Hey ho, let's go!


beccas nya facebookbild...om jag får bestämma.

Åh, dagens i-landsproblemo! Ikväll går det massa bra saker på teven SAMTIDIGT. Och jag har fortfarande bara två ögon. Men nu kör vi på Grey's Anatomy! 

It's up to you, New York, New York


jag saknar att dricka te med dig kaj! jag föreslår att vi dricker tio koppar på juldagen för att ta igen detta!

Nu är jag typ 15 mm från att slumra in i någon slags dvala...den här playlisten sköter sitt jobb bra, med andra ord! Nu ska jag agera hurtbulle igen och walka ner till stallet. MÅSTE AKTIVERAS!

och sluta med farmville.
och ta körkort.
och earna pengar.
och rädda jordens alla pandor.

men en sak i taget! haj!


and you're a thousand dollar playboy that I just can't afford

HEJ!

Jag vet inte vad det är med mig idag, så jävla gla'! Tänker på allt det bra i livet och sådär!
...dessutom luktar mitt hår gott och nu får jag duscha kroppen, stygnen är borttagna.

JA LIVET HAR ÅTERVÄNT!
(Iallafall min personliga hygien!)

Nähä, nu ska jag fortsätta lyssna på min nya, känslomässiga playlist. Klicka här!

I'm gonna run to you


nöjd tjej i partytältet på öland.

Tjenare readers! Hoppas ni har en riktigt skön afton! Jag sitter i mysbyxorna och spanar på House, det är sjukt spännande! Samtalet gick väldigt bra, hade inte speciellt mycket att vara nervös för...men det är ju lätt att säga såhär i efterhand! Nu ska jag återgå till tvn, tydligen har jag inte begåvats med tillräckligt mycket simultanförmåga för att fixa båda sakerna samtidigt.  (Det var precis att jag klarade av att skriva detta nu, och då är det ändå reklam på teven...hello?)

Jag ger dig fingret

Okej, har ni inte upptäckt Guldgossen än, så är det dags att göra det nu! Här har ni honom, Ludvig Jansson, en dude från Rimforsa utanför Linköping. Han har bland annat blivit hyllad för sin svenska, känslosamma pop av musiktidningen Groove, den artikeln finns att skåda precis här.

Klicka på grabben i gräset för att lyssna på hans stora hit Cpfingret!


bilden är lånad härifrån

Mission failedToppen!
 När jag suttit och övningspratat i en kvart, peppat upp mig själv i brygga och träningsringt både till mormor och till syrran, så går han jag skulle ringa till inte att få tag i. HIGH FIVE! Egentligen blev jag lättad när han inte svarade, men nu har jag ju återigen det såkallade "problemet" framför mig...om man nu ska kalla det ett problem, det är ett TELEFONSAMTAL!

Konstigt, ibland får jag känslan av att jag förstorar upp saker och ting! (Näe inte som Kissie..på det andra sättet..)


Jag och min telefonskräck

Och DÄR fick jag ordning på bloggen igen! Nu kan man iallafall glida in här utan att riskera att drabbas av epsilepsianfall...och det känns ju skönt! 

En grej som inte känns så skön, är det faktum att jag har två viktiga telefonsamtal inplanerade. Jo, själva samtalen i sig är positiva, men att just JAG måste ringa upp känns...svettigt! Jag tror min telefonskräck grundar sig i att det ringde en hel del holländska bandysnubbar hem till oss under min uppväxt, eftersom pappa varit landslagstränare där. Jag var totalt skräckslagen varje gång jag råkade svara, eftersom jag inte fattade ett ord!

Sedan kom den stora brevvänsperioden i mitt liv! Jag skojar inte, hade förmodligen 17 brevvänner på en gång! Denna vänskap ville vi såklart utveckla. Jag kom på den enormt bra idén (?) att vi kunde ringa till varandra! Enda problemet var att jag vägrade ringa upp...så det fick min åttaåriga syster göra. ASSÅ HALLÅ?! Tänk er att få det här samtalet:

- Hej jag heter Becca och jag är din brevvän Bellas lillasyster, hon undrar om du vill prata med henne i telefon?

