VÄRLDENS BÄSTA JULKLAPP!!!!



Gissa vart vi ska den 19-20 januari? GÖTEBORG OCH P3-GULD! Kajsas julklapp var den bästa någonsin!!! ÄLSKA LIVET! (och kajsas förmåga att göra vackra collage)

Det blir en sommar i Hultsfred igen!


två bilder från hultan 2007...första och enda gången på campingen so far

Alright, tänkte sammanfatta mina senaste dagar i några rader. Är du ägare till ett ögonpar och inte vet vad du ska göra med de små liven....läs för guds skull!

I lördags var jag, halva släkten och halva Södra Vi på 50-årskalas. En fantastisk upplevelse! Vi knaprade italiensk buffé, drack öl, lyssnade till tal och diggade i takt till livemusiken som fanns på plats. Jag tog en del bilder under kvällen och hade världens ångest över det faktum att jag inte hade 1. stativ 2. ett zoomobjektiv. På minneskortet återfinns med andra ord i princip 150 darriga skuggfigurer i full färd med att bugga. Hur som helst, när jag räddat det som räddas kan så kanske det kommer upp ett gäng bilder här.

I söndags vaknade jag pigg som en lärka (not!) och mockade i en imponerande takt. Sedan stod fika med flyttgubbarna (Mamma, Tobbe, Morbror Lasse och Jerry) på schemat. Inte för att jag är så involverad i att flytta, men det finns väl inte en människa som tackar nej till fikabröd och kaffe...right?

Helgens höjdpunkt kom när jag fick skjuts de 50 metrarna till Kajsa (I know I'm lazy) Det kändes GÖTT och lite konstigt men samtidigt som världens naturligaste grej att knacka på den kvinnans dörr! HON ÄR HEMMA IGEN! Det firade vi med en jäkla massa julfika...(jag åt ingen middag på hela den dagen, så mätt var jag!) Senare på kvällen ankom ett sms där Kaj meddelade att våra Hultsfredsbiljetter var utskrivna och klara. YES!

Där har ni ett stycke kvalitetshelg! Nu ska jag ladda batterierna inför kommande två arbetsdagar med att söva! Haaaaaaaaj

Nittiotalet ringde..

Det här är min protest mot snöovädret som viner utanför husknuten. Bilder från Lollipopfestivalen 1995-1997! Känner ni de ljumma sommarvindarna och den fräna lukten av solkräm, svett och öl? Trots att det är nästan femton år sen bilderna togs så är det inte mycket som skiljer festivalerna från idag! (Okej, det skulle väl isåfall vara Oasis, en vindruvsätande Percy Nilegård och spelschemat...men ändå!)
foto: Jimmy Robertsson, lånade härifrån

and it's alright

foto: Tamara Lichtenstein

Coola bilder! och inte för att förglömma - cool tjej som är vaken efter tolv! Det är förresten mycket som händer nu. Imorgon åker Antonia till älskade London, på fredag natt kommer Emma hem från New York, och på lördag kommer Kajsa, Emma och Ellinor hem från Norge. Internationella tjejer det där! Själv ska jag på 50-årskalas i världsmetropolen Södra Vi på lördag.
DEN NI!

8468 steg senare

Idag har jag gått till och från stallet i snöoväder, en sammanlagd promenad på ungefär en halv mil. Eller 8468 steg, om man vill vara riktigt exakt. (Det vill vi!) På hemvägen belönade jag mig själv för det hårda arbetet genom att slinka in i mataffären och handla smågodis. Att sedan dra ut i snön igen, och bita huvudet av en lakritshallon-döskalle var heaven fem gånger om!

Men nog tjatat om min driftighet! Det är dags att ställa in min kroppsliga GPS i riktning mot syrrans lägenhet. Ikväll blir det film, te och återstoden av innehållet i godispåsen, yehaaa!

Looks like nothing gonna come my way

Ah jag är helt nerkärad i soul just nu! Favoritlåten som går på repeat i mitt rum den här veckan är Otis Redding - (Sittin' on) the dock of the bay. HELLO! Jag sitter och gungar i en sävlig takt till den här låten hela dagen lång! Lyssna HÄR.

Igår hade jag körlektion innan solen hade gått upp. Det gick jättebra! För en gångs skull blev jag godkänd på momentet, kändes som en miniversion av att ha klarat kortet. YES! Sedan mötte jag upp Fridolf och sedan tågade vi till Kalmar. Fruktansvärt mysigt! Vi handlade julklappar (åt oss själva mestadels) käkade på donken, Chicken Tasty kittlade smaklökarna något himmelskt! Sedan lyckades jag med bedriften att glömma väskan på stolen...ingen är väl egentligen förvånad. Vad som förvånade mig var dock att den stod kvar när jag kom på att den saknades en kvart senare. Dagens glädjefyllda ögonblick!


Dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa?

Yes! Har haft en riktig slappardag och inte ansträngt mig mer än nödvändigt. För att förstärka den meningen lite ytterligare, meddelas härmed också att dagens outfit bestått av pyjamasbyxor med blåa älgar på och söndertvättad hultsfredströja. Väldigt tilltalande!

Och nuuuuuuuuu......ska jag krypa ner under täcket och invänta en sprillans ny vecka. Världens bästa vecka dessutom, för i slutet av veckan kommer ett gäng underbara vänner hem från Norge! YABBADABBADO!


Det var inte igår!

