You didn't get to heaven but you made it close

Alright, jag är antagligen en av ytterst få human beings som går och kryper till sängs samtidigt som OS-finalen i hockey kablas ut över världen. Problemet är att jag inte har någon aning om vem jag ska heja på, jag är trött som en annan gammal åsna och jag ska upp nästan tre timmar innan tuppen imorgon. HEJA! Nu ska jag tugga i mig lite mer av den hemlagade pizzaslicen och lyssna på coldplay tills jag går in i viloläge. yeah!






bilder: gotland, badrum, gotland


We're all in love with something that we can't see

Varsågoda, Black Rebel Motorcycle Club's underbara låt We're All In Love. Sjukt bra! Kan Hultan boka dessa grabbar i sommar tro? (Egentligen vill jag inte begära mer av Rockparty efter gårdagens fantastiska bokning, höhö) Hur som helst så spelar dom i Sverige i slutet av maj. Och jag vill seee! Meeeeen, nu kan det vara så att jag befinner mig i ett bekvämt horisontalt läge med en iskall drink i näven i trakterna kring medelhavet....så vi avvaktar lite!


Vad har jag gjort för att förtjäna att mina drömmar ska slå in?!




överst: last.fm  underst: bild tagen av mig i norrköping 2009


Yes, JORDENS BÄSTA LIVEBAND KOMMER TILL SMÅLAND I SOMMAR! Det är galet, Hives är mitt absoluta favoritband (det kanske ni redan räknat ut vid det här laget, höhö) och i sommar ser jag dem för sjunde gången. ÄLSKA LIVET!!!!  (tack hultsfred för världens bästa bokning!!!!!!)

Hives är även bokade till Siesta, Peace and Love, West Coast Riot och Putte i Parken!


Five photos, one town






weheartitflickr, weheartit, weheartit, weheartit LONDON!!

Jahapp, ikväll har jag jobbat några timmar och sedan gått hem på knarrande snö och druckit fisljummet te med två rostade till. Sjukt gott! Nu har min lön anlänt också, ska bare leda in den på sparkontot och sen gå och lägga mig. HEJPA!

Det här är en smashing rubrik!

Min tisdag har varit awesome! Först; jobbet till klockan fyra. Lönebesked (yeahaaaa 1!) och besked om att jag troligtvis, nästan förmodligen, har några betalda semesterveckor att utnyttja i sommar (yehaaaaaa 2!) Väl hemma hos Puffy Vater så visar det sig att jag vunnit två biobiljetter till filmen The Wolfman (ett litet osäkert yehaaaa, då filmen sägs vara lite dålig, men gratis är faktiskt alltid ganska välsmakande)

Efter en intensiv glädjedans med den lilla lappen som berättigar två människor till att skåda en vargdude i salongen, sjönk jag ner framför OS-sändningarna tillsammans med pappa och Becca. Förresten, jag håller som bäst på att övertyga min pappa om att han ska köpa en hundvalp och åka på John Fogerty i Stockholm den 2 Juli. Inte nödvändigtvis båda sakerna i den kombinationen....men you get my point!

AAAAAAAAAAH vad jag älskar min familj! Och mina vänner! Och han som har rösten till Boa Orm!


OH YEAH


kajsa på takterassen i visby 2009.


Jag vet inte om det någonsin gjorts något mer meningslöst blogginlägg än detta...tänkte bara upplysa den stora massan om att jag är lika klar i huvudet som ett utsketet päron, och just därför tänkte jag krypa ner under täcket och ladda batterierna inför morgondagens 9-timmarspass! Igår vid exakt den här tiden satt jag och Kaj i mjukisbrallor, med jordgubbsmoothies i nävarna och spanade på A Beautiful Mind! En eloge till mig som stod emot pressen när Kaj närmast tvingade mig att berätta hela filmen. PRA JOPPAT PELLA!


Evighetslång fikaväntan


39 graders feber men ganska glad ändå..

Nu sitter jag och väntar in min lillasyster som varit på Friidrotts-SM i Malmö och höjdhoppat. Vi ska käka semlor och dricka kaffe, extremt trevligt! Finns bara en hake; kommer hon inte hem inom fem minuter så tänker jag äta upp hennes semla också..

