"Jaha ungdomar här planterade mormor 260 granbäbisar som ung flicka"


granplanterarn!


Haha! Likt sorken i Nallepuh har jag idag kånkat omkring på en konstig grej som påminner om en såndär dynamitutlösare! (Näe jag fattar inte heller vad jag menar) Hur som helst så var det KRÄVANDE att pinna omkring på ett jävla kalhygge i medelhavsvärme. Mitt mantra "men jag får ju iallafall bruna armar" höll inte det heller, på hemvägen upptäckte jag att huden intagit en lite mörkare, kissgul nyans. Men tack ändå! Urin-gul är en rätt klädsam kulör!

Nu kör vi lite plugg igen! Hej påre!

Bonnigt värre

HEJ! Huuuu, vilken night!!! Så jädra skoj vi haft!!!

Mer om det later on, för nu ska jag fixa matsäck och bege mig till stallet! Idag ska jag nämligen plantera skog! HÄHÄ! Hoppas det är skoj! Tänkte ta reda på det nu! Nu får ni hålla tummarna stenhårt för att jag slipper möta något läskigt djur (älg!! vildsvin!!! orm!!!) i skogen!

Vi hörs sen (ifall jag överlever)

Vilken sommarkväll!


Kaj är THE MASTER på kubb! Ojojoj! Vi vann stoooort!

..varför blir ingen förvånad när vi tar såna här kort? (varför får jag jay leno haka när jag spelar andy?)


in action! ojoj vad det dansades!


vi satt och frotterade oss i solen med de här snygga tjejerna!


schnygg vinkel!


Emma var på topp! (kolla vilken snygg rhodos-bränna kvinnan har!)


Anso gör en perfekt armvisp á la bläskfiskarmarna! Brååå!

This is your kaptain speakin'

Hej pissetofsar!

Idag är det lördag och DÖHETT UTE! Haaaaa! Jag släppte ut taxen på balkongen förut, hon ligger väl där än och steker kan jag tänka...(ja annars har hon hoppat tre meter rakt ner i lösgruset!!! måste kolla... JA HON ÄR KVAR! pust!)

MEN bara för det är medelhavsvärme och lördag så betyder inte det att JAG ska ge mig ut. FÖR JAG HAR EN UPPSATS KVAR ATT SKRIVA! OCH DEN SKA BLI KLAR IDAG! JA DET SKA DEN! (peppning pågår!)

Igår var det öltält i Vimmerby. Det betyder folkfest, 18-70 åringar packade (båda betydelserna! hehe) tillsammans i ett litet inhägnat område, dansande till allt från diggiloo diggiley till the eye of the tiger! OCH VI VAR DÄR! Man får ju passa på medans benen fortfarande styr liksom! ALLA VAR DÄR! typ!

Exempel:
- min pappa (men han gick hem vid elva, så ingen fara på taket där!)
- alla dejter jag någonsin haft (varav alla har varit misslyckade...)
- alla Kajsas föräldrars bekanta (enligt henne själv)

det kommer trilla in en drös bilder later on idag! så spärra upp ögonhålorna och håll utkik!
I give you "snoffsiga överklasstanter" som en liten teaser sålänge! (lite snor också...såg jag nu..)
31 & 21 BAST!


bild: photobucket.com

Idag fyller två av världens coolaste grabbar år! (Tre ifall man räknar med Noel Gallagher, men då jag själv inte vet så mycket om denna mytomspunna man, så håller jag mig till två) Den första är mannen på bilden, världens bästa livesångare + världens snyggaste man, nämligen Howlin' Pelle Almqvist! (Det kan vara första gången jag nämner honom här i bloggen..öööh..) GRATTIS DUDE! (Ja han borde läsa detta!!)

Exakt tio år senare föddes mannen, myten, legenden, nämligen Matsa Hansson! Mats, som är den människa jag åkt till Stockholm med flest gånger! (Ja, väldigt intressant fakta!) Min goda musiksmak kan jag tacka den här herrn för, han har öppnat upp ögonen och öronen på mig när det gäller många band!

Öööööh....så om ni har vägarna förbi och känner för att säga grattis till världens bästa Mats, stampa in på Statoil ikväll! (Detta gäller alla städer! Vi ska göra en flashmob-grattis-mats-hälsning!)

Två klassiska scener ur världens bästa film


"Under tiden hade apan hittat en vass liten sten och prövade som bäst om den kunde passa in i buffelns ena näsborre"

OJOJOJOJ! Vilken händelsrik onsdag! Jag har förflyttat mig mellan sängen och soffan, youtubat på Jake Gyllenhaal (han kvalar utan större svårigheter in på min tio-i-topp-lista över tänkbaka fadrar till mina framtida kids! Fina ansiktsdrag och sjukt rolig humor, check!) och skrivit in en fabel från Indien på datorn.  JAHAAAA tänker ni, men det är ett skolwork. Är inte på något sätt genuint intresserad av tusenåriga fabler...

...men däremot kände jag mig tvungen att citera ett mycket underhållande stycke ur en fabel som heter "Den tålmodiga buffeln". (Det är alltså rubriken) För är det något jag är genuint intresserad av, så är det näsborrar.

Eller näe.


PIGG OCH GLAD!

- Hello genomtäppt skalle!
- Is this real life?!
- AMEN RASMUUUUS!

..det är egentligen allt jag har att säga. Jag är ofömögen att svara på tilltal också. Det tar ungefär fem minuter innan budskapet når fram. Känner mig som en mänsklig version av Sid!

