Bra prickat Bella...







Jag hade det lite långtråkigt på lunchen.
Hur man nu lyckas få en halvtimmes rast till något långtråkigt, men ändå! Första bilden: en korv med bröd....och ketchup. Nej, jag har aldrig varit speciellt bra på att pricka rätt. Andra bilden: Gå, idiot, gå -skivan! Den är fin och jag tokälskar andraspåret!! Tredje bilden: Jag!!!!!! Haha jag tror temat på bilden var "bloggare talar ut i kvällspressen", ser alldeles vettskrämd ut! (Men framförallt vill jag visa upp min nya skjorta från lager 157, fashion lives där!)

Natti natti folks!

En scarf, så många möjligheter!

Ni måste läsa det här inlägget. People, det är en ORDER! Hanapee är den bästa bloggaren i hela universum! (Japp, hon kommenterade faktiskt min blogg för några veckor sedan, THAT KINDA' MADE MY DAY!)


Lambis, er väntan är över!

IDAG SKA JAG OCH KAJSA KLAPPA LAMMKIDS! Det är en såndär aktivitet man gör alldeles för sällan, så nu jädrar ska det klias i fårlockarna! Lammen ska i princip GÅ efter oss och be på sina bara små lammknän (naaaaaw nu tänker jag i falsett, bara så ni vet! LAMMKNÄN! hur söta borde inte de vara?!) att vi ska klia och gosa med dem ännu mer!

Sedan lite annan onödig information!
1) jag har gjort klart powerpointhäftet idag! credd hitåt tack!
2) fasen...det var visst bara en punkt..


En gråmulen dag är också en dag

Det är en morgonstund med guld i mund. Dagens himmel är betungande grå, jag försöker kämpandes komma igenom skalet på världens hårdaste päron (jag har en viss tendens till att äta samtidigt som jag bloggar, that's true!) Jag ska duscha och därefter pinna ner till stan för att utföra en del spännande ärenden...har nämligen råkat knäcka mitt kontokort rakt av (scooore!) och det känns lite lätt frustrerande att när det väl ramlat in 1000 spänn på kortet så kan man inte använda dem...

Nu häver vi i oss det sista kaffet och sen blire duschen. Tack för mig, HEJ!

Timo gör det vackert


himlen var on fire ikväll, NAJS!

Nu ska jag vika ihop mig under täcket! Har ett halvfärdigt speak redo, det krävs en del finslipning innan det sitter som en smäck. Annars har jag mest spotifyat Timos version av without you, så galet vackert att jag nästan börjar böla. (och DÄR sprack min balla image!) nu sover vi guys! puss och huvudklapp!

Jag är faktiskt lite finurlig, ibland

Gomiddag out there! Jag hamstrar energi genom lattedrickande och banantuggande. Går jättebra, really! Nu kommer jag bli hyper inom några minuter, och då är det bara att fort som fasen sjunka in i skolarbete, så man får det gjort.

Nu till dagens överraskning; jag har svenskatal på onsdag!!!! aaaaaaaah! Skrev upp mig på listan för typ sex veckor sen och tänkte att 'jamen det är ju osannolikt långt kvar tills dess', men nu sitter jag här. Banantuggandes (den är egentligen uppäten nu, men det lät så poetiskt) och fullständigt borta i pallet. Förra gången jag hade tal så började jag garva efter femton sekunder... Eftersom det är 1 april på onsdag så tänkte jag ta tillfället i akt och spexa till det lite! Därför blir det en liten redovisning om stå-upp komedi. Oja oja!

Och här kommer ett finurligt foto på mig som jag tog när vi kom hem från Stockholm. Kände mig bara så himla skojig! Just när sådana här anfall-av-spexighet sätter in så brukar alltid min syster vara hemma, och då är jag liksom TVUNGEN att skoja till det med henne (vart ska jag annars göra av all energi? kittla mig själv? näe det funkar inte!) Senast det inträffade så sjöng jag 'hej tomtegubbar' med östgötsk dialekt och dansade lite vaggande mot henne. Mycket uppskattat...


(här gör jag min spexiga pose, överdrivet glatt leende och pekfingret mot kameran! dessvärre försvann halva handen...)


Sunday sun!

