Fredagsmys i Linköping!

OJ vilken trevlig friday vi fick till tjejer! Strax innan fem kom Nickan och Ivona för att hämta upp mig och Åstrandh. I en discodunkande bil slirade vi sedan upp till Linköping, där vi mötte världens bästa Antonia! Efter en väldigt snabb runda på stan (jag inhandlade världens finaste halsduk! hoho) så gick vi till sushi-restaurangen där Ante hade bokat ett bord till oss kvällen till ära. Det var fruktansvärt välsmakande! Jag sammanlagt tolv bitar, hungrig brud!

Efter att ha provat den fräna toaletten med genomskinligt glas som blev ogenomskinligt (näe ni fattar nog inte...) så drog vi till hemmakväll för att inhandla godis! Stället har såna enorma påsar att påsen aldrig tycks bli full! Smart försäljningstrick dock!

Kvart över nio drog sista Stieg Larsson-triologin igång. MAMA! Vilken rulle! Om jag får säga min åsikt (och det får jag - hey it's my blog!) så är Luftslottet som sprängdes i princip den bästa filmen i serien. Och Salander är min idol!


Sol är liv!



Det här kan vara det gråaste dagen i mannaminne! Konstigt nog är jag inte rastlös överhuvudtaget! Har just halsat två glas färskpressad apelsinjuice (rotade fram Tobbes gamla juicepress som pryds av budskapet "sol är liv", hehe no shit sherlock!) och laddar batterierna för att åka till stallet. Wille är i fin form nu och det är så sjukt kul att rida när man märker att det ger resultat!

Sedan har jag även börjat inhandla en del julklappar...bland annat en till mig själv! Första säsongen av Grey's anatomy fick det bli, halleluja! Jag har tänkt inhandla den i typ 6 månader.....så JA, det känns great!


Is someone getting the best of you?


foto: taget på tomtoms coffeehouse, belgravia, london.


Totalt insnöad på Foo Fighters för tillfället! Jag har pratat med min vapendragare Kaj som föreslog att skriva upp en livekonsert med detta band på "att göra innan man dör"-listan. Det låter förträffligt! Måtte dessa rockare bara ta upp karriären igen. Just nu har bandet en paus på obestämd tid....ap-röv.

Ap-röv numero 2: visdomstanden på vänster sida i underkäken. Fyller dessa smärtsamma klossar någon funktion överhuvudtaget, känner jag då? Ska det göra såhär ont i ett helt liv så byter jag mer än järna (hoho) garnityr med Hajen i James Bond!


Det är så svårt att komma igång när man inte skrivit på några dagar.



....och just, exakt därför tänkte jag posta en mjölkbild. Ba' sådär! Som det stod på Mats mössa i högstadiet (nöjd nu mäds?) - MJÖLK ÄR LIVET!


Today is a good day


coldplay! jesus vilken bild! från last.fm

Amigos! Jag känner på mig att det här kommer bli en kanonlördag! Ikväll är det släktkalas och dessförinnan står stallet och två missions på stan på schemat. Har startat dagen med att äta upp vindruvorna och chipsen som blev kvarlämnade igår...och med en sån start är det inte mycket som kan gå fel. NU KÖR VI!

Totally addicted to bass...och bubbletown

Ikväll har Frida och Nicole hängt hemma hos mig och käkat ostbricka med tillhörande vindruvor och vin. GÖTT! Vi kollade på Idol och min favorit var helt klart.....Toves farfar! Han verkade så himla skön. Skulle inte förvåna mig om han ror hem hela tävlingen.

He-heee!

Nu ska jag lägga mig på kammarn och spela BUBBLETOWN! Ett fantastisk spel som inryms i min nya mobil. Fridolf klarade den där jobbiga banan som jag hade kämpat febrilt med i typ 48 timmar!

Lycka! Rosa ballonger! Panflöjtar i bakgrunden!

Jo, jag har ett liv. Tror jag.


They say you're one in a million, but there's a million of you


spänstig kille, JA! foto lånat från last.fm


Tjenare! Jag kravlade mig upp ur sängen skapligt tidigt imorse. Kvart över nio nådde mina fotsulor parketten..det är ganska bra för att vara mig. Nio är en perfekt uppstigningstid! Än är jag inte där men hold your horses säger jag bara..

Nu ska jag till stallet och skritta ut en runda på Wille. Jag satte igång honom igen igår efter alla diverse sjukdomar. Minns ni jättefinnen (varbölden) på halsen? En morgon för ungefär en månad sedan sprack den. YES! tänkte jag, men sedan har det tagit ytterligare en månad för allt var att rinna ut. En seg historia med andra ord. Nu har pälsen börjat komma tillbaka på halsen igen, och såret är så gott som läkt. Fruktansvärt skönt! (Mest för Wille kanske, det måste ju kliat något oerhört)

Annars....så längtar jag mest efter att min mobil ska komma hem. Just nu har jag min gamla vattenskadade lur där man endast kan prata i telefon med högtalarfunktionen igång...inte så diskret kanske. Dessutom låter man som Robocop i den. Och så går det inte att lyssna på musik i lurarna.

Looking good

Hallå ja! Idag är det visst måndag, och jag kickstartade veckan imorse med att tända ljus, käka frulle i soffan och spana på en shopaholics bekännelser. Jag diggade den, men framförallt diggar jag britten Hugh Dancy! Här nedan i en reklamkampanj för klädkedjan GAP.

Som vi brukade uttrycka oss under gymnasietiden: I was lookin', and I was likin'!


bild lånad härifrån

Ur led är tiden?