HAHAHAHAHAHAH! Sid, Johan Glans och Andy och Lou är typ de enda som får mig att brista ut i asgarv vid bara åsynen!

Nu ska jag dricka te hos Kaj, tar med med en hushållsrulle i beredskap.


jag, julen 2007 (skitkallt!)


Gabriellas sång (och dans...)

Hittade ett klipp från förra året, då vi var ute ett gäng vid Gryssebo (hello vad jag längtar dit igen!!) och grillade på bryggan. Jag förvånade alla (inklusive mig själv) när jag försvann under vågorna precis efter ankomsten. Spontant värre!

Här sjunger Ella (som just nu pluggar i Moskva, vi saknar dig tjejen!) Gabriellas sång...och jag dansade lite med. "Lyckligtvis" fångade Eken dansen på film!


TAGGAD!!


foto: theskullset.com

Sommaren 2009 är fruktansvärt på gång, ni kännert va? Nu ska jag fortsätta dansa till The Ark och sedan plugga vidare!

På freda' på freda' på freda' på freda'!

Motvikt till förra inlägget

Öh..ja, det kanske blev lite väl livat i holken där innan. För att dra ner stämningen lite, så kan jag meddela att min hjärna är belamrad av snor...och tyckte ni det lät obehagligt, så ha i åtanke att jag inte ens NÄMNT hur läget är i halsen... don't go there liksom!

MÄN! (med Tony Ivring-uttal) Nu ska vi inte vara såna! Jag har smällt i mig te i samma takt som man tömmer en sjunkande eka på vatten, så jag känner mig i prima form ändå. Halsontet är under kontroll, jag har precis lämnat in en inlämning (score!!!!!!) och imorrn ska jag upp ungefär samtidigt som tuppen, och jobba med mina störtsköna pälskollegor Billyboy & Rockypock.

Nu ska jag öva upp mina skillz i värmländska och borsta tänderna. GODNATT!


Lättroad tjej säger hej!


hello kvällsolen! (from yesterday)

Okej, inte för att skryta men....JAG HAR MÖTT MIN BOSS! AND I MADE IT! Hold your horses, jag menar inte boss som i chef, utan i "stor obehaglighet som förr eller senare dyker upp". Och i detta fall handlar det om kassan. Jepp, jag har för första gången i mitt 19-åriga liv suttit i kassan på en stor matmarknad, något som jag fasat för i ungefär 10 år. Det har varit min största skräck! Gillar man utmaningar så fixar man ett sommarjobb där man möter skräcken i vitögat! Hähä!

Och hold your horses once more - det var KUL! Ja jädrar! Här är min fem i topp-lista över roliga saker;
1. blippa grejerna (anledningen till att man lekte affär som liten, sinnesjukt skoj!)
2. dra av kvittot! (känns väldigt vuxet bara..och skoj!)
3. starta rullbanden! (I've got the powaaa!)
4. jakten på streckkoder (lite som mysteriet på greveholm)
5. ställa in stolen!
Bubblare; försöka gissa vilken grönsak/frukt det är!

Nu gäller det bara att denna gränslösa lycka håller i sig under sommarveckorna!


Run neon tiger, there's a lot on your mind


foto: jack siegel


Hehe, här har jag pustat ut i några dagar och tänkt att allt är klart i skolan. ACK så fel jag hade! De närmsta dagarna kör vi 100 % fokusering, har två uppsatser som ska bli klara plus ungefär 13 inlämningsuppgifter i företagsekonomi. Dessuom ska jag jobba både imorgon och på tisdag. HALLÅ ELLER?!

Näe men jag gillart! JAG SKA FIXA DETTA! JA!

Next up; möte med John Blund. Bäst att jag inte kommer försent! G'natt!

Såhär kan det se ut på en roadtrip


första försöket till en hoppande gruppbild..gick sådär...

...men där satt den! vilken spexig pose!

on the road med en doftdino! när jag kände för att reta upp medresenärerna, öppnade jag handskfacket där en ihärdigt doftande ahlgrens-bil-doft-gran befann sig! hähä!

sen skulle kajsa köra, vi var alla lite rädda (observera mats tolkning av "skriet" i baksätet)

men han verkade lugna ner sig, nästa gång jag kollade bak så var han såhär cool!

hahahahahahahahahahahaha! posen!!!!!

Den här rubriken tog fem minuter att klura ihop..


en idolbild! skriv ut och häng upp på kylskåpet!

Hej chicks och lads! Jag har liksom glömt bort att blogga! Så kan det gå när man har ett LIV!
...näe jag skojade bara! Hahahaha!

(vilken präktig stämning det blev...okej...nu stryker vi ett streck över det gamla!)

Idag har jag spicat till livet litegrann. Jag mötte upp Kaj och gick och kollade på balen! Helt från ingenstans dök Madso upp också, som fick ta plats under vårt paraply. Sen hade vi mycket stora problem med att vinkla paraplyet rätt, hur jag än höll det så regnade det in på någon! (Jobbigt!) Vi spanade in dresses (och folk i the dresses) men även publiken! Det fanns ett och annat guldkorn där om man säger så! (ögonbrynsviftningar)

Seeeeen åkte vi en liten raggarrunda i stans centrala delar...om det nu existerar såna i Vimmerby, det vet man aldrig. Efter det drog Kaj på släktmiddag, och jag och doggen fick skjuts hem av mats som ändå skulle ut till päronen och chilla litegrann. Väl hemma hos pappa så trycktes det in godsaker i matspjälkningsystemet...vad sägs om grillat, potatisallad och tsatsiki?  (Jag menar det!!)