Hey folks! Idag har jag sovit oförskämt länge, käkat frukost alldeles för sent, och sedan befunnit mig i stallet hela eftermiddagen. Wonderful! Perfecto! Solen värmde upp alla tre hudlager på maj idag, och det gillas! De senaste två timmarna har med rysningar längs armarna lyssnat på p3s dokumentär om tjörnbron som rasade 1980 (kolla den här bilden, fy tusan) väldigt intressant och obehagligt, ett litet tips bara!

Nu ska jag duscha lite för länge (det är lite av ett ledord idag, som ni eventuellt märker) och sen pysa till Kajsa och jobba med svenskaarbetet! Ciao!

Mot östkusten!

Håller på att snickra ihop en finfin text om torsdagskvällen, så no worries där! Ska försöka använda alla berättarskillz som lärdes ut av min mellanstadielärare (Sagan om bondpojken Jens var en riktig bestseller, trust me! Speciellt imponerande var det hur jag ALLTID lyckades klämma in vackra hästar med böljande maner och kloka ögon i varenda story, lite MinHäst-skadad måste jag säga)

Ojoj, nu föreslog Mats en tripp till Västervik om några minuter, bara att hoppa i kläderna och pysa. Haaaaj!


Vårkänslor!


bilder lånade från dagmar

NU ÄR JAG KLAR MED WORDHÄFTET! JA! Vilken release liksom! Har spanat på vårkläder nu en stund, kliar i spenderarfingrarna när jag ser Dagmars vår och sommarkollektion (kolla in den ni med vettja!) ÖNSKA kan man ju allid göra, right?

Next up; lunch och därefter svenskaarbete med älsklingskajsa! Chip!

Last night was wild!!

Sådär, då hade vi fått i oss fyra timmars sömn och en bastant frulle. Great! Det är förövrigt typ 20 centimeter snö ute och skitkallt....som om nu det skulle påverka mitt sinnestillstånd, hoho! Tänkte skriva en liten sammanfattning (I know you want it!) senare idag, medans minnet fortfarande är färskt vill säga... fy tusan vad bra det var igår!!!! Kan utan tvekan meddela att det är en av de absolut bästa hiveskonserterna i hela mitt liv (och då har alla fem hållt toppklass ändå)
HAAAAAAAALLELUJA! 

Bäst att spara lite på superlativen tills senare! Nu ska jag pinna iväg till skolan och göra klart lite datahäften!
Haaaaaaaaaaaaaajvs!!!!! (sorry, det hänger i sen igår!)


 


Rutigt värre




farmors hemlagade våfflor, gaaah!

Hoppas ni inte missade att det är våffeldagen today! (Finns ju faktiskt fortfarande möjlighet att klämma i sig ett lass om man känner för det) Jag hade inga planer på att glufsa i mig rutor förrän farfar kom hit med ett lass farmorvåfflor. Kan man tacka nej känner jag då? Oh nej, oh nej!

Konsekvenserna av saftkalas!

Gaaaah, nu ligger jag och försöker få matspjälkningen att fungera igen efter saftkalaset hos Striden. Fruktansvärt gott var det! Tackade till och med nej till våfflor (nämen!!!) nyss eftersom jag fortfarande är proppmätt. Gaaaad, då har man fått i sig det man ska liksom!

Nu ska jag banka i kontering i hjärnan inför provet imorron, och sen ska jag smälla i mig ett avsnitt av andra avven också! Frida var förbannad på en karaktär där, och det öker ju givetvis själva spänningen!

Bra bandsläpp...igen!


IMORGON!!!!!


jaaaaa....ni seeeeer! (skit i min hand förresten)

Morning! Nu har jag befunnit mig i  lodrättläge länge nog för att betrakta mig som vaken. Käkar havregrynsgröt, läser tidningen och peppar inför morgondagens hiveskonsert i norrköping! OH-MY-GAAD! Ja, jag är laddad, fruktansvärt laddad! Svarar jag på tilltal så är det med en låttext.

'Bella, det är mat nu!'
' I'm on my waaay, can't settle doooown!'

Bella vill du gå eller springa?
'Walk idiot, walk!!!'

'Asså Bella, jag försöker diskutera med dig!'
' Best keep quiet, you don't listen to me anywaaaaaay'

ja ni förstår mönstret!

En deal!

Imorron ska jag sitta här nere i köket och skriva på arbetet senast nio. Klarvaken och med en temugg i näven. OKEJ?!?!
(Jag testar drastiska metoder för att sluta skjuta upp allting, så no worries guys! Det är en deal mellan mej...och mej!)

