Thank God It's Friday!


Becca, jag och mamma på Tobbes 50-årsfest för ett tag sedan! Vem är mest lik mamma?

Goddag ja! Har precis haft världens bästa mamma med tillhörande sambo på fika. De var på genomfart och skulle vidare till Helsingborg och Köpenhamn (JAG VILL OCKSÅ!!!) Så nu sitter man alltså inne på ett rent hem, en kolakaka och en halv semla. Just det! Den störande sladden (läs; sladden som mamma förbarmat sig över i ett halvår och som jag knappt lagt märke till) som hängt och dinglat i mitt tak i ett halvår är äntligen omhändertagen. Så att säga!

Nu ska jag motionera kalvbenen och lyssna på poddradio, fantastiskt!


Om att göra det bästa av situationenJag sitter vid min franska balkong, dricker kaffe och pluggar statistik. Det är vår ute och jag kan inte låta bli! Har solat halva ansiktet,  nu är det dags för andra halvan. I övrigt är det inte långt kvar till april, världens bästa månad! Hittade en fantastisk akustisk version av Håkans 'minnen av aprilhimlen', kör den och njuuut!


Mest pepp i världshistorien?

DET ÄR TRÅKIGT MED STATISTIK! Jag har suttit och ugglat inne i min lägenhet i fem dagar och tvingat mig själv att tycka det är iallafall litelitelite intressant med regressionsanalyser och t-tester.Och vet ni vad?! Det är det inte. Lyssnar på fina låtar i väntan på våren (HÄR ÄR MIN PLAYLIST OM NÅGON VILL HA) istället.

En lista med saker som är roligare kommer här:

* topsa öronen (det är iochförsig extremt kul, egentligen lite overkill att ha med här)
* rensa golvbrunnen (det är slajmigt, man är inte jättesugen på gröt efter det..)
* gå upp mitt i natten, innan man egentligen vaknat (då menar jag stunden då man inser att man måste gå upp...)
* kolla på a-ekonomi (jaaaaa-aa vad...roligt..)
* diska om alla glas för tredje gången när man upptäcker att vattnet var smutsigt (händer mig hela tiden, jippie!)
* skriva listor om saker som är roligare än statistik....

Näe men ärligt! Jag är ju egentligen en sjukt glad och pepp och motiverad tjej, kolla bara!!!På mitt kylskåp (ja, jag ska köpa fler magneter..)


Får jag luta mig närmare precis när det blir 2-0 till Finland?

Nu var det ett tag sen ni hörde från mig, ja! Har en ganska saftig tenta på ingång så har suttit begravd i en sammanfattning på en sisådär 80 sidor de senaste dagarna. Saker och ting klarnar, men det går i snigeltakt. Kan iallafall meddela att jag fattar litelitelite mer nu är vad jag gjorde för fem timmar sedan. Och det är ju alltid något!

Idag för en vecka sedan hade vi Fullmoonparty här i Växjö, tjohej! Drack buckets, missbrukade brun utan sol, kletade ner armarna, kläderna och ungefär allt annat också i neonfärger och hade fasligt skoj!

Ska återgå till medelvärden, normala distributioner och standardavvikelser i kvadrat ett tag till. Håll stilen! Haj!

Åhå för våren 2011, som bara finns en gång
ENGLAND!


Vi blev alldeles lyriska av vårtecknen i London, därav alla blommande träd-bilder. OH-MAJ-GAD! Så, spana på det här sålänge så ska jag sova mig i statistik-mood. Imorgon klockan nio sparkar vi igång ännu en föreläsning!

RSS 2.0