En vardagshjälte!


tack chaffisen, apgott!

Jag diggar busschaffisen! Eftersom det var lördag och fint väder så fick jag åka med gratis. Det ni! Himla fin anledning! Blev förstås väldigt glad, och stack in till konsum och inhandlade lite mellanmål för pengen som egentligen skulle fraktat mig.  En bagel med frön och en liten smoothie, yeah!

Det var nästan att jag fick storhetsvansinne och inhandlade en ELLE också. Kände för att unna mig något som vanligt (Ett vanligt förekommande problem när man heter Bella, på något konstigt vänster ska jag alltid kosta på mig en massa extra när vi exempelvis stannar och käkar på mackar. När det redan är svindyrt innan liksom!) men jag lyckades krampaktigt hålla i plånboken, och på så vis blev min ekonomi genast bättre. Härligt!

Ska bare hälla i mig lite koffein, sen är det stallet som gäller!

Kommentarer
Postat av: MatsstaM

Ursäkta, men lördag är väl ingen vardag. hih

2009-04-04 @ 16:20:32
URL: http://teaterkonfekt.blogg.se/
Postat av: pelle

Haha, jag som trodde man enklast fick in ettan överallt i alla hus ;D tji fick jag.Gratis buss, bara så där? Jävla lyx alltså.

2009-04-04 @ 17:42:06
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Madeleine

Sv: Åh ja ! Jag kan knappt sluta tänka på konserten i förra veckan. Hoppas verkligen verkligen att de blir nåt i sommar :) Men jag kan ju höra mig för ytterligare för mer info ! Så meddelar jag dig om jag får reda på nåt ;)

2009-04-04 @ 21:26:56
URL: http://www.magiskadagar.devote.se
Postat av: emma

hoppas du får det skönt i stallet (:

2009-04-05 @ 10:33:27
URL: http://metrobloggen.se/Obscene

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Le bloggadress, tack!:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0