Helt seriöst...vilket platt hår jag äger! ser för fasen ut som Robert Wells 24/7!


Mats festivalskivor...

Hola! Ikväll har jag, Mats och Kajsa slagit våra kloka huvuden ihop och kollat på teve och käkat scones och druckit oboy. Jaa....det låter ju lite torftigt. Men då ska man ha med i beräkningen att exakt ALLT är roligt i dessa människors sällskap. Mats hade bränt två skivor där festivalaktuella band ingick, enligt han själv. Men redan i andra låten gick den planen i stöpet, han hade nämligen klämt in artister som han ville skulle komma, och artister som hade varit där för typ tio år sedan...jepp...

exempel på konversation i bilen hem till mig;
'VA, KOMMER DOM HÄR!!!!!??!'
' näe...men det vore ju kul!'


You know the right way.


Okej, här är ett litet kollage från vårt stockholmsbesök! Ett väldigt litet, som ni ser. Jag tog två närbilder på Kajsas äpple och ett på en lyckokaka som såg ut som en liten rumpa också, men de kändes lite överflödiga... Min lyckokaka innehöll texten "you know the right way", medan Kajsa skulle möta a very attractive person (det gjorde vi också!) Anso var enligt hennes lyckokaka en "extremly sensitive person"...ja det var ju väldigt lyckosamt, eller?

Nu ska kvinnan som vet den rätta vägen cykla till stallet. Oja!

En klassiker!



Jag älskar den här låten, nostalgi på en väldigt hög nivå! (och nej, jag har inte ens försökt sova ännu!)

Achtung baby, Ich bin ein sexual machine!

Guys! Vi är hemkomna från le capital! Det har varit en underbar helg hos bästaste Anso,som förövrigt har jordens skönaste säng, no kidding! Vi har sovit som ett knippe björnar hela helgen! På fredagen käkade vi pastasås, kliade Ansos fina lägenhet på magen (japp, den var så sjukligt mysig att den handlingen var ytterst nödvändig!) och pinnade iväg till Stureplan för att kolla på stockholm live på blue moon bar, yehaaa!

Och ja, det KAN ha varit en av de roligaste grejerna EVER! Vi garvade så mycket att det var en ren tillfällighet att skinkorna höll sig kvar på stolarna! Alla var vassa, men bäst av alla måste ändå varit avslutningen, nämligen Pontus Enhörning. The maaaan! (Det var förresten han som myntade uttrycket ovanför! Observera att man samtidigt ska göra rullande höftrörelser och se väldigt...tysk...ut!)

Efter den urladdningen av garv så upptäckte vi snygga musiker på krogen...gaaah!  (Ja, det kändes lite som en film, en sjukt bra en!) Men sedan gick brandalarmet (!) och det började lukta rök så det var bara för de tre musketörerna (jag, kajsa och anso alltså) att hugga tag i jackan och dundra ut. Action action!

Lördagen tillbringades mest på stan, vi fikade huuuur länge som helst! Mitt i diskussionen om vi skulle vilja ha eller va Zlatan, så dök en dansant Carl-Jan upp utanför fönstret. Diggar den mannen! Han såg oerhört glad ut! Vi var en sväng på söder innan, jag klev för första gången in på tjallamalla och....ja. Det var nog första gången som jag verkligen kände cravings för kläder! Men som den förståndiga kvinna jag oftast är, så höll jag i slantarna och spenderade en del pengar inne i soukgallerian.

Sammanfattningsvis; väldigt fin helg med två underbara människor! Nu ska jag krypa ner i sängen och gosa med pälskling! (Fy tusan vad jag älskar min hund!)

Hey, I've got some money and this weekend I'm gonna spend it!

Det är almost natt, jag sitter och diggar nacken av mig till U2, och imorgon drar jag och Kajsa till huvudstaden och till världens coolaste stockholmare, nämligen finaste Anso! Förstå vilken fantastisk helg det här kommer bli!

Förresten, jag hittade min farmors gamla skinnjacka på vinden. Dagens fynd för tusan! Och hur mycket kostade den? 0 pix! DET kallar jag nice price! Okej, den är lite stor i armarna men jag planerar biceps buddies...

Puss och godnatt!


Vinden har vänt!

Yabba-dabba dooo! Skulle bara slinka in för att kolla mejlen lite fort här i skolan - och gissa vad? Vinsttorkan är över!!! Tydligen droppade det in ett vinnarmejl i morse, så det känns GÖTT! Jag skulle kunna droppa vinsten direkt här och nu, right? Men blir det inte lite mer spännande om jag håller på det lite?