Oh just det, jag har även tillbringat några timmar med att komma igång med ännu en uppsats. Tänkte fortsätta med skrivandet på den nu! Tack för mig, hej!

Dä ä bra för maga vettö!
idag åt vi lax! det godaste evöööör!


Ja hej påre! Jag sitter fortfarande och kämpar mot sömnen, känner mig mystiskt skum i kroppen! Hypokondriker som man är, så har jag redan självdiagnostiserat till mig. Ikväll är det extrem benskörhet. Skulle ena benet ramla av nu så hade jag höjt på ena ögonbrynet, inte mycket mer!

Innan det scenariot äger rum så tänkte jag fixa lite te. Ska man förlora en kroppsdel så ska man göra det med värdighet! (Det är också därför jag spotifyar på Bert and Herman Hunters, yes man!)

I övrigt; En mycket härlig fredag! Barbackaridning i mjukisbrallor, övningskört utan att äventyra några liv och sen har jag och mormor diskuterat andra världskriget. Ibland undrar jag (rent spontant) ifall min syrra har alla hästar hemma! Speciellt när följande konversation äger rum;
-
Mormor: Ja min pappa blev ju inkallad till Vimmerby samma dag som kriget startade, det minns jag
Becca; VA? Så Vimmerby var med i andra världskriget alltså?!

Prima skinka, japp japp

Hey blöggers!
Här kommer ett litet quiz. Gräv ner handen i popcornskålen, vrid ögonvitorna hitåt och gissa!

Vem var på Liseberg igår?

1. Trummisen i Streaplers
x. Grannen i Beck
2. Jag (!!!!!!)

Ojojoj, där fick ni en riktig nöt att knäcka! Rätt svar ääääär.... jag & trummisen i Streaplers! Wehaaa!

Alltså, han var där!
-

Näe men helt seriöst nurå! Jag, Kajsa och Mäts drog på en liten (medelstor) roadtrip igår förmiddag, till Götlabooorg! Tilltaget var ganska spontanious, vi hade visserligen diskuterat ämnet ett flertalet gånger men det fastställdes sent på onsdagskvällen, och hamnar därför i facket "spontant". Såhär i efterhand kan jag också meddela att det även hamnar i facket "superskoj!!!".  Vi hann under vår korta visit i Sveriges framsida bland annat med följande saker;

- gå mycket manligt på en bensinstation i Borås (mats visade vart skåpet skall stå)
- se en ljushårig kopia av håkan hellström (det är sant!!!!!! måste varit hans lillebrorsa! right kajsa?!)
- åka allt som är värt att åka på liseberg (höjdskräckeeeeen! baldeeer! kanoneeeen! ja ni fattar!)
- promenera längs avenyn och lyssna tidigare nämnda man (inte trummisen i streaplers...)
- inhandla en svampbob-ballong, som Mats sedan slaktade på parkeringen och sög i sig allt helium. (Jag försökte också, men tydligen så är min röst redan så helium-aktig att det inte märktes någon väsentlig skillnad)

...BLAND ANNAT!

Great day and night! Tyvärr kommer le cards upp senare, glömde kameran i bilen nämligen!

Nuuuu...ska jag....öh...äta bullar. Hej!


I say; take me out!


Här gör jag en imitation av slisk-hästen i andra avven!
från ansos facebook! foto: striden (tror jag)

Ååååhåhåhåh!

Ikväll ska jag iväg till West Bay (Västervik, fritt översatt) och svänga mina lurviga legs i takt till musiken! (Just den lurviga biten stämmer rätt bra för tillfället, tänk rya-matta! höhö! Näe men jag lämnar piratbyxor och hotpantsen hemma, så det är ingen fara!)

Det ska bli FANTASTISKT KUL! Med fyra kanontjejer kan inte mycket gå fel!
...förutom min dansinsats då. För både Ivona och Anso är i princip experter på att dansa! Och Kaj har rytmen i blodet!!

Men å andra sidan så har jag mina bläckfiskarmar som jag kan vispa omkring med! Yeeehaaa! Ja stället vi ska till är sjukt litet (förra gången ramlade jag nästan in i bardisken fem gånger) men ändå känner jag liksom;
WOW!
KANONKUL!
GIRLPOWA!

Smell ya there! Känner ni doften av deep red från boss så hellooo!

Jobbig situation

Hej dudes!
Idag har min och bloggens relation påmint en hel del om Romeo & Julias. Lyssna här!

Först skulle jag blögga lite på morgonkvisten - då tog batteriet slut.
Sedan skulle jag blögga lite på lunchrasten - då hjälpte jag min sjuka syrra att dra på en dvd-film, och tiden drog iväg.
När jag väl satte mig vid datorn igen efter skolan - så började det åska.

ALLT har verkligen gått emot oss idag!
...och nu har jag inte en aning om vad jag ska klappra ner på tangenterna! Så jag tror jag målar naglarna istället, yes!


Västerbron, I hate walking on you


foto: theskullset.com

Gaaaad! Nu ska jag tillsätta lite näring ifrån av müsli, fil och kaffe, sen blir det novellskrivning! Inte för jag vet vad jag ska skriva om, men det är en petitess, right?