Gud så smidigt! Det är sånt man har småsyskon till!


...näe nu ringer jag! håll tummarna!

Walk on

Idag har jag käkat rostat mackor med marmelad hemma hos Anso. Javisst! Den driftiga stockholmskvinnan hade begett sig till hemtrakterna över helgen, det gillar vi! (Hoppas resan tillbaka till huvudstaden gick enligt planerna bruden!)

Jag blev lite smittad av all entusiasm som flödade mellan Anso, Nickan och Ivona, och bestämde mig för powerwalka utan stavar ner till min häst! Upptäckte även att den ultimata powerwalklåten måste vara Walk On med U2! Titeln säger väl ändå allt?!


Exhibit B, what you see? Well that's me!


bild lånad från flickr

Aaaaah härliga tider! Klockan är drygt två och jag svassar fortfarande omkring i en lånad morgonrock. Har precis löst annonspusslet i Vimmerby Shopping-bilagan (det är faktiskt svårare än man tror! hähä) och nu inmundigar jag en egengjord latte. GOTH!

Igår hängde jag med Åstrandh till Pumpen. Det var..en upplevelse! För att sammanfatta det i tre ord: svettigt, galet och bonniga skjortor överallt...inget fel med bonniga skjortor alltså, jag la bara märke till att de svämmade över på stället. Kvällens stora utropstecken var när de drog igång Tick tick boom inne i partybaren. Hällvättä Lars-Olof! Om vi bortser från mitt svala partymood (ja, ostbågar och cola vid matbordet är väl inte den bästa förfesten jag varit på) så var det en kanonkväll! Nästa gång drar vi ihop ett stort gäng och går dit brudar!

Annan viktig information:
JAG ÄR SÅ HIMLA TAGGAD PÅ LONDON! Därav bilden! Kan fortfarande inte fatta att jag ska dit om en dryg vecka, jesus! Vintageshoppning, here I come!


OH. MAJ. GAD.

Idag var det seriefinal. Vimmerby gjorde mål...hela tiden. Det var nästan att jag tyckte synd om motståndarlaget! (Men bara nästan!) Till slut blev det 12-0. En ganska skaplig match, in other words. Jag och Nicke tog så in i nordens många kort att det skulle ta mig hela natten att sitta och redigera dessa, därför tänkte jag sammanfatta matchen med en bild..som säger ganska mycket!


gilla bollkallarna som är helt lyriska! haha!


Addicted to farmville

Alright...kom precis på mig själv. Jag sitter alltså och väntar på att min ananasplantor ska bli redo för skörd?! De är på 79% nu och kommer förmodligen inte kunna skördas innan klockan 07:00 ändå. Hehe...MÅR BRA! Är redan orolig för hur min lilla farm ska sköta sig då jag drar till London! Får väl hyra in någon autopilot tills dess...

Nu ska jag kravla mig upp för trappan och invänta en (förhoppningsvis) god natts sömn!

....ska bara kolla plantorna en sista gång först...

Det här med rockdudes


allas vår älsklingspelle i cafés septembernummer!

Vet ni? Killen mitt emot oss har flyttat! Givetvis gjorde denna situation att min hjärna började tänka till.
Jag har i hemlighet hållt tummarna för att lägenheten mittemot mamma ska inhysa en ödmjuk, brunhårig rockdude (se ovan för exempel) med kenneluppfödning av små lurviga valpar. Jag menar, varför skulle detta INTE kunna hända? Rockdudes är inte direkt utrotningshotade! (Jo; i Vimmerby. Men det tänkte jag inte på)

Ja..och nu har den nya grannen flyttat in. Det är väl inget halleluja-moment direkt. Framförallt så är det INTE en rockdude. Överhuvudtaget. Men man kan ju inte alltid vara bästa kompis med Mr Fortunate.  (Så Kajsa - du missar förmodligen inget!)

Herre min skapare vad Per är fin på den där bilden förresten! Fin skinnpaj dessutom! Vintageshoppad i L.A! (Viktig information JA!)