Såååå.....the guess is yours! Vad trillar ner i min brevlåda nästa vecka tro?! Überexlusiva vantar i kalvskinn, en resa för två till Helsinki eller ett par av Kenzas favoritconverse?

Nu ska jag hem och käka pastagratäng!


Oj vad..vårfräscht!

Kände ni att det var vårluft i ungefär tre timmar idag? YES!!! Hög på energi och hungrig på en massiv middag, skuttade jag hem och in i badrummet för tvätta händerna och passande samtidigt på att granska min ansiktshud i ett väldigt osmickrande ljus. Kollade in i mina egna ögon (det där lät ju hur läskigt som helst!) och fick en känsla av att jag såg lite somrig ut. Kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var!
 
Inspekterade lite, och kolla sedan in näsan. JAG HAR FÅTT FRÄKNAR! var min spontana tanke! Hurra! (Utan att egentligen reflektera över vad dom kom ifrån) Sedan böjde jag mig lite längre fram (befann mig väl cirka två centimeter från spegeln, obehagligt nära med andra ord)...och insåg att det inte var fräknar, utan en flock elakt flinande pormaskar!

....hur vårigt är det på en skala?!


Dancing bear!

Just det! Jag skulle ju berätta mer om helgen...men vet ni vad? Jag har hjärnstillestånd och det enda som ploppar upp i huvudet är Tingeling, Africana (pizzan som jag så glatt satte i mig framför melodifestivalen i lördags!) och Robert Aschberg-look-aliken.
-
Tingeling-låten från melodifestivalen är förevigt fastetsad i hjärnan. Åt enchiladas med mamma och syrran förut och helt plötsligt sköljde tvångstankar över mig som tvingade mina stämband att sjunga på pausnumret om och om igen...
-
Pizzan (och kycklingrullarna) tillsammans med tjejerna var kanongod! Aaaah ni är bäst tjejer!
-
Det promenerade förbi en Aschberg-kopia när vi skulle dra till pizzerian...då började jag gasta om att Aschberg och Fylking går genom Sverige! Fasen det kunde ju vara han liksom! Så Emma rullade ner rutan och frågade om det var han, haha! Dessvärre var det falskalarm...

Näe nu ska jag sleepa, natti natti!




Det svänger!



Hey people! En mycket medryckande låt med Movits var det häääär! (Dom kan väldigt gärna bokas till Hultan!) Nu ska jag plugga lite inför morgondagens historialektion och glo lite på Project Runway. Shit, jag har visst kammat mig med en fläskkarré i luggen, det måste åtgärdas!

I know I'm lazy

Ibland undrar jag vart dagarna tar vägen...den här exempelvis! Jag vaknade klockan sju! (helt otroligt med tanke på att jag somnade halv tre igår efter ett hisnande äventyr med Mr Scofield) Sedan följde en mycket seg morgon med müsli och fil, som intogs med kroppen under sängtäcket. Fortfarande halvt medvetslös vandrade jag Thea och Fanny ut på en liten hundpromenad. Sedan....stack jag till Kaj och drack te, käkade kakor och rån med philadelphiaost (Det sistnämnda smakar exakt som ostbågar!!) Vi snackade om den stundande stockholmsvisiten (konstigt, känner jag då!) och andra extremviktiga grejer.

Seeeen släpade jag mig hem (fortfarande seg, bör tilläggas! men det kanske märktes på ordvalet) hem för ätning av köttfärslimpa och potatismos...om ni ville veta alltså!

Chip!


The Weekend

Men va fasen, glömde jag meddela autopiloten att sköta bloggen över helgen? Hur som helst, helgen som varit har bjudit på det mesta. Spänning, oroligheter, hemmasnickrade allsånger (Åsa, du vet vad jag menar här ;D)  och rena latheter (sovit till halv ett två dagar i rad, holy cow!)

Min dogge har mått crap i helgen, och med återkommande mystiska kramper så fanns det inget annat alternativ än att sticka till djurakuten i Linköping i fredags. Nervös väntan resulterade i bra provsvar (som jag förövrigt firade med två cheeseburgare...) men vår lilla pälskling mådde fortfarande mysko och det finns nog inget värre än att se sin lilla vovve lida utan att veta vad som pågår. Nu har det tack och lov inte kommit någon kramp på ungefär 18 timmar, håller tummarna för att skiten vänt nu.

