Årets sista dag!

Som ni kanske märkt så har jag kommit in i någon konstig dygnsrytm där jag bloggar på nätterna..och typ endast då. Men idag är det årets sista dag (waaaaah! coolt!) och jag bryter trenden, så att mina bloggtentakler är räta och fina innan det nya året drar igång! (Nej jag förstod inte den innebörden själv..)

Okej, see ya later anyhow! Nu ska the toastmastaa for tonight susa till stallet och fixa!


Can't top that one!

Nu har Linda tydligen gått och dragit hem storvinsten. Hennes liv måste vara alldeles fullkomligt nu! Jag vet knappt om en helårsförbrukning av extra mjukt skithuspapper kan toppa den vinsten..


Mitt liv just nu!

Jag har tänkt! Idag när jag gick till stallet (med Håkan skönsjungandes i öronen...den mannen gör mig kreativ!) så fick jag helt plötsligt en bild av hur det känns för mig (och många i min omgivning) just nu. Ni vet, nybakade (lite småvarma kan man väl ändå kalla oss?) studenter med tusentals drömmar.

Tänk er att livet är en nöjespark, och ni inte riktigt vet vilken åkattraktion ni ska börja med. Den med minst kö kanske? Eller den där klassiska, som man vet exakt hur den går? Kanske väljer helt enkelt den närmast där du befinner dig? Eller kastar du dig fram till Balder direkt, trots att du egentligen inte vet om du vågar?

Ju mer jag tänker på det, desto mer genialiskt tycks det vara! Så om vi då ska sätta in min egen livssituation i det här tänket, så kan man väl säga att jag inledde med tekopparna där man själv kan anpassa farten lite. (Men speciellt spännande är det ju faktiskt inte) Och idag kände jag bara att; jävlar, vad jag vill hoppa av och rusa i riktning mot höjdskräcken!

Och till alla som inte är införstådda med Lisebergs åkattraktioner; ni kan tjuvläsa här!


Ice ice ice baby




iskalla bilder! (och wille är en fotomodell)

Idag (om vi ska vara riktigt korrekta så menar jag igår... men det vill jag egentligen inte påpeka eftersom allt blir mycket rörigare då. Wups, nu rörde jag visst till det ändå!) hade jag inga egentliga planer på att sätta näsan utanför dörren. Waaah hela en minusgrad...waaaah! Sjukt överkänslig sommarälskande tjej säger hej! Är man hästägare så får man allt ta sig i kragen och åka till stallet ändå. (Wille brukar tyvärr inte utfodra sig själv bara för att det är kallt ute..)

Kvällen har tillbringats i teverummet med världens bästa Mäts! Glass med hallon, farmors kakor och te satt som en smäck! Movienighten inleddes med en blodig rysare men byttes snabbt ut mot Wall-e (och vilket byte sen! Nu är jag helt plötsligt in love with a skrotsorterande robot...how did that happend?)

Sov gött!

Juletider...once more!


Min hals har strejkat hela julen, så jag självmedicinerades med te...


Kvällens turnering började med att vi bytte spel..geografi-tp var waaay för svårt.


Sen kom det en tomte med världens längsta ögonbryn!


Min syster Becca fick det hon önskade sig!


Hahaha...bästa vinkeln!

En liten härlig (?) samling bilder från julen 2008! De bästa julklapparna var enligt mig den röda kameraväskan, pengarna (det är fem gånger roligare att få pengar när man vet att de ska gå till något extraordinärt!) och givetvis THE tavla som ska hängas över min säng snarast möjligt... (Tack världens bästa Kaj!)


God fortsättning!

Hoppas ni haft en riktigt mysig jul allesammans! Jag har njutit i fulla muggar av julmat, släkthistorier, bläddrande i gamla fotoalbum och turneringar i TP (men där kunde ingen frågorna, så vi bytte lite smidigt till familjegeni istället) En liten undran bara; har skumtomtar alltid varit såhär gott? Jag som alltid börjat må illa bara jag sett en liten rosamjölig tomteluva sticka fram i godisskålen...

