Vattenkokare är en mänsklig rättighet

Jag slängde iväg ett mejl igår. Det handlade om Liptons tävling, där det lottades ut 500 vattenkokare. Glassigt pris, right? Okej, min kvinnliga förmåga att känna av vad som kommer att hända (det har säkert med pms att göra, eller något) säger mig att jag kommer vinna en vattenkokare. Mitt fantastiska liv kommer alltså bli ännu mer fantastiskt med en extraordinär vattenkokare. (Som det står Lipton på också, förstås! Det är typ tevärldens svar Fornarina. Eller Bondelid.)

Hur som helst, jag mejlade tävlingsarrangören och ville helt enkelt veta när resultaten kommer. Mest för att jag vill kolla hur synsk jag faktiskt är. Vattenkokaren är liksom inte mitt stora mål här i livet, även att jag nu i efterhand har börjat fundera på att det lät som så i mejlet. Tänk er en ivrig, lätt psykotisk kvinna med nariga händer (därför går hon ständigt och masserar in helosan i handflatorna) som har lägenheten full med gamla onödiga prylar och som bara MÅSTE lägga vantarna på den nyaste tekniken - inom vattenkokare alltså. Hon har en hund med. En tjock en som heter Dagny.
Svaret kom idag.

Vi kommer inte att presentera de 500 hundra vinnarna av vattenkokaren på Internet.
  
Vänliga hälsningar Natalie
Konsumentkontakt
Unilever Sverige AB

Nej, självklart kommer dom inte det. Det vore ju helt absurt! Jag vill egentligen inte ha en jädra vattenkokare ändå. Det är ju inte så att hela mitt liv är uppbyggt runt det...

Jag tar och ringer Lipton tidigt imorgonbitti.
Visst borde dom kunna dra vinstlistan över telefon istället?

Kommentarer
Postat av: Emma Streyd

jag skulle med vilja ha en vattenkokare.

2008-09-08 @ 23:29:51
URL: http://emmastrid.blogg.se/
Postat av: anso

haha när jag läste detta spelades en sketch upp i huvet på mig XD

2008-09-09 @ 19:23:49
URL: http://annzzo.blogg.se/
Postat av: rebecca

Va? Kunde de inte mejla dig 500 vattenkoke-vinnare?! Skandal Lipton, skandal. Hur gick det sen, var du en av de lyckliga?

2008-09-10 @ 17:31:32
URL: http://fruhemlig.blogg.se/
Postat av: LottaEn vinnarlista!!!

http://www.lipton.nu/philips/winners/winners.html

2008-11-03 @ 23:59:14
Postat av: Marie

jag vann faktiskt en och det står inte Lipton på den. va en skitfin vattenkokare från philps - kostar iaf 589 på claes ohlson =)))) hursom finns vinnarlistan på nätet nu =)http://www.lipton.nu/philips/winners/winners.html

2008-11-23 @ 23:59:53
URL: http://www.metrobloggen.se/marie

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Le bloggadress, tack!:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0