Mer om den gångna helgen kan drömskt se fram emot imorgon! Nu ska jag fixa te och  vila ögonen på the guys i Prison Break!


VI SKA SE U2!


u2 spelar på ullevi 2005! MÄKTIG SYN!

IDAG HAR JAG OCH KAJ BOKAT BILJETTER TILL U2!!! Visst...det inträffade lite problem (jag stängde av hela jädra computern med KNÄT när vi hade suttit i kö i ca 40 minuter...fick mördarblicken X antal gånger!) men till slut så....aaaaah!
Faboulus! 1200 ;- för två biljetter väldigt högt upp, men hey, det tackar man ju inte direkt nej till?!

Nu ska jag på fest...och det tackar man ju inte heller nej till! Ha en underbar natt, ni som gillar att klappa katt. (hahaha!)

Torsdagsmorgoooon

Morning! Ont i en bihåla.  Vaknade klockan sju av att liten orolig hund med långa ögonbryn satt vid fotändan på sängen och gnällde. Som vanligt pratade jag med en väldigt ljus ton och försökte övertyga dogge om att jag hade sovmorgon och att sängen var oerhört skön att sova i. Men husdjuret kände för att kräma och jaga duvor i stället..och det är ju också ett intresse, tänkte jag då. Hellre utomhusaktiviteter än att hon blir totalberoende av scooby-doo och hundchoklad.
(Har jag börjat resonera som en småbarnsförälder? Känns lite så!)

Vi hörs later! Trevlig dag, ni som älskar tranbärschoklad! (asgott! ICA selection, spring och köööp!)

Alltpåengångtack!

Hey dudes! Mina baklår är i något slags kramptillstånd...SKÖNT! Gissar helvilt på att det kan ha med mina borzovsteg vid Astrid Lindgrens barndomshem att göra. (Vilken märklig aktivitet att utöva borzovsteg just där! Fast nu var det ju inte så att jag befann mig på tomten eller dylikt, ånej! Jag visade Kaj hur man fick träningsvärk for real på gräset bredvid bara...)

Annars tänkte jag mest meddela att jag har ett grammatikprov i svenska imorgon. Här kommer ett litet wordstream som säkert piggar upp!
-
Substantiv Nominativ Pluskvamperfekt Direkt objekt Interjektioner Konjunktioner Genitiv Abstrakt Perfect particip.....
-
Gaaaaaah! Ge mig en växel för fasen! (Give me a brake liksom...ordvitsbella!)

Som om inte detta vore nog, så ska hemtentan vara inne imorgon också. Det är egentligen helt okej, bara det att jag är så satans trött varje gång jag börjar klåpa i dokumentet...jag behöver sömn + hund + prison break (brake? näe nu ger jag mig..) alternativt mer kaffe + liten pingvinunge + operation av ögonpåsar (vet du om man kan fylla dom med koksalt, kissie?)

Förresten! Jag fick en superfin ultra-bella-tröja av Ek & Strid idag på fikan, fabolous! Tack girls!! Måste bara sy in den lite i armarna innan fashion lives in me när jag glider runt i den, mina vandrande pinne-armar ser hiskeligt tråkiga ut. Sen gjorde jag något väldigt elakt mot min budget...spontanshoppade en fruktansvärt välsmakande kycklingmacka! HEAVEN! Man får passa på liksom! Skulle handduken kastas in tidigare än väntat så kan jag iallafall glädja mig åt att en kycklingbaguette med mangorajadressing skumpar runt i mitt inre...


Mittiveckan-inlägg

Åh! Jag fick en scones med blockchokladsbitar på av Kajsa förut! Just när det var som kämpigast med min lilla finaluppgift i webbdesignen, så kom hon smygandes med en lite påse överblivna scones till en Bella med sockernivån dallrandes nere i smalbenen. HUR GULLIGT?!?

En annan lite notis som jag har märkt av; när jag ska sätta kaffekoppen i diskstället nere i skolans cafeteria så känner jag mig alltid som Klara i Mia & Klara! Då vill jag alltid bolla ideér med Majsa (Mia-Kajsa) och känna av lite vart vi ligger i våran diskussion liksom. Kanske parera lite med händerna med. Pitcha idéer med varann, liksom...