Hallå där readers! Jag spenderar helgen hos min kära fader, och passade på att gå igenom lite gamla bilder i den stationära här hemma. JESUS vad mycket memories som infann sig i den burken! Hittade mappen där vi samlat de allra första bilderna tagna med mamma digitalkamera (2 kg och 4 megapixel. wow!)


här var vi antagligen...tolv och fjorton bast.


wille och en midvinter!


Thea (eller någon av hennes identiska syrror) en månad gammal!


Becca och hennes höjdhopparboots på Ullevi.


Den 19 Januari 2010

Skön dag! Sitter i ett dåligt upplyst kök och lyssnar på Pearl Jam. Har precis smörjt i mig två marmeladmackor och en köpp kaffe och funderar över livet...eller rättare sagt vad som blir nästa musikmission i livet. Mäds föreslog p3-guldgalan i Götet i januari. Tror jag känner fört! Här kommer några anledningar.

1. Det är i Göteborg
2. P3 är bäst
3. TIMO är programledare!
4. Winnerbäck, Amanda Jenssen, Johnossi och Andreas Grega är några av de uppträdande artisterna.
5. Hur ofta befinner man sig i Scandinavium med Sveriges artistelit?

JAG. VILL. DIT.

Någon annan som direkt känner "okej då?"


Om jag någon gång uppfinner en tidsmaskin så ska jag besöka p3 guldgalan 07 då PELLE var kung!
foto : sr.se

 


The very first time I fell in love, got my heart broken then

Andra advent! Denna storslagna händelse firades med att hälla i en tesked kanel i förmiddagskaffet. Känner mig som en tant som står och mixar ihop egna kaffesorter, men what the heck! Det var förträffligt välsmakande!

Om någon möjligtvis fortfarande tror att jag ligger nerklubbad i en miniversion av H1N1, så har ni fel. Okej, det gör ont på armen om man trycker sitt hårdaste och samtidigt lyfter den över huvudet (sån akrobatik håller jag inte på med ens i vanliga fall!) men annars är det prima skinka. Jag tog ju sprutan i onsdags och gav mig själv två dagars konvalescens, eftersom jag jobbar helg denna vecka. Klockan 6 i fredagskväll var jag återställd igen! Där snackar vi pricksäkerhet!

Idag börjar jag vid fem, och ska därför inom en ytterst kort tidsperiod ta mig ner till stallet och bygga lite hinder åt Martina. OCH mocka, givetvis! Har jag sagt att jag älskar att mocka förresten? Jag tänker aldrig så bra tankar som när jag med hjälp av grepen jonglerar ner hästbollarna i kärran. När jag tänker efter (ja det är lite svårt utan hästbajsets närvaro men man får försöka!) så har nog 90 % av mina beslut fattats när jag håller en grep i näven.

Nu drar digilistans tio i topp alldeles strax igång, blir perfekt att gå till stallet med det i öronen!


Återhämtning pågår!

Okej, det tar sig! Börjar vakna till liv nu. Skulle väl inte vilja påstå att jag är piggaste tjejen in town...men jag orkar iallafall sitta upprätt och spana på Dr Karev och äta choklad. Alltid något! Nähä fellas, nu ska jag återgå till kvällens mission: att äta ifatt och få fart på den här bodyn igen!

Så kan det gå

OKEJ! Jag kanske var lite väl snabb att döma vaccinationen igår. Den här natten har varit en av de värsta på länge! Smärta i varenda kroppsdel och då framförallt i armen (no shit sherlock!) De senaste timmarna har jag legat i soffan och tyckt oerhört synd om mig själv. Nu äntligen börjar jag se ljuset (på ett positivt sätt!) i den långa biverkningstunneln.

Förresten så har jag hittat en fördel med att vara vänsterhänt; sprutan sätts i högra armen. Så OM nu något skulle gå fel, så kan vi vänsterhänta iallafall fortsätta att skriva snygga autografer. Fint!

I've got nothing to worry about

Nu har jag vaccinerat mig mot baconfebern. Det gick jättebra! Fattar inte spruthysterin, att injicera i axelpartiet är ju en strålande idé! Mycket flesch att fördela vaccinet i! Där snackar vi skillnad mot den gång då jag, 10 bast gammal fick ett 2 decimeter stort ömmande blåmärke över underarmen. Sköterskan hade tydligen lyckats mosa blodkärlet...eller något i den stilen. Sen dess har jag alltid varit lite skeptisk till sprutor.

Nu inväntar jag bara biverkningarna! Skulle jag händelsevis börja springa baklänges så har Åsa lovat mig ett par såna där långa husvagns-backspeglar. Känns betryggande!


Updetjar lite

Hej fellas! I förrgår var jag så fruktansvärt PEPP PÅ ALLT! Sova var det sista jag ville göra! Hahaha helt sjukt! Jag längtade efter sommaren 2010 (som kommer göra lång näsa till alla tidigare somrar och bah "HA! DÄR FICK NI!") och efter våren som snart kommer! Och så tänkte jag på allt megadunderroligt som jag fått uppleva hittills i mitt liv....och då har jag bara levt i 19,9 år!

Allt startade när jag skulle knåpa ihop ett virtuellt peppningsbrev till Kaj i Norge. Ju längre peppningslistan blev, desto mer peppad blev jag! Det slutade med att jag låg sömnlös i flera timmar, oerhört lycklig (och lite förbannad på natten som aldrig ville ta slut) och pepp på allt som ligger framför våra små mänskliga tassar!

YEAH!

RSS 2.0