Oh boy, you make me feel like no boy


foto lånat från Miss lis myspace som du hittar här

Varsågoda! Här får ni Miss Li - Oh boy. Grym låt och grym tjej!
Klicka på bilden!

Hungrig tjej goes blogging

Yeah, allt hanns med idag! Körskolan drar jag imorrn istället, man kan ju inte få allt här i världen. Nu blir det en gourmetmiddag med femrätters, ska bli kanongott!

Skoja bara, idag vankas det pulvermos!


Diabolic Scheme

Idag är jag helt ledig. Skönt kanske ni tänker då, och jao, det är rätt mysigt att inte ha några exakta tider att sträva efter.
 
SKOJA! Dygnet borde ha typ 32 timmar så man hinner med allt roligt! Idag äre köris, en massa ärenden, en hund att gå ut med typ var tredje timme, en häst att rida, ett hushåll att sköta (jag är rätt imponerad av att jag lyckats hålla efter disken så bra som jag faktiskt gjort. Tömmer till och med upp diskvatten AUTOMATISKT numera, gosh!) Sen får man inte glömma att plugga till provet på torsdag, äta på bestämda tider och gå på toan när man känner för det.

Jag ska fasen göra ett schema till mig själv!

and I can write a song, a hundred miles long

En liten godnattsång innan läggdags! (Alternativt att vakna till, men det går precis lika bra det!) Det är Coldplay -Swallowed in the sea, så jäkla vacker! Den har gått hiskeligt varm i min stereo idag.
Enjoy!


B to the E to the C to the K

Asså, jag tror nästan ni kan gissa vad jag och Kaj har kollat på tonight. Om jag säger granne med stödkrage, lätt orangefärgat hår och (till kvällen i ära) ihoplimmade läppar, vad säger ni då? That's right dudes, det har varit Beck för hela slanten idag också! Lite blåbärsmuffins, chokladbollar ocn te på det också, helt outstanding! Vi har bara Gamen kvar från tredje säsongen Beck, sen är alla chipsen hemma i chipspåsen så att säga.

Jag har leverans på en vovve imorgon vid halv åtta, kanske borde snarka ner mig mellan lakanen snart!


Jag blir hellre jagad av mopsar...

Telefonsamtal för ungefär en timme sedan, Kajsa ringer och låter ganska andfådd i luren

Kajsa: BELLA!! Du vet min grannhund, mopsen, den HADE RYMT! Den har jagat mig!
Jag: Va? Blev du jagad av en mops?!
Kajsa: Ja jo jag vågade inte stanna cykeln och den sprang efter mig och nu är jag vid Vimmerby tidning (ungefär 200 meter ifrån hennes hem) och det är upptaget när jag ringer hem...
Jag: Du blev alltså jagad, PÅ CYKEL, av en liten mops?!
Kajsa: Ja, den tänkte bita mig alltså, jag kände det på mig!

En helt vanlig måndagseftermiddag i Vimmerby med andra ord.


now we're talking!


nu har jag att göra framöver!

Hoho, gissa vilka som numera kan titulera sig som aktiva körkortstagare?
Kaj och jag! Tänk att det bara skulle ta tre år innan vi fick tummen ur röven och gick och skrev in oss, det är ju alldeles fantastiskt! Nu har vi gett oss fasen på att klara a-fasen innan veckan är slut, och det lär väl inte bli så speciellt kämpigt. (Med tanke på att jag är ledig fram till torsdag klockan ett och Kaj är 'mellan två jobb', så finns det ju HUR mycket tid som helst!)

Så. nästa mission blir helt enkelt att kunna ta sig fram i ett motordrivet fordon på fyra hjul. Det här projektet borde vara i land innan året är slut! Nu går vi all-in på körkort!

Frukostätning och fix you

Jag har ett hallelujamoment här vid frukustbordet. Dunkar Coldplay och pressar i mig halvtorra mackor (fan, dom måste ju ätas upp anyway) och har det hur mysigt som helst. Insåg precis att jag inte kommer hinna äta äggen som är på kokning right now. Hepp!

Idag blir det förövrigt inskrivning på körskolan! Kände att det började bli dags för det nu...he-he.
Nu ska jag finisha här lite och sen möta Åstrandh för lite math!


Det är så vi gör det här i Småland

Hahaha! Den här måste ni bara se! Sjukt goa Emma letar skogstroll i smålands skogar. Javisst vettni, det är såhär det går till här i trakterna!


Söndagshäng!

Härligt seg söndag om jag får säga det själv! Vaknade runt halv tolv och ställde mig och diskade det första jag gjorde, väldigt kul start på morgonen...inte. Sen kom Kajsa, Annso och Åstrandh glada i hågen, och vi bestämde oss för att kolla på film. Så där låg vi i soffan, i en enda stor hög och checkade två beckfilmer efter varandra. Gunvald är bähäääst!

Nu kickar en ny vecka igång om några timmar. Annso är uppe i Sthlm igen, Antonia befinner sig snart i New York...och själv har jag prov på onsdag. Nu gör vi det bästa av situationen guys!


Dagens vill-ha-right-now


världens GOASTE scones, finns på muffin bakery på drottninggatan!

Åh, det skulle kännas skapligt great att få trycka i sig dessa på en uteservering med lite homies nu! Verkligheten är inte riktigt lika glamourös för tillfället - sitter och dricker bränt kaffe (lyckades micra det typ två minuter för länge...wups!) och lär mig vad en likviditetsbudget är för något. Det är lite som att hälla vatten på en impregnerad mockakänga - inget fastnar...

Kittelfjäll, watch out!

En grejt lördag passade ni väl på att ha trots allt? Här blev det tacos (utan bröd, men det ödesdigra misstaget upptäcktes när vi redan var klara med allt annat, så det fick gå ändå) sing-a-long och lite dansande i vardagrummet, medan en skadad lillasyster (hälsporre, låter inte så mysigt!) garvade.

Jag och Kajsa satt uppe till ett och klurade ut en skitbra rim, så bli inte förvånade om vi får åka en vecka till Kittelfjäll någon gång framöver! (The place to be liksom!) Sen ska vi tävla om en safariupplevelse i Tanzania också, vore en MÄKTA upplevelse, eller vad säger du Kaj?!

Nu ska jag häva i maj te och plugga företagsekonomi, see ya!


Teamwork!

Kajsa och jag sitter och umgås lite vid matbordet. Eller rättare sagt; jag målar lite på datorn, Kajsa klagar på mitt arbete.

Kajsa: Assaaa...har hon tappat hår i skalpen eller?
Jag: Vaddå?
Kajsa: Jaa...hon är ju alldeles flint där!
Jag: Men det är liksom luggen!
Kajsa: Eeeeh okej..snarare avsaknaden av luggen..?

30 sekunder senare:
Kajsa: jahopp, john travolta-haka fick hon visst också...

Tur att man har stöttande vänner.

Applåder!

