En midsommarnattsdröm (samma rubrik varje år, jag kan inte låta bli!)Ett par bilder från midsommarfirandet igår. Vi var hemma hos Ella där hennes bröder hade midsommarfest. Mycket trevligt och dessutom mängder med god mat, tjoho! Vi spelade kort och Ella sjöng och spelade gitarr. Runt halv två knatade vi hem, eller jag gav mig iväg på min farfars ståtliga cykel som jag hyser massa kärlek till. Åh, den är så fin! En gammal blå herrcykel. Håller på att ramla i backen varje gång jag ska dra benet över stången, men annars går det bra!

Torsdagkväll


weheartit.com

Har precis jobbat klart mitt kvällspass på ICA! Dagen innan midsommar behöver man inte sitta och rulla tummarna, så att säga...och nu har PLU-koderna börjat klarna också, älskar livet när man av ren vana slår in fänkål på rätt kod! (Det flyter så bra över tangenterna, 3171!) Nu sticker jag strax ut till pappa och äter pizza, härligt värre! (Och så klarade jag sista duggan vi hade innan lovet, tjoho!)

Mör tjej!

Haj! Fy skölingen vad jag inte är anpassad för att gå upp halv sex på morgonen, fortfarande alldeles slut efter jobbet! Har spenderat eftermiddagen halvliggandes i VSS (Världens Skönaste Soffa - den står i mammas vardagsrum!) med att äta ceasarsallad, kolla på Gossip Girl och träna på eyelinervingar. Dags att skrämma igång den här kroppen med lite powerwalk innan jag somnar..

Utsparken!

Det här är alltså vad som hänt i helgen! Becca har tagit studenten och jag har ätit kopiösa mängder god mat. Imorgon är vi inne på femte dagen med rester från buffén. Jordgubbstårta tre dagar i streck också, hjälp vad gott! Annars längtar jag mest till att få jobba i den nya svarta (och hemskt fina) svarta pikétröjan imorgonbitti. Nu ska jag sova så in i bänken!

Någon gång.


bild: tumblr

Någon gång i livet ska jag roadtripa genom Europa med en sån här! Fast just i detta nu ska jag möta upp tjejerna. Dags att fira Ellinor som fyller tjugotvå! Vi ska dricka öl och ta med henne på ett litet äventyr. Stay classy!

Spelar det någon roll? Nej kanske ingen, kanske allt egentligen.Lever fortfarande på helgen! Mina solbrända (med betoning på brända!) skinkor mår äntligen lite bättre. Och så har jag blivit jättesugen på att köpa en longboard. Jag som knappt kunde hålla balansen när jag satt ner på en senast jag testade?!

Bästkusten

Kickstartade sommarlovet och spenderade två fantastiska dagar i Göteborg med Anso, Frida och Kajsa! Åh vad underbart! Vi hängde på uteserveringar, shoppade (på weekday och beyond retro!) och såg världens bästa Håkan i slottskogen. Dra mig på en liten vagn, vilken magisk kväll! Har litelite bilder från konserten på mobilen.

Nu ska jag packa det sista och åka hem till Vimmerby! Yeah!

I think I like it
från valborg!

Igår var jag, Becca och Rudell på bio i stan och såg Pirates. Jag blir alldeles dallrig i bena när jag hör soundtracket, haha. MÄKTIGT! Fick gåshud efter 30 sekunder. Svepte både popcornskålen och colan medan Herr Sparrow fortfarande befann sig i London. Efter det var jag sedan kissnödig i två timmar, ganska oskönt! Något som var mycket härligare, var när vi gick till Deluxe och drack kaffe innan bion. Sen cyklade vi hem, mitt i natten och det var alldeles ljummet. Fantastiskt!

RSS 2.0