Och just det - prima skinka på denna dag! Glass i solen med fina homies, sedan hallonte på baksidan av huset med le Kaj. Vinnarn! (Som drabbats av lite storhetsvansinne och nu är helt övertygad om att vi kommer vinna biljetter till way out west också...fast va fasen, det SKA vi ju! Hur som helst så ska vi iallafall dit! Om vi så ska säga upp oss från våra jobb, cykla dit och sova under en gran!!!

Okej..kanske inte så drastiskt. Men ni förstår tänket.
Chip!

I know that I am up against a mighty, mighty man

Hej smågurkor! (Jag har längtat efter att skriva så, fråga mig inte varför...)

Idag har vi en behaglig majtisdag att fördriva! KÄNNER NI MÖJLIGHETERNA?!?! Jag gört, wehooo! Nu ska jag gå och ha historia! Jabba-dabba do! Ska bara hitta en penna först...som vanligt...


Nu är jag redo att göra en touchdown i toavattnet!

Idag har jag, Kajsa och Anso pratat om FRAMTIDEN! Det där metalliska ordet som man både ryser och ler finurligt åt. Vi drack te på 48:an samtidigt också, det var JÄTTEGOTT! Om ni skuttar förbi där, try äppelblom! (Det är en tesort framställt av Gud himself!)

Vi råkade likna 'att bli vuxen'-grejen vid ett toalettbesök. Och det är DU som är själva kabeln. Javesst! Under hela din barndom åker du genom tarmsystemet. Näringsämnen tillsätts...du växer...blir brunare (det argumentet kanske vi kan diskutera..)...jobbigare att kontrollera (tonåren!) till slut ORKAR man inte hålla emot liksom! och det är då det plumsar till!

*klooonk!*

Men sen finns det ju dom som liksom vill hållas kvar i barndomen! Det är prärievargarna! De som smyyyyger sig ut! Jag tror jag är en sån! Jag har tryckt på rätt länge nu känner jag (förlåt mamma och pappa, hoho) och nu, ett år efter studenten, känner jag mig alltså relativt redo att åka vidare ut genom avloppet! Ut i livets avloppsysteeeeem! Tjuhooo! Va kuuuuuuuuul!

Det här blir ap-bra! I just know it!


GRATTIS KAJ!


Kajsa i sitt esse - på hultsfredsfestivalen!

Vet ni vad den här coola tjejen precis rodde hem? EN HULTSFREDBILJETT!!!! Tjohoooo!  Dagens grej! Nu ska vi snart gå och köpa en kompis till Kajsas guppie, för att fira det hela liksom!

Övrig information: Jag sov till halv tolv idag, drömde att det var någon slags elitstyrka ute i stallet som krigade och hade sig, så jag kunde bara inte sticka ifrån det scenariot! Seeeen ropade mamma att ett wienerbröd låg och väntade på mig, och att hon skulle äta upp det ifall jag inte klev upp sängen. Då blev det action!

Det var ingen hejd på't

Jaa, jag inmundigade alltså nattvarden idag. (Dom kan väl börja med vitlöksbröd istället? Mycket godare..) Min kusse Daniel skulle nämligen "välkomnas in i den kristna gemenskapen" som jag tror det heter på korrekt svenska. (Pampigt låter det iallafall!) Vi trummade iväg mot Guds hus på krumma ben. (Hahaha! Låter som ett litet lämmeltåg! Tänk er en lämmelarmé i kostym! På små välputsade trampdynor påväg till kyrkan! Okej...åter till allvaret!)
 
Bäst vi satt där i kyrkan så kommer jag plötsligt på hur vackert det är. I kyrkan. I naturen. PÅ JORDEN! Kollade mig runt lite för att se ifall uppenbarelsen hade drabbat någon annan, men på ytan syntes iallafall ingenting. Efter en stund är det dags att sjunga första psalmen. "Yeah, det är en av mina favoritpsalmer!" viskar jag till syrran. (En vänligt grönskas rika dräkt alltså) Och när vi börjar sjunga så får jag någon slags kortslutning i hjärnan.

Jag pallar alltså inte att sjunga, eftersom jag har lycklighetsgråt i halsen. Blandat med lite slem förstås. (fast det var väl lite väl onödigt att informera om kanske..) Vattennivån i ögonglobarna höjs markant. Försöker desperat bläddra i det lilla konfirmandhäftet för att hitta något som inte beskriver någonting som man berörs av.. hittar en text som handlar om evig vänskap och liknande, som om det blir bättre då? NÄE FÖR JÖSSE NAMN! En tjej sjunger dessutom "Det Vackraste"...och ja, det var vackert! Jag kunde inte svara på tilltal under två minuter eftersom jag satt och rös/försökte blinka bort tårarna. DET VAR SÅ VACKERT! JAG ÄR SÅ BLÖÖDIG!

...jag är nästan för blödig! det är därför jag undrar liksom!
...inte för att jag INTE uppskattade det hela! det var fantastiskt att bli rörd! men hur ska det sluta? ska jag portas från framtida bröllop på grund av översvämningsrisken? Ska jag leva ett helt liv med ihopkletade ögonfransar? Många frågor, få svar...

(poetisk avslutning! g'natt!)


När självdisciplinen tryter får man komma på vassare metoder...

Aaaaah! Min helg tar officiellt slut imorron. Det är då som två av mina 33835 skolinlämningar ska vara klara. DET HAR JAG LOVAT KAJSA! Annars väntar ett ohyggligt, omänskligt straff!

