Kaxig vägg!

Klockan är halv ett och jag har grus i ögonen! Vill bara en sak (eller okej, kan sträcka mig till två saker! Äta müsli och sova) men har givetvis sparat min freaking egen hemläxa till sist. KUL! Tur att jag har en fin utsikt iallafall. Kolla vilken fin skapelse jag har på väggen! Blev kär i den här bilden för typ två år sedan, mejlade fotografen och ta-daaa!

Förresten, vilken fantastisk helg vi fick till! I fredags var jag, Kajsa och Sofia på bio och spanade på Gordon Gekko. (Den var bra, det var fredag, vi hade mängder med godis och baconchips, och jag satt bredvid en kille som garvade hela tiden. Bra kombination!) I lördags sög det i shoppingtarmen och jag handlade två byxor. Sedan några timmars plugg och därefter blev jag bjuden på kycklinggryta och rödvin. Yeah! Kajsa dök upp och vi hittade, inte helt oväntat, till Sivans! Där inne blev det en del dans och jag ägnade större delen av kvällen att gå om olika människor. Sprang alltså runt själv och letade febrilt efter folk jag kände. Dom borde införa en såndär högtalartelefon, som på Ikea!

Idag har jag sovit ikapp den senaste duggplugg-veckan, gått ett varv runt trummen, lagat en riktig middag med ugnsrostade rotfrukter, klyftpotatis, fetaost och biff (gah!) och kollat på en alldeles otroligt bra film hemma hos Martina, Jakten På Lycka. Och nu alltså....plugg. Älskar planeringen!

SÅ, nu ska jag återigen koncentrera mig på grisstallsinredningsföretagets konkurrenter...svinskoj.


hello piece of heaven!

The Opposite of Halleluja

Jag funderar förresten på att börja tänka ut vad jag ska säga innan jag faktiskt säger det! Som en del säkert redan vet så gillar jag att utmana mig själv. Exempelvis; när jag står i kön på ett fik så beställer jag något på måfå när jag kommer fram för att överraska mig själv. Ibland är jag dösugen på chokladboll, men när jag väl kommer fram beställer jag....apelsinjuice. På så sätt blir det ju mer spänning i vardagen!

Hur som helst, nu har det här som sagt trappats upp och jag öppnar munnen och påbörjar meningar utan att veta vad jag egentligen vill ha sagt. Inte jättesmart! Bara idag har jag hamnat i den situationen....tre gånger. Och nu ska jag invänta Herr Blund!


Wazzup?

Har precis haft Sofia och Martina hemma på tacos och duggaplugg! Egentligen var tanken att vi skulle röra våra kroppar i någon slags sävlig diskodans kvällen till ära, men sen tänkte vi om lite och kom på att sömn i kombination med plugg är ganska gött det också. Jadå! Imorgon (eller senare idag, beror lite på hur petnoga man är!) blir det rysligt mycket pluggande. Skulle nästan kunna sträcka mig så långt att om man slår upp en ordet 'råplugg' i ett bildlexikon, så hittar man en bild på mig! Typ denna:


(älskar hur muschen växer ur framtänderna)

And you keeping secrets on your pillow.




bild 1: last.fm bild 2: last.fm

Är musikaliskt jätteförälskad i Brandon Flowers och Håkan Hellström just nu. Hey, vilka killar! Idag har jag städat mitt crib, ätit en gudomlig blåbärspaj och hängt i skolan ganska många timmar. Imorgon har vi seminarium där vi ska opponera på en annan grupps arbete, därefter kör vi 100 % fokusering på dugg-plugg fram till fredag!

...eventuellt klämmer vi in en liten utgång imorgon kväll med. Beror på hur arbetet artat sig under dagen! Jag ska på möte (ja, jag känner mig jätteviktig! UNNA MIG DET!) imorgon inför pr-utskottet som jag sökt till, spännande! Håll tummarna för att det ingår en chokladboll i mötet!

NITE!

De bara gurglade sig i vishetens källa.

Tycker att alla som sympatiserar med Sverigedemokraterna kan fisa in i sig själva. Typ en hel dag. Och sen! Hitta en ö någonstans i Antarktis där de kan utöva sina nationalistiska spektakel och prata om kulturella saker, typ fornminnen...och julafton. Jätteklipska människor det där!

Näe men allvarligt talat. Fyfan!

Lite spontanitet har väl ingen dött av?

