Jag tror, när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än.Sådär ja! Årets sista dag ligger framför raggsockorna och väntar på att bli genomlevd och jag ska spendera kvällen med några av de allra bästa människorna på jorden. Först knega ett par timmar och sedan sticker jag till världens bästa Fridolf där resten av tjejerna väntar. Det har varit ett awesome år, även om 2011 kommer bli lite bättre, lite vassare och lite roligare! Nu SÖMN!

Jaaadå!

Extraordinär julafton! Vi åt, jag drog ordvitsar, vi åt igen, pappa berättade gamla minnen. Sedan blev det ostkaka och kaffe på det! Åt sammanlagt 35 segaråttor. Är det ens lagligt? Vi spelade bezzerwizzer och där visade jag och faster Anette vart skåpet skulle stå. Hög femma på den! Kvällen avslutades på klassisk manér hemma i tv-soffan framför Ett päron till farsa firar jul.

Juldagen innebar julmiddag hos farmor, Med Andra Ord-turnering (sjukt kul!) och givetvis den klassiska juldagsutgången med världens bästa tjejer på kvällen! KUL KVÄLL! Surnade till när jackan skulle hämtas ut och århundradets oeffektivaste garderobsystem var ett faktum. Och idag har jag suttit i kassan på ICA och tjänat ihop pengar till vårgarderoben. Sedan pinnade jag iväg och köpte mig en paj och stack hem till Fridolf och drack te med underbara människor.

JAG KAN HA DET SÅHÄR FÖRALLTID! fint! Fast imorgon börjar tentapluggandet....

A snowflake fell (and it felt like a kiss)


WEHEARTIT.COM

Imorgon people! Då tar jag min bästa vän, ett dussin väskor och mammas bil och åker hem till stan där jag kommer från. Det här kommer bli en magisk jul, det känner jag i knälederna! Innan dess: en dos R.E.M-sömn, en stadig frukost (läs: ät upp allt som kommer bli gammalt i kylskåpet, det vill säga: ät en hel ost och en turkisk yoghurt klockan 7 på morgonen...älska livet!) och tre timmar nationalekonomi. SEN TAR JAG JULLOV!

Vi kör ett outro på det! FIN LÅT!


En liten roadtripHemskt mycket hej! Jag sitter hemma hos mamma och Tobbe och ska alldeles alldeles strax åka till Växjö för sista gången iår. Har tjatat till mig bilen för att underlätta min och Kajsas hemfärd på tisdag. Kommer ligga som en vägsnigel de närmaste två timmarna. Hähä! Okej, egentligen är jag skitnervös för att sluta mina dagar i en snödriva utanför Virserum. Men det ska nog gå vägen! (så att säga)

Vi kör på det!

Min blåa vackra fantastiska dator är tillbaka! Åh! Visserligen kostade det mig 2691 spänn att lösa ut den, och ändå känns det som jag vunnit på lotto. (Kanske inte högsta vinsten eftersom alla foton är borta, men man kan inte få allt här i livet. Och förresten, vart skulle man göra av allt?!) Skönt att min ekonomiska situation jämnas ut lite med massa jobb på världens bästa ICA över jullovet, yehaaaa! Och äckligt billiga flyg till London i januari...

Näj, nu ska jag brygga kaffe och pipa iväg till bibblan för lite nationalekonomiplugg, HAJ!


Barbra Streisand!

Åttonde december redan!!!!! Då känner jag såhär: jädrar i havet vad tiden stack iväg! Jag fyller år på lördag, och igår var det ett halvår kvar. Nu är det lika många dagar kvar som jag har ljus tända just i detta nu. (Poeticgirl89)

Så...ska jag börja spåna på lite nyårslöften. Vad ska man egentligen göra nästa år?
Förslag: Börja träna. Få underhudsfett. Lära sig Single Ladies-dansen. Träna på att kunna prata danska. Inte glömma bort att svara på sms. Bli brunare än i somras (PÅ ETT SUNT SÄTT) Torka golvet oftare. Gå och lägga sig i tid iallafall en gång i veckan. Bli ihop med Håkan Hellström. Lösa Palestinakonflikten. Övertala pappa att köpa en hundvalp (som jag sedan tar med mig hit ner till Växjö). Ja!

På torsdag har jag tenta och då tänker jag vara awesome. (Vilket i sin tur betyder att jag inte kan lägga så mycket mer hjärnkapacitet på det här inlägget) Ta hand om er, ät mycket gröt, spänn fast säkerhetsbältet även när ni åker buss och hjälp tanterna över vägen. Ok?


Fastän hjärtat bristerJag kan inte sluta tänka på tre av de finaste hästarna jag någonsin känt.
Det är sorgligt och väldigt orättvist. Skönt att man inte är ensam i det här.

Jag ger er min onsdag

Läskigt! Idag har jag skickat in min ansökan angående studier utomlands! Slängde ihop ett gäng universitet som verkade bra. (Eller...jag gick efter hur coola namnen lät och hur nära det var till New York...) Storbritannien var tyvärr smärre omöjligt att komma till. Synd, men jag tänker antagligen bo där ett tag ändå. Nu är det bara och vänta andaktigt på var man blir placerad! (Med min tur: antagligen Minsk eller en liten ort i norra Finland) Utöver detta har jag druckit alldeles för mycket kaffe (och velat göra dumbus hela dagen) bölat över slutet av säsong 5 på Grey's och ätit goda skorpor hos Kakan. Fin dag!!

Häj!


En kväll med Ebbot och ett gäng tyskarSynd att jag är så fatalt dålig på att ta kort och ladda upp bilder. Det ska det bli ändring på från och med nu! Vi hade en galet fin torsdagskväll. Ebbot var i högform (Han ser ju exakt ut som Hagrid!) och levererade precis de låtar som jag ville höra! (...nu kunde jag iofs bara fyra stycken...men ändå!) På något vänster lyckades vi locka med en utbytesstudent och hans tre kompisar hem till Martina på efterfest, där vi åt pepparkakor, sjöng små grodorna, sjöng snapsvisor (och skålade i rödvin) och dammsög spotify på låtar gjorda av svenskar, som tyskarna kände till. Haha! Har ett vagt minne om att jag råkade berätta att jag kramat Hives-pelle...IGEN! En liten akilleshäl då jag intar alkohol...jag måste berätta det för alla. Och gärna späda på historien. (Pinsamt) Och gärna erbjuda personen som mottagare av historien en kram av en som kramat Hives-pelle (Ännu mer pinsamt)

NU SLÄPPER VI DET!

(men jag har fortfarande inte tvättat koftan jag hade på mig)
(kanske för att det är en lusekofta som är ganska omöjlig att tvätta)
(okej, jag har inte ens försökt)

RSS 2.0