Deal mellan Kaj & Bella:
B -JAG VET! Du får komma på ett brutalt straff till mig!
K - JA! Ifall du inte hinner klart så får du inte gå på Sonicsphere!!!!
B - Va?!?!?! Näe! Inget HÅRT straff! Bara något pinsamt! Jag kanske kan ringa på hos grannen och fråga vem som bor där? Något i den stilen?
K - JA! Och så får du springa fram till tre random personer på stan och låtsas att du saknat dom!

Så nu jädrar! Funkar inte detta så höjer vi straffen!


Fortsättning till schlagerinlägget!

KUL att ni uppskattar min lilla observation! Jag blir fantastiskt glad dudes! Och det är ju bra! HÄHÄ!

Såhär tycker jag om Norway's bidrag;
- fina fioler (ni bara; o...kej?)
- han är väldigt lik Stina Lees dude (amen lite faktiskt!)
-  vältankat charmkonto (det gillar vi! entertainment people!)

aaaaand....catchy refräng! (Här tänkte jag skriva ett utdrag ur texten men minnet sviker...hur catchy var den egentligen?)

Sen är han extra cool eftersom han har skrivit låten all by himself! (Den där låten "All by myself" av Céline Dion, är den skriven av henne månntro?)

...en annan lite cool grej är ju att jag helt plötsligt kvalade in som schlagerbloggaren numero uno...
....och att jag missbrukar punkter.....
.....störande.....
....(jag kan inte sluta)....


Det gamla vanliga!

God eftermiddag mitt herrskap! (Ojojoj vad artiga vi var här då! Skyller det på att jag tog nattvarden tidigare idag, jag känner mig lite extra andlig..)

Efter tio år av total failure i eurovisionfestivalen, så har jag slipat fram ett händelseförlopp som alltid stämmer. Håll i er!

Steg 1:
Hela kalaset drar igång. Pimpade programledare (dom väljer alltid ut två av de snyggaste i landet) hälsar Europa välkommen till en gedigen och påkostad show. TACK! känner man som tevetittare. Här någonstans börjar den där pirrande känslan i magpartiet infinna sig. Någon säger 'det känns som vi kommer vinna iår!'

Steg 2: Bidragen börjar sjunga. Dippen plockas fram. Kommentarerna haglar! "HAHAHAHAH KOLLA VILKET SKÄMT" hörs mellan chipstuggandet. Här växer storhetsvansinnet ytterligare. "Vi kommer lätt vinna över de här pajaserna, Sverige sticker iallafall UT!"

Steg 3: DAGS FÖR SWEDEN! Runt om i tevesofforna spänns käkar samtidigt som tummarna kläms blåa. Pulsen stiger!

Steg 4: Nu är det ett faktum: vi är bäst!! Europa kommer älska detta! Och klappade inte publiken lite extra nu? (Samtidigt i teverutan: Pekka Heino hyllar vårt svenska bidrag)

Steg 5: Det återstående bidragen visar upp sig. Man väljer att inte rösta, trots att det svänger om en del bidrag. "då kanske Sverige har större chans att vinna"

Steg 6: POÄNGUTDELNING! Nu slår pulsen i 180. Första och andra givningen visar vart skåpet skall stå!

Steg 7: "Okej...fast nu har vi ju bara fått två points och fem länder har sagt sitt? Det kanske är en liten fördröjning iår då, för alla älskar ju vårt framträdande...tror jag.."

Steg 8: "MEN VA FAN!!!  JAG SKA ALDRIG MER KOLLA PÅ DEN HÄR SKITTÄVLINGEN!!!!!!" (även denna "EUROPA HAR SÅ DÅLIG MUSIKSMAK!!!")

Steg 9: Här börjar ironin istället!

- tolv poäng går till......Norway!
- NO WAY! vad konstigt!!!!

Steg 10: Total apati. Ligger i fosterställning nedanför soffan. Grymtar lite. Dippar chipsen mycket omsorgsfullt och koncentrerat. Ser stora svarta flopprubriker flimra förbi framför ögonen. Uttalar högt "DET ÄR FAKTISKT BARA EN TÄVLING! JAG KÄNDE DET PÅ MIG!"

-

Näe men nu tar vi friska tag mot nästa år istället!!!!!!!!!!!
UPP OCH HOPPA!!!!!!!!

Nästa år kan vi ju prova att skicka...ööh.. öhh...
nej juuuuust det, vi har ju redan testat allt!


"domarn dömer döh"

HÄJ!

Idag har vi förfrysit skinkorna på en sjukt händelserik fussballsmatch! Jag hade med mig doggen också, vilket gick bra. (Om man bortser från att hon pep när hon inte fick tillåtelse att dribbla med matchbollen, hehe) Kaj var hemkommen från Örebro också, we like that! Bäst som vi satt där och spanade så hörde vi en välbekant röst ljuda i bakgrunden. Det var världens bästa Ek! Hon uppdaterade oss om hennes senaste Lisebergsbesök, sjukt kul! (note to myself: ÅK DIT!!!! note to myself 2: lägg telefonkräket i en plastpåse innan kållorado!)

Öööh...ja just det ja! Är det tantvarning om man köper kaffe och kaka i pausen? Speciellt om ens kompis köper lösgodis? hahaha!

NU SKA JAG BADA, fy bövelen vad nice!


Och DÄR var vi i mål

Nu har jag FINALLY skickat in en av uppsatserna på slutgiltig kontroll. En jädra klurig en! Som sagt, heter man Bella och är konflikträdd så är man kanske inte rätt person att försöka lösa problemen i Mellanöstern. (De har uppenbarligen konflikter där nere...)

MEN NU FÖRSÖKTE JAG IALLAFALL!

