Hatar att säga 'vad var det jag sa'Alltså! Den här videon påminner mig om att det var minst ett år sedan jag såg världens bästa svartvita grabbar live on stage. INTE OKEJ! Om det finns en gud, släng in Pelle och gänget på WOW! (Förövrigt blir det tre nätter på scandic för mig och Kaj där, livin' the bekväma livet!) Nu ska jag krypa ner i sängen...om den nu existerar på riktigt? Såg Matrix med Kakan och Frallan så jag är lite skeptisk till allt för tillfället...


Dum av dig!

Man ska egentligen inte blogga efter en utgång va? Men jag har bara druckit 2½ halv öl så det är legalt. Nästan! Idag träffade jag världens bästa Emma & Ella som varit på äventyr i Asien! NAJS! Jag och Kaj drog en vals, jag betalade 54 spänn för en halv öl och jag längtar mest efter festival i götlaborg om två-goddamn-weeks!!!

Golden Sparkling (mer känd som min cykel) är på service så jag känner mig väldigt halv! Hoppas dom på Motorsport healar henne.

Over and out!


Utökar skivsamlingen!


påväg hem till min postlåda, just i detta nu!

Tog mig i kragen och hivade iväg en musikbeställning från CDON för en stund sedan! Jag har en gammal dröm om att vara ägare till ett enormt (här snackar vi huuuuuuge) skoimperium och ett ännu större musikimperium, och då är det väl lika bra att sätta igång kan jag känna. Utöver skivorna här ovanför fick jag även ett abstinensanfall av snygga doktorer med relationsproblem, och modiga män till sjöss, så Grey's anatomy säsong 4 och den fantastiska filmen 'The perfect Storm' fick följde med av bara farten. Halleluja!

Nu blir det Edge of Darkness och massor av te!

Lead my to the truth and I will follow you with my whole life


foto: här

Mumford and Sons är som ett riktigt kallt glas päronsaft med isbitar i, en stekhet junieftermiddag. GUDOMLIGT! Imorgon är det jag som klickar hem min första kurslitteratur, en bok om marketing helt skriven på engelska. Det ska bli riktigt intressant att se hur det kommer utveckla sig! I värsta fall (dvs. om jag efter fyra månader fortfarande inte förstår ett skit) hoppar jag av programmet och jobbar som statist på polishögskolan på heltid. Kan man få studiestöd för sånt också tror ni?

Sömndag.


åh. PELLE!!!!!

Jag har nog århundradets lataste dag! Ganska nice ändå, känner att det blivit lite väl många 'sitta uppe till 02:30 och lyssna på Björn Afzelius och Kent'-nätter på sista tiden. Det är ju skönt och poetiskt för tillfället, men samma behagliga känsla infinner sig inte när klockan ringer runt 7-snåret morgonen efter.

Igår spanade jag, mamma och többe på Shutter Island, filmen som jag hypat sönder sedan jag såg den på bio i vintras. Armhåret står fortfarande givakt! Det borde nästan vara olagligt att göra så spännande filmer! (Oj...byggde jag precis vidare på den där hypen där?)

Skisser för sommaren


foto lånat här


Ryan Philippe i sjömanskostym är HELT OKEJ om jag får säga det själv! Dra mig på en liten vagn! Om ni känner för att se skapelsen ovan i rörlig bild rekommenderar jag Flag of our fathers. Inte den bästa krigsfilmen mina ögonglobar skådat med ändå väldigt sevärd! Om ni förstår den vinken... (Ett litet tips är att ha med en liten dregelskål bredvid popcornskålen) 

Och nu till lite blandat dravel. Gilla att Linnros klubbspelar på Stay out west! Tokdiggar att min rosa area på bröstbenet har lugnat ner sig since steket i Stjärnevik. Och att jag har en låda Åbro Sigill i källaren som jag kan muta diverse familjemedlemmar med! Sen att jag har blåbärsfläckar på mina vita converse kan vi väl med gemensam tankekraft tänka bort, eller något!Genom eld, artificiellt


jöbbe? naaaae semesta!

Den här sommaren får aldrig ta slut. Och om den väl gör det, ska vi se tillbaka på den och tänka 'damn girl! that was a freakin' awesome summer!' Nu ska jag lyssna på Bob Dylan EN GÅNG TILL innan John Blund möter upp mig i sömnens farstu. En sak till - älska livet då!

Växjö nästa!såhär känner jag just nu!

Nu tänkte jag berätta hur det ligger till, dåva! I fredags sålde jag världens finaste pälskille. Han bor numera på en mysig och jättefräsch liten hästgård på östkusten. Det är perfekt avstånd, en jättetrevlig familj och fantastiskt stora hagar. Wille går tillsammans med ett polskt halvblod och till hösten hoppas den nya ägaren kunna ta ridlektioner på Wille. Jag har tänkt en del på det här och det går inte att sätta ord på hur ruskigt skönt det är att veta att Wille är hos någon som har tid, tålamod och pengar. Alldeles fantastiskt!

I och med detta bestämde jag mig för att tacka ja till en plats på marknadsföringsprogrammet i Växjö. Jag har drömt om den utbildningen natt och dag i nästan ett år och NU SKA JAG DIT!!!! Det ska bli äckligt sköj att börja studera, flytta hemifrån, börja om från början och få studera riktigt intressanta ämnen. Halleluja! Samtidigt som jag givetvis är ganska skraj över att klara mig alldeles själv och få pengarna att räcka...men det blir ett senare problem!

KUL! LÄSKIGT! SPÄNNANDE! NAJS!

Det är så det ska vara


bilder från tylö och båstad! älska livet!Ka-boom!

Gah! Det har hänt så mycket bra saker på senaste tiden att jag får lägga band på min positivitet. Madness! För att visa lite vilken nivå vi ligger på; det enda som stör mig nu är att jag har ont i pannan efter två kallsupar i Nossen. Det är liksom allt. "Inga moln på min himmel" som gubbarna var programmerade att säga när jag körde Simstad nångång i början på 2000-talet. Nu ska jag snart träffa min pappa som varit i Österrike och göttat sig i två veckor!

Ciaoooo!


En vän med en bil

I förra veckan trodde jag ärligt talat att jag skulle dö av olycklighet när nyheten om Hultan nådde mig. Det är liksom minnen från den festivalen och tankar på sommarens festival som i princip fått mig ur sängen under vinterhalvåret. JA! Så är det!

MEN! Idag är det en ytterst tidig onsdagsmåndag, och när jag har sovit ett par sju timmar så ska vi ut på äventyr! fem brudar, en toyota corolla, två tält och inte ett uns framförhållning....det kan inte bli annat är galet spännande!! Halmstad och Båstad är väl huvudmålen just nu, men det kan mycket väl komma att ändras allt eftersom.

Vad jag egentligen försökte få fram här är att man är sin egen lyckas smed, hur corny det än låter. Och nu ska vi har äckligt kul i fem dagar! Håll tummarna för att vår packning får plats i bilen och att tältpinnarna till pappas tält är intakta!

RSS 2.0