Juldagen spenderades på metropol, där rövar dansades av! Jesus vad skoj! Holy hamster! Nu måste det bara pluggas lite fler dansmoves till nästa utgång, mikrovågsugnen känns såå...2007...


Julstädningen 2008

Jag råkade visst officiellt inviga Julstädningen 2008 nere i vardagsrummet förut, inför vittnen och allt. Wuups! Bäst att kavla upp ärmarna med andra ord! Smygstartade lite med att damma av listerna i hallen innan..och jag menar, där kommer vi ju ändå befinna oss hela julen?! Gåendes på listena i hallen..

Det här gör mig så jäkla nyfiken! Blondinbella goes vaddå? Jag tror på let's dance lite svagt. Vad kan det annars vara?


Det var ju också spontant..

Idag tänkte jag njuta av dagen och gå upp i tid och sådär... vem är så störd att man sover bort en hel underbar morgon av sitt liv liksom?! Jag blev nästan lite irriterad på att man inte värdesätter mornarna bättre...så jag ställde klockan på nio.

Vad hände? Jag sov djupt vidare (vilket ioförsig inte var så svårt när hela The Hives helt plötsligt bodde i grannhuset!) och hasade mig inte ner till köket förrän strax efter halv ett...


Kostymbyte..tills vidare

Hejhopp! Alla uppmärksamma kanske lägger märke till att bloggen är liiiiite uppdaterad...jag tröttnade på den beiga nyansen BIG TIME kan man säga, så nu får det ser ut såhär ett tag istället! Ursäkta den gamla profilbilden förövrigt, ännu finns det inget respektabelt kort på min mörkare man...så jag klämde till med en ljus variant från i somras istället!

Välkommen hem Emma och Ella förresten! Det har varit tomt in town utan er!


Griljerat and yesterday

Jag har ett nytt favoritord! Griljera. Hör ni, vad utsökt det låter? Grrrrrriljera! Lite som en blandning mellan grill och briljera...aaaah! Me likey! Det var faktiskt nästan lika kul att pensla in julens höjdpunkt (inte Kalle Anka alltså...) som det var att dansa i Västervik igår...fast bara almost!

Muskelgrupper som jag inte ens trodde existerade painar idag, men det var så värt det! Sista låten ut var pokerface och dåååå vare ingen hejd på armar och ben kan jag nämna! Kvällen avrundades på corner med varsin cola (served iiiicecold!)


Thank you girls!


Mrs Spontanious

Nu ska vi snart rulla iväg mot kusten.. oja, spontant värre! Ivona kläckte idén om att åka till Morella i Västervik tonight när vi satt och tryckte i oss fika efter en runda på marknaden. Så sant som det var sagt! Så nu sitter vi här och käkat pepparkakor och preparar oss för utgång, wehaaaa!

Just det, om någon känner för att skänka en macbook till mig så är ni hjärtligt välkomna.

Lady Gaga i huvudstaden tonight!


bild lånad från lady gagas officiella hemsida

Ikväll spelar den här grymma tjejen på Berns i Stockholm. Om jag hade haft en lite mer stabil ekonomi så hade jag stuckit dit direkt! Eller nej, först hade jag ringt tjejerna och fixat hem Ante på en snabbvisit från staterna! Sen hade vi gjort microvågsugnen och bläckfiskarmar hela natten lång till den här låten!


Complete liksom!

Vilken fulländad evening! Ett telezoomobjektiv (lånat av Mäts..jag har alltså inte gift mig med en oljemiljardär...än..) ligger och väntar på some action imorgonbitti. Det ska bli f the the u to the n!

Nu borde jag faktiskt sova. (Innan jag blir hungrig igen...det är så jobbigt att bre mackor)


The happening people!


så jädrans grymt läskig...men superbra!