Innan vi fortsätter kvällen så vill jag bara meddela att our brotha' from another motha (Mäts alltså) lyckades ta sig i mål på lidingöloppet. Wuhuu, congrats! Nu äre "bara" vasaloppet kvar innan han har klarat av klassikern. Fan, man kanske skulle ställa upp? I vasaloppet alltså? Ska det vara så jevla svårt liksom!

Att jag inte stått på ett par skidor sedan tioårsåldern, är ett senare problem.


Abso-fucking-lutley

SJUKLIG VÄRME UTE GUYS! Nu äre jag som snörar på mig gympadojorna och drar en walk ner till stallet. Här ska ridas!


Ni är bäst!

Åh, igår var en speciell dag. (Inte bara av det faktum att jag glömde blogga..wups!)

Vi var bjudna till Antonia som drar på en sjukt spännande resa till California på söndag. Oh my! Ni kommer kunna följa hennes vardag som au-pair borta i staterna via hennes blogg, missa för allt i världen inte det! Det var både en rolig och tuff kväll. Rolig, eftersom det inte kan bli så mycket annat när goa tjejer slår sina kloka huvuden ihop, och tuff, eftersom det var helt sjukt jobbigt att säga hejdå. Det är bara att tänka postivt, för tänk vad mycket roligt Ante kommer få uppleva!
 
Det är helt galet vad jag älskar er tjejer! Och till Ante vill jag bara säga en sak: TAKE IT AWAY GIRL!

Rekordsnabbt inlägg?

Nåja, det lyckades väl inte riktigt.. så det fixar jag nu istället!

Snickerstårta och beckfilm

Nu ska jag skriva ett rekordsnabbt inlägg. Jag är allt som börjar på skit, framförallt skit-trött. Sen har vi ingen sminkborttagning här hos pappa heller. Är inte det lite typiskt?  Ett tag hade vi inte toalettpapper heller. Pappa råkade köpa hushållspapper istället.. Det konstiga är att vi har typ tre dunkar nagellackborttagning. Mystiskt, right? Det känns ju som toapapper borde vara lite mer prioriterat liksom! Hepp, det är väl bara att vänja sig när lillasyrrans förebild i nagelvärlden heter Gail Devers

Mats och Kaj och jag har ätit snickerstårta och kollat på I guds namn. Den sjukaste Beck-filmen hittills typ, huh! Sen åt vi apelsiner och jag bestämde mig för att jag någon gång ska söka till Idol så ska jag sjunga Beck-låten.
' Aaaaah aaaaaah aaaaaaaaah'

Godnatt!


Lyxigt värre..

Försöker få till min nya garderob, men det går crap. Verkligen crap. För det första ligger den nere i teverummet (det är en kilometer att gå typ, jag svär!) och för det andra så har någon positiv själ back in the days (pappa, förstås..) satt in både det ena och andra i den här garderoben. Stereon bland annat. Den stör väl inte sådär supermycket, men för att vi ska ha någon radiokontakt så har han tejpat upp sladdar på väggen och grejer. Åh, det ger så lyxiga vibbar.
Glömde jag säga att ena hörnet fungerar som 'verkstad' förresten?

Det knastrade till på golvet förut. Då visar det sig att det ligger en GREN på golvet i min lyxiga walk-in-closet. Hallå liksom!?


Goddagens!

Det är en riktig businesswoman som sitter här ska jag säga er. Kavaj och svarta chinos gjorde mig sjukligt elegant dagen till ära. Tydligen smittade det här av sig på mitt provresultat i företagsekonomi för två veckor sen - weeeehaaa!

Nu ska jag käka upp pulvermoset och hotdogen och bege mig till Wille. På återseende!

It's been hurting all the way with you, Joanna


 lånat från moneybrother.net

Morgondagens outfit utprovas här i sovrummet, till tonerna av fantastiska Anders. Wendin alltså, kanske mer känd som Moneybrother. Såg fragment av en svensk film igår där just den här låten är ledmotivet. Fantastiskt bra! (klicka på bilden för att lyssna!)

Sov himmelskt gott! (jag kom just på att jag ska quitta Engelska B, så nu lär jag sova alldeles great jag också)

Outstanding trevligt!


två glada tjejerrr!

Idag har jag mest bara fikat. Paradislatte och äppelpaj och chokladbollar och kaffe och så den dagliga ransonen te (alldeles för mycket med andra ord) Åstrandh och jag har hängt all day lång, sedan hookade Kajs på. Efter en svängom på stan (som man avverkar på ungefär 2½ minut, hehe) så inhandlades ett par alldeles prima chinos (svarta och välpassande och hundra kronor rabatt!) av mig. Underbart köp om jag får säga det själv, jag tänkte bo i dem nu.

Nu ska jag kolla på en dvd om Irland och anteckna stödord för att sedan återberätta det på engelska. YIPPIE!

Uppfinn snabbspagetti!

Hey blöggers!
Jag sitter och inväntar att mina spagettistrån ska bli tillräckligt mjuka. Det tar tydligen en jädra tid! Kanske för att jag knosade ner ett halvkilo i kastrullen, men ändå. Snabbspagetti, kan inte någon uppfinna det? Tack på förhand!

Okej, nu var dom visst klara. Dags för uppvärmning av köttfärsåsen! (Mamma jävlas med smaklökarna genom att placera köttfärsås i glassförpackningar...hur sjysst är det liksom?!)

Måste slurpa upp min middag nu (spagetti borde ätas med haklapp!), sen blir det hundpromme och en sväng till stallet. See you later folks!

En helt vanlig kväll i Vimmerby

Det gick jättebra att motionera. Vi blev jagade av mopedister, hittade en groda på cykelbanan som Mats prompt skulle peta på, men sedan placerade Kajsa den lilla paralyserade stackaren (grodan alltså, inte Mats) i gräset så att han slapp lämna jordelivet. Känns bra att ha räddat en groda idag. Väldigt bra till och med!

Sen hade vi spytävling utanför Mats port. Vi placerade våra lagom svettiga kroppar på en såndär karusell som man väldigt, väldigt lätt blir åksjuk av, och körde en jädra massa varv för att kolla vem som klarade sig från att spy längst. Ingen spydde. Istället gick vi hem till mig och drack mango-te och matade hunden med banansträngar.

Ready for some action!

Oh! Jag tog mig i kragen och gick ner till stallet med mamma och hunden förut. Det blev ett dressyrpass i nyfixade paddocken, wuhuuu! Hur skoj som helst, lyckades dock fixa någon slags kronisk kramp från skinkorna och neråt. (Jag tror det kallas träningsvärk)

Inmundigade precis grillad kyckling och potatissallad, redo för nya äventyr med andra ord. Nu väntar en (håll i er) powerwalk med Kajsa och Mäts. Med stavar och hela baletten! Hahaha, så sjukt skoj!


Mer glafs åt folket!