Svart är ingen färg det är så man känner sig, tomt är ingenting och det var tomt i mig


bild: the skullset


En meter snö är ingen höjdare, framförallt inte om man hade planer på att se Krunegård i Linköping... Lite lätt tvingade av päron och SMHI blev våra planer på konserthäng grusade. Med andra ord har jag FORTFARANDE inte sett Markus live, och det är egentligen inte okej någonstans. Nu håller vi thumbsen för att killen anländer till Hultan istället. I juli är iallafall risken för snöstorm ganska minimal!

Ikväll har vi haft kräftpastemiddag med besök ifrån bästkusten. Det var inte en livekonsert med Hela livet var ett disko och Hollywood Hills, men det var väldigt mysigt ändå. Och nu ska jag sova, haj!


Where did it go? That yester glow

Torsdagskvällen spenderades hos världens bästa Kaj. Det var kul! Framförallt när Kajsa gjorde en akrobatisk rörelse och välte ner det fullproppade cheerios-paketet på köksmattan... sedan drack vi te, åt finncrisp (som en säljare på Kajsas jobb gick ner 10 kilo på att äta till frukost..en parantes bara) och spanade på OS. Jag formulerade en mycket genomtänkt fråga till Kajsas pappa angående slalomloppet och fick reda på att man inte själv får bestämma vilka pinnar man vill runda..

Sedan råkade min egen pappa pricksäkert komma och hämta mig två minuter innan Anjas lopp, men det är inget att wajna för. Radiosporten är BÄST! ANJA ÄR BÄST! Jag tokdiggar henne för att hon ens ställde upp i gårdagens tävling efter det som hände i onsdags. (Gaad, kvinnan kunde brutit varenda ben! Och hon bara åkte! GIRLPOWA')

Okej, over'n out! Haaaaaaaaaaj


OLÉ!




bild 1: the cobrasnake, bild 2: tamara lichtenstein


Hej världen! Jag högg precis in på min tredje omgång frukost denna förträffliga dag; nybakad grov ciabatta, leverpastej och kaffe. Enormt välsmakande! För att inte tala om skärgårdsillen, äggen, harrods-teét och äppel-banan-och-kanel-smoothien som jag tidigare under morgonen malde ner. Frukost tar helt klart hem första-, andra- och tredjepris i dagens bästa mål mat!

Och gällande bilderna så vill jag äta sushi (fast inte som frukost!) och ha en hel sommar framför mig...vilket jag ioförsig har...väldigt långt framför mig..


Yes please Markus come to me!

På lördag ska jag hänga med två av de skönaste människorna jag vet! Som om detta inte vore fantastiskt nog, ska vi även se världens bästa Krunegård live! Förhoppningsvis trycker vi in något mer spännande i agendan när vi ändå befinner oss i Linköping. Jag känner för något tävlingsinriktat typ bowling! eller ha någon slags ätartävling!






SCORE!

....rubriken är lite av mitt nya favorituttryck. Det passar i alla lägen när man känner 'yes, där satt den!' Några exempel på situationer då man kan yttra detta högst utrycksfulla ord är: när man slagit Kajsa i något slags sällskapsspel, ägt något av min syrras skämt (och dessutom fått över hennes kille på min sida, against her liksom) när Vimmerby IF vinner en match (eller som senast: ett SM-guld i futsal) eller när man vinner en vadslagning. ANVÄNDBART.COM! eller kanske...anvandbart.com.

(Måste bara kolla domänen så jag inte länkar till något opassande. AH! bara en teknikblogg!)

ÄRLIGT TALAT! Jag orkar barely med den här årstiden. Jag vet att snön inte försvinner bara för att man säger att den är störande....men det är lätt värt ett försök iallafall! Så nu säger jag det här vänligt men bestämt (lite som alla som inte vill ha sina födelsedagar firade i tidningen): GO AWAY!

Baby, we were born to run

People! Jag har gått och blivit tokkär i den unga Bruce Springsteen. Ser ni bilden här nedanför? PERFEKTION! Här snackar vi handsome dude! Jag mår dåligt av att han var sådär olagligt snygg innan jag ens var påtänkt! DET om något känns som en orättvis värld! I ett försök att lindra mina ångestattacker över att inte vara född på femtiotalet (då hade jag haft oddsen lite mer på min sida iallafall...) så klickade jag precis hem Grey's Anatomy säsong 2. GÖTT!

