantastiska) i kråksången är att jag lyckades haffa hovslagarn på första försöket. (I vanliga fall brukar jag behöva ringa en gång i kvarten i typ fyra timmar) HAN KUNDE KOMMA IMORRN DESSUTOM!

Då var det problemet ur världen, liksom!


O det skulle ju va dans dans dans!


I klassisk håkan-manér svingar vi här våra ben (och armar, tydligen) innan öltältets andra dag

Åh herregud! Jag har suttit införsjunken vid frukostbordet, men ett kokt ägg i ena näven och en bok om världens finaste Håkan Hellström i andra. Jag börjar nästan gråta nu! (Spotifyar på mannen i sittande stund, så det sitter fint med lite nästan-böl) HAN ÄR SÅ BRA! Så genuiiiin!

Så.

Jag har bestämt mig.
Från och med nu ska jag leva mitt liv LITE mer på håkansättet. Leva nu! Bara nu! Och dansa som en tok, nästan hela tiden!

Här finns boken, om man vill köpa den vill säga. Det vill man! Jag ska pinna iväg till bibblan och lämna in mitt ex (mitt ex? gud vad barbariskt!) till tanterna där igen, känns FRUKTANSVÄRT jobbigt! Som att lämna ifrån sig en liten hundvalp! (eh..ja...)

"Ja passa på att njuta nu, man vet aldrig när det blir sol igen"

Så lider den första svenska sommarens regnperiod mot sitt slut. Människorna börjar krypa fram ur sina gömmor (tv-sofforna) och byter gummistövlarna mot den mer solanpassade foppatoffeln. Passa på och njut av att regnet inte har landet i ett järngrepp nu! Här kommer lite bilder som jag tog i fredags, när det regnade oavbrutet hela dagen!
(Lägg märke till hur jag har ansträngt mig för att få dem så deppiga som möjligt)


Hey hey hey!

Helskotta vad jag har städat mitt rum nu! Man kan - helt seriöst - spegla sig i soffbordet! Ojojoj! Nu ska jag hoppa i ridkläderna och susa till stallet, det kommer bli en ren FRÖJD att glida dit i och med att jag igår inhandlade nya fräscha hörlurar.

...för 400 spänn! Rena rånet! Men trasslar man in originalhörlurarna i cykelhjulet så får man skylla sig själv! (hähä)


Let the midnight special, shine a light on me

Hej pälsbollar!
Hela kvällen har spenderats hemma hos världens bästa Ella och en hel drös sköna människor! Gud vad ni är fina tjejer! Det är lika skoj varenda gång att lattja med er!

...vänta här..."lattja"?!?! HAHAHAHAH!Men jag antar att fotboll på en blöt bakgård och inkrypningar i häckar (obs! den buskiga typen) räknas som lattjeri?

Äh, vad fasen! Klockan är snart 02.00, då har man rätt till att prata lite gammelsvenska.

Stäng era titthål nu så hörs vi imorgon, adieu!


Sevenyearsapart.se säljer ut!


bild: sevenyearsapart.se

Det anlände ett mejl till min lilla inkorg igår. Där informerade sevenyearsapart.se att de nu säljer ut sina kläder till upp till halva priset! Butiken kommer tillbaka i ny tappning senare i vinter. Hur som helst, dessa klänningar ovan är väldigt nedsatta i pris! Funderar oerhört starkt på att slå till på den högra klänningen, som numera blir din för ungefär 600 spänn. SNYGG!

Spana in kläderna med nedsatta priser här!

Make your own kind of music!

Chicas! Här sitter jag och dricker chai-te. Ur en stor bastant indiska-mugg. (Ja, jag kände att det var en ytterst nödvändig grej att informera om, så att ni får en lite bohem-mysig bild av mig) Jag har prickat av en hel del grejer på min to-do-list under de senaste dagarna, känns G to the Ö to the T to the T! (för den segläste: gött)

Efter den här helgen kommer jag vara 100 % redo att gå all-in på sommarens bravader! HELL YEAH!