Aaaaah. Idag är jag sådär härligt arbetslös i hela kroppen. Glider omkring i en träningsoverall (huuuuuur moderiktig är jag inte?!) dricker kaffe, surfar runt på nätet och ritar ansikten i photofiltre. En väldigt trevlig sysselsättning om jag får säga det själv. Ska fila lite mer på teckningarna så kanske jag kan slänga upp några här så småningom, hell yeah!

Jag och Kajaken var ute och spatserade igår förresten. Jävligt fort gick det, vi var alldeles anfådda efter typ 500 meter. Det började skymma och vi skulle gå ner till stallet för att hälsa på pållarna, och så långt gick det enligt planerna. Men sedan gled vi (inte så oväntat) in på ämnet spöken. Det här lilla felsteget resulterade i att vi blev så fruktansvärt rädda att vi sprang in i villaområdet igen.

Seeeen gick vi till Ica och köpte hem frukter vi inte riktigt kände till (bland annat granatäpple som för båda var ett outforskat område) och några frukter som vi faktiskt kände till. Lite blåbärsdryck också, det är nyttigt! Glada i hågen pallrade vi oss hem och bestämde oss för att käka upp våra inköp. Kajsa fick äran att skala clementinerna och jag blev tilldelad uppdraget 'klyva mangos'.

Det här visade sig vara lättare sagt än gjort. Mangos är väldigt mjuka frukter med en stor platt kärna i. (Känns som jag skriver en informationsblogg om exotiska frukter..men det är mitt nästa projekt) Slutresultatet blev mest bara glafs. Mangoglafs.

Jag funderar starkt på om jag vore en lämplig kandidat för en ky-utbildning i designmatlagning.



En gammal goding!

Kommer ni ihåg den här gamla klassikern? Herrejesus! Lägg speciellt märke till hur Kaj tar i så jäkla dant varje gång han ska ropa, hahaha!


Tänker för mycket

Jag sitter med näsan (praktiskt taget hela jäkla ansiktet) nere i företagsekonomiboken idag. Sprängs snart av uttråkning! Eller rättare sagt - min hjärna gör. Så om ni hittar lite hjärnsubstans och en skalp som ligger och skräpar så tillhör det förmodligen mig.

nästa anhalt: sängen

Uh, det är så gött med höstkvällar! Jag har ridit, ätit tomatsoppa, druckit te och ätit leverpastejmackor. For your information liksom. Sen har jag också hunnit med en lång skållhet dusch, som sig bör. Jag vet inte vad det är med mig och varmt vatten, men sålänge man inte har anlag för att svimma så är det väl lika bra att passa på!

Nu pallar jag inte med karatesparkande Sandra Bullock på trean längre. Godnatt!



Exalterade syskon?

Konversation för ungefär fem minuter sen:

Becca: (superivrig, skriker ifrån undervåningen) Asså Bella, fatta att Andra avenyn börjar IKVÄLL! Det pirrar nästan i magen ju!!
Jag: (i falsett) Jag veeeeeet!


Andra avenyn är tillbaka!

Wuhuuu! Ni har väl inte missat att Andra Avenyn drar igång igen ikväll?! Slå på ettan vid åttasnåret så är ni med i matchen! Här finns en artikel om serien på aftonbladet.se. En av de bästa grejerna med serien är att man kan se alla på en gång på söndagar, fast på webben. Helt sjukt bra!


Brända scones och tusen strålande solar

Hey guys! Hoppas ni hade en riktigt trevlig kväll igår! Det hade iallafall jag. Inte för att den blev speciellt vild, men efter att ha tillbringat 7 timmar i stallet så kändes det rätt gött med en stillsam kväll och lite filmtittande. Jennifer (som jag praktiskt taget känt hela mitt liv) kom över och så käkade vi scones och popcorn och drack te. Brända scones, ska jag kanske tillägga. Vi hade så mycket att prata om att jag glömde kolla hur de hade det där inne i ugnen.. (Mästerkocken strikes again!)

Idag är det slappdag till tusen. Halsar english breakfast (tesorten alltså, inte bacon och prinskorv!) och kedjeläser Tusen Strålande Solar. It's goooood! Jag reserverade den på biblioteket. Känns inte det väldigt kulturellt?


Godmorgon Sverige!

Jag är vaken! Snoozade bara sju gånger innan jag orkade kravla mig upp ur sängen. Måste vara något slags rekord typ.
 
Jag hade det trevligt igår! Mats och jag kollade på Superhero movie och käkade hård ananas och kladdkaka med glass. Sen lagom till konfliktförlösningen så kom Kaj och åt lite chips också, och vi passade på att visa henne de roliga scenerna i filmen (vilket var ganska många) Sen dansade vi oss alldeles svettiga och kom på massa nya dansmoves. Själv tror jag att "surfbrädan" kan bli en riktig klassiker. Den har potential, helt klart!

Nu ska jag måla lite galler i stallet. Hejpa!


Dagens i-landsproblem

Mammas micro är det ingen som förstår sig på. Inte ens jag, som bektraktas som den tekniske i familjen (trots att en mediautbildning faktiskt inte alls har med microvågsugnar att göra, men det fattar ju inte mamma) förstår inte logiken. Visserligen är jag med på att den är till för att värma mat, men inte mycket mer. Det är typ åtta olika program för olika maträtter, det är 6 olika värmelägen. Vi kan inte ens ställa in tiden, hur komplicerad är den inte då?! Sen måste man alltid passa maten så att inte pizzan blir helt deformerad (som den förmodligen blir efter 18 minuter på högsta värme i en micro)

Man kanske skulle ta och läsa instruktionsboken någon dag..


Välplanerade tjejer

Aaaah! Äntligen hemma igen! Det är så underbart att dra in lukten av kobajs och se hur stan ödeläggs efter klockan sju på kvällen. (Lägg märke till ironin i den här meningen)

Sanningen är att jag och Kajsa inte alls hade speciell stor lust att åka hem ifrån Stockholm. Vi var väääldigt nära att praktiskt taget skita i att hinna med tåget, men vi beslöt oss ändå för att det kunde vara ganska klokt att ha tak över huvudet i natt. Så vi sprang från gamla stan till centralstationen i princip. Det har nog aldrig tidigare i historien gått så fort att ta sig fram den sträckan kommunalt i Stockholm city. Med någon minut till godo sjönk två svettiga och adrenalinkickade kroppar ner i varsitt säte på tåget som skulle ta oss söderut. (Det var vi alltså. Och vi satt mitt emot en kille som såg ut som businessvärldens svar på Johan Wissman)

Otoppbar känsla när vi satt där på tåget förövrigt. Både jag och Kaj kände oss så jävla oövervinnerliga. Lyckas vi frakta oss själva (inklusive min jättelika sportbag som vägde typ 20 kg) från skeppsbron till centralstation på typ 20 minuter (utan att knappt veta vart man ska) så klarar man nog allt!