Nu ska jag äta kött och kolla på gossip girl! hajdå!


Come on, look for the rising

Hej lövers! Jag är så sinnesjukt trött nu att jag i princip ser dubbelt. Tänkte att jag skulle blogga lite bara för att förhindra att tänk-bloggandet sätter igång igen. Ve och fasa! Idag har jag jobbat, yes! Jag har kommit på att jag älskart. Framförallt dagen innan löning, höhö.

Det enda störande med idag var de evigt rinnande ögonen. Jahapp! Är det inte tvångsflörtning så är det krokodiltårar! Tror min gamla mascara kan ha ett finger med i spelet här dock...

Nu ska jag klia lite på stygnen! Och sen sleepa är tanken! Har tyvärr inte hjärta att stänga av Brucan när han tar i för kung och fosterland bara... (ah, nu tog han precis paus!)

Yes!

Hej guys! Hoppas ni har en fenomenal torsdag! Jag har mjukstartat med en lång och alldeles fantastisk frulle, och därefter sett gårdagens idolavsnitt och fikat. Hoppas bara Jon tar sig i kragen och fixar Human tills ikväll, annars känns hela programmet rätt onödigt att spana på.

Just det, igårkväll knatade jag och Åstrandh till biografen för att kolla på Flickan som lekte med elden. Antonia har gjort ett duktigt jobb med att peppa upp oss inför filmen, så man kan säga att det var två taggade tjejer som sjönk ner i biostolarna med varsin mediumpopcorn i knät!

Och betyget? FENOMENAL! Visserligen tyckte jag nog drivet i filmen var bättre i första filmen, den här var ju egentligen tänkt som tv-serie och är därför rätt komprimerad om man jämför med boken. Men storyn är fantastisk, likaså rolltolkningarna och då speciellt Salander som är så jädra frän! En annan klassiker i filmen är då Bublanski frågar en sönderslagen Paolo Roberto hur han mår..haha klockrent! Längtar ihjäl ma' tills Luftslottet som sprängdes går upp på vita duken i november!

Nu ska jag till hästen...i ösregnet! Haj!

Some good stuff!

Klicka på bilden för att höra den fantastiska debutsingeln ifrån The Last Shadow Puppets! Videon är dessutom HUR GRYM SOM HELST - Ella, Kaj och Emma i Norge bör särskilt kolla in den, då det bland annat förekommer körsång från ryska soldater!
bild härifrån


Jag överlevde!

Rubriken säger väl egentligen det mesta! Jag överlevde med god marginal, även om jag fruktade för mitt liv när jag hörde hur de förberedde skalpellerna och sköterskan frågade doktorn om han ville ha en rak eller en rund kniv. VADDÅ RUND?! tänkte jag! Hade ni tänkt slica upp armhålan som någon jäkla pizza?! (Den dialogen hördes bara i mitt huvud, tack och lov!) Tog även bort en liten rackare på halsen som fastnat i dragkedjan ett antal gånger, höhö.

Så nu sitter jag alltså här, ihopsydd och bedövad! Känner att jag är värd en pizza nu, och sen ska jag pysa ner till stallet!

Opereras...hjälp!

Hallå i stugorna! Sitter och försöker bota en nervös body med att käka ägg och dricka kaffe...det går väl sisådär! Idag klockan kvart i ett ska nämligen jag, Gabriella, för första gången i mitt snart 20-åriga liv....
....OPERERAS!

Vi skulle kunnat stanna där, blotta tanken på att en skalpell ska ha närkontakt med min hud känns ruskigt obehaglig! Det är nästan, nästan att jag vill ringa och avboka och säga att jag är sjuk. (Tror ni sjukhuset går på en sån undanflykt förresten? Det är ju bara ännu en anledning att komma dit!) Det är nämligen så att jag ska dit ALLDELES SJÄLV!

Okej. Det handlar om en leverfläck. Jag vill skära bort den för att den sitter waaaay to illa till! Nämligen under armen. Det är en tidsfråga innan jag själv slinter med rakhyveln och får med mig hela Sune (ja jag har döpt fläcken..) och dessutom ett blodbad på köpet. Känns som jag kan leva utan det scenariot..