JA, DET RÄKNAS!
NEJ JAG ÄR INTE ARG, JAG ÄR FÖR TRÖTT FÖR ATT TRYCKA PÅ CAPS LOCK.
JAPP, JAG TÄNKTE KRYPA NER UNDER TÄCKET NU!

NIGHT FELLAS!


Vi som gav lyckan två ansikten


LYCKA!!! (jag tror minsann det syns på oss, right?!)

För allas information: nu har jag bytt profilbild på facebook! Eller...jag restaurerade förra bilden, fick med världens bästa Kaj på kortet också. DET HÄR VAR EN HALVTIMME EFTER ATT VI TRÄFFADE THE MAN PÅ HULTAN!

Ser vi inte sjukt lyckliga ut?!  JO!

Kolla bara på ögonen en gång....ser ni hur vi verkligen lyser?!?!

WE GOT IT!

Uppbokad evening!

Mitt uppskjutande av diverse inlämningar har under fredagseftermiddagen nått sin kulmen. För att undvika total överhettning i hjärnkontoret, så tvingas jag dejta böckerna tonight..

Vi tänkte käka chips, hetsdansa till schvennebanan (tydligen ska övningsboken i företagsekonomi vara en riktig mästare på vattenspridaren! ) och göra klart en jävla massa.

YES!


Flickan som lekte med elden

YES!!!! Eftersom filmatiseringen av Stieg Larssons bok Män Som Hatar Kvinnor blev en sån enorm biosuccé, så har man nu beslutat att även de andra filmerna kommer visas på bio. (De var tänkta att endast visas på tv egentligen)

Halleluja säger jag! Böckerna är så jädra bra att jag får goosebumps bara jag tänker på det!  Här kommer förresten en trailer inför nästa film, Flickan Som Lekte Med Elden.

Kan man boka största popcornmenyn och en biostol redan nu? 


En klassiker!

DET FINNS INGET ALTERNATIV, NI MÅSTE LYSSNA!

Jag tokälskar den här låten! Kan till och med tänka mig att tillsätta den på soundtracket till mitt liv! (Då förstår ni att jag menar allvar!) Jag går runt och knäpper med fingrarna och wailar och har mig till den här underbara låten, hähä. Sök efter den på spotify om ni vill ha grymmare ljud, själv tyckte jag att den här originalspelningen är dunderhärlig!

I give you Edison Lighthouse - Love grows!


Hi there!Idag känner jag VERKLIGEN för att skriva en novell. Näe, jag driver inte! Den konstnärliga ådran pumpar! Som genom ett omen så ska vi skriva en novell på svenskan. Nu är det bara ett problemo kvar; vad i helskotta ska jag skriva om? Gärna något udda! Någon som har en idé att dela med sig av? Shoot!

Lite ideér right now:
-Livet i ett pennfack (Kajsas idé, låter...spännande..)
- Öh...näe det var den enda...

Mister Cool


foto: theskullset.com

SJUKT BRA DAG! Har ett hole in the schema för tillfället, slängde precis in lite knäckebröd och nudlar i kakhålet och tänkte nu sluta cirkeln med lite te, yeah!

Och dra mig på en liten vagn vad glad man blir av den här låten! (Lägg märke till sliskobilden!)

Kavla upp ärmarna!

Babes! Dagen kickstartade igång redan i arla morgonstund, då jag studsade upp (fel - motvilligt släpade mig upp) ur sänghalmen för att hälla i mig lite frulle. Körlektion tidigt vettni! Pinnade sedan iväg ner till stan och avverkade lektionen. Jag körde inte på någon, och bilen var intakt när 50 minuter hade gått. BRA!

Nu kommer snart Kaj glassandes på cykeln, bäst att hoppa i ytterkläderna, pacak väskan och leta upp en penna (Det vanliga problemet! Synd att jag är för cool för att använda pennfack!)

Hajdåååååååååå!

Life through a lens

bild 1: the höjdpunkt of the day! living the pensionärsdream!
bild 2: det blåste i skägget på theahund! hund-modell nästa?
bild 3: dogges favoritleksak! jag tycker Nasses leende är lite obehagligt.. (han ser ju helt borta ut!)
bild 4: JÄTTEFOKUSERAD! hahaha! Rött hår säger hej!

Hallå ellerrrr!

Hahahaha herregyyyd! Jag har fortfarande kramper i innerlåren (ser en kyckling framför mig) efter ridpasset i paddocken med hästen.  Nu är frågan om det är för sent att ringa landstinget och hyra en rullstol såhär sent på kvällen?

FÖR JAG KOMMER BEHÖVA EN IMORRN! aaaaah!


Spring spring


bild: allscandinavian.com

Kanske, nästan förmodligen, ett av Sveriges snyggast klädda band. THOSE DANCING DAYS, YEAH!
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT LYSSNA!

Idag är det exakt 9 år sedan...

...som jag skapade min hotmail! Jag var tio bast, tyckte nätet var mycket skrämmande och hade ingen aning om vad det skulle vara bra för, egentligen! Eftersom det var så jädra dyrt på den tiden så brukade jag vara inne typ tio minuter åt gången, min favoritsida var förövrigt horseguide. (Som jag uttalade hårs-guddé, ända tills min lillasyster hånskrattade åt mig och sa att det hette gajd och inget annat! Gud vad knäckt jag blev!)

En grej som jag kommer ihåg är att det var min barndomskompis Michaela (Wendelas storasyster) som fixade det där kontot till mig, och som används än idag!