Sen kom världens bästa Mats och hämtade oss i Kisa. Vi dunkade Mr Hellström och sjöng så falskt vi bara kunde hela vägen. Wuhuuuu!


Sista natten innan Coldplay

Det känns lite historiskt, på något sätt. Om 24 timmar sitter förmodligen jag och mina underbara vänner på någon uteservering och njuter av livet. (Eller så ligger vi sovandes på mage i varsin säng och dreglar på kudden) Jo, jag tror faktiskt att det kommer bli någon slags era som startar imorgon efter konserten. Kanske kommer jag inse (even more) hur magiskt livet faktiskt kan vara. Att det gäller att ta vara på every single second och verkligen berätta för alla underbara människor hur mycket de betyder.

Men mest av allt hoppas jag på att jag, Kajsa och Anso är alldeles för lyckliga för att gå och lägga oss.
Sen får väl lightsen guida us home eller något.


Tedrickande hos mormor

Ojdå, jag glömde visst upplysa er om att jag stack iväg till min snälla mormor igår strax efter lunch. Det gjorde jag iallafall. Jag har ätit så mycket så att jag varit mätt när jag vaknar, och druckit så mycket te att jag har besökt badrummet nästan en gång i timmen. Sen åkte jag buss och tåg och kände mig allmänt töntig när jag lyssnade på musik (mina hörlurar är sönder så jag blev tvungen att hålla mobilen åt fel håll vääldigt nära örat. Nästan så jag överväger att inhandla ett par nya hörlurar..)

Happ, nu ska jag invänta sömnen och grovpacka tills imorgon. Stockholm baby! COLDPLAY!

Mattesnillet har ordet

Det gick suvve på matteprovet! Eller ja, vi kanske inte ska ta i så vi spricker direkt (hade trots allt helt fel på en uppgift jag egentligen borde ha kunnat) Men ett starkt VG är så fasligt bra för att vara mig! Duruuuum! Nu ska jag äta glass och bara tänka positiva tankar.

Den här veckan kommer bli fantastisk!

Tårta som kvällsmat

Först kanelbullar och hamburgare. Ikväll har jag inmundigat kräftor och nu ska jag äta tårta. (Världens godaste kvällsmat?) Jag tror fasen att jag lyckas få i mig hela kostcirkeln idag också! Ska avsluta det hela med en kopp te och sen är det le bed som är nästa hållplats. Ajöken!

Hard work work

Idag fortsatte målandet in the stable. Jag målade fönster och skrapade bort gammal färg och skrubbade rent lite i allmänhet. Det blev beautiful (kanske inte just det jag gjorde då, men i största allmänhet menar jag) Hamburgare käkades och en och annan hembakad kanelbulle gled obekymrat ner längs våra matstrupar. Jag minns inte senast jag halsade så mycket fanta som jag gjort den här helgen. Vintern 1999 kanske?

Sedan blev det en liten skogstur för mig, tjockbulle, Martina och snygghästen. Himla trevligt! Ringde till Kaj när jag red själv for a while i skogen och hon berättade väldigt ivrigt om sommarpratet med Pelle som någon (he-he..) hade placerat i hennes brevlåda i morse.

Nu ska jag äta mat (Igen! Tycker jag inte gör annat än glufsar i maj!) och ringa till mormor och gå bajsrunda (Låter det inte alldeles förskräckligt trevligt? Tonvikten ligger på första delen av ordet) med pissetofs. Theahunden alltså.


Stallrenovering och pållar

Hey buddies! Jag har varit i stallet hela kvällen typ. Det blir så outstanding snyggt så att jag överväger att flytta in på höskullen. (Eller iallafall i den uppvärmda sadelkammaren) Vid sextiden svängde Martina in på gårdsplanen med sitt nyinköpta fullblod Kissinger. FIN PÅLLE! Han är 165 cm och plötsligt känns Wille fruktansvärt tiny. Sen när vi hade målat klart och släppt ut den nya snyggningen på grönbete så åkte vi hem till Martina och käkade tacos och pratade om bubbelbad.

NU: Varmt skumbad och ikeakatalogen. Awesome!


Stripigt hår

Jag har förövrigt fortfarande backslick. Iallafall i halva håret. Hårstråna är stenhårt ihopkletade och jag ser inte riktigt klok ut. Tänk er Hästen i andra avenyn fast lite mer volym.

Gårdagens outfit



Chinos: Monki
Ridstrumpor: Hööks
Skjorta: Boomerang (pappas gamla)
Slipover: Murrey (den ser jäkligt manlig ut iallafall)
Boots från Björn Borg
Svart kavaj: Eve (Inte stig-helmer style, men det var ju iskallt ute!)
Glasögon: Kajsas farfars gamla operationsglasögon med fönsterglas

Kajsas outfit mycket mer blandad än så, bland annat så hade hon sin farbrors konfirmationsskor från 70-talet. Haha! Med tanke på att vi typ var dom enda utklädda så blev det en hel del bilder på oss. Värst var det nog när vi skulle upp och låna toan hos Antonias pojkväns mamma...dom garvade i typ fem minuter! (Tänk er det här paret på trappan som frågar om dom får låna toaletten liksom)


Härlig lördagsmorgon!


det blev värsta kanonvädret när vi lämnade huvudstaden! foto: moi

Åh! Idag är det för ovanlighetens skull sol ute. Det hade ju nästan varit lite skönt med frisk luft när man tänker efter. Det får bli efter jag skrivit klart psykologiinlämningen helt enkelt. Bah! Jag fattar liksom ungefär 2 % av det som står på pappret! Sen blire stallet, vi håller på att renovera så jag ska dit och måla lite galler and stuff. Ni anar inte vad snyggt det kommer bli!! Blått och gräddvitt i hela stallet, känns som en stor cupcake eller något! *hihihi*

Äsch, nu ska jag bli psykologisk för ett ögonblick (lycka till med det)

Magiskt.

Hittade en nästan sprillans ny musikvideo med The Hives. Helt sinnesjukt bra! Den är filmad som en dokumentärfilm och beskriver turnélivet nästan exakt. Kolla bara bildspråket guys! Låten heter förresten Won't be long och är med på senaste skivan. Det är Mäts favoritlåt med Hives. Om ni ville veta.

Lyssna och njuuut så går jag och drar en sleep sålänge. Puss!


Ingen annan är utklädd typ.

Asså, sånt här är så typiskt! Tänk er följande scenario: Jag har kämpat med att välja ut den mest golfiga Stig Helmerstilen jag bara kan hitta, lånat pappas slipover och en boomerangskjorta, min syrra har precis använt en halv liter gele i håret på mig för att få till ett manligt backslick (som förövrigt inte var ett dugg smickrande för min fyrkantiga ansiktsform...) och sen fick vi till en snurr någonstans på bakhuvudet också, just as it should be! Jag sitter i bilen, totally ready for some action och så får jag ett meddelande från Frida. Hon skriver såhär:

'Klä inte ut dig! Ingen annan har gjort det typ'

Hehe..