Igår var det movienight hos Mäts igen! Karln hade laddat upp med pepparkakor och te som vi så glatt slurpade i oss (Observera att ni borde käka upp eventuella snacks INNAN filmen börjar...ni kommer förstå varför...) Fast precis när jag och Kajsa skulle börja dricka upp vårt té så trollbands vi av inledningen så pass att vi satt och gapade och höll i glasen istället.. (Mats hade nämligen inga muggar...borde jag bli förvånad?) Jag har nog aldrig blivit så inne i en film på direkten!

Se den! Och om ni sett den, vad tyckte ni?

Slut för iår!

Buddies! Idag har det varit en såndär himmelsk dag med mina mått mätt.  En härlig sovmorgon (då jag snoozade var tionde minut i en timme för att vakna om Frida skickade sms..) som efterföljdes av årets första julskinkemacka i cafeterian på komvux. Då insåg jag vilka kopiösa mängder skinkbitar som kommer ligga i min magsäck efter den här julen! Klart det bästa på julbordet tillsammans med köttbullarna!

Efter lite julsånger och stipendieutdelande på komvux, så styrdes benpiporna mot Erikshjälpen för att eventuellt fynda lite. Helt sjukt vilken rusningstrafik det var där nere! Fyrtio pers som köade för att få gå in och klämma på begagnade saker! Jaa...vi med förstås! Hittade en kuvertväska (jag tänker västervik i sommar girls! brunbrända ben, en glass på kajen..och en brun kuvertväska i skinn...okej...det passade inte så bra ihop men whatever!) och ett kornblått skärp som jag faktiskt sitter och testprovar för ögonblicket. (jag spänner ut magen för att se om det kommer palla trycket för julmaten) Träffade alltid lika inspirerande Eken overthere, tack för lånet av tjugolappen tjejen! :-)


Jahopp..så nu är jag nästintill arbetslös till den 8 januari...någon som har något kul projekt att dra igång?!
What about 'åka-pulka-och-tefat-och-sen-grilla-korv-och-pinnbröd' när snön kommer next time?


en te tack!

Känner mig DUKTIG efter att ha inhandlat de första julklapparna idag! Ute i god tid för att vara mig måste jag säga! Mamma och syrran kommer att bli extremt nöjda! Iallafall skulle jag bli hiskeligt glad om de av någon anledning vill skänka bort sina julklappar till mig. Fast det får man väl inte hoppas på egentligen... hehe!

Nu har jag förövrigt inhandlat världens finaste vantar på lindex...retro baby! Jag får tvångstankar och måste vinka till alla nu, bara för att kolla hur vantarna ser ut ur olika vinklar typ...waaah! Dagens i-landsproblema!

Ska hetscykla till stallet nu, och därefter blire movienight hos världens bästa Mäts!
Adios!


like this fast rödvita...juligt värre!


Omskakande!

Jahopp! Då kan jag alltså kryssa i en mycket betydande punkt i min 'saker att uppleva innan jag kastar in handduken -lista.

-vakna av ett jordskalv klockan tjugo över sex på morgonen i tron att det var någon som hoppade i min säng - check!
(tur att jag har en så genuin stötdämpning i sängmadrassen!)

Shit maaan, minuskontot på sömn blinkar på rött nu. Hela min dygnsrytm i fem dagar framöver är rubbad tack vare mitt kaffedrickande i söndagsnatt...smart drag!

Sov gott!

En himlans bra tisdag, trots allt!

Hey gals and dudes! Idag har jag mestadels druckit te. Jaa..vid närmare eftertanke är det ungefär det enda jag lyckats åstadkommit denna dag! Först den mycket traditionsbundna tekoppen under braskaminen (jag viker ihop mig så gott det går...)  då jag försöker gissa mig till vad som står i vimmerbytidningen. (Det syns nämligen inte så mycket när det är kolsvart ute...vem uppfann vintertiden egentligen?) Sedan resten av frullen som snabbt dundrade ner längs matstrupen, och så fort jag anlände till stan vispade jag i mig en kopp där också. 