Igår gick jag på mingelkväll på Sivans med inställningen 'jamen en gratis hamburgare är aldrig fy skam'. När jag kom hem hade jag gått all-in på att söka till utskott och kom hem med en intervjutid till Sex mfl, en ansökan om att bli skribent i skoltidningen, en anmälan som anordnare av Champagnegaloppen, och en intressanmälan till mediautskottet. JA! Dessutom åt jag jag lika mycket godis som en amerikansk unge äter under halloween. (Troligen mer)

Så just nu sitter jag mest och peppar inför att vara så cool som möjligt inför intervjun. Jag är ganska nervös och jag har jag ingen bra dans på lager.

"Man borde skaffa en hobby, eller något"

Nytt störigt beteende: spontanköper grönsaker jag inte har någon direkt användning för. Exempelvis en stackars palsternacka igår. Varför?! Och nu hittade jag precis en ruccolasallad (lyckligtvis inpaketerad!) i sängen. Antar att jag försöker starta något slags nyttigt liv overhere. Istället har jag ägnat kvällen åt att äta choklad och kollat på Lite Sällskap. Åh vad bra!


Såhär stor är min självdisciplin.

Hey, that's me and I want you only






WOW!

Om man skulle investera i en svart blus, åka till London, äta jordgubbar och se Inception en gång till? Jag har en jättestor disk som jag ska skita i att diska ikväll. Bara för att jag kan. Och lite för att jävlas med morgondagens stressade, morgontrötta jag. Ha, där fick jag!


Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år

En sak till...hur kan man INTE gilla Håkan Hellström? Det är som att inte gilla solen. Eller frihet! Eller sovmornar! Det är som att inte gilla kramar och hundvalpar och varm choklad. Konstigt! Snart kommer nya albumet, det blir med all säkerhet riktigt awesome!


Om att ligga i en nyinköpt sovsäck på en bygdegård utanför Vislanda, och vakna till tonerna av 'det var en gång en fågel'

VÄNNER! Igår var vi marknadsförare (tillsammans med en drös andra sköna ekonomer) och röjde i en bygdegård mitt ute i skogen. Vi käkade fruktansvärt god mat, drack öl en hel dag, hittade hallonsnören på scenen, dansade långt in på småtimmarna och hade fruktansvärt kul! Sofia stukade foten och jag failade som vanligt på dresscoden och fick dansa iklädd illröda gummistövlar...bra där! Nu ska jag sova lite godare (vaknade som sagt till tonerna av låten nämnd ovan...) Imorgon blir det seminarium omänskligt tidigt och därefter plugg i biblioteket.

*Scones med kaj är de bästa sconesen!
*På fredag ser vi Oskar Linnros LIVE! uh! my god!

NITE!


I say you don't know, You say you don't go, I say... take me out!

Hej blöggen! Jag är fortfarande megastolt över min lilla lyckade tvätt! Nu hänger det underkläder i hela lägenheten. Kan vara en god och ganska välbehövlig investering att köpa en torkställning! Jag dricker varm oboy och lyssnar på fin musik (FRANZ FERDINAND! jepp, har fått ett återfall från 07) och tänker på massa fina saker. Exempelvis det klädesplagget jag lovade att köpa till mig själv när jag får reda på att jag klarat duggan..



vi kör en liten cheeers! på det

1-0 till mig!

JA! Det tog bara drygt två veckor innan eran yours truly hittade till tvättstugan! Efter att ha smygit runt nere vid porten och testat nycklarna i varenda dörr (obs! inte lägenhetsdörrar inkluderade!) utan resultat så tog jag mod till mig och frågade en tjej i trapphuset. En snabb promenad (jag var nämligen helt ute och cyklade när jag gissade på vart den låg!) och en konversation senare (mitt i all hysteri lyckades jag nämligen glömma tvättmedlet uppe i lägenheten och fick därför låna av killen som var och tvättade samtidigt! åh.. pinsamt läge!) så var maskinen med min 60 graderstvätt igång! Hoppas jag valde rätt program bara. Strumpor i barbiestorlek har jag ingen större användning av..


Bra jobbat!



Det är så det ska vara alltså! Jag råkade bli hög på koffein idag, lagom till råpluggandet. Mycket kul med darrande händer och hjärtklappning! Jadå! Iövrigt borde jag dra ner på lattedrickandet. Kommer bli totalt ruinerad om jag ska köpa en kaffe för 25 spänn varje gång jag ska lära in något...