Ooonce more!

Haj! Pappa fyller år idag så jag har varit en wounderful daugther och gjort två tacopajer. TVÅ! Var just i färd att käka upp den överblivna pajdegen (finns ju inget godare!) men dessvärre hann jag inte trycka i mig det innan pappa prompt skulle skölja ur skålen, buhuuu! Han ska förresten få en sodastreamer av mig och syrran, frukktansvärt generöst måste jag säga!

Nehej, nu ska jag käka tårta och spöka ut mig till antingen Stig-Helmer, Hippie eller något annat spännande.
Ha en underbar night!

Världens tråkigaste ämne?

Angående matteprovet idag, så trodde jag först att mitt prov var felkonstruerat. Hallå, jag kunde ju svaren? Fick jag någon slags felupptryckt upplaga eller något? Det läskiga är att jag har haft den här 'för lätt'-känslan förut.

Den gången slutade det med en sommarkurs för att plugga upp till ett godkänt.

thank God it's friday!

Det sitter så himla gött med en fredag idag! Tänk vilken smart person som bestämde sig för att placera fredagen precis innan helgen! Idag har jag legat och dragit mig under täcket hur länge som helst. Började inte förrän halv ett! Så jag sprang till Komvux, hade ett matteprov (JAG FATTADE SISTA FRÅGAN! JAG FATTADE SISTA FRÅGAN!) och sen hem igen.
 
Natten ägnades åt att lyssna på Howlin' Pelles sommarprat i P1. Man skulle väl kunna säga att jag somnade gaaaaanska gott efter att ha lyssnat till hans voice i en sisådär 45 minuter. Förresten berättade han att han blir väldigt glad om folk kommer fram och pratar och fotar lite. (För vi ska ju faktiskt komma ihåg att det var HAN som började prata med oss! En fruktansvärt viktig detalj I'm telling you!) Bah, hela det där programmet är proppfullt med roliga anekdoter.

Klicka här för att höra historien om Pelles mytomanbekant!


This is the way I wanna live!

Här kommer en hög bilder från huvudstadenbesöket med de bästa. Wuhuuu!




























Living the dreaaaam!


på hiveskonsert!!! skapligt glada tjejer!


Åååh vad jag blir glad av att kolla på den här bilden! Världens bästa och charmigaste band på scenen (gissar ni fel så blir jag tvungen att klippa av min lilltå) massa goa människor i publiken och så VI såklart! Det har blivit en tradition att ta kort precis innan konserten, när man är så jävla taggad! Och när Arson river av världens bästa rocklåt så varenda arm på hela jäkla djurgården åker upp i skyn -DET är mäktigt!!

Kommer meeeer bilder tonight!
Nu ska jag rida. Jag vill inte få armen avtuggad idag bara!

Stig Helmer kanske?

Det regnar småspik idag! Så känns det iallafall. Smarttjej_89 (jag, alltså) borde kanske fundera på en lite tjockare jacka. Istället för att cykla omkring i min sailorinspirerade superkorta jacka som man fryser av sig de två översta hudlagren i.

Har förresten kommit på att jag kan vara Stig-Helmer i värsta fall på ferren. Ridstrumpor och chinos och slipover och grejer!

Hepp, nu ska jag få ett prov överstökat!


Vad ska man klä ut sig till?

Okej, nu behöver jag DIN HJÄLP! Min underbara buddie Antonia ska anordna en ferre med dresscode; different, vilket betyder att man kan komma lite som man vill. Det är någonstans här som jag behöver lite tips! Jag kommer bara på typ lustiga figurer som grannen i Beck (hahahaha!) eller den rullstolsburne Andy i little Britain. Mitt triumfkort vore Orville.

Synd bara att jag inte kommer kunna fixa den kostymen tills imorgon.

 
Kan ingen sy ihop en sån här dräkt till mig?! (Mormor?)


Sweet dreams are made of cheese

Hej buddies! Jag tänkte fyra iväg ett inlägg igår, men det blev aldrig av. Jag och Kaj var och inhandlade förnödenheter på Konsum (dvs toalettpapper och mejeriproducts, all you need liksom) och sen blev det postning av lite jobbansökningar. Efter att ha skrapat ihop några vuxenpoints så kände vi för att trycka i oss varma mackor, so we did. Fast utan oreganokrydda. (Det är vid såna tillfällen man inser hur jäkla mycket taste som sitter i de där små torkade bladen) Sen blev det kladdkaka och te också. Vi har förresten kommit överens om att Kajsa inte är laktosintolerant längre. Tills vidare har hon diagnosen IBS eller Gluten.

Iallafall, jag hade en oral presentation in English B today. Det hade gått käpprätt in i the hoods om inte Kajsa hade hjälpt mig med talet igår. Jag är numera expert på Jaltakonferensen. Vem vet, de kunskaperna kanske kan komma till användning när jag medverkar i Jeopardy om sisådär 45 år!

Sen diskuterade vi mycket ivrigt (vi fick stänga dörren in till teverummet så att min syster kunde höra sina egna tankar) våra framtida karriärer som statister. Tänk vad grymt när jag dyker upp i nästa Beckfilm! Eller när Kajsa kommer in på 24:an på Andra Avven och beställer en räkmacka med extra mycket skagenröra! Fatta vad kul!
Är ni lite lätt på idén sådär så kan ni anmäla er på typ statist.nu

Nu blir det, tyvärr, plugg. Once more! Har prov klockan ett i företagsekonomi!

Kolla in den här bloggen!

Hittade den här tjejens blogg när jag pluggade på som bäst tidigare idag. Superskön tjej really! 1000apor sökte en smart och rolig tjejbloggare, och Hanna känns helt perfekt för rollen ju! (Om inte jag får det hedervärda uppdraget förstås, hehe)

Nehej ni, mer te ska inlassas i tarmsystemet. Jag borde ju vara helt jäkla detoxad nu så mycket som jag dricker!


Jahapp

Det går väl ganska fint med matten nu. Jag har 'bara' 11 sidor kvar. Mina skinkor har somnat (båda två!) och bussen går om en ten minuts. Jag skulle kunna stranda på den här ön (stolen) nu, men inte ens det orkar jag. (And it's bad!)

Nu ska jag dra ett 200-meters lopp till bussen och hoppas att jag hinner med.


Peppad tjej.

Jag råpluggar matte nu. Jag tror att jag råkade nämna att jag tycker det är kul med matte för ett tag sedan. Well, Vinden har vänt nu, så att säga.

Man får försöka tänka positivt helt enkelt! Nu har jag bara...*kollar efter i planeringen*.. 19 sidors jobb i matteboken kvar. (Och då ska man ha i bakhuvudet att jag inte gjort något annat än pluggat de senaste två veckorna) Bra Bella! Kanon! 19 sidor är ingenting!

Fan.

Well done!

