Ah just det!


håll i hatten...så att säga..

Gomorron! Hinkar i mig en stor kopp, närmare bestämt en halvliter, skånerost och förbereder mig för att cykla in till stan. Dags att fylla kylen på öl inför helgen! Var på systemet och vände igår, eftersom mitt körkort så glatt låg kvar hemma på köksbordet. Älska livet när det händer! Förresten, efter 1 års vila har jag ääääntligen färgat håret igen. Fy skölingen så nöjd jag blev!

Don't look back into the sun

Jag har blivit alldeles galen i att fota, och då framförallt mina vänner i kvällsolen. Hallå, det är nästan det bästa som finns! När skatteåterbäringen kommer är det jag som, snabbare är Usain Bolt, surfar in och beställer hem ett fast objektiv. 

Just i detta nu är det tentaångest i hela kroppen. Fint ändå, då taggar man till och gör sitt bästa. Förra tentatillfället var jag så sjukt otaggad, längtade mest efter att sätta tänderna i en såndär cornflakesbar. (Vilket jag också gjorde...efter en kvart, när jag insett att jag pluggat på helt fel saker)

Såå....nu testar vi igen, denna gången med ostmackor. Först ett par timmars sömn!

 
Cia & Sofia igår när vi grillade på Slottsängen!

Working on the highway


bild: lastfm

Fy skölingen vilken trevlig dag! Jag har hittat fina kläder (PIPPITRÖJA!!!!!) och det känns för första gången på länge som att luften bor i mina steg. För exakt ett dygn sen drack jag rosé på Åsa residence. Mycket trevligt! Avslutade kvällen men att vurpa på lösgrus mitt utanför krogen och fick därefter skjuts hem av världens bästa Matsa! Imorgon åker vi till mormor och imundigar andra lasset påskmat för helgen, yeah.

Ja, tack!här & här & egna bilder

LISTEN TO THIS:

Kristian Anttila - Lena

Evryone - Millions

Erik Hassle - Stay Away

Ut i solen, sittdansa lite till låtarna ovan och smörj in näsan! Jag har fått en förkylning på halsen (när ska man egentligen ha användning av en sådan?) som jag trots allt tänkte överlista (lever lite efter principen: när du inte kan lösa problemet - smyg tyst förbi det!) med lite att lapa lite sol. HA! Och jag är så glad för fina Emmas skull, som äääääntligen är på plats i New York! Läs hennes blogg här

Jag vet att mitt ben inte funkar mer, men jag tänker på dig

Fick för mig att jag brutit knät i förra veckan. Efter fem dagars linkande, diverse googlingar på knäsjukdomar och tre burkar tigerbalsam verkar knäskålen äntligen lagt ner stridsyxan. Heck yes! Så nu har jag gått runt sjön och lyssnat på massa bra musik...och än är vi inte i hamn. Lyckades tappa min mössa någonstans under promenadens gång (smart tjej), bara att trä på sig löparskorna och bege sig ut igen!

....lite nöjd över rubrikvalet!


The magical mystery kind

Det här, mina vänner....dra mig på en liten vagn så bra! Håller alla tummar på en mils radie avstånd att jag lyckas ta mig till Way Out West i sommar och uppleva Edward Sharpe & gänget live! GAH.

 


The First days of Spring1: SUNE! Som jag hundvaktade i lördagsnatt. Han lät som ett bilalarm i en timme, sedan somnade han.
2: VÅR! Här från London, men snart överallt!
3: Badrumsposarn! Som har hela kylen full med mackor och egentligen borde diska och uppsöka sängen. YEH.

Åh! Det är vår, jättejättemycket att göra i skolan, snart studio 54 (har börjat jobba på outfiten!) jag får tillbaka en fin slant på skatten och den 4 Juni ser jag Håkan Hellström i Götlaborg med fina vänner! Livet är änna bra gött ändå!


RSS 2.0