Nähä nu måste jag förbereda mig! Ciao!

For you I wait, to kingdom comes

visby hamn! här låg många snyggingar förankrade (...tror jag, jag kan inte ett skvatt om båtar, ville bara låta lite påläst..)

Morsning! Förlåt, jag har tänkt ut blogginlägg i hjärnan istället för att actually skriva ner dem! I och för sig är det inte speciellt energikrävande att bara tänk-blogga, men då jag har minne som en senil guldfisk så underlättar det att skriva ner skiten också. (Nu lät jag helt plötsligt väldigt bitter, vilket inte stämmer överhuvudtaget! Visserligen ville jag skrika otillåtna ord när min syster kom intöltandes i mina, MINA chinos..men det är historia nu)

Alrighty then, nu ska jag cykla till stallet! Det blir mer blögging sen! Såvidare jag inte tänk-bloggar istället, hähä.
SAKNAR NORGETJEJERNA!

De har landat!

fotokälla; flickr

Nu är brudarna framme i Bergen! Pratar med Kaj i detta ögonblick, hon verkar lite seg men vid god vigör! Informerade henne om att ett lågtryck är i hennes trakter (spanade in detta på nyheterna innan) men det verkade inte röra kvinnan i ryggen något nämnvärt. Värden verkar vara av en snäll karaktär också, det känns ju lugnande!

Så, i kontrast med att mina kompisar rest i typ ett dygn, så har jag själv inte gjort ett skit sedan jag kom hem från stallet vid tiotiden. (Såvidare inte True Blood och Farmville räknas dit?) Kände att jag var tvungen att jämna ut det hela litegrann, liksom. Om en stund ska jag dra med min syster ner till stallet igen!

Simma lugnt!

Hemskt mycket hej!

gotlandssoooool! (erkänn att bilden blev rätt ball ändå?)

Skit! Jag kan inte koncentrera mig på något annat än min sjuka pålle. Han är fortfarande inte bra, och jag har ingen aning om vad det är med honom. Idag ska han få den sista penicillinsprutan och i morronbitti ringer jag veterinären IGEN. Slår vad om att alla nere på veterinärstationen känner till mig och Wille vid det här laget.

Hatar att känna mig som en hjälplös brylépudding! Och den här vardagen med sjuk häst är nästan lite skrämmande...det bästa som hände igår var liksom att Wille sket i boxen! "JA, EN BAJSHÖG, VAD BRAAA!"

och nu en passande avslutning...smell ya later!

Ändring av kvällsplan

Guys! Tanken var att ögonen skulle vila på Freaky Friday tonight, men varken hälsotillståndet eller peppen är med mig. Istället tänkte jag kraschlanda under duntäcket om cirka fem minuter.
(håll tummarna för att jag klarar den deadlinen!)
Haj!

Jobbigt (men modigt!) läge

Hej fellas!
Min bästaste vän Kaj och fyra andra av mina finaste vänner drar till Bergen för att tjäna storkovan tidigt imorgon bitti. Det är ett äventyr! Det är kul! Det är en kanonidé! Men framförallt så är det MODIGT OCH STARKT! Jag hade själv väldigt gärna hängt på om jag inte hade haft Wille.

Men klockan fem imorronbitti kommer Vimmerby vara ÄNNU tråkigare än tidigare. (Man tror inte det är möjligt, jag vet!) Jag är så himla van att kunna springa över till Kaj i pyjamasbrallor (i princip va, har aldrig gjort det dock), att dra iväg på en filmkväll till Ella och ha (nästan) hela gänget samlat för att äta ko-godisar och spela gitarr.

MEN VI KOMMER FIXA DETTA TJEJER! Både vi som är kvar hemma, ni som åker till grannlandet, samt tjejerna i storstäderna! Jag älskar er så otroligt mycket!

Här kommer en låt tillägnad oss! "Ain't no mountain high enough". Det spelar ingen roll hur många mil det är mellan oss fellas, vi finns där för varandra ändå!


