To live my life as it's meant to be


foto: weheartit.com

ÖVERLYCKLIG TJEJ OVERHERE! Om fem dagar åker jag och min flotte på livets hav (KAJSAJAN) till världens bästa stad och hänger lite. Allt är bokat och klart, det kommer bli alldeles fantastiskt! Nej, nu vet jag inte vad jag ska skriva längre, skulle kunna gråta av lycka. YABBADABBADO!

DET HÄR ÄR RUGGIGT BRA!Galen låt! Helt fantastiskt! Och videon går inte av för hackor heller, så att säga. Finns bara en sak att säga: REPEAT!

Emma Key, det här är bara för dey!


Världens bästa Emma Key (som jag träffar på fredag!!) och jag. Coola tjejer i äppelbersån på midsommarafton!

Mitt nästan obehagligt spännande liv

Mina damer och herrar! Om den här tisdagen hade varit en häst hade den varit en ståtlig och nyborstad ardenner. BAM! Dagen skulle egentligen inledas med en tvättstugepass. Hade förberett mig grundligt med att ställa alarmet på mobilen och väckarklockan, för att sedan gömma dessa på väl utvalda gömställen i lägenheten. Ett fantastiskt knep att vakna till (och bli lite förbannad...) sådär på morgonkvisten...trodde jag iallafall. Jag sov lugnt vidare och överskred den bokade tvättiden med en marginal på några minuter. AH! Living the dream!

Becca tog körkort! (waaah, och hon var enligt egen utsago väldigt awesome i stundens hetta. Nu kan ju trovärdigheten på detta uttalande diskuteras en aning, då det är min syrra vi snackar om. Eller så är jag bara bitter för att det tog två år innan jag själv kunde köra bil utan mamma i sätet bredvid...) och min fiiiiiiiina grupp kammade hem ett VG på arbetet vi gjorde förra veckan. Åh! Det blev en high five bibblan, sen skyndade jag mig hem för att fira....med att göra köttbullar. Livin' on the edge!

Sen...tog jag en lååång middagspaus.
Lite matkoma på det, ackompanjerat med lite spotify. Hade nästan gett upp duggaplugget när finaste Kajsajan pinnar förbi med HALLONPAJ och min flodhäst Newton, som bott hos henne medan hon hade hjärnskakning. Och någonstans där konstaterade jag att: tusan, vad bra man har det ändå!


På fredag ska vi återförenas med Fridolf!!!!

Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen

Kan inte riktigt sätta ord på hur jäkla fantastiskt det känns att ha fixat nationalekonomitentan som vi hade för en månad sedan. SNAP! och som grädden på moset: i onsdagskväll skickades vårt grupparbete om ekologiskt kaffe in. Och som riven choklad på toppen av grädden på moset: igår hade Cia och Martina anordnat en mysig middag för att fira att slutseminariumet var finito. Det blev fajitas, lite vin, en hel drös sköna människor och världens godaste efterrätt.

Förresten, den här låten är lite lätt beroendeframkallande. Inte som Jonnyboy, men nästintill

Halli hallå!

Äter sallad mitt i natten och tänker så in i helskotta. Det är förhoppningsvis bara en tidsfråga innan jag och jan lämnar campus för ett tag och drar till Landönn, där hjärnan funkar, alla pratar vackert och där man kan sitta på en parkbänk en hel dag och bara njuta av livet. Har förresten haft en jättefin helg med en drös alldeles fantastiska människor. Tacos och På Spåret på fredagskvällen och ett stycke pyroteknink, vin och bolldansen på Sivans (lite lätt marin/håkaninspirerad igår) på lördagen. TACK fina ni!
För det som är skrivet är skrivet, och livet är livet.


lite wow!

HULTSFREDSFESTIVALEN ÄR TILLBAKA!
Galet! Det var det bästa beslutet som fattats sedan mamma tillät mig att börja på ridskola! Firade lite med att laga fläskfilé och pommes klockan 10 på kvällen. A piece of heaven, skulle man väl kunna kategorisera den lilla marinaden jag slängde ihop (Ok, försöker hypa mitt eget matlagande en aning, jag är medveten om det) som. Hade förresten tänkt bli väldigt skillad i köket (hoppas inte mamma läser det här...) och undvika att sätta eld på mikron, och såna grejer. Inom en snar framtid kommer jag försöka ge mig på quesadillas!

....vet inte riktigt vad det innebär men Frida sa att det var sjuuuuuuuukt gott. Och då är det nog så!

Ny månad, nya möjligheter!

Känns riktigt fint att ha invigt februarimånaden med mysigt jobbhäng med Rudell! Vi har ätit choklad, druckit te och filat på loggor....(egentligen lanat, skulle man nog kunna säga) Jag har spelat introt till Lejonkungen tio gånger i rad, bara för att nämna en fantastisk grej. Och imorgon är det sovmorgon! Det var väl en jädra tur det, med tanke på att jag fortfarande är vaken?

HAJ!RSS 2.0