Sen har det bara runnit iväg, om ni förstår vad jag menar. Någonstans där imellan lyckades jag klämma in skola, middag med mamma, övningskörning och ett snabbt besök på cubus. Jag visade mamma lite alternativa klappönskningar och hon (i uppdrag av tomten, såklart) inhandlade dem. En helt okej deal om jag får säga det själv! Jag ska verkligen försöka göra ALLT för att glömma vad det var hon köpte...
Tror ni det funkar lättare om man tänker sig att det är en tandläkartid?

Luciaweekend!

Hej på er guys! Jag råkade visst glömma bort att uppdatera i helgen. Woopsi! Kan meddela att inget speciellt hänt ändå. Om vi bortser från följande saker givetvis:

- Jag lyckades få en allergisk reaktion efter att ha smörjt in ansiktet med fel kräm. Såg i det närmaste taget ut som en skivad salamikorv, alternativt en tabbyspräcklig katt. Men det gick över rätt fort (tyvärr, får man väl säga..hade gärna tagit kort och visat er!)

- jag och Kajsa kollade på luciafirandet i kyrkan och som vanligt fick hon skymd sikt...den här gången var det en unge som stod upp precis framför henne! (hihihihoho)

-gårdagens julshowsiakttagande på ridskolan ledde till både lussebullskäkande och vita nästan-trillande-av-fingrar. Jag fick stå i en KVART och häva skållhett vatten på mina fingertoppar innan jag vi fick connection igen!


Le grande finale!

Här sitter jag och återfuktar mina hudceller! Inhandlade den fetaste niveakrämen som gick att få tag på för ett tag sedan, jag blir ett jäkla ökenlandskap på vinterhalvåret nämligen!

Fast nu var det faktiskt inte det jag skulle skriva om...utan idolfinalen! Som jag egentligen inte har så mycket åsikter om iofs...förutom att det vore tufft om Jidhe blev pappa i direktsändning!

Nu ska jag pallra mig till stallet och släppa in pållar, sen blir det mysigt häng med bästa tjejerna!
Kapish!

Tack jättehjärna!

Vi sitter och äter lussekatter i datasalen. Frida meddelar att hennes örhängen skär in i hjärnan. Ojdå! Bäst vi går och har mattelektion!


Hipp hipp hurra!

Amigos! Idag är det ingen vanlig dag! Det är min och Calle Schulmans födelsedag! Men mest min! Även om han var bra mycket före mig, typ 10 år sådär.

Anyhoooooow! Idag gjorde jag tacopaj och sen kom halva släkten och käkade upp dem. Det var gott tror jag! Farmor skrapade pajkanter och resten av släkten saltade maten. (Kan hända att jag glömde saltet ja..äh petitesser!) Till efterrätt blev det glass med varma (nästan lite för varma, då ingen ens kunde hålla i skålen..hihihoho) hallon! Till det blev det kaffe i finporslinskopparna!

Det måste nästan vara ett tecken på att man börjar bli vuxen tror jag.. att man blir lite varm i hjärtat när man får dricka kaffe ur en liten blommig kaffekopp?

Notering till mig själv; Jag fyller nitton, inte HUNDRANITTON!

Brunettbella!

Det var nog mitt mest dramatiska frisörbesök EVER! Kanske inte just själva klippningen, men allt runt omkring!

- Kvinnan som plockade ögonbrynen innan mig hade tydligen blivit smittad av mjältbrand och hoppades på att överleva morgondagen innan hon fått vaccin.... (skojar inte! hon ringde sjukvårdsupplysningen eller något och frågade vad hon skulle göra!) Fatta vilken dödsångest jag fick där i frisörstolen! Hon satt en meter från mig och jag var helt övertygad om att jag skulle stryka med!

- Jag läste Glamour och drömde mig bort och helt plötsligt ligger det en färgklick på handen! Splash! Trodde det var en papegojbajs först! (Inte för att dom hade någon papegoja alltså)

Men nu är jag brun i skallen...och till synes vid liv!

Ett helt program om Mr Almqvist!



Igår kväll var jag, Anso och Kajsa i heaven! Dom kallar oss Artister hade kvällen till ära följt med Pelle Almqvist en dag på jobbet,heeeeelt fantastiskt var det! Vi gjorde glädjetjut, drack glögg och knaprade på en grymt god ost! (Vuxet värre! ..om man bortser från glädjetjuten menar jag)
Klicka här för att se programmet!