Jag skulle egentligen befunnit mig i ett klassrum för människor som vill få en ny utbildning nu. (Alternativt människor som går i skolan för att de inte har något annat för sig, som jag med andra ord) Men en rad faktorer hindrade mig, exempelvis:

- Busschaffören tyckte det var jättekul att se hur jag missade bussen och körde i snigeltakt bort mot horisonten (Det var nånstans här som jag kastade mig i luften i slowmotion och utstötte att klagande 'neeeeeeeej')
- Min säng var lite för skön imorse, vilket i sin tur resulterade i att jag fick äta frukosten i kanonfart. (Frukost ska man njuta av, that's it!)
- Jag har en hell of a mensvärk och känner mest för att ligga i fosterställning och tycka synd om mig själv.
- Jag vet nästintill exakt vad vi ska jobba med så jag kan plugga det hemma istället.

Synd att jag missar fikapausen bara.

Seriösa bilden


Det här är min seriösa (och lite vindögda) min.

Bloggreaders! Ni har ökat markant på den senaste tiden. (Jag är en apa som glömmer att uppdatera) Jag försöker förgäves lista ut vad det beror på, för något vidare på marknadsföring är jag ju inte. Än, iallafall. Jag tycker hur som helst att det är kanonkul att fler eyes hittar hit!

Idag har jag typ pluggat hälsenorna av mig, gått med hunden massor kilometer och viftat med armarna för att få axlarna att slappna av lite. (Om ni ser en flaxande idiot och en liten svart hund med burrigt skägg så är det förmodligen bara Thea och jag som är ute och rastar våra ben) Sen har jag ätit wraps som pappa gjorde. Hetsätit brända mandlar. (När mandlarna var slut åt jag upp sockret runt om som låg kvar i påsen) Saker man gör på tisdagar helt enkelt.

Imorrn är det obarmhärtig tidig uppstigning som står på schemat, så jag vet verkligen inte vad jag gör vaken nu. Godnatt på er!

Är du irriterad på ditt syskon? Read this! (Inte du, syrran..)

Fick ett sms av Kajsa. Hon skrev följande:

Jag lyckades nyss putta in min fullt påklädde lillebror i en svinkall dusch.
Tyckte bara du skulle veta det! Jag skrattade tills jag fick kramp.

Ibland är jag rätt glad över att inte vara Kajsas lillebror.

Jag är så hästbiten!

Seriously alltså. Min högra underarm ser ut som en jäkla baguette. Det pirrar i nervtrådarna. Det är rätt och slätt ett hål in i armen. Man skulle säkert kunna trycka in en saltapinne i såret, så stort är det ungefär. Observera att jag skrev 'man KAN' och inte man ska.

Den här bloggen bör helst inte användas som sjukvårdsrådgivning.


Vattenkokare är en mänsklig rättighet

Jag slängde iväg ett mejl igår. Det handlade om Liptons tävling, där det lottades ut 500 vattenkokare. Glassigt pris, right? Okej, min kvinnliga förmåga att känna av vad som kommer att hända (det har säkert med pms att göra, eller något) säger mig att jag kommer vinna en vattenkokare. Mitt fantastiska liv kommer alltså bli ännu mer fantastiskt med en extraordinär vattenkokare. (Som det står Lipton på också, förstås! Det är typ tevärldens svar Fornarina. Eller Bondelid.)

Hur som helst, jag mejlade tävlingsarrangören och ville helt enkelt veta när resultaten kommer. Mest för att jag vill kolla hur synsk jag faktiskt är. Vattenkokaren är liksom inte mitt stora mål här i livet, även att jag nu i efterhand har börjat fundera på att det lät som så i mejlet. Tänk er en ivrig, lätt psykotisk kvinna med nariga händer (därför går hon ständigt och masserar in helosan i handflatorna) som har lägenheten full med gamla onödiga prylar och som bara MÅSTE lägga vantarna på den nyaste tekniken - inom vattenkokare alltså. Hon har en hund med. En tjock en som heter Dagny.
Svaret kom idag.

Vi kommer inte att presentera de 500 hundra vinnarna av vattenkokaren på Internet.
  
Vänliga hälsningar Natalie
Konsumentkontakt
Unilever Sverige AB

Nej, självklart kommer dom inte det. Det vore ju helt absurt! Jag vill egentligen inte ha en jädra vattenkokare ändå. Det är ju inte så att hela mitt liv är uppbyggt runt det...

Jag tar och ringer Lipton tidigt imorgonbitti.
Visst borde dom kunna dra vinstlistan över telefon istället?

B-O-R-I-N-G!

My lord, har jag någonsin haft såhär tråkigt tidigare? Det måste väl isåfall varit när jag låg däckad i feber TVÅ FREAKIN' VECKOR för en sisådär två år sedan. På skolavslutningen och Hultsfredsfestivalen och allt. Var blek som en panodil och lyckades aldrig komma upp i någon hyfsad solbränna den sommarn. Sen dess har jag knappt aldrig haft feber, crazy!

Sitter förresten och går igenom min såkallade ekonomi efter förra helgen. Det är, om möjligt ännu tråkigare. Jag är i vanliga fall en sparande person (det finns tillfällen i min barndom då min käre mor nästintill fick tvinga mig att öppna plånboken. Det gjorde jag imellanåt också. Brevpapper inhandlades flitigt! Det var min stora utgift på den tiden..) men när man befinner sig på minivacation med underbara friends, så är det klart att pengarna spenderas! Det som oroar mig lite är att det verkar som att jag har köpt fika för typ 500 spänn. FIKA! Mama liksom!
Jag får sån fruktansvärd ångest över det faktum att jag gjort av med så mycket pengar, jag ska leva så jädra snålt fram till nästa onsdag nu alltså!

Nästa gång vi landar i huvudstaden (nästa onsdag, Coldplay baby!) så är det jag som tar med mig en termos!! (Kaj & Annso, om ni bakar kakorna så fixar jag chai te?)

Nu blir det en härlig sleeep! Puss!


Have you ever seen the rain?

Nu jäklar ska jag ut i pissvädret! Eller förresten, vem har bestämt att regn ska vara något dåligt? Okej, det är kanske lite blött och obehagligt och deprimerande, men OM vi aldrig skulle ha något regn så skulle vi säkert go nuts över att det är för torrt överallt istället. (Typiskt människotänkande)

Ska ut med min sjusovande hund och sen blire söndagsbussen (!!!!!) till stallet.
Jag älskar KLT! TRE bussar på söndagar är verkligen wonderful!

Pusshaj!


My weekend so far

Värsta slapparhelgen på länge är snart över. Kände att jag behövde en hemmahelg och allt vad det innebär (badrumsstädande, mattepluggande, godisätande, pajbakande och framförallt - sovmornar!) efter sthlmshelgen last weekend. Jag har nog sovit ett helt dygn sammanlagt, fantastic!

Det blir förresten tacopaj nu. IGEN! 