Bio på fredag?

Morning fellas!
Hoppas allt flyter på i rätt takt för er! Jag är fortfarande ganska ur funktion, lär vara det några dagar till. MEN! Har man aldrig varit förkyld, så vet man inte heller hur det känns att vara frisk! (Vem försöker jag övertyga?)
Nu till den viktiga informationen;
Mina favorittjejer! Hur många är på att se "Flickan som lekte med elden" på fredag innan ni åker? Den går nämligen i Vimmerby då! (Ja det är förmodligen några till som tänkt se den...men då får vi köa!) Det vore jättekul att spana på den i grupp!
Nu blire frulle! Haj!

Såhär kan det se ut när Bella och Kaj har idolkväll


lägg märke till den fina tallriksuppläggningen! mucho avancerad!


Dunderförkylning på gång?

Halloj! Mitt hjärnkontor känns sådär idag alltså.. förmodligen är jag på väg att få en dunderförkylning. Jaa, en sådan bakteriehärd vet man aldrig när man kan ha användning för! Kanske den 13 augusti 2036?

Nu ska vi inte deppa ihop totalt här readers! Livet kan vara ganska gött trots att man har feberfrossa!
...okej, kanske inte...

...är det bara jag som alltid tror att jag ska dö så fort jag är sjuk? Senaste gången den känslan uppkom, var när jag hade maginfluensa och låg däckad inne på toagolvet en hel fredag! Jag kände mig ungefär som Gollum, fast tio gånger bräckligare! Det enda jag fick i mig var två smörgåsrån! (Då är man inte stor i maten!)

Ni har antecknat det nu va?
Bra! Haj!

Hooked in a tv-serie!


bilden är lånad härifrån

Jag MÅSTE bara berätta om min nya desire, nämligen den kritikerrosade amerikanska vampyrserien True Blood. Så sjukt bra att jag får gåshud av att bara tänka på den! Och då är jag ändå inte ett fan av övernaturlighet, om man säger så. Faktum är att jag inte gjort annat än att spana in avsnitt den senaste tiden. Nu är jag inne på andra säsongen. Det finns bara ett ord: genialt!

Och JA, Skarsgård är good looking...men han slår inte Bill! Och just det - lyssna på ljudet när de fäller ut the fangs!

Ni kan spana in det på svt play!

Nu kör vi!


den här godingen is in da house idag!

Hola! Jag är tillbaka på banan igen! Wille rehabiliterar sig på sitt egna lilla sätt (genom att jogga i hagen) och svullnaden har redan gått ner, det känns grejt! Tyvärr gjorde denna skada så att den planerade Stockholmstrippen blir inställd för min del, då jag måste hamstra money inför the big happening denna höst - nämligen min och mammas London-resa! waaaaaaaaaaaaaah!

JA NI HÖRDE RÄTT!

Den bästa 20-årspresse man kan tänka sig, om jag får säga mitt! Det ska bli så himla kanonspännande att åka dit! Den sjätte oktober kommer alltså två förväntansfulla kvinnfolk befinna sig på Skavsta flygplats! (Eventuellt kommer den ena kvinnan - jag- spy av nervositet också, då jag aldrig flugit innan..men det är smällar vi få ta då!)

Jahapp! Nu ska jag pysa iväg på lite ärenden! Ciao!


Ett hovdjur ur form

Goddag! Den knapphändiga uppdateringen beror dels på min sjukliga oro. Bokstavligt talat. Willebulle är halt och med förra veterinärupplevelsen i bakhuvudet (då min vovve dog) så mår jag illa vid blotta tanken av att ännu en pälskling har ont. Det är ju själva fasen att dom inte kan prata!

Så imorse vaknade jag klockan sex och höll på att svimma av oro. Det fanns inget annat alternativ än att cykla till stallet och ta hand om sjuklingen. Nu har dock veterinären varit och checkat läget, det känns betryggande! Hovdjuret ska medicineras i fem dagar, så förhoppningsvis känns det bättre för honom (och mig!) redan imorgon!