Int nu.....men nuuuu!

Och så blev det söndag kväll trots allt! Vi har vår första dugga imorgon och jag kommer inte kunna ett...(håll i er nu!) dugg. Eller jo! Fast jag har inga jättestora förhoppningar på att klara det här. Även om jag tänker göra det! KONSTIGT att jag helt plötsligt fick lust att städa toan, springa en runda, äta kladdkaka och ringa pappa. Min fina pappa! Jag saknar att äta pasta carbonara, läsa expressen och dricka kaffe med dig!

Jag har fortfarande inte gett mig ner i tvättstugan. Har i skrivande stund två eller tre trosor rena! Det är nästan inte okej att vänta så länge. Fruktansvärt oansvarigt. SHAME ON ME! Men sen kan jag inte riktigt låta bli att se hur länge jag klarar av att inte tvätta. En annan sak jag fullständigt missbrukar, det är hissen. Jag bor på tredje våningen och tar hissen nästan jämt. Och den enda förklaringen till det är 'för att jag kan'. (Och lite för att det är det närmaste höjdskräcken jag kan komma här i smauland. Har ju totally glömt bort mitt årliga lisebergsbesök! GAH!)

Igår var vi på kräftskiva hos Sofia! Som den kräftlover jag är, slank det ju ner en hel del rött guld, så att säga! Ida bakade två sjukt goda pajer, sen dansade vi de traditionella nollningsdanserna (blir inte direkt förvånad av att komma på mig själv med att stå och dansar på stolen! Höhö..) Sedan bar det av till Sivans, där jag hittade två tyskar och två kanadensiska killar i kön som jag stod och tjötade med ett bra tag! En av dem hade en osannolikt fin musiksmak! Måste springa på honom igen! Väl inne på Sivans hittade jag en skön prick som presenterade sig som 'killen som alltid har en bit parmesan i kylskåpet' (älskar beskrivningen!) Gjorde även några väl valda dansmoves tillsammans med Jennifer på dansgolvet! Kajsa hetsdansade en hel del, bland annat med två fransmän som trodde de ägde golvet! (Vilket de iofs också gjorde, vid närmare eftertanke!) I övrigt är jag väldigt feg, framförallt när det kommer till sjukt fina killar. Någon som vet hur man tränar bort sånt?

Avslutningsvis ett litet ordbajseri om mitt liv just nu.
Ska tokplugga en stund till! Måste köpa grönsaker, jag dör utan gurka! Retas med Becca över facebook i brist på fysisk kontakt. Har hittat ett gäng väldigt härliga människor här nere! Vill till Irland! Måste ta bort nagellacket! Saknar mamma och pappa! Vill ha en hund! Varumärken är väldigt intressant!

HAJ!


Yesway!


här står jag i hydepark och ser cool ut.


Egentligen skulle man vara student hela sitt liv. Oj vad jag trivs bra här på campus! Har pluggat på biblioteket idag med tre tjejer från klassen. Älskar att vi kommit igång! Älskar kaffe i kombination med pluggandet!

Igår gav vi järnet på Sivans! Till tonerna av Håkan Hellström, Beatles, Elvis Presley, Mando Diao, The Hives och The Caesars dessutom! Heck yeah vad jag gillar det soundtracket! Kvällen avrundades med en Springsteenefterfest, där vi körde allsång på högsta volle med tillhörande koreografi. (Just i tusan! Kom precis på att jag lyckades anordna en löpartävling igår igen...i ett trapphus, som jag dessutom förlorade! crap) Kajsajan lyckades med bedriften att bjuda in folk till en kräftskiva i hennes lilla etta på lördag. Spännande!


Första september 2010

Fantastiskt! Idag är himlen alldeles blå och inte ett moln så långt ögat kan nå! (För att vara en smula Ledinsk och poetisk) Tog en välbehövlig sovmorgon och snoosade en halvtimme. Skönt att inte behöva oroa sig för att ligga och snurra i sängen innan man somnar, jag somnar med all säkerhet under den nanosekund som huvudet träffar kudden.

Här är några saker som jag måste ta tag i!

*tvätta! jag har en hel ikeapåse med tvätt, och snart inga strumpor kvar.
* få upp farten när det gäller pluggandet! jag ska gå här i tre år...inte 30
* lära mig laga ordentlig mat! och framförallt...variera den!
* skriva fortare på föreläsningarna!

Time to suit up!


RSS 2.0