Minnen av aprilhimlen


Hallå ja!

Jag tog mig just en svängom "down memory road" här på blögga, och började sakna mina vänner hemma något så fruktansvärt. Tänk vad fränt egentligen att jag har ett nästintill dagligt arkiv vad som hänt i mitt liv sedan 2006 (om man räknar med min tidigare blogg, och det gjorde jag precis!), med allt från bussfärder till Gullringen,studenten och fester till ridturer och allmänt konstiga händelser - som den gången då jag och Kajsa gick bananas i mataffären.. (här är länken, klart ni vill läsa!)

Nu är det dags att hoppa i nattsärken och knyta sig! Ta hand om er, led tanter över övergångställen & be awesome!

22 dagar till Bahamas!


weheartit.

Sitter och sammanfattar kaptiel till juridiktentan den 1 Mars. Skinkmusklerna har somnat för länge sen, trots att jag sitter i en helt okej skön fåtölj. Om 22 dagar åker vi till Bahamas, skaffar en okej bränna (som lite uppvärmning inför Hawaii) och lever livet med nyfunna vänner! Tänker mycket på alla fina därhemma. Idag har jag skypat med mamma pappa och Becca, kollat livestream från NY Fashion Week (får lyckorus i hela kroppen när jag tänker på att jag ska hälsa på Emma, Kajsa och Ella i New York i April!!!!) och ätit oreos.

Igår gick jag och ett gäng till Old Town, en mysig pub precis brevid byggnaden där jag har fyra av fem kurser. Billig öl, nachos, galna samtalsämnen och perfekt musik (Killers, Wombats, Arcade Fire, Edward Sharpe!) Nästan bäst hittills!

Den här våren är så spännande, och den har bara börjat. Åh. Nu ska jag gå och äta. Haj!

RSS 2.0