Den här kan man ha!


zoovillage, från sandqvist!

Ja, vi har grupparbete. Antar att det är därför jag kollar fina väskor på nätet. JAG VILL HA DEN HÄR! Synd att den kostar som en halv weekendresa. Å andra sidan så håller den antagligen i en sisådär 40 år. (Med lite flyt och mycket läderbalsam så...)


Jag är ett rovdjur, du är mitt byte!

Igår, readers! Bästa förfesten jag någonsin anordnat! Okej...nu var det ioförsig den andra festen någonsin som jag stått som värd för, men det är petitesser. Synd att jag inte sitter inne på en tidsmaskin! Då hade jag åkt tillbaka, levt om kvällen och....satt på korken på alla mina överstrykningspennor.

Förresten...hur låter North Carolina i ett halvår? Lite collegeliv sådär, lite äventyr, runtresande i USA, jobba på brännan i Honolulu...

Man borde ha en åttaveckorsvalp hängandes i luggen lite oftare!Idag har jag agerat lekställning till den lille karln i mitten. Fantastiskt söt är en underdrift, han ser ut som en liten lejonunge (och det säger jag inte bara för att hans mamma heter Nala!) och väger ungefär som ett mjölkpaket. Väntar bara på att Sune ska växa till sig och komma och hälsa på mig i Växjö över en helg (eller helt enkelt flytta dit?)


Jaha, då höll Ulf benet uppochner och julen är slut.

Idag är det strålande sol här i Växjö och jag ska precis ut och kraftgå med världens bästa Kajsa. Har jag sagt att jag älskar Kajsa? JAG ÄLSKAR KAJSA! Om du var en biblioteksbok skulle jag aldrig lämna tillbaka dig!

I övrigt: vi var ute igår! Spontant och trevligt, och jag höll mig från att ha springtävlingar, frågade ingen om de ville känna på mitt åderbråck (eh...) men däremot råkade jag knocka en på dansgolvet och avslutade kvällen med att kolla på när Magnus bet huvudet av Jesusbarnet.

Ha en sjukt fin torsdag!

Den får en att vissla i mörkret


haga i somras. sjukt mysigt!

Intar det legendariska elvakaffet och (är elvakaffe ett riktigt begrepp eller är det min mormor som uppfunnit det?) och är hemma på mellanlandning. Kan det inte bli vår väldigt, väldigt snart? Och så längtar jag efter att träffa Sune, Beccas lilla hundvalp från Gävle (Yesbox, har ännu en gång döpt ett husdjur!)

Om himlen finns är jag förlorad


last.fm mumford and sons!

Goder afton!
Nu åker en drös fina vänner till Bad Gastein för skidåkande och öldrickande (om man bara hade haft koll på hur man skulle agera med ett par skidor under fötterna...) Campus kommer eka tomt men ska försöka hålla ställningarna så gott det går! Lyssnar på sjukt bra musik (Här har vi min nya lista med gamla godingar och lite nytt) och dricker vaniljyoghurt ur mugg och njuter av hur fint allt känns just nu. Halleluja!


Dra mig på en liten vagn, så bra!
Den här låten är så bra att

1. om tinnitus lät såhär, så skulle alla vilja ha det
2. man dansar bara man hör introt!
3. Jag kör den på repeat like ALL THE TIME
4. jag kan tänka mig att döpa en eventuell framtida avkomma till jonnyboy...

Organiserat kaos!Slutspurten på nationalekonomiplugget pågår!
Vi låser in oss i ett grupprum från klockan 08:00 och diskuterar nationalinkomster, demandkurvor, arbetslöshet, miljöproblem och kostnadseffektiva företag. Sticker till fiket fem gånger om dagen för att handla mackor och kaffe och ramlar hem på eftermiddagen, med ögon som pingisbollar matchat med en lätt ångest av att vara förbryllad, fast på en högre nivå.

Blä! Fast samtidigt kul!
Jag ska sätta mig och plugga makro en stund nu. Tröstar mig med att jag klickade hem norra halvklotets bästa (och dyraste?) foundation förut. Resonemang på den handlingen? "Jag kommer iallafall ha en jämn ansiktsfärg om jag tvingas tenta om". Jahapp!

Sådär ja!

Kan inte för mitt liv begripa varför jag skulle ta med en liten klädaffär med mig hem till Vimmerby över lovet? Nu fick jag precis (med våld och ganska mycket jävlar anamma!) precis igen den stora resväskan. Snap! Fyra väskor kvar att mosa ner grejer i. Notering till mig själv: tänk på att pappa, Anna och Kajsajan (den sistnämnda med medföljande bagage!) ska få plats i bilen också... I värsta fall får vi vaska något längs vägen!

Idag har jag och Martina hälsat på min förra häst Willeboy i hans nya hem.
Väldigt mysigt! Han luktar fortfarande som en använt gosedjur och allt var i sin ordning. Sen höll vi på och nästandö en stund i en stopp-korsning, men det var egentligen aldrig någon fara på taket. Martina glömde bara att bromsa! Haha.

Och kvällen har tillbringats på ännu ett släktkalas!
Jag var i ett sjukt jobbigt ordvitsar-esse (min syster började hata mig där) Fick precis en känsla av att det spårade ur där lagom till tårtan och kaffet. Förlåt släkten!!

....fast skulle jag få leva om kvällen så hade jag gjort samma sak igen...

Det måste blivit något fel!

Jaaaaa denna tanke far säkert genom era huvuden just i detta nu! Saken är den att jag vaknade av mig själv, och då inte klockan tolv som varit standard över jullovet utan 06:58. HUR GALET?!

När tanken väl odlats, att jag inte under några omständigheter kommer att kunna somna om (vid sisådär 07:04, efter att ha kört på kajsas 'vakna till'-knep och tänt julstjärnan i fönstret. Jädrar så effektivt!) så blev jag helt till mig och började genast fundera över hur jag ska förvalta dessa två bonustimmar som helt sonika uppenbarade sig i mitt liv.

Jag valde mellan att

1. Gå en rask promenad genom morgonlandskapet och dra ner frisk luft i lungorna.
2. Sätta mig i soffan och kolla på nyhetsmorgon samtidigt som jag intar en balanserad frukost av tallriksmodell.
3. Meditera. Möta mitt själsliga jag och hitta meningen med livet.
4. Tokplugga ett par timmar medan hjärnan är i sitt esse.


______________________________________________________________


Mitt val föll senare på: spela Purble Place-memory på datorn och TÄNKA att jag ska äta en avocado.

Nämen!

Those dancing days.Istället för att hänga på bibblan i Vimmerby hade jag tusen gånger hellre spolat tillbaka tiden och hasat omkring i slottskogen och lyssnat på äckligt bra livemusik, kollat på snygga killar, ätit massa god mat, spanat på kändisar, druckit kaffe mitt i natten, promenerat längs avenyn i gummistövlar klockan 02:00, dansat och delat en ölväska med kajsa

Lite förälskad i den här bilden förresten, livet på en pinne!BRAND NEW YEAR

En riktigt lyckat avslut på året blev det, åh vad jag älskar mina fina vänner!


RSS 2.0