Det här är lycka!


Annso och Frida, kolla vad fina! foto: jag


Kajsa och eran bloggare i egen hög person!  foto: frida

Det finns ioförsig ganska många saker jag inte fattar. Som exempelvis hur jorden kan vara rund (jag tycker det låter MYCKET mer praktiskt om den vore platt) varför vissa människor lyckas få allt på en gång (Mats fyller år på samma dag som Noel Gallagher OCH Pelle Almqvist!!) och hur man lyckas med att göra perfekt skummjölk.

Just studenten är nästan värst i osannolikhetsskalan. Det är ungefär på samma våglängd som den gången en modellscout ryckte tag i mig inne på H&M under ett Stockholmsbesök i April och frågade om jag ville bli modell. Jag tror än idag att kvinnan drev med mig (alternativt ville sno min väska, min finaste dessutom!)

Jag kommer förevigt, i hela mitt resterande liv (usch, vad gammal jag känner mig nu!) minnas denna faboulous dag när vi fick åka i en aluminiumfolieklädd vagn och skrika som en skock hysteriska apor!


Kommentarer
Postat av: Frida

men tänk om orde vore platt bella? då tänk när man ligger i havet vid mallorca och sen simmar ut lite och sen bara vips så stupar det rakt ner? undra vart man skulle komma då. :S

2008-09-04 @ 08:55:50
URL: http://ecstasies.blogg.se/
Postat av: Kaajs

2008-09-04 @ 13:40:34
URL: http://kaaj.blogg.se/
Postat av: Kaaj

Assaaaa, kolla CHRIS här :O fy fan...

http://www.youtube.com/watch?v=x7sTr0bj5JA(studenten och hultan var bäst! Leva drömmen^^)

2008-09-04 @ 13:42:20
URL: http://kaaj.blogg.se/
Postat av: anso

kommer aldrig glömma den dan! =D <3

2008-09-04 @ 16:55:45
URL: http://annzzo.blogg.se/
Postat av: Mats

Såhär är det, jorden är rund på grund av solens gravitaion. Eftersom jorden snurrar runt sin egen axel så är ju alla sidor mot solen en gång per dygn eller vad det nu blir. När jorden var ny så var den rätt så mjuk och då drogs jordens yta mot solen i en jämn takt och vips så var den rund. Sånt där lär man sig om man bbat på Statoil och läst Illustrerande Vetenskap när det inte funnits något att göra ;D

2008-09-04 @ 19:35:29
URL: http://1matsa.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Le bloggadress, tack!:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0