Nu börjar det!

bild: här

Nollningen var så galet kul! Är alldeles hög på livet efter förra veckan. Springa runt i EHVS-overallen, dricka billig öl, dansa med fina vänner och lära känna nya människor skulle man kunna göra nästan varje dag! Trots det är det ganska så jätteskönt att skolan dragit igång igen. Gå upp tidigt, masa sig iväg till biblioteket med en kaffe i näven och leta grupprum på bibblan. Jadå! Vi ska läsa produktutveckling, branding och lite sånt i höst, känns sjukt spännande! Nu ska jag gå en sväng och sen hälsa på Kajsajan (som fyller ååååår!) och hennes inneboende Ella!

Det är visst nån som är tillbaka

Jag är tillbaka i Växjö!!!!! Har inte orkat packa upp alla kläder än. Jag hade tänkt orka det imorgon! Älskar att vara tillbaka, den här hösten kommer bli den bästa i mannaminne. Eventuellt ännu längre. Idag har vi sprayat tröjor, kvalitetstestat tysklandsvinet (helt okej gott ändå!) och provskrikit i den lilla, men oh så högljudda, megafonen. Nollningen börjar nästa vecka och vi är nästintill klara med alla förberedelser! (Ja jag är lite överpepp, därav alla utropstecken)

Bara för att skapa lite kontraster till det överpeppade så tänkte jag gå och lägga mig nu. Bah' sådär. Känner inte ens för det. Men jag kan inte fortsätta att sova till tolv om dagarna, det håller inte!

tandborstarn!

Storbloggarn, kan man säga

Jag har semester och jädrar, så avslappnat och fint det är! Ätit hemgjord pizza, kollat gamla VHS-band, gosat med Sune (som ser ut som ett lamm för tillfället, fulsnygg kille!) och kollat gamla hästbilder på datorn (posarn dyker upp på var och varannan bild i 16-årsåldern, men håret är sig likt) och pratat om djupa saker med pappa. Känns som jag mest sitter och väntar på att få åka tillbaka till Växjö. Nu ska jag ta en promenad i sensommarnatten och lyssna på Håkan, haj!

RSS 2.0