Thank god it's friday!


kaj gör surfingbrädan! snart en klassiker på ett dansgolv nära dig!
Hej chicks! (Mats! Du ingår där också...) Är hemma och käkar ärtsoppa och dricker kaffe nu (en ganska fin diet om ni vill igång tarmsystemet, förövrigt...) efter att ha tillbringat eftermiddagen med att snacka i telefon, rida islandshäst samt kurerat Willebulle som har ont i bakbenet. Stackars pälskling!

Tänkte försöka masa mig ner till syrrans jobb nu, vi ska kolla på en gedigen present till far som turnar 52 imorgon! Au revoir!


Dagens i-landsproblem?

Igår drabbades jag av akuta tics i vänsterögat. Detta yttrade sig i krampande, flörtliknande sammandragningar i ögonlocksmuskeln. KANONKUL! Framförallt när man sitter i kassan...vi får hoppas att det är ganska temporärt, jag har ingen större lust att gå omkring och spontanflörta resten av mitt liv..
Om att nästan frysa ihjäl...och glögg


ah! sommarfeelings på denna!


Vad är väl en natt i en nybäddad säng? Ärligt talat, finns det något lyxigare än att masa sig ner under ett 20 decimeter tjockt (DET KÄNNS FÖR SJUTTON SÅ!) duntäcke efter en tuff day?

Jag är ganska säker på att en insomning aldrig varit skönare än då jag hade stått ute i snöstorm i åtta timmar och sålt glögg på ALVs höstmarknad. Till slut blev jag mer eller mindre tvungen att regelbundet smörja magsäcken med varm glögg för att överleva! (Och till er som drog förskräckta suckar där kan jag tillägga att den glöggen saknade alkohol..hehe)

Hur som helst, allt har ett slut och så även snöstormar. Dagen efter var det bara (!) 5 minus och ett tjockt snötäcke över Småland. Det var också dagen då jag lärde känna knallarna bredvid! De sålde leksakshästar, och hade jag varit 10 år yngre hade jag förmodligen övergivit mitt godiställe och startat en behändig liten ridskola på deras bord. (Det gjorde jag inte)

....någon som överhuvudtaget fattar varför jag skrev om detta nu?


Baby we were dancing in the dark

Tjena lovers! Idag är det...onsdag, tadaaa! (Jag har ingen vidare koll på veckodagarna efter alla bravader med tjejerna hit och dit...både Linköping och Öland var mitt i veckan, så lagom till hemkomsten så blev det helg igen. Sjukt gött med dubbelhelger ioförsig!)

Idag har jag och Ivona varit på möte nere på arbetsförmedlingen. Det gick bra, bortsett från att jag höll på att somna tre gånger. Konferenslokaler är så otroligt sövande! Men jag lyckades iallafall hålla mig vaken och ta del av informationen...även om jag visste det mesta innan..

Sedan var det bara att röja upp i le house innan mamma och Tobbe kom hem från utlandsemestern! Efter att ha dammsugat sågspån (!) i hallen kändes placet bra mycket fräschare.

Viktig information: jag fick en sminkväska! TJUHUUUU!
Viktig anteckning till mig själv: hitta på en present till farsgubben!


Utvecklingen går framåt!

Nu har jag laddat upp min första film på youtube! AH! OCH DET VAR JÄTTELÄTT!
...eller ja...jag fattade ju inte riktigt att den hade laddats upp först, men ändå...
...kanoneasy!

Så vill ni kolla in två coola chicks som sjunger fel...och falskt...kolla här!


Well, come on!


fotokälla; thecobrasnake.com

Ja, idag tog jag mig friheten att sova alldeles för länge! Man får ta chansen helt enkelt! Vem vet, snart är man kanske en heltidsarbetande fembarnsmorsa och då är väl för långa sovmornar nästintill utrotade...

Jag sitter hemma hos pappa och ugglar. Fantastiskt hur det här huset (tillika barndomshemmet) får en att bli alldeles lugn i hela kroppen. Det är som att koppla in själen i en batteriladdare och få den fulladdad på typ fem minuter, mystiskt! (Man skulle ju kunna tro att han bor i ett litet rött torp ute i skogen...men naj!)