Nu behöver jag inga julklappar...

Jag hittar faktiskt inga ord. For this! COLDPLAY TILL SVERIGE IGEN?! ! Väck mig inte ur den här drömmen guys, för allt i världen! 22 Augusti 2009 spelar the boys på Stockholm Stadion.

*säger med Eva & Adam-monologs-rösten* Missa inte det, looooooova!


Det här är en tårtblogg..




mormor köpte en riktigt välsmakande stubbe till maj!

Alltså, helt seriöst. Jag gör ju inte annat än bloggar om tårtor och låtar right now! Ni måste ju få ett sånt fruktansvärt sockerbehov av alla bilder! Jag ska försöka skärpa mig lite på den biten, promise! (Fast å andra sidan är tårtor väldigt fotogeniska...) Tänkte ta ett kort på min gulliga mormor som var här idag för att fira min födelsedag lite i förskott, men hon tyckte vi kunde vänta med fotograferingen tills hon hade slingat håret nästa vecka...hehe!

Högteknologisk tjej säger hej!

Jag har trixat med min nya mobil hela kvällen! Mest för att jag är den mest oteknologiska varelse som finns...jag försökte nämligen överföra lite låtar lite smidigt. Det tog ungefär två timmar innan jag upptäckte att dom faktiskt redan låg inlagda i mobilskrället...jaaa...det visste jag...väl...

Smell ya tomorrow!

Situationer då man faktiskt vill vara arbetslös, del 1

- När Mats frågar om man vill följa med till Göteborg dagen innan födelsedagen. Tänk er, en hel jäkla dag av fikande och shoppande med Kaj PLUS en bilresa med good music som inte går av för hackor! Halleluja!

Mjae, that man didn't walk! Jag har nämligen psykologiprov och en ytterst viktig datalektion samma dag. Apsvans säger jag då!

Förresten...har apor svansar?


Oh how I love this song!

Alltså, all min måndagslööööv på den här låten! Jag minns första gången jag hörde le song i p3, kärlek vid första öronkastet! (Moahaha, där var jag fyndig va?!) Det gör ju inget att sångaren ger mig diabetes heller..

Tingsek - World of it's own;


Give a little bit of your love to me

Okej, folk som har ögonen på skaft har säkert inte missat MQ-reklamen där kända svenskar sjunger på Supertramps gamla dänga! Kampanjen genomförs till förmån för Röda Korset, extra bra in other words!  Här är mina favoriter - Dolph Lundgren och Nina Persson!




California, here we come!






oc-boxen och min underbara stjärna i mittenfönstret!

Jag känner mig lite som en överkörd bäver tonight! Först var det ju tänkt att gå ut en sväng på kommunens enda uteställe (där medelåldern förövrigt ligger runt fyrtio bast) men där sa le body strängt ifrån. Faaaaasen dååå! Jag som ville se Black Jack! (sägs med en viss ironi i rösten...fast jag ville faktiskt se dom också! Men det tar vi i januari!)

Istället har jag tillbringat kvällen inlindad i ett duntäcke med en stor tekopp i handen. Emma var dundersnäll och lånade ut en OC-box till mig för några weeks sedan, men det är först nu jag börjat kolla på den. Grymt bra! (Jag är efter, I knooow!)

Ska dra ett avsnitt till och fixa mera te till halsen! Godnatt!


Lördaaaaaag!

Idag är det inte så piggt i Bellafabriken! Om man bortser från att jag känner mig allmänt hängig, har ont i halsen och med en visdomstand som envist ska trycka sig igenom tandköttet (jag är typ den enda från min årgång som ännu inte har fullt utvecklade vuxentänder..hihihoho!) så är det ganska bra ändå!

Nu äre bara att peppa sig själv till att mocka hela stallet, sen kan jag krypa ner under täcket igen och dra på en gammal VHS-rulle!


