Livet ska vara som för en fjäril, en sommardag.








Idag har jag grillat i trädgården. Och då menar jag inte mat, liksom! Jag är lite vek när det kommer till oerhörd värme men med hjälp av massa liter päronsaft och en äckligt spännande italiensk deckare klarade jag av att sitta ett par timmar! Frukansvärt nice om jag får säga det själv! Nu ska skinnet få vila lite innan jag och Svensson drar till kusten imorgon! Drar vi inte dit så släpar vi oss iallafall till ett vattendrag! Känner mig som en uttorkad Pumba för jösse namn!


I don't know what I can save you from


tänkte mest ge inlägget en lite allvarlig framtoning med den här bilden. fast jag ser mest arg/borta ut, höhö!


Jag har haft en utomordentligt bra dag idag utan att egentligen ha planerat något alls! Allt har bara klaffat (förutom min frilla, den har dragit ner stämningen en aning va) BAM BAM UND BAM! Jag har hittat en hästköpare till min fina ponny, och det känns bra ända in i det högra förmaket. Kanske finns det some kind of Gud ändå! Sedan har jag hängt med fina människor som jag inte sett på ett tag nu ikväll. Vi åt ananas och drack te och jag tycktes mig förnimma den där känslan av att nästintill hela världen ligger framför våra fötter.

Bäst jag slutar innan jag börjar gråta av välmående!


Midsommarafton 20lax10

Hoppas ni hade lika sjukligt roligt som vi igårkväll/inatt! Hiskeligt god mat, fantastiskt bra musik och avancerade dansmoves på Kajsas gräsmatta! Klockan halv fyra stod vi på Kajsas balkong och klippte Oscars hår med en pappersax.

Emma klipper lite fel.
Kajsa och jag och Emma viskar: ojdå...
Oscar: VADDÅ OJDÅ?! NI KAN INTE SÄGA OJDÅ NÄR NI KLIPPER MIG!!

Hahahaha!

Näe, jag måste ha en hamburgare i magen. Typ, exakt nu. Hej!

(Gotta get some action) now!







Tre mobilbilder från soliga Marstrand är iallafall bättre än inga alls. Jesus! Frågan är om man skulle åka till Norge och jobba i typ 10 år och sen bosätta sig i ett 'liten' havsvilla på bästkusten? Låter som en extremt bra idé om jag får säga det själv!

Nu; sova och tagga till inför jobbet imorgon, heck yeah!

Älska Marstrand då!


världens kanske bästa låt, hello!


Hemma från en awesome weekend på Marstrand! Jag lyckades dock med den något lågoddsade situationen att ta med kameran (med fulladdat batteri OCH laddare) men glömma minneskortet...jahapp. Kajsa laddade sin kamera kvällen innan men glömde att ta med den överhuvudtaget. That was that, that! Vi har hunnit med att kolla på fotboll, sett två James Bond-filmer, gått vilse i en skog, druckit vin och haft picknick på en klippa, blivit bjudna på shots, ätit skorpor med skagenost, ätit räkmacka på Bergs konditori, suttit i en segelbåt klockan halv fem på morgonen, spenderat ganska många minuter i bilköer i sällskap med en mycket skojfrisk (och skånsk!) vägvakt ('Ni ska vänta i 80 minuter nu. Det är 1 timme och 20 minuter. Det är okej för er va?') dunkat äckligt bra musik och filat på olika dialekter. BAM!

Sen vill jag hylla mig själv lite för att jag vågade köra hela vägen hem. Även om vi hamnade fel två gånger och jag missade Mcdonalds (och därmed min cheeseburgare! crap!) på hemvägen.


En kväll i början av juni









En av de första grillkvällarna sommaren 2010. Awesome!

Här kommer ett gäng bilder från våran fantastiska grillkväll hemma hos Kajsa. Vädret var på topp, grillspetten smakade fantastiskt (även om champinjonerna sjönk ihop något under tillagningen, hehe) och Amandas maskrosvin var liquid candy. GOTH! Framåt småtimmarna blev det istället någon slags efterfesttillställning där jag i runda slängar drack 8 koppar te. DEN HÄR SOMMAREN KOMMER BLI GREAT!