Nu har jag druckit upp dagens andra kopp kaffe, och ska skutta iväg och ha historia. Sen är det full rulle till 48:an och lite fikelifik (hehehe) med EMMORNA som kommit hem till svedala igen efter usa-trippen. Superskoj!


Good shit!



Adiam Dymott heter den här tjejen. VÄLDIGT BRA, säger jag! Vad tycker ni readers?

You know that I can use someboooody!

Med risk för att låta superglad once more - tack för nya bokningen Rockparty! Guuuud vad jag är pepp! Nu ska jag dricka upp téet och koka kaffe (så jädra omständig, hahaha) och sen promenera med doggen. Kaching!


Hurtbullen numero uno

Idag är det ingen hejd på hurtigheten! Först en kraftpromenad till stallet, sedan ridtur i vårvädret (VACKERT! jag fick nästan tårar i ögonen för att det var så fint...blödig tjej hej!) och nu ska jag om några minuter ut på en walk med friend. Fortsätter jag i den här takten så kommer jag få gå sidewalk genom dörröppningarna (på grund av alla muskelgrupper som växer och frodas alltså) om några veckor...


Vart befinner ni er den 31 juli 2009?

Själv kommer jag med all säkerhet befinna mig i ett gigantisk publikhav på västkusten. Det finns inga andra alternativ överhuvudtaget! U2 spelar nämligen på Ullevi då!!!!!!!!!! AAAAAAH! Läs mer här!

TÄNK ER EN RUND SCEN LIKSOM, PÅ ULLEVI!!! (oja, jag skrek där!)  Biljetterna släpps 13 Mars, så var preparade! Inga spontana bilinköp eller hundvalpar i veckan nu...


foto: anton corbijn

VÅGA VÄGRA VILODAG!

Idag tvingar jag mig själv att skriva hemtenta i historia. Medeltiden it is! Det verkar ju rätt kul när man är i skolan och sitter och diskuterar, men hemma, på egen hand, när det finns minst sju andra grejer som känns mer lockande att göra? (exempelvis; gå en låååååångpromenad, ringa till mormor, plocka ur diskmaskinen, spela fyra i rad och försöka vinna en resa till alperna...)

Nähäpp, nu fixar jag kaffe och ger mig fasen på det här!


Looks like christmas came early for me

Gårdagen var alla tiders! Vi sneglade på Let's Dance och åt en outstanding tacosbuffé! Efter det var det time for tea, som vi slurpade i oss så glatt! Sommarnätter planerades, och om allt går enligt the planes så blir det en hel del utgång nästa helg! KUL! senast jag var ute var på metro typ 5 januari, och det var ju ett jädra tag sedan vid närmare eftertanke.

Förresten, igår när jag låg i sängen och skulle sova så fick jag världens städryck! Det slog till rejält och jag var tvungen att plocka undan lite i rummet (har pappa programmerat mig eller något känner jag då?) innan jag fick ro i själen. Sedan planerade jag in en dunderstädning idag också, och jag kan med en viss surmulenhet i mitt röstläge meddela att städrycket börjat gå över...

Och jag kan förresten inte under några omständigheter brygga kaffe...fy fasen! Vatten med en touch av EN kaffeböna?!

Ikväll är det dags igen!


Jaaaa, som jag har längtat! En myskväll med några av de bästa som finns, tacos och Let's Dance. (Ni tjejer som befinner er i Stockholm, New York & Ryssland - jag lovar att äta åt er också!) Ikväll är det den gulliga kvinnan på bilden som agerar toastmästarinna.

Nu ska jag ut och traska i ösregnet - yeaaaah!

Jag tävlar om en fransväska!



Kolla vilken snajsig skolbokshållare! Den skulle jag ytterst gärna ha i min ägo! Tävla här!

Njutarn!

Aaaaah dessa härliga fredagar! Klockan är fortfarande förmiddag och jag kastades inte upp ur sängen förrän halv elva. GÖTT! (det där med kastades är förresten bildligt talat, telefonen ringde och jag for upp som ett skott för att försöka tysta the man som skriker ' I've got attention, I've got a ten, I was a better honey, so I did it agaaaaain' på högsta nivå)

Right now har jag min attention på tekoppen här bredvid, verrrry tasty! Lyssnar på världens finaste låt med Eddie Wedder (Pearl Jam-mannen, berättade Jennifter häromdagen!) specialskriven för filmen som varenda human being borde se, nämligen INTO THE WILD! Aaaaah! Tänkte ägna ett helt inlägg till den otroliga historien framöver!

