På menyn; gourmetmat
Snart dags för mina smaklökar att dansa av glädje! Nudlar står på menyn, och det är typ sinnesjukt vad länge sen det var jag proppade i mig det. För det ÄR ju faktiskt riktigt gott. (Det kallas att övertala sig själv)
En liten question bara - ska man hälla i smakpulvret innan eller efter kokningen? Det har jag aldrig fattat nämligen! Häller man i det tidigare så kokar smaken bort, och häller man i det efter så blir det för starkt!
(försökte ta en bild men nudlar är lika ofotogeniska som jag anade..)
Smakpulvret funkar bäst om man häller i det innan man lägger i nudlarna, alltså precis när vattnet börjat koka. Tro mig, jag vet.
Va gick vi igenom förra veckan? =S
Jag äter nästan nudlar varje dag och jag slänger i smakpulvret efteråt. Brukar dessutom krydda lite extra med pepparmix, och om jag har så brukar jag även ta i lite torkad lök. Det är nice!