Yeah yeah yeah


Stereo MC's, bild från google


Klicka på bilden! Värsta dragiga låten sätter igång. Den passar alldeles perfekt till mina specialdanser som jag brukar köra på dansgolvet. Bläckfiskarmar exempelvis. Självklart kan jag inte sitta still när jag lyssnar på den här gamla godingen. Det blir boendeletande till nästa Stockholmsvistelse, mattepluggande och bloggspanande och så bläckfiskarmar då och då, i takt med groovet. Many balls in the air så att säga!

Matig? Jo tack...

Jag tror jag vet hur ormar känner sig när dom precis satt i sig en hel antilop. Ni vet, när dom inte behöver äta något på typ tre veckor och är hur slöa som helst. (All energi går väl åt att smälta den där jäkla antilopen)

Här är receptet på tacopajen. Det står att den är matig, och DET kan jag hålla med om. Fast nu var det kanske inte meningen att man skulle häva i sig massa riven ost och pajsmet innan pajen var klar. (Jag kunde inte hålla mig..)


Kreativiteten flödar

Believe it or not, men idag kände jag att det kliade i fingrarna av kreativitet. (Och nej, det är inget bokskrivande jag pratar om) Detta, i kombination med att jag var så i i himmelens sugen på något riktigt outstanding gott, gjorde att jag hasade mig iväg till mataffären och inhandlade lite ingredienser till.....*trumvirvel*
*trumvirvlet fortsätter snabbare och snabbare, det är oliiiiidligt spännande*

...eeeeeen tacopaaaaj! *fanfar!*

Den är i ugnen just i detta nu, luktar extremt gott! (Kanske iofs borde gå och kolla den igen, jag vill ju inte att ett blogginlägg ska ruinera hela min matupplevelse denna lördagskväll!)
Vad ska ni käka ikväll läsare?

Jag är ett påslakan med författardrömmar

Jag vill så himla mycket precis innan läggdags. I vanliga fall brukar jag vilja gå en promenad, springa ner i köket och dricka mjölk och dra på mig den finaste pyjamasskjortan jag vet. (Det är den skotsrutiga bomullspyjamaskjortan! Jag känner mig som ett Gant-påslakan när jag glider runt i den. Classy liksom)

Men det är på sånadär vanliga kvällar. Ikväll är det en ovanlig kväll.
Ikväll vill jag skriva en bok.

Vi får hoppas det går över tills imorgon helt enkelt.
Jag vill vara ledig på nobeldagen!


In the stable


foto: lina scheynius

Jag och Kajsa drabbades av akuta kroppsförlamningar när vi hade cyklat ner till stallet idag. Vi var helt utmattade och var på vippen att ge upp ridturen, men vi lyckades motivera tillbaka oss igen. Sen red vi i paddocken, och Kajsa är nog världens duktigaste beginner. (Jag är förövrigt världens brutalaste ridlärare, det skulle kunna bli superroliga sketcher det där!)

Anyhow! Vårt gemensamma mål (som jag bestämde, moahaha!) är att kunna galoppera tillsammans ute i skogen framåt vintern, utan att Kajsa klamrar sig fast och tror att hon ska dö. Ett fint delmål sådär! Sen när tiden är inne så kan vi dra till Island och rida på Islandshästar, vad säger du om det Kaj?!

Nu väntar fredagsmys med goa vänner!

Statistik for today

Antal uppdruckna tekoppar 5 (Inte själva keramiken, mer innehållet då..)
Antal sms av syrran där hon påminde om samma sak: 5
Antal småtomater som jag satt i mig under en femminutersperiod: 9
Antal konstateranden att jag borde börja träna igen: 21

Slutsats: Jag borde börja träna igen. Och dricka mer te!

Ett kolossalt genomtänkt videoklipp

Ett fruktansvärt stort tack till den hemliga beundraren som tipsade mig om det här klippet. Jag tror det kan vara ett av de roligaste i svensk filmhistoria. Vilket i sin tur betyder att ni MÅSTE se det, once more! Det är hämtat från Yrrol, och det är först nu i efterhand som jag insett hur jäkla bra det faktiskt är. Johan Ulvesson for president!


Äkta kärlek!

Jag är ganska (okej, väldigt!) trött på det puttenuttiga runt kärlek. Visst kan det väl vara gulligt ibland, men att kalla varandra älskling var tredje sekund och stolt meddela att man älskar varandra efter ungefär två veckor tillsammans (uuuurk!) är sååå 2005. Hold your hearts ungdomar!

Sen finns det ju dom som vet exakt vad det handlar om! Det här är så klockrent att jag håller på att trilla av stolen. Tänk er en touch av Ashton Kutcher och Brittany Murphy i Smekmånaden, and you're there! Läs för sjutton!

Ibland är ord överflödiga.


 världens i särklass godaste scones. allvarligt talat!

Titta och försök föreställa er att dom här pjäserna inom en tidsram på tio sekunder kommer hamna i ert matsmältningssystem. (Fasen vad det vattnades i munnen när jag tog kortet!) Jag njöt verkligen av den här måltiden kan tilläggas. Var förmodligen högljuddast på hela uteserveringen, vid närmare eftertanke. Är man en livsnjutare så är man!

En blivande makeupartists blogg


Annso (till vänster) jag och Kajsa

Att bo på söder i Stockholm, trettio mil från lilla Vimmerby där man är uppvuxen och har sina kompisar och sin familj kan vara en utmaning. Lägg också till att man precis påbörjat en makeupartistutbildning på Mariart. Visst låter det sjukt intressant?! Gå in på min snygga homie Ann-Sofies blogg och läs mer! Det är nämligen hennes reality några månader framåt! Hon söker förresten sminkmodeller! Skriv till henne om ni är intresserade, guys!

Can you see this?

Det tog mig flera minuter innan jag såg det roliga i det här. Ser ni det?
(Tokstirra och backa lite från datorn maybe!)

Onormalt, I think

Vet ni vad som är lite sjukt med att plugga på komvux? Helt plötsligt så längtar jag efter att öppna matteboken. Känna den där lite unkna lukten av gammal lärobok, och sjunka in i the world of math. Som jag aldrig tidigare har känt mig speciellt välkommen i, kan tilläggas.

På något wierd sätt så har jag bestämt mig den här gången. Jag SÅ kommer fixa minst ett VG! (God give me strengh!)
Nu ska jag göra följande:
- koka mer ringblomme-te, så tasty!
- stänga av le teve för att skapa en någorlunda frid i huvudet. (Good Luck Chuck!)
- förena mig med unken lukt för en stund och börja räkna.

Shoot!


Det här är lycka!


Annso och Frida, kolla vad fina! foto: jag


Kajsa och eran bloggare i egen hög person!  foto: frida

Det finns ioförsig ganska många saker jag inte fattar. Som exempelvis hur jorden kan vara rund (jag tycker det låter MYCKET mer praktiskt om den vore platt) varför vissa människor lyckas få allt på en gång (Mats fyller år på samma dag som Noel Gallagher OCH Pelle Almqvist!!) och hur man lyckas med att göra perfekt skummjölk.