Förresten, är det bara jag eller är våren på ingång?

Uppdatera frillorna

Eftersom spelningen på Metropol ikväll ställdes in (morr!) så ska jag och Kaj agera frisörer istället. Det här kan - som ni kanske förstår - sluta precis hur som helst...

Rea på tjallamalla.com!

klänning  top
blus kofta 
byxa kjol
alla bilder är lånade från tjallamallas webshop, check it out!

Buddies! Det finns massa snygga kläder till nedsatta priser på tjallamalla.com för tillfället. Här har jag slängt ihop ett axplock (hahaha gillar ordet!) av snygga plagg som ni hittar på webshoppen, under fliken rea förstås! (Killen var handsome och därför fick han vara med här..okej, koftan var nice den också..) Själv skulle jag kunna offra min lilltå (den använder jag inte så ofta ändå..) för den coola byxorna!

En obekväm sanning

Jag pluggar. Mitt i onsdagsnatten! Snart ska den traditionella natt-te-koppen serveras! Kom precis på att sånt inte händer av sig självt.. så jag får försöka släpa mig de tre meterna till spisen, in other words.

Förresten, var ni också sådär när ni var små att ni trodde att vissa sysslor gjordes automatiskt?
Jag trodde på fullt allvar att matresterna i slasken försvann av sig självt ju mer man spolade på dem. Att matresterna låg där i typ tre dagar och att de till slut skrumpnade  ihop och försvann ner genom avloppet. (Förstå vilken chock det var för mig när mamma avslöjade att det var hon som brukade ta upp morotsskalen och havregrynsgrötsresterna?!) 

Det pinsamma är att jag var 13-14 år när jag fick reda på hur det egentligen låg till! Sådan förnekelse, i SÅ MÅNGA ÅR!!


Oj, nu upptäckte jag sand/knäckebrödssmulor (whaaat?!) i naveln...återkommer!

Det är inte så jädra lätt...

Det kom ett paket idag. Samuel var typ i extas och började packa upp en stor låda i vardagsrummet. Jag smyger dit för att kolla vad som händer..(vill verka lite påläst när den här diskussionen börjar..tänk er att att jag står lutad mot dörrkanten med ett lite nonchalant ansiktsuttryck)

'Jaaaaaha! Det är ju ett sånt där...vahettere..vahettere...VI! *nöjt ansiktsuttryck*
'va?'
'Eller nej...WEE menar jag! Så uttalas det ju!' *fortfarande ett rätt nöjt ansiktsuttryck*
'...'
'NINTENDO?...eller nej jag menar....playstation...TVÅ!! *får något osäkert i blicken*
'...'
'Öööh...någon slags spelkonsol? Kanske?' *panik utbryter! pingisbollsögon! känner mig gammal!*
' Något sånt ja...x-box...'
' Jajaa...'

Laaa-lalalalalaaaa!


Franz Ferdinand med nya hiten Ulysses! Very dansvänlig!

Kan man låta bli att INTE dansa till det ni just lyssnade på, känner jag? Kaj, jag är fruktansvärt, enormt, RYSLIGT sugen på att sticka och kolla på Frasse när vi är i Stockholm den 21 Mars! Isåfall så ser vårt helgschema i huvudstaden ut såhär;
-
fredag; krama finaste anso, käka en amaazing lunch, gå på STOCKHOLM LIVE på kvällen! gaaah!
lördag; shoppa så in i norden, käka goooood mat (donken räknas in här också, jag älskart!) se frasse på cirkus! (eventuellt dåva!)
söndag; jag tänker långfika på muffin bakery, kanske någon biorulle med tillhörande popcorn också...

Låt tiden gå fooooort!

En liten lägesrapport

Okej, nu har båda mina fötter somnat. (Framför allt den högra) Jag har inte rört mig en millimeter (jaja... max fem!) sedan tjugo över åtta i morse. Det betyder med andra ord att jag suttit i exakt samma position i fyra timmar. Ergonomiskt!

Jag sitter (Latmask! tänker ni. Ambitiös tjej som vill göra klart en sida på webbdesignen! tänker jag då.)  förövrigt här och njuter av gårdagens & dagens rusning till ballabellabloggen. Tack Rockparty, you...rock!