En liten lista på alla bra saker just nu:
- Fotbollsmatch på Vimarvallen ikväll! Sköj! En korv sitter aldrig fel!
- Skatteåterbäringen har dimpat ner! TACK GUD!
- Årets sommarjobb kommer bli g-g-g-oood!
- (diverse ekonomiska problem lösta)
- Min ansiktshud har inte ramlat av efter att ha börjat med finn-gelé
- Shopping imörrn!
- Jag har hittat flertalet spekulanter på min pålle!
- DET ÄR SOMMAR!
- JAG SKA SE MASSA BRA BAND!
- JAG LEVER!
- MINA VÄNNER ÄGER!
- JAG HAR TAK ÖVER HUVUDET OCH EN FAMILJ SOM ÄLSKAR MIG!
- JAG ÄR KUNG PÅ SKITGUBBE!
- MITT SKOVSKAV PÅ TÅN HAR INTE IRRITERAT MIG PÅ VECKOR!
- BLOMMOR ÄR VACKRA!

...det började spåra ut lite där...men ni ser, en jädra massa bra saker!

Ett stycke studenter, once more!


Tell me friend, can you ask for anything more?


foto: här

Att Bruce Springsteen är one hot piece of cake visste ni ju redan. Men visste ni att han skrev en låt till filmen The Wrestler? Den vann dessutom pris som bästa låt vid The Golden Globe! Helskotta vad fin den är, låten! Jag har inte kollat filmen än heller, nästan så jag skäms. Tänkte samla ihop ett gäng känslomässiga chipsätare, så kan vi gråta ikapp!

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT LYSSNA!

Och därmed pasta!

HÖRRNI! Jag känner mig jättevuxen! Har tagit ett mycket stort beslut idag, som innefattar pasta, lök och bacon. Jag ska pallra mig iväg till affären och inhandla följande:

en charlottenlök (måste googla så jag vet hur dom ser ut...jaha...avlånga..)
en halv rödlök (tror jag köper en hel ändå...känns lite dumt att håva fram en skärbräda inne i butiken liksom!)
ett paket bacon (här behövs ingen parantes, men för att skapa symmetri i inlägget så..)

SPÄNNANDE! Det är nästan så att man kan ana att jag tänker utmana ödet och göra en special-pasta med bacon!

Vilken inspirerande och nytänkande tjej jag är! Vilket initiativtagande!

Play that funky music!

OOOOOOH! Innan jag slänger in kroppen i duschen med huvudet före, tänkte jag uppmana er att lyssna på nedanstående låt. Så fruktansvärt bra! Så jädra groovy! (Öh...vad det nu betyder...)

Jag tänker grillat, kvällsol, sommaröl (anso, du kan ta dej ett glas vitt istället ;D) och dans hela natten! Jaaa-aa, det gör jag! Så klicka igång för fasen!


Watch out!


Carrie Bradshaw och Markus Krunegård? Kajsa och Mats?

GÖLLEPLÖTTAR! (jag pratar numera väldigt bonnigt till vardags, tack Mia & Klara for the inspiration!) Nu är det såhär då va, att gårdagen tillbringades i Småländska Höglandet. (Det låter betydligt mer högtidligt än vad det är, I tell you!) Där åt jag mormorsmat tills jag höll på att spricka, bokstavligt talat. Efter en hel del butiksrännande, uppsökte vi McDonalds där ännu en bastant måltid slukades. Därefter agerade jag fågelbo hela vägen hem till Vimmerby igen. Herrejädrar vad det är gött att sova i bilar!

Nu ska jag och det lilla nyklippta pälsdjuret ut på promenad, därefter blir det finbesök i form av Mats & Kajsa. Hejpa!

En helt vanlig söndag.


foto: jag


Hola! Idag har jag jagat förrymda kossor, planterat ytterligare bäbisplantor, ridit på Willebulle men framförallt - gjort min medborgliga plikt och röstat i EU-valet! Vilket historiskt ögonblick! Tiden stod stilla när jag öppnade dörren till vallokalen (Kanske mest eftersom jag hamnade i min gamla mellanstadieskolas matsal, där står tiden stilla automatiskt) och jag kände bara "wow, vilken jesusgrej!"

Eller ja, nästan...

Nu känner jag mig både upprymd (håkan på söndagsparty! håkan på söndagsparty!) och trött, därav mitt beslut att uppsöka sängen. Ha det gött och ät mycket kött!

Oh yeah!

Här kommer några redigerade bilder från studentspaningen! Finns en hel drös till, men detta är the beginning iallafall!


converse for life!! right åsa?


kajsa var mäkta nöjd efter brucekonserten! här har vi en liten picture!


fy fan vad dom var bra!


vi kollar på kortegen! coola tjejer!


efter att nästan frusit ihjäl, köpte vi varsin baguette och pinnade hem och fikade. GÖTT!

