Kärlek.Hade århundradets roligaste helg i Linköping hos Emma och Antonia! Ohmajgad!

JA TACK!Last.fm

I sommar vill jag åka på Springsteens turné & se The Cardigans på Hultan!!!

BRA DAG!

Att sitta och äta två perfekta löskokta ägg - hellre mer åt det rinnande hållet än det hårda, men ändå lagom krämiga - när solen skiner, arbetet är inlämnat, duggan är skriven och lägenheten är nystädad, det är ta mig tusan det bästa som finns! Dags att fylla på sovkontot som blinkar minus, sen ska vi ut och cykla i det fina vädret!

Vad gör ni idag?

Förresten så blir jag kalasglad när ni kommenterar, tack Anso och Kim!!


BILDER: tumblr & egen

Postcards from Italy


Working on a dreamtumblr

Blir pepp något så djävulskt när jag ser de här bilderna! Åh jag vill bara slänga mig ut i världen, sova under stjärnorna i öknen, roadtripa hejdlöst, rida på åsnor i bergen och äta frukost på små franska caféer! (som sagt, blir lite lätt överpepp...)

ELVA/ELVA ELVA

Jag hatar egentligen November, mest för att det är kallt, långt till jul, tråkigt och mörkt. Men inte idag! Ikväll ska vi ha en hejdundrande filmkväll och äta 3 kg popcorn. Jag föreslog att vi skulle se Eurotrip som jag lånat av Kajsajan, blev lite lätt nedröstad efter det. (Ska testa igen)

Jag e frågan, du e svaret


Hallåå! Oj vilka fullspäckade dagar vi har just nu. Idag spenderades elva timmar vaken (mer eller mindre...) tid i bibblan. Om man ponerar att vårt branding case är ett 400 meterslopp så har vi precis kommit ut ur kurvan och pinnar in på raksträckan nu. Inväntar ett extreeemt viktigt mejl imorgon, just sayin'! Och nu har jag ägnat kvällen åt att göra lite mexicanska quesadillas. GUD ringde just och ville ha tillbaka smaken på dem!

Halvpanik på allt som ska göras inför USA också. Kurserna och antagningen är klar för min del, nu återstår bara 3421 andra grejer...eller nej, 3420! Jag tog twinrixsprutan igår nämligen. 520 spänn för ett stick i muskeln, tack för den! (Men jag ska inte säga något, råkade betala medlemsavgift på en statistsida i somras...280 kronor?! haha)

Nu blir det änna en kopp te och Grey's!

RSS 2.0