Nu ska jag sova! Inte en minut för tidigt, jag ska kliva upp vid halv sex imorgon nämligen...


SNYGG-BRUCAN! foto från last.fm

London calling!


världens godaste frukost finns i korsningen ebury street/elizabeth street. HIT SKA VI!!!! foto: moi

Det känns helt vrickat att blogga om något annat än vår stundande Londonresa! Både jag och Kaj dansade hela vägen hem när vi skildes åt efter att ha ägnat fyra (!) timmar åt att räkna ut kostnader, jämföra, boka och slutligen betala. Nu är allt klappat och klart in i minsta detalj! Klockan 09.40 den 20 April lämnar vi Svedala och flyger mot hela FEM DAGARS ÄVENTYR i världens bästa stad!!
AHHHHHHHHHHHHHH!

VI SKA TILL LONDON!!!!





In your eyes I see the eyes of somebody I knew before, lo-lo-long ago


bild: flickr

Idag är vi originella och kör en punktlista!

Eller ja...vi skulle kört en punktlista om jag hade haft några punkter att ta upp...dessvärre är det lite skralt på den fronten! Jag börjar jobba om nästan exakt en timme, och nu ska jag äta upp mig inför passet. Ser fram emot min rast då jag med glädje ska trycka i mig kräftost-smörgåsar! Ha en apbra fredag!

We have a connection



YES SIR! Bredbandet har strulat till och från i en vecka ungefär (förvånande? nä!) men nu är det äntligen igång igen! Eller okej, det har varit igång några dagar...det är bara jag som har datorn i ett hem och mig själv i ett annat. Det hårda livet som skilsmässobarn!

Well oh well! Jag lyssnar på soul (inte min egen utan Otis Reddings..) och har det allmänt gött!

Lugna puckar

Hej fellas! Idag bestämde jag mig för att inte göra ett skvatt mer än jag behövde, och den tumregeln har jag levt efter. Jag har sovit ut, duschat länge och varmt, ätit god mat och glidit omkring i myskläder all day long. Så fruktansvärt skönt! Tänkte fortsätta kvällen i samma lunkande takt, men innan dess är det stallet som hägrar.




En bortkastad halvtimme

Hoho! Det är natt och jag skulle utan problemas kunna vara vaken några timmar till på årets första februaritimmar. Något säger mig dock att jag kommer ångra mig lagom till mobilalarmet ljuder vid 06:45 imorgon..jaja, det problemet skjuter vi upp till morgondagen!

I lördags hade jag och Kajsa en utomordentlig filmkväll! Vi spanade på I Skuggan av Värmen och livnärde oss - lite lätt inspirerade av Robinsonfinalen - på mango, smoothies och...en kokosnöt. Den lite lätt håriga frukten har jag alltid varit fascinerad av, och det var nog mest därför den fick hänga med hem.. Kajsas pappa gick ner i källaren och sågade kokosnöten till en mugg, sedan satt jag i en halvtimme och gröpte ut ALLT fruktkött.

Jag frågar mig fortfarande varför. SÅ SJUKT ONÖDIGT! Inte nog med att fruktköttet smakade plywoodskiva, jag fick dessutom ont i armen. Senare på kvällen blev jag helt övertygad om att kokosköttet var giftigt och fick lite lätt dödsångest när jag googlade och fick veta att man använder kokosolja till en herrans massa grejer (dock inte mat...) Kajsa blev tvungen att lova på HEDERSORD att jag inte skulle dö av en kokosnöt (vilket ansvar egentligen! poor little fella')

När den värsta paniken lagt sig (och Kinnaman varit i närbild i sammanlagt 40 minuter, görr!) planerade vi framtida äventyr, jag och Kaj har stora planer inför den kommande våren! OM det nu kommer någon vår iår, känns visserligen ganska nattsvart just nu. Eller ska man säga vitt?

HE HE HE.

Nä! Godnatt!


RSS 2.0