Hällvättä Lars-Olof!

CHICKS' N LADS!
Jag har massa att berätta! Jag har en drös med bilder ni ska få se! Och framförallt så är jag ledig HELA NÄSTA VECKA! Jaaa, där satt den!! En liten lista på saker jag ska göra:
- åka till mormor!!!
- baka morotskaka!
- MOTIONERA!
- ta tag i mitt liv!
- rädda världen!!

näe men det blir nog en enkel match, den där listan!

Nu ska jag göra en jädra massa ärenden, ligger efter i mitt mentala tidschema så det skriker om det! Hewweguu! Inom sinom tid blir det derby i Gullringen, ska bli så SJUKT SKOJ! Smell ya there!


hahahah, klockren bild på åsa! här är hon i full färd att köra om systrarna bäck!

I just wanna hear some rhythm!


foto: härifrån

Idag spelar Bruce Springsteen på Stockholm Stadion! Kaj är där och kollar läget, jag ska försöka få henne till att klappra ner en liten sammanfattning av the concert här sen! KUL! Själv är jag inte så inlyssnad på mannen i fråga, hade tänkt bli det framöver! Googlade lite, och det visar sig att han var en riktig läckerbit back in the days! KOLLA BARA BILDEN! Herrejesus! Elvis kan slänga sig i väggen!

Nu rullar vi igång igen!

Hej fellas! Idéerna börjar flockas i huvudet igen! De riktigt dryper ur öronen! Haaaa! *torkar upp lite inspiration som ramlade ner på stolen*

I skrivande stund DUNDRAR regnet ner från himlen! Antar att det börjar bli dags att snickra ihop en stor ark?

Men först - mellanmååååål! (IGEN! andra gången idag som jag hugger in på rostade mackor med marmelad och te, lätt det bästa som finns!)

ÖH...

Här sitter jag med revbena' i brevlådan och försöker komma på ett sjukligt bra inlägg!
...och hur bra går det på en skala?!

Systematiskt jobb gör mig okreatiiiiiv! Jag är en konstnärsjäl som behöver nya inspirerande miljööööer! (Vilket inte nödvändigtvis måste vara ett matrullband..)

Så nu får NI hjälpa mig, dear readers! Vad vill ni veta mer om? Vad ska jag klappra ner på de arma små tangenterna? Vad är roligast att läsa?

HJÄLP!

Jag utför en blockad här tills dess att förslagen rullar in.
So you better be brainstorming!!


Det blir en riktig festival iår!

AAAAAAH! Detta är REN OCH SKÄR LYCKA! Jag bara älskar mitt sommarjobb right now! (Iallafall schemaläggarn!!) Jag bad lite blygsamt om att helst få undvika kvällspass när Hultsfredsfestivalen äger rum, inte för att jag räknade med att det skulle gå igenom...

Hur som helst, idag fick jag mitt sommarschema och guess twice?!  Jag jobbar förmiddag på torsdagen, och därefter är jag ledig resterande festivaldagar! HUR BRA SOM HELST!

Update: Ja jädrar ja! Festivalen drar ju igång redan på onsdagen! Detta betyder att jag jobbar förmiddag både onsdag och torsdag, för att sedan vara ledig i tre dagar! Hur som helst så diggar jag fortfarande schemat stenhårt!! Slutar jobba 16 Augusti och det kan ju egentligen bara betyda en sak - ATT VI UTAN SVÅRIGHET KAN SE COLDPLAY SPELA PÅ STOCKHOLM STADION! Kaj & Anso, hur på är ni?!


jaaaaaa! lycka från förra årets festival!


Tre små rådjurskid'z

Definition av frihet;
när man kan springa hem till Kaj klockan kvart över elva en söndagskväll för att ta bort nagellack, dricka vatten och äta en minisnickers! UTAN ATT PASSA BUSSEN, TA PÅ SIG VINTERJACKAN ELLER RINGA OCH BERÄTTA VEM MAN SKA TILL.

Okej...det är 75 meter till Kaj, jag fyller 20 om ett halvår och det är sommar ute.
Men det är ändå...en speciell känsla!

Ännu en temabild! " Hello vi är oskyldiga små rådjurskid" (Anso du är himla gullig här!)

RSS 2.0