Nystart!

DUDE! vad jag har stretat idag. Klockan 05:40 skrek guds gåva till kvinnan (öh...alltså mitt howlin'pelle-alarm) att det var dags att veckla ut rådjursbenen som legat i fosterställning i hela fyra timmar. Jag spatserade ut i köket på vingliga ben och sen var det decenniet igångkickat! Klockan kvart i sju hade jag och kroppshyddan precis hunnit fram till jobbet. (Jag förmodar att Sveriges övriga befolkning hade börjat fundera på refrängen vid den tidpunkten) Känns ändå helt okej att starta det nya året med att tjäna pengar!

IGÅR hängde jag med fem av mina favoritmänniskor på planeten. En väldigt lyckad nyårsafton! Även om den slutade lite abrupt efter desserten. Halv tolv befann jag mig hos mamma med radionedräkning i lurarna. Ett stressmoment uppstod då jag satt på toan och krystade med 20 sekunder kvar till nytt decennium. DET ÄR INTE SÅ MAN VILL MINNAS SLUTET PÅ 00-TALET!! Slutet gott trots allt, jag hann göra klart affären och hoppa ner under täcket lagom tills det blev januari.

Sen blev jag lite poetisk och skrev ner mina nyårslöften i ett anteckningsblock. Då mina nyårslöften sen förra året failade på alla fronter (jag tappade bort lappen där jag skrev ner alla) har jag beslutat mig för att spara det viktiga dokumentet i min vuxen-pärm! (Pärmen där försäkringen på min häst, skolbetyg och arbetsintyg återfinns)

Hoppas ni haft en minnesvärd (och då helst en positiv) start på det nya året!ett litet foto innan jag och kaj stack iväg och kollade på U2!!!!!!!! GAAAAH! mama!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0