Dags att ta tag i dagen! Adios!

En high five och en falafel
redigeringsnörden har varit i farten igen. hello!

Hej lovers! Kvällen har krupit fram i snigelfart, helt enligt planerna! Efter sju timmar i kassan kände jag mest för att agera soffpotatis, och därför har jag legat som en klubbad säl framför teven hela kvällen. Inmundigade årets första lass kräftor samtidigt som Mat-Tina vispade i rutan, och knaprade choklad samtidigt som CSI-snubben på femman fiskade upp ett människoöga (!) ur en kopp kaffe...(lite dålig tajming där ja...)

Nu har jag kommit fram till den där tidpunkten på kvällen då jag är för trött för att fokusera blicken på teveskärmen, och för lat för att liksom lyfta skinkorna i soffan. DÄR snackar vi ett dilemma!

..så jag är kvar här en stund till och liggdansar till Timbuktu. Känns som ett vuxet beslut!

Look at the stars, look how they shine for you


fotokälla: flickr

Tjena! Har precis smörjt i mig en maffig frulle och för tillfället sitter jag och peppar inför jobbet till tonerna av Coldplay. Vilka killar! Hur många år tror ni det tar innan de lirar på Ullevi? På en höft, tre år kanske? En sak är iallafall klar som korvspa - jag kommer vara där!

Nu ska jag fixa lunchlåda och borsta tänderna! Häj!

Hallå eller!

Hallå där! Idag är det full rulle som gäller, kom precis hem från en ridtur på Willebulle, och dessförinnan var jag och Kaj på Vimarvallen och hejade fram Vimmerby till seger! (Ja, det var förmodligen våra hejningar som gjorde att de rodde hem segern) Nu ska jag bara ringa ett samtal (som gör mig nervös, det är därför jag har skjutit fram det hela dagen...hähä) och sen står filmkväll hos Mats på schemat. Kanon!

Because I wanna

Jesus! Jag har just fått information över mailen om en grej som skulle passa mig likt en välsydd läderhandske! (Med andra ord; perfecto!) OJ vad den här fredagseftermiddagen helt plötsligt tog sig, nu gäller det bara att lyckas få till en hiskeligt bra ansökan!


Nobody said it was easy


Mina syskon!

Det har gått drygt en månad sedan familjen Erikssons yngsta familjemedlem lämnade jordelivet. Vår lilla älsklingshund hann bara bli 7 år gammal, och det går inte en enda dag utan att jag saknar att en liten pälsbeklädd tass slår mig på foten och vill att jag ska agera magkliare. Vi har inte ens packat ihop dina leksaker än vovven, det lilla röda tyghjärtat som du alltid sprang omkring med i munnen när det kom gäster, ligger parkerat där du la det.

En sak är iallafall säker; när jag kommer till himlen ska jag kolla efter hundavdelningen direkt!It's a beautiful day!


fotokälla: flickr


Godmorgon! Mitt experiment gällande att bli en morgonpigg kvinna verkar vara framgångsrikt! Nu har jag varit vaken sedan kvart över sju trots en lite väl sen sänggång yesterday, men whateva! Tänkte belöna den nya livstilen med kaffe och fika om en stund!

Förresten! Jobbet ringde imorse och frågade om jag kunde hoppa in och ta två pass, ett ikväll och ett imorgon. YES! kände jag då! Så ni tjejer som skulle komma hit ikväll innan Harrys - ni får gärna komma hit men jag slutar inte förrän kvart över tio, så förfest hos någon annan är nog att föredra.

Häj!


Nattrapport

Halloj!
Sitter med blött hår och försöker undvika att få kortslutning på tangentbordet (Detta har hänt två gånger då jag spillt te respektive tandkräm över tangenterna. Inga konstigheter, det händer även den mest tekniskt lagda människa! Efter en halvtimmes föning av tangentbordet började de stackars knapparna svara på beröring igen..)

