En helt vanlig dag

Friends! Måste berätta om en grej nu...jag har nämligen fortfarande svenskaprovet kvar att göra. Det rätt sjukt egentligen!

Jag var på väg till skolan och allt, hade precis låst upp cykeln som stod parkerad vid husväggen. Allt var frid och fröjd, om man bortser från att jag skulle ha svenskaprov fem minuter senare. Hjärnan var liksom fullproppad av grekiska historiker, filosofer, dramatiker och lyriker. NI FATTAR! Alla hjärnceller arbetade febrilt för att hålla informationen kvar i hjärnbalken eller vart fasen den kan tänkas hålla hus. Detta gör att jag inte lägger märke till att det står en snubbe lutad mot stenväggen...förrän han hoppar upp på min pakethållare och vill ha skjuts, vill säga

"MEN VA FASEN!!" tänkte jag när hjulen helt plötsligt blev orubbliga i lösgruset. Så jag vänder mig om, och får syn på den lilla gratisåkaren...det visar sig vara han som spelar Pingu. HELT SJUKT! Man tror ju att Pingu ska vara en liten lerfigur liksom, men tydligen så är det en människa. Fast väldigt muterad. Han ser exakt ut som i barnprogrammet, fast näbben var lite ljusare i dagsljuset. Jag försöker förklara för Evert (han hette så, lite svårt att koppla bara) att jag har sjukt bråttom till skolan, men tror ni han lyssnar kanske? NAJ! Han slår pingvinarmarna runt min midja och tvingar mig att skjutsa honom till stångån. VÄRLDENS MUSKLER OCKSÅ! Jag kunde ju knappast komma ur det järngreppet. När vi väl var framme (han skulle tydligen handla lax på konsum också) så hade lektionen redan hållt på i en dryg timme...så då var det ingen idé att returna liksom...

...eller så kan det ha varit så att jag trodde att det var torsdag, och alltså tog fel på dag. Vi börjar nämligen senare på torsdagar, så när jag kommer fram till klassrummet och är sjukt pepp på att få det hela ur världen, så har hela klassen gått hem...fy fasen vad pinsamt!!!

Kommentarer
Postat av: karin

hahahaha! Jag blev helt paff när jag kom till Pingu-delen ;D

2009-04-22 @ 17:43:45
URL: http://karinronnberg.blogg.se/
Postat av: kajsa

ja jag såg dej och en konstig typ svischa förbi, trodde det var din nya pojkvän kvinna^^ (fina ansiktsdrag!)

2009-04-22 @ 19:20:50
Postat av: Mimmi

svar: Åh, tack tjejen! :) Ja självklart. Kort på när jag har klänningen på mig hittar du här: http://bubbelsnubbel.blogg.se/2009/april/kvallens-4-april.html#comment :)Jo, visst behöver man pengarna på sommaren. Speciellt eftersom studiebidraget inte kommer då. Så kul att du fått jobb! Har du jobbar länge på ica eller sökte du bara inför sommaren? Jag har sökt i 65 olika matbutiker, men ingen vill anställa just nu eller så har de redan sommarvikarierna klara :/ Så jag får hoppas jag får jobb till hösten iaf :)

2009-04-22 @ 19:53:13
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: frida

haha, även om jag hört det där med att du var sen så gick jag på pingu och evert grejen. så lättlurad är jag. :P

2009-04-22 @ 20:47:10
URL: http://doolfan.blogg.se/
Postat av: An(d) SOOOO

haha och här satt jag och var övertygad om att pingu i själva verket var kajsa XD

2009-04-22 @ 21:10:11
URL: http://annzzo.blogg.se/
Postat av: Madeleine

du, jag va in på sonispeheres hemsida och här: http://se.sonispherefestival.net/information/ står det att man inte får ta kort :/ brukar de va så ?

2009-04-23 @ 19:17:25
URL: http://www.magiskadagar.devote.se

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Le bloggadress, tack!:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0