Grattis bellox_11@hotmail.com!

Alltså, Italien...
foto: THESKULLSET.COM

Har egentligen bara en sak att säga; NÄR DRAR VI?

JA JA JA!


foto: thecobrasnake.com

Igår var det Hassle för hela slanten! Det lilla äventyret startade strax efter åtta då fyra brudar med dansabstinens samlades hemma hos världens bästa Kajsa! Förfesten bestod av Robinson, blåbärssoppa och ostmackor....hahaha!
VI GILLERT! Jag fick en tvångstanke som innebar att jag skulle hälla blåbärssoppa på den vita t-shirten..men mitt psyke är emellertid så pass starkt att jag lyckades stå emot! Applåd!

Sedan drog vi till Metropol, med gamla danceklassiker från 90-talet på högsta volle! Väl framme så konstaterade vi lite torrt att vi hade anlänt allra först, förutom arrangörerna då... Men efter några kvartar hade lokalen fyllts, och kvällens höjdpunkt (le Hasslehoff) entrade scenen. Med ett skitsnyggt band dessutom, halleluja! Efter spelningen (som var över förväntan, heja Erik!!) drog festivalpeppande musik igång, vilket självklart ledde till diverse dansmoves...Jädrar vad vi dansade girls! En salig blandning av Vicky Pollard (Little Britain!), Napoleon Dynamite, hetsig Dunham-docka-dans och givetvis klassiken 'bläckfiskarmarna'! Aaaaaaaah!

Väldigt, väldigt funny! Det här får vi göra om snart tjejer! Tack för en sjujäkla kväll!

Whatever happened to my rock n' roll

Verrrrrry good song med bandet Black Rebel Motorcycle Club! Klicka på bilden så får du höra dessa guys lira!


foto: härifrån

Hey yoooou!

Den första augusti drar jag och Kajsa till Göteborg för att KOLLA PÅ U2!!!!!!!!! Jo jag kan ha nämnt det innan, men anledning till att jag tar upp det igen är att vi slipper campa i vasaparken och cykla tur och retur till götet.

Vi har nämligen lyckas få tag i ett hotellrum med fem minuters promenadväg från Ullevi!! YEAH BABY! Dessutom tågbiljetter till priset av en halv gina tricot-kofta. DET kallas nice price, fellas!

Nu kan vi gå i dvala och inte vakna upp förrän sista juli om vi skulle vilja det. FÖR ALLT ÄR KLART!!!!

uauauauaauauaaaaaooooooooouo! (vargylet i no line on the horizon)


Men fredag är ändå den dagen som känns bäst

KÄNNER NI FREDAGSPEPPEN!??!

Jag älskar fredagar! På något sätt känns livet alltid bättre när en helg ligger framför fötterna! Jag skulle förstå den oerhörda kärleken som jag känner till den här dagen lite bättre, om jag exempelvis föddes på en fredag. Det hade varit så klockrent, Freud hade jublat i sin grav om det stämde!

Men sanningen är att jag ploppade ut på en måndag. Ja, jag blev ett måndagsbarn! Hela livet blev en heeeelg!

För att åtgärda obalansen så tänkte jag försöka klämma ut mitt egna barn (när det sedan produceras, om en sisådär tio år) på en fredag. Gärna tidigt på morgonen, så man hinner hem och käka popcorn och kolla på fredagsfilmen på kvällen sen. (Och om jag verkligen, verkligen fick önska vilken film som skulle gå på teven just då...så väljer jag...freaky friday. Ha!)

Adieeeeu!


SNYGGA KLÄNNINGAR!


foton: sevenyearsapart.se

Kolla vilka snygga klänningar! Aaaah, nu börjar det klappra lite extra innanför revbenen! De kommer från Saga Lova, och ni hittar dem bland annat på sevenyearsapart.se. Priset ligger runt en tusenlapp, men hey - det kan vara värt det! Jag har en crush på den högra klänningen! Tänker kavaj, converse och sommarnight out på den!

Ett väldigt hurtful't inlägg


bild lånad från nyheterna.net

Hallå där! På lördag kommer Hassle och hans volumösa frippa till Hultsfred för att rocka loss lite. Klockan 21.00 öppnar portarna till baren på metropol. Priset är VÄLDIGT nice, 40 kr får man punga ut med, helt okej för oss smålänningar liksom! Läs mer om spektaklet här! Jag ska dit, så är det bara!

Hur många är på?!

R.E.M-sömnen, here I come!

Nu har jag pluggat heeeeeeeeeeela kvällen. I princip. Två timmar för att vara konkret. En och en halv om man vill vara exakt. MEN NU GÅR VI VIDARE!

Kvällsmaten är redoooo! Tänkte dra på lite webbteve och komma i harmony (det måste sägas på engelska) inför sovandet. God Natt!


Dagens goda gärning
Alla med blogg därute på det oändliga nätet! Gör som jag och skriv ett inlägg om Uppdrag Barn! Då skänker man automatiskt 20 kr till insamlingen. Uppdrag Barn har nämligen ett samarbete ihop med Vattenfall, som gör detta möjligt.

Så varför skulle ni INTE, känner jag då!

Då ska jag - hör och häpna - spela resten av låten

Aaaaah jag hittade en kanonbild på världens bästa boys! Arson gör den berömda Kajsa-minen! (En gång fick jag den som bakgrundsbild på mobilen, yeah!). Pelle är smokin' hot!!!! Chris gör djungelvrålet i örat på Matt, som ser helt oberörd och cool ut. Sen har vi Vigilante som står och myser borta i hörnet, hähä.