Det här HÄNDER INTE!


JAG HAR VUNNIT EN MOBIL
! Jag sitter fortfarande och darrar av lycka! Vilken jäkla lycko-friday!! Så matha-fucking-underbart! WAAAAH!

Nu har jag tyvärr inte tid att blogga mer idag! Tänkte njuta av att mitt välskrivna rim gick hem i stugan i några minuter, sen ska jag sova! Oooooh vilken skön känsla att krypa ner under täcket tonight!

Tack girls för den mysiga kvällen med tacos, idol och popcornkäkning!


min blivande följeslagare!


För första gången i världshistorien!

Idag fick vi veta hur det gick på matteprovet i måndags. Först var jag övertygad om att vår lärare kollade på fel prov när hon meddelade mitt betyg. Det kan inte vara jag som knåpat ihop dom där svaren tänkte jag! Alla rätt på ett matteprov?!?

Obegripligt, men lika sant som att Kajsa en gång fastnade i en kaffekopp på en restaurang i Linköping. Och det är jävligt sant.


Dessa bord knäcker mig

God förmiddag på er! Just nu sitter jag och ritar bord i Illustrator. Kunde ju varit roligare. Precis när jag kämpat klart med ett bord som tagit typ en halvtimme att göra så meddelar Frida glatt 'Bra Bella, nu är det bara fyra bord kvar!' Bara att bryta ihop och gå vidare liksom! (Överdriva är mitt mellannamn)

Den här låten hjälper mig att härda ut! Jisses vilket bra band!


Hårfärgshjälp sökes!


caroline från modefeber, erin wasson (snygga varelse!) och elin kling

Jag behöver lite smakråd nu! Mamma tycker att mitt hår nu är alldeles hopplöst (det tycker jag med, men det vill jag ju inte säga till henne..) så hon bokade in en klippning och färgning åt mig på onsdag, som en lite för tidig födelsedagspresent. Och jag är inte den som är den, så jag gick med på spektaklet!

Nu är bara den stora frågan hur jag ska ha håret? Här ovan ser ni tre aktuella alternativ! (Klingens frilla ska mest symbolisera att jag fyller i mina nuvarande slingor, jag tänker alltså inte göra det ännu ljusare) Själv är jag mest för mittenalternativet! Det är dessutom närmast min naturliga hårfärg!

Vad tycker ni readers?

James berättar om sitt liv!

Nu har Mats varit i farten igen! Den här gången är det mannen himself som lagt upp ett klipp på youtube, filmat med min mobil om jag inte hjärncellerna är helt ute och cyklar. Jag måste ha bluetoothat över det till honom någongång! Hur som helst så äre rävsvansen James som berättar om lite anekdoter ur sitt liv (det är Mats som för hans talan på en amerikaniserad swedish) Jag är the women med pipig röst om ni undrar..


Torsdag så det smäller om et'

Idag är det uppkavlade armar som gäller! (Eller ärmar menar jag, men ni förstår ju tänket.) Klockan är bara halv ett och jag har already mockat och ridit och slängt in mig i duschen. Det kallar jag duktig tjej! Nu ska bara håret torka och sen är det jag som styr kosan mot företagsekonomiprovet som ska skrivas klockan ett. Och SOM det ska skrivas! Tänk er att man aldrig hållt i en penna tidigare, aldrig sett ett papper. Ungefär så frenetiskt tänkte jag besvara le questions.

Ajöken!


Magnus och njurstenen!

Hej! Hoppas allt är på topp med er readers! Idag har jag suttit och garvat på datalektionen (inombords alltså!) till det här klippet när Johan Glans (a.k.a Magnus i det här klippet) kissar ut en njursten. I badkaret. Moahahaha! (Tack Annso, det var dig jag inspirerades av tack vare det här klippet!)


Återbesök och fikatimmar


skolan för några veckor sedan!