Franz Ferdinand till Hultsfred!!!!

live logo 
bild lånad från bandets hemsida


Jaaaaaaaa! Woaaaaaaah! Amaaaazing! Rockparty gjorde helt sjukt rätt i att boka Frasse! Tack tack tack! Dagen är fruktansvärd räddad! Trots att Sebastian Karlsson ställde in ännu en spelning på metro, crap! Men som sagt - vi kan leva med det. Då blir det förmodligen hårtoning på torsdagskvällen istället..och det rockar ju till viss del med!

Nu ska jag käka fryspizza med EXTRA mycket fyllning!

Update!

Nu ska jag uppdatera er om gårdagens läge. Jepp! Inte ska ni riva er i hårbotten och fundera över den saken! (Det gör så ont..att riva sig i hårbotten alltså, inte att fundera)

06:50 vaknar oförskämt pigg och misstänker genast att något är lurt.
07:10 börjar känna hur det ömmar på högersidan av magen. no problemas tänker jag!
07:30 kommer in till stan, går dubbelvikt in i köket och fixar frulle
08:00 börjar inse att det är mitt berömda 'kramp-i-sidan-av-magen' som gjort mig sängliggande i 5 dagar av mitt liv..jahopp, det var ju fantastiskt! Bra timing!
08:30 lägger mig i 'knäna under hakan'-positionen, som efter egna studier visat sig vara mycket lindrande.
12:00 värken börjar klinga av, och någonstans här trycker jag på filmen walk the line och käkar enchiladas.
16:00 inleder ett prison break-marathon utan dess like. yay!

SPÄNNANDE DAG KÄNNER JAG DÅ?
nej.

(nu slog jag precis i armbågen i skrivbordet...)


En lördagskväll på östkusten

Igår var det alltså finally dags för oss att vila ögonen på den där extremhypade filmen Män som hatar kvinnor. Några minuter över sju svängde världens bästa kaj med tillhörande car in på gatan, och med en tvärnit som fick både Friden och Ella att flyga tre decimeter framlänges, påbörjades den långa resan...mot öst! *en ensam trumpet ljuder lite skränande i månskensnatten* (lite stämningsmusik bara!)

Eftersom jag har tilldelats ett matspjälkningsystem som börjar skrika efter föda cirka en timme efter man har käkat middag, snodde jag med mig två bananer på bilresan. Mmmm, very tasty! (Nu vet jag inte riktigt varför den här informationen kom med här...men kul att veta, eventuellt?) Det dunkades Kajakens egengjorda skivor med en salig blandning av musik! Alltifrån tung hiphop (vi ville testa basen, okej?!?) till snygga-studentguys-i-kavaj-dansar-och-dricker-flasköl-rock av The Wombats! (Som jag förövrigt tycker är GRYMMA! kom jag på nu, moahaha!)

Vi var ute i en sinnesjukt god tid! Med lite flyt och en gaspedal i botten hade vi i princip hunnit hem och vända innan bion började...men det gjorde vi som tur inte! Istället pinnades det iväg till Hemköp där Ella gjorde det berömda hej-skämtet (skriker hej till okända personer och kutar iväg för att ta skydd)...och sedan bilalarmet ute på gatan! Partytricket numero one! (Om man tycker det är lite extra attraktivt med nedsatt hörsel alltså ;D)

Tiden var en snigel i klister, och efter att ha slagit ihjäl några sega minuter ute på ett folktomt torg, stack vi in på biostaden för att beställa popcorn i kopiösa mängder! Men innan dess tömdes blåsorna och Kaj berättade om en tant som fått tre meter tunntarm utsugen på grund av vaakumtrycket på ett flygplan...så tänk på det nästa gång people!

Sen...drog filmen igång! Weee-haaa! Nu tänker inte jag avslöja några details här, men herregud vilken rulle! Hur spännande som helst! (Trots att jag slukat alla milleniumböcker) Jag hetsåt popcorn och romerska bågar de första två timmarna, sedan var det så fruktansvärt spännande att det fick bli tuggummi istället...


techno-bella is back in town...

Ånej...nu har mitt alterego techno-bella funnit sig till rätta i min kroppshydda.. Här dunkas det för tillfället "Blade" av något-invecklat-namn-feat-något-annat-invecklat namn. I takt med the drums som får mina tarmar att vrida sig av stress, dricker jag ett fruktansvärt grönt te som fader vår (min och syrrans alltså) inhandlade häromdagen...

Näe det här går inte längre! Jag får magsår och sura uppstötningar av den här hysteriska takten!!!

RSS 2.0