Poor men wanna be rich, rich men wanna be kings, and a king aint satisfied till he rules everything.


när jag och kaj satt och picknickade i hydepark kom en hästdroska och drog förbi!


Jag är inne i en tänkarfas just nu, kanske därför jag inte uppdaterat sådär ruskigt mycket på senaste tiden. Jag har 7 utkast på bloggen som jag inte publicerat, eftersom den där feelingkänslan inte riktigt infunnit sig. Det enda jag gör på nätet just nu är att spotifya, terrorisera folk på facebookchatten och kolla min mejl. Just det! Jag bildgooglar på manliga musikaliska snyggingar också. Väldigt givande och sådär!

 


What we do in life, echoes in eternity

Smsade det skapligt mäktiga citatet ovanför till Kajan, som ringde upp och föreslog ett möte. SJÄLVFALLET! Vi tog varsin 88:an under ett träd på kyrkobacken (så himla filosofiskt liksom) och hade ett djupt analyserande samtal. Kanske lite väl bråddjupt vid närmare eftertanke, men det är lite vår grej. Den här sommaren kommer bli awesome FÖR ALLA, deal?!

Lite skadad av filmen i måndagskväll;

Maximus to Commodus: “My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next.”

(det skulle inte gjort något om Crowe la till ett litet snärtigt BAM!!! precis i slutet där)



Romarriket nästa


jag älskar den här bilden! fellas nyår 2008 (fast just här har det varit 2009 i ca 5 minuter)

Nu har jag promenerat i ett sommarregn och plockat in kalla hovdjur. Resten av måndagskvällen kommer jag tillbringa med en av tobbes 300 actionfilmer. Det låter ju hur chillat som helst, men att välja EN film att se är rena plågan för någon med beslutsångest. Nästan så jag får lite panik när jag tänker på det...

Alright, nu valde jag Gladiator. Lite sjukt att jag inte sett den innan. NU HÄNDER DET!

En liten rulle



Jag filmade lite när jag och Kaj befann oss på anglosaxisk mark. Här är resultatet! Ska vi med gemensam kraft tänka bort alla konstiga höjningar och sänkningar av ljudet, min bräkiga röst och det faktum att jag la all batteritid på att zooma in sushibitar? JA!


Stillbilden är ANDY i little britain! Jag älskart!

I been watching you awhile, maybe you been watching me too.

Listor is the shit, framförallt när man utformat dom alldeles själv! Här kommer min egendesignade och egenbesvarade lista!

Jag heter: Gabriella, men jag lystrar till allt som innehåller två L. Och Gäddan, ibland. Gabbe...då blir jag lite sur. Jag är: för tillfället måndagsledig annars även körkortsinnehavare och hästägare. Och ganska lång.  Gör: Citerar The Ark-texter om nätterna för att beskriva min livsituation och försöker lära mig hur man utnyttjar ljuset på bästa sätt när man fotar. Det är en hel vetenskap! Bor: I mina vintageshorts från Levi's och hos mamma och pappa. Jag har två olika rum i två olika hus. Det bästa av två världar! Äter: som en Brontosaurus! Gärna grillat, gärna sallad och gärna fisk och skaldjur. Ogärna brylépudding. Gör vågen för: Jag gör alltid vågen när jag infinner mig på en mäktig arena. Och ibland en liten våg när jag får en aha-upplevelse! För visst kan man säga att high five är som en liten våg? Jag high-fivar folk ganska ofta. Jag skulle nästan vilja säga att det är min grej, my thaaang. Sågar hejdlöst: När man har känner sig solbrun och sen går man in på Emmas blogg och inser att man är lika brun som Mark Levengood är straight. Inte alls, alltså. Längtar efter: att få hänga med mina älsklingsmänniskor på Hultan, klippa lejonmanen på fredag och grilla på en brygga med mina brudar på torsdag!! Känner för: Jag vet bara vad jag inte känner för och det är min arbetsuppgift för dagen. "Bella, vänta tills det ösregnar och sen går du ut och gödslar hela trädgården, okej?!" Oh du glamourösa liv...


You got it all.....wrong!


svensson och jag, vi är goda vänner...