Hur som helst så känns det gött att vara hemma hos pappa ikväll efter att ha flängt omkring över landskapsgränserna igen. Inte för att jag har något emot att flänga omkring, hade jag inget bättre för mig så hade jag gärna åkt tåg till slutstationerna dagarna i ända! Det hade väl varit något av en udda sysselsättning?

- Jaha vad gör du då?
- Näe jag åker tåg..typ hela tiden.

Nu tänkte jag häva i mig det sista teét, och därefter glo på little britain! Det känns som en sjujäkla avslutning på den här fantastiska torsdagen! Godnatt lovers!

I made history honey, so I did it again
lite opublicerade konsertbilder från hives på hultan 2008.

Tjene lovers! Här sitter jag och dunkar Hives, finally är den efterlängtade stereosladden inköpt! Detta betyder med andra ord att hela mitt rum fullkomligen ekar av ljuv musik! Yabba-dabba-do! 49 pix på databutiken fellas, sen har ni också spotify i stereoanläggningen!

Om ni har en sjuuuukt bra playlist som ni vill dela med er av förresten, posta den här!
Klicka här för att ladda ner min mest använda (och extremt blandade) playlist! 


Hälsningar från Linköping

Haaaaj! Nu sitter jag uppkrupen i Antes soffa och äter lite förstrött på en mjuk banan som jag fick av Ivona, gött! Sparar mig lite till vår utefrulle/brunch som snart äger rum, kan inte bärga ma'! Vi har det kanon i Linköping, skulle lätt kunna flytta in här! (Vet dock inte om Ante och Jalle är lika mycket på idén att sex tjejer sover i deras vardagsrum permanent, men ändå...)

Igår var vi och kollade Beck, så jäkla bra! Åh! Jag åt nästan upp min ena knoge när det var som mest spännande! Innan bion var vi och käkade på Steves, alla åt grillspett förutom jag och Kaj som gick loss på pastasallad med mozzarella och skinka.

Och snart...ska vi dra ner på stan! Första stoppet blir MYRORNA! Så himla sköj!
Häj!

I wanna dance with somebody!Helt plötsligt blev jag djävulskt sugen på att ta en svängom i vardagsrummet! Bläckfiskarma mig igenom natten, dricka iskallt vatten vid fyrasnåret och avsluta med att göra en säl på parkettgolvet, mitt framför teven. Men med tanke på att det förmodligen kommer bli rätt sent imorgon (Då ska stora delar av gänget åka till Linköping och sova hos Antonia! Hoho) så tänkte jag över situationen och prioriterar sömnen framför dansmovesvärkande muskler.

Att man alltid ska få så lustiga ideér framåt ett-snåret hörrni!

Jobbsökarn!


En såndär liten mysig kullerstensgata i visby. Man ville liksom killa den på magen! (öööh)

Babes! Det är tisdag och första september. Jag älskart! Vädret är oförskämt bra och jag är fortfarande alldeles slut i varenda muskel efter ridturen med Lotta i förmiddags. Efter att ha ugglat en lång stund på arbetsförmedlingen, så fick jag traska hem igen. Ett lösenord rikare. Jahapp! Nu ligger jag alltså äntligen inne i databasen! JAG SÖKER JOBB!

Så råkar du händelsevis vara en arbetsgivare som är på jakt efter en hejare på att jobba... kan du sluta leta nu!

Världens snyggaste man!

Här har ni honom! "Guds gåva till kvinnan", som jag och Kajsa en gång råkade väsa ut lite väl högt under en genomgång i mediasalen... (trots att det är en fruktansvärt sant så blev det en aning pinsamt när hela klassen hörde det) Förresten är det en kanonintervju i tidningen också! Jag läste, jag garvade, och jag gillade! Lite sjukt egentligen att en man både kan vara utomjordiskt stilig, intelligent (pelle är exempelvis med och visar sitt stöd i en film om trafficking som heter exit, fatta vilken bra kille!) och ha självdistans!

...sen vill jag bara passa på att påminna om att jag faktiskt KRAMAT den här mannen! Hans leende på kortet påminner very mucho om leendet på omslaget! (Kände att ni behövde veta det, ja)

RSS 2.0