PRESSA ER HÄR EMOT (med hela kroppen, japp!) för att se The Hives spela i Sen kväll med Luuk (som jag förövrigt rådiggade!) för typ tio år sen!


bild från last.fm

Jag brukar tänka så ibland, ja
bilder: the skullset.com (han har inget med texten att göra, egentligen!)

Ibland känner jag bara att det vore en kul grej att typ falla handlöst in love with a drummer, ha ett stort och påkostat bröllop med en enorm italiensk meny (Då passar det ju jättebra om drummern i sig har lite italienskt påbra, för hans mamma vill säkert hjälpa till med maten!) och få fyra kids med megalockigt hår och extrema musikaliska talanger.

MEN BARA IBLAND!

Herregud! Killen på bilden exempelvis, han borde väl ha någon dålig sida? Jag tänkte... måste han inte använda kopiösa mängder balsam? Vem ska finansiera det i det långa loppet? VA?! Och sen får man säkert "jätteont" i ögonen av den härliga auran som sprider sig när denna musiker går in i ett rum..vilket i sin tur leder till att man måste börja kisa med ögonen efter ett par år. Och då får man inte bara spänningshuvudvärk, utan också mycket vältränade ansiktsmuskler!!

...och det är dåligt, tror jag...

It was all an act, and now we can't stick to the facts

Idag är jag officiellt frisk igen! JA! Känner att alla krafter har återvänt! Kan dock fortfarande inte göra 10 armhävningar i följd, men det kunde jag ju iofs inte innan heller...

MAMMA! Nu kan jag börja hjälpa till med disken, gå med hunden och köpa mjölk igen! (Det kunde jag ju inte innan, när jag var så obeskrivligt sjuk...)

Eller vänta här! Diska kan jag nog fortfarande inte...har ett ringfinger som bultar lite, så det känns lite riskabelt...


Who's your daddy? Is he rich like me?

Det här är ju riktigt jädra coolt! Och ja, han KAN SJUNGA!


ååh blöt asfaaaalt

God eftermiddag alla glada ballabellas-blogg-readers!

Idag är det ingen vanlig dag! Eller jo, det är det ju... DESSUTOM REGNAR DET!

VEM DÖDADE SPINDELN?

-
Näe men ärligt talat! fy sjuttsingen vad skönt med lite monsunregn!!!! Jag var uppe extremt tidigt imorse för att avverka en körlektion (jo den gick helt okej, tackar som frågar!) och på vägen dit känner jag sommarlukten av blöt asfalt...

Den här säregna (och lite fräna, man får tänka på att mina näsborrar hållts instängda hela helgen på grund av sjukdom) doften är så wonderbar! Så där gick jag och sniffade hela vägen hem från trafikskolan! Kände mig alive, kände inre frid, kände hur ying och yang liksom förenades i någon slags botanisk kram samtidigt som vädergudarna och Pererik Åberg spelade på lyror och dansade samba...

...ööh, eller något sånt! Ni fattar grejen!

It's just a moment, this time will pass

(för er uppmärksamma textpoliser - oja, det är den sista raden i U2's magnifika sång Stuck In a Moment, älskart!)

Den här helgen har varit åt helvete. Ursäkta det vulgära språket guys, men ibland är sanningen brutal. Valborg var en trevlig tillställning, jag hängde med roliga människor hela kvällen, käkade kebabtallrikar så det stod härliga till, drack en billig öl inne på harrys (som förövrigt hade gratis inträde, jeeehaa!) och kände mig allmänt på topp.Jag var inte ens trött när jag gick och la mig, bara upprymd av glädje, sommar, kebab och glada människor! (Försökte även starta allsång inne på det lokala pizzahaket...Kajsa, vi måste investera i en megafon!!)

Sen...vaknade jag på fredagsmorgonen, fruktansvärt tidigt. Kände mig alla tiders och längtade efter att bita tag i dagen, om ni förstår vad jag menar! Därefter kommer en obehagskänsla smygande...jag spotifyar och känner mig obekväm med musiken, så jag stänger av. Drar på teven och börjar må illa av alla matreklamer (Speciellt Icas alla nya extrapriser, haha). Finns det förresten något mer obehagligt än att må illa? NEJ! Så jag bläddrar i inredningsmagasin och badar. Tänker att det ska lugna ner mitt upprörda matspälkningsystem.

Does it help? Nej! Några timmar senare har jag vomerat (mindre obehagligt ord) upp hela morgonens matintag, kan inte ens dricka vatten utan att få en fontäneffekt och känner mig som världens svagaste människa. Som en utmattad Voldemort ligger jag alltså på badrumsgolvet och har lite telefonkontakt med min mamma (som befinner sig i Grekland, känner hur jag plötsligt blev mycket...rikare) Jag är alldeles ensam hemma och ropar som Rudolf på sjukhuset i Sunes sommar, efter pappa... (Inte för att han var hemma, men det var ändå en lugnande känsla)

Igår började jag äta lite igen. Cola, äpple och frallor. Febern som levt rövare under natten, började klinga av alltmer. Blek, matt och väldigt oattraktiv började jag sakta vakna till liv igen. Jag skulle kunna jämföra känslan med att födas om på nytt. Allt kändes så fantastiskt...typ.

Nu ska jag fortsätta fylla på matsäcken med krubb! Peace, love and understanding!

Yours truly,
the Bell

RSS 2.0