Om vi bortser från att livet i största allmänhet är nyckfullt och oerhört konstigt imellanåt, så skulle jag bara vilja framföra att jag gillar att sitta under syrénbersån och dricka te klockan 03:30. Även om det var ganska flummigt och även om jag ville utföra moraltestet på alla inblandade.

Och just det. Harrys, det är faktiskt inte roligt alls. Jag tror jag startar en egen nattkklubb. Med skäggbeklädda (fast ändå under kontroll, ni förstår va?) män, livemusik, äppelöl, HÅRD LEGKONTROLL (mest för att mitt körkort kommer hem i veckan, lite coolt) och kanske eftertraktade dj:s i båset. Typ, jag själv och Hanapee.

För bara några timmar sen hängde jag och Kajsa med världens mest deffade kille, Jesper. BAM! Vi grillade och åt glass och drack te och pratade och körde förbi en älg (!!!!!!) Har jag sagt att jag älskar att hänga med sköna människor? Och sen vill jag bara tillägga att Jespers strumpor är jättemanliga. Det luktar testosteron när jag tänker på dom, ok?

Har inga planer på att cykla omkring i långklänning klockan 04:30 idag, nu ska jag istället sova så hårt att den här sömnen som jag kommer uppleva inatt, gör lång näsa åt hela förra veckans sammanlagda sömn. OJ!


You said fight fire with fire








GOTTTTTLAND 2009! livet på en pinne!

DUDE vilket kanonväder vi har! Idag har jag jobbat morgon, alldeles fantastiskt att ha kvällen ledig! Nu har jag några timmar att fördriva på egen hand innan jag styr hjulen (har jag sagt att jag älskar att köra bil?! Det är fortfarande en lite sjuk känsla att färdas alldeles själv, men det går väl över snart...) mot PAPPA OCH SÖDRA VI! Det kommer bli grillat, och det kommer bli så in i bänken välsmakande! HALLELUJA!

Notera detta!

Jag har tänkt lite på det här och.....nej! Det finns absolut inget skönare än hoppa ur jeansen, dra på sig de korta, lilarutiga sommarpyjamasbyxorna (varför känner jag mig som en kvinnlig Mr Bean i den meningen?) och bara GÖTTA NER SIG I SOFFAN efter en heldag på jobbet. LIVSKVALITÉ!


En tisdag i grannkommun'

Hej världen! Min estetiska ådra började dunka för en stund sedan, och då gjorde jag slag i saken och bytte ut headern. Egentligen tycker jag Pelle passade alldeles utomordentligt bra som lilla L men hey, ingen har direkt vomerat över lite Hyde Park-häng, som bilden föreställer nu. YES! En vacker dag framöver kanske jag byter ut profilbilden också, lite för mycket 'uppstoppad stirrande fågel' över den nuvarande kan jag känna. Får flashbacks tillbaka till naturkunskapslektionerna på gymnasiet... (vilket iofs var det bästa med att gå i skolan, framförallt då jag och kaj pillade in grässtrån i ankans näsa)

Idag har jag kört bil LÅNGT (just den delen kan diskuteras...men vi snackar iallafall ett par mil!) ALLDELES SJÄLV FÖR FÖRSTA GÅNGEN! Älskar känslan av att vara ute på äventyr själv med Still Haven't Found What I'm Looking For på högsta volle. Jag åkte lite halvspontant ut till Jesper och hjälpte han att packa om Tranåsgrejerna. Hur skoj du vill! Tiden pinnade på fortare än Usain Bolt himself, och helt plötsligt hade jag varit där i 6 timmar, lärt mig nästintill allt om jazz, ätit en fruktansvärt god middag (och en ganska dyr paj!) och varit i järnaffären och nästan köpt en grill för 4000 pix. (Det sista är inte riktigt sant...men så skrev jag ju nästan)

Och nu ska jag sova, för imorgon jobbar jag massa timmar.
Tack för mej, HEJ!


Jag slår liksom knut på mig själv, så bra är detta!



Jag älskar precis allt med den här videon. Ljuset! Miljön! De ljusa kostymerna! Orkesterjackorna! Vädret! Vesporna! Sen att det är decenniets BÄSTA LÅT gör ju inte saken direkt sämre! G to the O to the O to the D!

RSS 2.0