Just studenten är nästan värst i osannolikhetsskalan. Det är ungefär på samma våglängd som den gången en modellscout ryckte tag i mig inne på H&M under ett Stockholmsbesök i April och frågade om jag ville bli modell. Jag tror än idag att kvinnan drev med mig (alternativt ville sno min väska, min finaste dessutom!)

Jag kommer förevigt, i hela mitt resterande liv (usch, vad gammal jag känner mig nu!) minnas denna faboulous dag när vi fick åka i en aluminiumfolieklädd vagn och skrika som en skock hysteriska apor!


Säljes: fishund


foto: chadwick tyler

Det är så typiskt att man lyckats få tag i den fisigaste hunden i hela kommunen. Hon ligger och smygfjärtar här hela tiden! Totalt avslappnad är det lilla djuret, och så känner man plötsligt hur en obehaglig odör sprider sig i rummet. Jäkla skunkhund! Nu sätter jag mig i andra änden av soffan och håller för näsan!

Förresten har bilden ingenting med texten att göra, hehe.

Apropå ingenting

På aftonbladet fanns en artikel om en tjej som vägrade äta något annat än friterade kycklingbitar. Fattar ni, McNuggets i arton år!! Du hittar den förövrigt här. Jag förstår inte hur hon klarade den bedriften! Jag menar, jag åt pannkakor två veckor i sträck på jobbet this summer och går omvägar om jag får syn på en pannkaka, ungefär. (Nu brukar jag inte se pannkakor på stan sådär jätteofta, antar att dom är lite folkskygga. Men budskapet gick förhoppningsvis fram)



Pluggreflektioner

Det är onsdag, himlen är oskyldigt grå och jag lär falla in i någon slags dvala när som helst. För tillfället har jag parkerat skinkorna i mammas wundersköna soffa (eketorp, just telling you!) och försöker banka in lite psykologiska termer i skallen. Det går sådär, men lektionen idag (två timmars med en tjugo minuters fikarast - välbehövligt!) var galet intressant! Vi fick en hemuppgift som jag ska sätta igång med senare. Kanske imorgon. Eller i helgen.
 
Mest av allt så längtar jag tills hösten faller på och jag och Frida kan svepa in oss i filtar och sitta och dricka varm oboy och plugga together. Det är förmodligen det bästa med att plugga!

Nu blire lite matteplugg och sedan stallet!


Innan jag somnar bara...

Gå in på världens bästa Mickes blogg och läs! Skönare göteborgare får man leta efter, dessutom skriver han som om han praktiskt taget föddes med en penna i handen! Fast det kanske han gjorde också, det vet ju inte jag.

Brutal kräftätning

Kvällen slutade i ett enda halvstort kräftkalas. Jag. Mats och Kajsa satt och lät brutala meningar såsom 'kan man bryta av huvudet och äta det där inuti?' och 'ät inte den svarta remmen, det är avföring i!' lämna våra stämband. Sedan käkade vi upp en daimtårta, med lite hjälp från pappa. Jag och Kajsa pikade Mats för att han inte ska på coldplay, och sen berättade han en hel del om sitt nya jobb på Materialmännen. (För dig som undrade; där kom svaret!)

Nu ska jag krypa ner i en nybäddad säng och invänta the dreams!

P A I N !

Min överläpp svider, antagligen eftersom jag lyckades bränna mig totalt på teskeden förut. AJ! Nu ska jag in till hästmule och rida lite, sedan blire tårtätning! (jag vet inte riktigt vad det är vi firar ännu, kanske en blandning mellan Mats nya jobb och Kajsas födelsedag?!)


Bella in the kitchen


En sneakpeak av min mycket avancerade dinner!

Efter en ganska grov städning (det är väl inte direkt min favoritsyssla om man säger så) så slängde jag ihop lite dinner. Något jag inte gör alltför ofta, så jag kände mig rejält stolt efter. Som ni ser på le sneakpeak så tänkte jag lite utanför boxen och la på en ostskiva längst upp. Smart drag och very tasty, right?!

Nu ska jag hinka i mig mer te och bekanta mig med matteboken. Ciao!

Det är vid såna här tillfällen man borde ha en städerska

Jag har gjort en liten, tiny gång genom mitt rum. Där kan man vandra ganska fritt, utan att riskera att snubbla på björn borg-boots, halka på en nyinköpt engelskabok (220 spänn!! det är liksom...fyra uteluncher!) eller trassla in sig i ett par hörlurar. Men såhär kan det inte fortsätta! Jag måste nämligen dammsuga ullmattan. Och som det är nu, så kan man knappt ana att det finns en matta därunder.
Jag har helt klart ett uppdrag att slutföra.


Vad säger ni om det här?



Så, vad säger ni om Äppelknyckarjazz med Movits!? Jag tycker själv att låten är sjukt skön. Hur många band idag har det soundet och gunget liksom? Sen är ju musikvideon alldeles fantastisk!

It such a perfect day

Idag är det en helt outstanding dag för att bara ligga i sängen, käka popcorn och kolla på sex and the city-avsnitt.(Fast det bästa av allt är nästan att veta att de flesta människor jobbar eller går i skolan idag, huhu!) Själv är man totalledig på tisdagar, iallafall fram till höstlovet. Det känns awsome, perfekt att ha en dag efter helgen som man liksom kan vila upp sig på! Dessvärre är det ingen återhämtning det är frågan om idag. Hell no! Jag har en hel lista på saker att ta itu med! (Jag har bara inte skrivit den ännu) Vi börjar med blivande punkt ett: motionera hunddjuret!


The Hives kommer leva för alltid

Förresten, läs det här innan läggdags.
(Tack till Kim som länkade, underbar recension really!)

All by myself!


väldigt proffsigt kollage måste jag faktiskt säga!

Alltså, jag lovar av hela min ärliga kropp (jag är världens sämsta på att ljuga, sannerligen) att jag ska dra stockholmshistorier all night long - imorgon typ. Ikväll är jag faktiskt alldeles för fucking trött. Jag sitter och dåsar här vid matbordet. (Vilket får mig att inse att det vore på sin plats med ett skrivbord på rummet, så jag inte behöver sitta här all the time) Ikväll har jag skapat en chailatte. Vispat varm mjölk och häll i mitt nyinköpta chai-te. Det blev helt crazy välsmakande! Fy bubblan vad jag kommer sova gott i min nybäddade säng tonight!

Amazing roadtrip!

Jag är så fruktansvärt trött. Och lycklig. Och trött. Men mest lycklig. Jag har haft det så fruktansvärt kul med tjejerna i le town så det blir svårt att beskriva in words (Men jag kan ju alltid försöka, later on!)
Först ska jag pressa ner lite panpizza och te eller någon annan GI-mat i magsäcken.


RSS 2.0