B-O-R-I-N-G!

My lord, har jag någonsin haft såhär tråkigt tidigare? Det måste väl isåfall varit när jag låg däckad i feber TVÅ FREAKIN' VECKOR för en sisådär två år sedan. På skolavslutningen och Hultsfredsfestivalen och allt. Var blek som en panodil och lyckades aldrig komma upp i någon hyfsad solbränna den sommarn. Sen dess har jag knappt aldrig haft feber, crazy!

Sitter förresten och går igenom min såkallade ekonomi efter förra helgen. Det är, om möjligt ännu tråkigare. Jag är i vanliga fall en sparande person (det finns tillfällen i min barndom då min käre mor nästintill fick tvinga mig att öppna plånboken. Det gjorde jag imellanåt också. Brevpapper inhandlades flitigt! Det var min stora utgift på den tiden..) men när man befinner sig på minivacation med underbara friends, så är det klart att pengarna spenderas! Det som oroar mig lite är att det verkar som att jag har köpt fika för typ 500 spänn. FIKA! Mama liksom!
Jag får sån fruktansvärd ångest över det faktum att jag gjort av med så mycket pengar, jag ska leva så jädra snålt fram till nästa onsdag nu alltså!

Nästa gång vi landar i huvudstaden (nästa onsdag, Coldplay baby!) så är det jag som tar med mig en termos!! (Kaj & Annso, om ni bakar kakorna så fixar jag chai te?)

Nu blir det en härlig sleeep! Puss!


Kommentarer
Postat av: Kaajs

BÄLLA :O det var ingen dålig idé alls! I'm on it^^

2008-09-08 @ 00:37:34
URL: http://kaaj.blogg.se/
Postat av: Peter - bloggen om en killes liv!

låter som det. Ja okej låter spännande ridning har jag också hållt på med fast då var jag jätte lite. Friidrott är kul!

2008-09-08 @ 06:48:09
URL: http://kjarsgard.blogg.se/
Postat av: Antonia

Häy Bäll ! Fått smset angående fest på fredag, måste veta om du tänkt komma eller ej, skulle va kul =) . Puss !

2008-09-08 @ 15:52:39
URL: http://tooonia.blogg.se/
Postat av: anso

så går det när man köper muffins för 24 spänn. Men det blir nog inte så mycke kakbak för mig här i sthlm. E lite rädd för ugnen. Det är en gasugn, och sist jag skulle tända den flög världens största låga rakt ut. Blev skitskraj!

2008-09-08 @ 21:52:49
URL: http://annzzo.blogg.se/
Postat av: Änt

Sounds gräjt honey ! Du behöver inte känna stress vi ska nog härje hele natta . Kom runt 18-19 eller när det passar, jag ska förklara för Kaj vart det ligger då jag ringer henne på torsdag. Annars kan jag ringa dig på fredag o förklara =) Puss !!

2008-09-08 @ 22:34:54
URL: http://tooonia.blogg.se/
Postat av: Malin

Ah, brevpapper. Med hästar på. Och doft. (Inte hästdoft)

<3

2008-09-09 @ 22:53:23
URL: http://bess.se

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Le bloggadress, tack!:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0