It's Hard To Be A Saint In The City

bild1: weheartit

Man börjar ju undra vart världen är på väg när man impulsshoppar ett gymkort? Jag har aldrig satt mitt fot på ett gym och tänker att jag inte hör hemma där. Men nu finns ingen återvändo, bara att pallra sig dit och få lite ordning på den här spagettikroppen! Jag har ju inte tränat styrka sedan friidrottsåren, en sisådär fem år sedan. Så, det är en del av mitt nya liv! Den andra delen är att jag tänkte använda mer klackar. Och gå och lägga mig i tid på kvällarna. (Typ nu alltså.) Natti!

HURRA!


Idag fyller min syster tjugo bast!! Inte alla som ser så här coola ut med fyrtio graders feber och en kökshandduk över pannan. Grattis till världens bästa Becca! (Och ett tips till alla som har svårt att köpa presenter till syskon: tidningsprenumerationer är den ultimata presenten!) Jag har haft en alldeles fantastisk förträfflig helg hemma i Vimmerby. Önskade jag kunde stanna längre och umgås mer med familjen och vännerna. Längtar redan till jullovet!

Vecka fyrtioettHalloj ja! Förra veckan var alldeles galen var gäller skolarbeten (och regn) de tre första dagarna. De fyra sista bestod av roadtrip till Kalmar, kaffe i solen, massa promenader, storstädning & kortspel. Och så var världens bästa mamma här på en snabbvisit i tisdags och lämnade av fina saker, bland annat nystickade sockar som mormor skickat med. Dessutom har jag råkat använda upp gratissurfen för denna månad...orutinerad smartphone-ägare!


RSS 2.0