Oj, jag som fick för mig att fikan idag skulle vara avklarad runt klockan ett.
Jag kunde inte vara mer ute och cykla än det! Efter en paradislatte och bagel och morotskaka (det senare är min nya, utomjordiskt goda last) på epok så gick vi omkring lite planlöst i affärer och försökte få Kajsa att utöka sin garderob, men utan resultat. Kvinnan behöver shoppas under bordet känner jag lite! (Speciellt då jag själv fikat upp 130 kr mot hennes 15 spänn på kopp te)

Vi styrde näsorna mot gymnasiet också! Tänkte att lite påhälsning inte skulle skada någon (förutom oss själva, möjligtvis..det är nämligen en byggnadsplats för tillfället, man kan ju ramla ner i ett hål eller vad som helst!) Det var med blandade känslor vi entrade de små barackerna. Känns på ett sätt avlägset att man faktiskt GÅTT i skolan, samtidigt som det är skönt att gå vidare i livet. If you get my point liksom!

Helt plötsligt (när vi hade påbörjat den blöta vandringen hemåt) så fick vi för oss att några koppar te på 48:an skulle kittla dödskönt i strupen. Det gjorde det också. Sen satt vi där till stängningsdags och pratade om ytterst viktiga grejer. Fint avslut på en regnig decemberdag med underbara homies!

...hästpojken?

Jag sitter och tokstirrar på Hultanbiljetten som precis kom till världen! (via skrivaren alltså, inget annat!) SÅ FIN! Den här överväger jag att låsa in i ett bankfack tills juli 2009. My precioussss!

Frida visade ett väldigt kul klipp för mig också! Här nedan it is! Nu är digitalt skapande slut för idag och jag har varit...digitalt skapande! Den såkallade stan (som man går igenom på 2 minuter..med snigelsteg) väntar! Jag ska kolla efter vantar och sedan fika med Ans, Kaj och Ås. Halleluja!


Måndagskväll!

Hoppas ni haft en lika trevlig kväll som jag! Först rastning av hästapållen och därefter allmänt häng och varma mackor där jag försökte få till lite julstämning..men tydligen tycker varken mamma eller Becca att det är kul att lyssna på julmusik första advent. Så jag drog på lite old classics med Sebastian Karlsson istället! Nähä, nu ska jag återgå till mitt liveperformance inför syrran här i vardagsrummet! Ciao bella!

TACK MATS!

Okej, det var Mats som fick mig att lägga upp Hiveslåten. Plus att han hade lagt in Timo-låten på sin blogg först. (Fast å andra sidan har jag bara gått och väntat på att den ska läggas ut på youtube, så den senare får han ingen cred för!)

Så nu vill jag bara tacka Mats för hans musikaliska upptäckter (gå in på hans blogg people!) och be lite om ursäkt för att jag inte nämnde dig i förrförra inlägget. Jag skyller på att jag hade datalektion och inte kunde sitta och länka hur länge som helst. Sen var jag kissnödig också, så det så!

Hoppas du inte är allt för arg, för jag vill komma på pepparkakor och Mysteriet på Greveholm någon dag, Matsi!


"About you know" i ny tappning


bild lånad härifrån

Egentligen måste man ingenting. Så brukar jag säga till mamma när hon tjatar om att jag måste diska. Men det här guys, det måste ni faktiskt kolla upp!
Klicka på bilden så får ni höra Timo Räisänen sjunga Sugababes hit!

The Hives & Cyndi Lauper In A Christmas Duel

Our man Pelle och Cyndi Lauper i en julduett! Det är typ lika oväntat som att det snöar oboypulver från skyn. Tydligen är det rätt möjligt ändå, för här nedan är det bara att lyssna in verket!  Och alla som säger att Pelle inte kan sjunga - där fick ni! Det här låter outstanding fint tycker jag! (Sen är jag väl lite, liiiite subjektiv, men hey! Det svänger ju!)


Le feeling

Känner ni?! December for god sake! Jag har sovit som en prinsessa inatt...ända till klockan tjurigt ringde och väckte mig alltså. Nu väntar matteprov och därefter parkerar vi förmodligen i soffan några timmar, jag och Friden.

Ha det gött!


RSS 2.0