Alltså, jag borde nog sova. Känns som någon tippat en matsked med grus i vardera öga, go känsla! Förresten pratade jag med världens bästa Kaj förut!! Det gjorde min kväll fem, kanske tio gånger bättre! Nu är det snart bara en månad kvar tills julen drar igång och alla fina vänner befinner sig på samma ställe igen, det om något kommer bli awesome!

Om exakt en månad fyller jag förresten 20 bast. Helt sjukt. Jag är helt övertygad om att något måste blivit fel med mitt födelsedatum. Det skulle inte förvåna mig det minsta om det sitter en annan Bella någonstans i universeum, en 20-årig fångad i ett barns kropp... Tvärtom emot mig alltså. Min mentala ålder stannade samma dag som jag fyllde 13...eller möjligtvis 14.

Jag fattar fortfarande inte att min lillasyster är arton. Hon får alltså gifta sig. Och köra bil. Och jag får väldigt snart får handla på systembolaget. (Senast jag var där var det för att kolla på när alla fräna flaskor åkte karusell?)

Hur som helst! Imorgon är det jag som börjar spåna på en önskelista! Och samlar vuxenpoints!


U2 bjussar på konsert över nätet

Japp, det är sant! Klicka här och upplev en hel U2-konsert i ditt vardagsrum! Jag har suttit fastklistrad vid den fantastiska upplevelsen i 1 timma och 49 minuter, och ännu är det inte slut på ett bra tag! Upplägget är ungefär densamma som på konserten som jag och Kaj upplevde på Ullevi i somras, även om liveupplevelsen är snäppet vassare så är det välfilmat och FINT så in i helskotta. Se den or regret it later!



foto: flickr

Förmodligen den kortaste praktiken någonsin


bilden har jäkligt mycket med texten att göra...precis som vanligt! svan i hyde parrrrrrk!


Jag hann ha praktik i exakt fyra timmar. Sedan skulle jag hem på lunch och passade dessutom på att ringa till min handledare för att höra lite hur det fungerar att kombinera jobb och praktik och sådär. Och i och med det samtalet så avslutades mitt lilla tidningsäventyr. Tydligen hade det blivit något strul (Nähä?!) mellan arbetsgivaren och arbetsförmedlingen, jag är inte berättigad till praktik än på ett tag och dessutom jobbar jag för mycket för att räknas som arbetslös...

SÅ KAN DET GÅ!

...fast när jag tänker efter så var det kanske lika bra. Har fått en hel drös med nya tider från jobbet, hur gött som helst! Dessutom är körkortspluggandet igång ordentligt, och Willebulle ska snart börja skrittas igen efter en lååååång tråkig höst med diverse problemas.

Slutsats: Det verkar som marginalerna är på min sida, trots allt.


Full rulle, så att säga

Häj! Bloggen har visst fallit i glömska ett par dagar...jag dammar av den imorgon istället! Kom hem från jobbet för en timme sedan och klockan åtta imorgonbitti drar min praktik på tidningen igång. Spännande och nervöst!

Nu ska jag sova så in i helskotta, god natt!


Punktlista

En snabb uppdate om dagen!

* Gick upp tidigt och käkade frukost. Vaknade inte till förrän mackan låg i magen.
* Gick till körskolan. Höll på att förvandlas till en mänsklig piggelin.
* Hade körlektion. Nu har jag "nästan blivit godkänd" på samma grej 3 gånger. Det blir ett billigt körkort för mig!
* Klarade repetitionsfasen!!!!!!!!!!!
* Kände hur livet lekte och inhandlade fikabröd innan jag cyklade hem i motvind och snöstorm.
* Kom hem, tryckte i mig pistagebullen och käkade en grapefrukt med Becca, som fått biverkningar av svininfluensa-sprutan och ligger nerklubbad under täcket.


Sommarens sista dagar

Kom på att jag inte visat en enda bild från minisemestern med gänget på Öland! Här kommer en drös bilder!












Nej det är ingen vanlig dag!


Kajsa och Antonia på vår semestertripp till Öland!

....för det är Antes födelsedag, hurra hurra hurraaa! Hurra hurra hurra! (Fick upp Kajs ljuva och väldigt ljusa stämma i huvudet när jag tänkte på hur sången lät där, hehe)

Som sagt, idag turnar Antonia 20!!!! Stort grattis till en av de modigaste och bästaste tjejerna som jag överhuvudtaget känner till! Ha en fantastisk födelsedag bruden! Längtar ihjäl mig till vår bioövernattning hos dig! (Förresten så jobbar jag kväll den 28:e, men visst var det den 27:e som det var premiär? Isåfall kan jag!)

And maybe I don't have a clue

Godmorgoooon! Klockan är egentligen alldeles för lite för att stiga upp, men smart som jag är så har jag bokat in en körlektion såhär på morgonkvisten...ska slänga på min lite clothes och sedan masa mig till körskolan! Såvida man inte får ha körlektion i morgonrock och pyjamasbyxor?

Om vi bortser från den lilla detaljen att det blåser storm ute så det nog gå bra. Och en flygplanslektion hade ioförsig heller inte suttit fel!


BORING

Åh vilken tråkig dag! Känner inte livet i mig idag direkt...vill mest inmundiga choklad och lyssna på vacker musik. Hur gött vore det inte om livet enbart bestod av somrar, festivaler, juldagar, filmkvällar, semestrar, konserter, grillfester och festnätter? YABBA-DABBA-DOOO!

Fast antagligen skulle man tröttna på att ha superskoj hela tiden...det låter ju helt sinnes! Men jag menar, ifall hela livet var en festival så skulle man kanske inte uppskatta det alls?

Därför tänkte jag ha riktigt jävla tråkigt idag, med gott samvete..

Okej, eventuellt muntrar jag upp dagskrället på något spännande sätt! Tror inte jag pallar att ha tråkigt en hel-fockin'-dag!

RSS 2.0